2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizde perşembeyi bekliyoruz 40+4 olduk.perşembeye kadar bi gelişme olmazsa cuma başka bir hekime randevu alıp gel dedi benim dr. niye son hafta söylüyor başkasına git, ben doğumlara giremiyorum diye.... kalple ilgili bi problemim var, onun için kalp dr min olduğu hastaneye geçtim 6,aydan sonra keşke ilk gittiğim özel hastneyi bırakmasaydım dedim. ama özel hastanede de yenidoğan ünitesi yok, kaldı ki ben problem yaşarsam kalpten dolayı müdahale imkanı kısıtlı...

kendimce hastane ve dr değiştirmenin mantıklı ve doğru karar olduğunu düşünürken şok yaşadım dün eşimde bende...

perşembeye kadar sancı mancı gelmezse cuma başka bi dr bulup (randevu bile alamıyorum şu anda nasıl olcaksa) yatış, suni sancı oladı sezeryan.... 9 ay bu haftaya odaklanıyorsun ve hiç bişey planladığın gibi değil...

hayırlısı demekten başka söylenecek şey kalmıyor tabiki, inşallah tün günü geçenler başta olamak üzere güzel güzel sancılanıp bi avazda ıkınmada doğuruz inşallah.....

KATRE cnm bu felaket tellali doktorlardan gina geldi.tatlim bnm.doktorumnun esi 39.hftada 2500 dogum ypmis..bi sorun olsa 39 kdr bkletrmiydi karisini cnm alirdi bebisi korkma gunde 10 hareket bzm hftalarmz icn normal..NARİNCİM hberlerini bkliyorz cnm ins gelir bugun ufaklik...TONDORA cnm bu sirtustu ytma cogu hamilede sorundur bi caresi vardr blki..zaman yaklastikca iyicr panik oluyrz allah hepimize yardm.etsn..MYLOVEL cnm.dogim.hikayen cok guzel cok pozitif allahm saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsn

Tatlım lohusa da olman zaten yeterınce etkılıyor... Bunca aydır guzel guzel paylastık.. Sen de bızler de yazan arkaslarda heyecanlı o yüzden hiçççç kafana takma.. N senın ne de onların içi mutlu olur biri üzülürse.. Hadi bakalımm marş marş bebişinle ve kendinle ilgilen v bize ne yapmamız gerekıyo anlat...

Öptüüm

hayırlasıyla canım hadi İnşalalh güzerl haberleri ve güzel doğum hikayeni okuruz.Pozitif düşünün telşlanmanı gerk yok herşey Alalıhn elinde ona dayan herşey çok çok güzel geçecek.her sancıyla bebeğine daha da yaklaşıyorsunuz bunu hep hatılra böyle gücün gelir.

canım ben 30 sen eönce 2 400 doğumuşum hiçbir sorun yaşamamışım.Bence bebeğin güzel bir kiloda bide bakarsın daha fazla doğuarmış.Abim benden dah akilolu daha irir bebek doğumuş ama hep hasta hep hastaymış ben ise minik ama çok güçlü ve sağlıklı bir bebekmişim.Önemli olan doğumdan sonrası eğer herşey yolundayse o kdar hızlı kilo alıyuorlarki şaşarsın.

Canım benım gözyaşlarımı tutamadım.. Ömür boyu sağlık mutluluk diliyorum

Bennnn aylardr bnu dusunuyrm nasi sirtusti yaticm diye

napıcazz bizzzz

sabah sezeryan için dr.un istediği testleri yaptırmaya gittik...neyse yaptırdık sonuçlar yarın öğlen çıkacakmış...iyice heyecanlanmaya başladım...

ekg de istemiş dr...allahım nası yattım kalktım bilemedim oraya..çooook zorr sırtüstü

bu arada insanları anlamıyorum cidden..önüne gelen sezeryan mı diye soruyor evet diyince de niye normal değil,normal düşünmedin mi,nolur normal yap dedi bugün teyzenin biri :))) olur dedim senin güzel hatrına normal yaparım...yahu size ne yaa,belki bi sorunum var belki yapamıyorum ya da canım istemiyor keyfimin kahyasımısın...

ki dr.um da yapamayacağı söyledi zaten...illa ki fiziksel bişey olması gerekmiyor...ayyy tanımadığım insanlara bunun açıklamasını yapıcam yani hayret bişey...ne kadar ilgileniyor insanlar başkalarının kıçıyla başıyla

günaydın herkese

bugün kontrolümüz var bizim.. ( hala usg,hala nst ) yine heyecan had safhada bakalım bizim keyifçi Arda Paşa ne durumda :) anasının çatısında bir gelişme var mı suyumuz iyi mi, kilomuz nasıl.. en önemlisi gelmeye niyeti var mı bu aralar 38+5 olduk bugün.. buradaki 40'ı deviren arkadaşları gördükçe sanırım ben de daha doğurmam diye düşünüyorum :)

bir gidip gelelim bakalım ne diyecek dr.. gelince haberleri paylaşırım öpüyoruuummm

Günaydın kızlar şafak 3 bizim veletin keyfi yerinde bence 40 bitecek 41+3 te 21.45 te babasının heyecanla beklediği beşiktaşın ilk maçı ligin ilk derbisi bjk- ts maçı akşamı doğacak inşaallah:)))))))))

ben genel anestezi de olmıycam,epidural anestezi olacak nası yatıcam ben sırtüstü yaa off..dr da dedi ameliyatta napcaz diye..ne bileyim ben napcaz...

onu gel de bazı insanlara anlat işte canım..bu konuda eşim de kafasına takıyor çok nedeni de ailesinin öyle konuşması...onlar hep 4,4 buçuk kilo bebek iyi sağlıklı güzel vs dediği için eşim de etkisinde kalıyor...sanki bizimki 3 doğsa ya da 2800 doğsa onlara karşı mahçup olacakmış gibi bi durumu var bunu gayet net seziyorum...

dün günümüzü aldık ettik mesela...kilosunu da 3050 dedi dr..eşim doğana kadar 3200 olur herhalde diyor,eve geldik akşam diyor ki dr kesin perşembe demedi dimi,ameliyathanenin durumunu soracakmış öyle dedi diyor..yahu o nerden çıktı dedim,adam dedi ya perşembe saat 1 de diye,11 de hastanede olun dedi hatta...7 den sonra bişey yeme dedi..testleri verdi elimize vs..sen yanlış anladın herhalde dedim..sonra peşine ya çocuk durduğu kadar dursamıydı ki dedi...halbuki 2 gün önce artık alsın bitsin diyodu hatta ona kalsa bugün doğuma gireyim istiyordu...kilosu öyle diye şimdi böyle konuşmaya başladı anlamıyo muyum sanki...

bana da masus öyle diyo,dr bizi arıycaktı diyo öyle dedi diyo..dur dedim ben arıyım madem emin olamıyorsun çat aradım dr.u..siz dedim perşembe kesin dediniz dimi dedim eşim böyle böyle diyo da dedim..yoo ben öyle demedim dedi evet perşembe geliyosunuz ameliyata dedi...yani eşim bana öyle diyo kisonradan belki dr.u arayıp erteletecekti bikaç gün daha doğumu..tanıyorum ben eşimi...

bu da sırf kilosundan...halbuki kilosu da gayet iyi yani....ama diyorum ya 4-4,5 kilo sevdası var ailesinde fln sanki çok iyi bişeymiş gibi....eşim de 4,5 kilo doğmuş ikidebir onu anlatırlar falan...

şimdi bu çocuk 2800-2900 fln doğarsa bak görün zayıf doğdu bilmem ne diycekler...eşimi de üzüyolar işte o zaman...halbuki sağlıklı olması önemli...

bide geçen gelmişlerdi beni görmek için..konuşurken kayınpederim de normal doğum olsaydı aslında demesin mi,normal doğumda içi de temizleniyormuş vs diyor..aa şaşırdım kaldım..kayınvalide değil kayınpeder diyor...kayınvalide diyemez çünkü onca şeyden sonra...ama onu ona diyen dedirten de kayınvalide sanki bilmiyorum...adam ne bilir içi temizleniyomuş bilmem ne diye veya ne karışır...dedik sezeryanda da temizliyolar öyle bırakmıyolar...

yaracaklar mı karnını boydan boya dedi kayınpeder :)) yoo deidm şu aşağdan kesiyolar azıcık dedim ıyy yaptı :)) normal doğum daha fena oluyor dedim şimdi anlatmıyım size dedim güldüm..ben nebiliyim kızım dedi güldü o da...kayınvalide de böyle başka tarafa bakarak hıı 4 tane doğurttu demesin mi...kocası doğurtmuş sanki allahım yaaa :))) eşimle ablasından önce iki tane daha olmuş ölmüş te...eşim de dedi ki doğurtmuş ama doğurmamış dedi :))

bir de kayınpeder kızıma zeynep diyor geçen işte geldiklerinde aldığımız şeylere bakmak istedi,zeynepin şeylerine bakıcam dedi...zeynep koymak istiyormuş adını..ya ne alaka niye karışırlar anlamam...daha önce de kayınvalide demişti baban zeynep ya da elif koyacakmış adını diye,koymak istiyor da değil koyacakmış! hiç bişey dememiştim...kendi kızlarına niye koymamışlar madem? veya onun olursa ona koysunlar...benim kızımın adı YAĞMUR !

eşim de yine geçen demesin mi yanına ekleticem nüfusa kayıt yaptırırken diye..ya saçmalama dedim ağlıycaktım nerdeyse..şakayla karışık söylüyo ama baya uzattı sinirim bozuldu...dedim baban mı diyo illa koy diye,yok demiyo ama o öyle dedikçe benim de içim cız ediyo fln dedi..al işte nası etkilediklerinin ispatı...ayyy çıldırıcamö yani...ki eşim ben daha önce yağmur ada mı koysak derken iki isim istemeyen,ne o öyle çift karakterli gibi diyen insandır !

kayınpederimi seviyorum onun yeri ayrı ama bu konuda da üzüldüm açıkçası...umarım sadece şakadan ibarettir..çocuk doğunca zeynep fln derlerse valla açıkça söylerim demeyin diye...eşim de eğer gidip kafasına göre nüfusa öyle kayıt yaptırırsa ömür billah affetmem,hakkımı da helal etmem..ölümü gör dedim zaten öyle bişey yaparsan...o da gülüp duruyoo...şaka yapıyomuş güya...:)

ayy inşallah doğumdan sonra da herşeye karışılıp müdahale edilmez hem benim tarafım ki benimkiler karışmaz,hem onun tarafı...valla hiç tahammülüm yok artık...

Son düzenleme:

Cnm bnde bilmiyorm ama kafami cok kurcaliyo bu sirt ustu yatma olayi...bnasa hep ayni laf..niye normal yaomiyosun...ayy sanane bebek bnm keyif bnm.tanimadm insanlr diyo bnu hstanede flan..bn daha 6 aylikken flan demstm doktora sezeryan istiyrm diye..bde gcen nstdeym kadin anneme karnida catlamis diyomus evt catladm da sanane onami bakiyosun

Az once doktordan geldim kizim acikmis aglyodu geldm onu emzrdm doktor ultrasonla karnma bakti bide dikislerime hepsi gayet guzel dedi krem verdi dikislerim estetk ama ynede iz kalmasin dye krem vrrdi kizimidandun doktra gtrmstm 1 haftada 250 gram alms kusum masallah melegime

Ayyy ici temizlenirmiss ha nelerde bilirmis koca adam arkadan yonlendiriyo biri iste...9 ay karnnda tasi adamlar isim koysun kimsnz sz ya ifrit oldumm vrya bnm bebis habire pozisyon degstiriyodu..dedimki yine bassagi duruyo diye bna diyoki normal dogum yapabilirmiymisn ...bi sinirvolsm bn sezeryan olucm dedm ve bnu aylardr soyluyrm..kizida sezeryan oldu ona soyleseydn...pek korkar normal dogumdan diyio duruyodu

Benim doğumum sezeryanla oldu ama ertesi gün hastanede duşumu aldım.. Havlu duş jeli şampuan hepsini götürmüştüm yanımda ama hepsi vardı hastanede sadece havlumu kullanmıştım ben yinede...

merhaba hanımlar bebeğimde böbrek genişlemesi vardı ama azdı gittikçede küçülüyordu pek önemsememiştik ancak dünkü gittiğim kontrolde genişlemenin epey arttığını öğrendik doktorum haftayada gel artış devam ederse alalım bebeği tedavisine biran önce başlansın dedi çok üzüldüm birisi 9.5 diğeri 12 mm siz de benimle benzer sorunu yaşayan vr mı?

Selam kizlar hepiniz er gec doguracaksiniz stres olmayın ve bol bol uyuyun; ) benim kizcem 6 agustosta spinal sezeryanla geldi aramiza 50 cm 3 kilo minicik kibarcik bir kiz ilk başta cok agrim vardı ameliyattan sonra bugun 1 hafta oldu gayet iyi hissediyorum kendimi kizimin tüm bakimini kendi ihtiyaclarimi görebiliyorum. Kaynanam sürekli tepemde ac bu cocuk ac bu cocuk yok ben 6 tane dogurdum da soyle de böyle de dese de kafama takmamaya çalışıyorum gitse daha rahat edeceğim bana1 corba bile yyapmadı annen yapsin diyo sonrada bir pilav yapmış yemeyince bir tavir bir tavir ben bunu dökecegim bir daha da yemek yapmam diye cildirtti beni sutumu etkilemesjn tek derdim bibronla mama bile verdirtti ne var mama parasindan mi korkuyorsun diyor birde. Eve geldiğimiz iki gun kiz gece uyumadi hep ağladı da kalkip gelip bakmadi mamayi verdiğinizde de bak hic aglamadi gece diyor pişkin piskin. Neyseonun disinda goguslerim yayara olmustu birini kurtardik sira diğerinde. Sicak suyla yikadim bir de her emzirme sonrasi lansinoh sürüyorum babaanneye inat kizimi emzirecegim Allah izin verirse bir de su agiz bezlerinden koyuyorum gogsume pedde hava almıyor diyorlar. Kanama da ilk gun fazla diğer gunler normal gece pedi yetiyor. Sondayi uyusturduktan sonra takin diyebilirsiniz beji dinlemediler gerçi ama o aci da arada kaynayip gitti; ) simdi kizim misil misil uyuyor teyzeleri biraz sabirli olun bu günler cabuk gececek ben gecen hafta bu saatte ameliyat masasindaydim. Ameliyat ekibinden birini esir aldim sen yanimda durup konusacaksin gitme diye. Karman corman yazdjm ama takipteyim sorulariniz olursa 1 haftalik annis olarak burdayım hepinizi öpüyorum

ıyyy sinir insanlar yaa..insan çatlamış görse bile demez,ne cesaret veya yani...sana fikir mi sorduk...te allahım yaaa

aynen angelcım benim de kafamı en çok kurcalayan konu sırtüstü yatma işi...çünkü cidden nefes alamıyorum sanki beynim fln patlıycak gibi oluyorum...hadi ultrason ekg vs 3-5 dk lık şeylerde katlandım şimdiye kadar ki en son ultrasonlarda da duramadım,ama ameliyat bu yani nası olcak bilmiyorum...

senin genel anesteziymiş yine o yüzden farketmezsin rahatsız olmazsın yani...ama benim için çok zor...

canım ben korktum nefes alamaz falan deyince yoksa minyon olsun ne olcak sağlıklı olsunda ne olcak...aynı durum bnde de var işte.kayınvalide her konuda eşimin aklına girmeyi başarıyo..güya eşimde annesinin her dediğini yapmıyo öle görünür bişe olsa bana sorar ama nasıl oluyoda okdar her dediğini onaylıyo annesinin anlamıyorum isim konusunda bunlarda çok üstüme geldiler saçma sapan şu olsa daha uyumlu yok şu olsa ikinizin isminede uyumlu bilmem ne biz feyza dedikçe bi öneri bi öneri...bu hamileliğimde okadar yıprandım okadar bıktım ki.allahım büyüktür dyorum napıyım

canım gözün aydın allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaallah ohh olmuş bitmiş canım aynen inş darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…