- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.761
Sen yapmayacaktın Funda bunu bana.hırs yaptım cuma gününden önce doğurucam.şu saat itibariyle bütün evi temizlemeye başlıyorum,tülleri bile yıkayıp uzana uzana takıcam,yerleri sürüne sürüne silîcem,camları çerçevenin dışına çıkıp en tehlikeli pozisyonda silicem,yetmezse kaynanamın bile evini temizliycem,tabi bu arada kaç kilo hurma yiyeceğime henüz karar vermedim,sabah olunca hemen yürüyüşe,hatta Yalova'dan yarın sabah yola çıkıp eşim işe gittiği gibi yürüyerek hemşom Narinnazenin'e bile gidebilirim,sızlanıyordu bana bakacak sağlam adam kalmadı diye,gitmişken hastanede refakatçi kalırım ona.zaten ordada yani kendi memleketimde doğururum heralde.fake atıcam kızım sana :)))))). Alınmıyorsun di mi fundacım,kendimle dalga geçmeye başladımda artık.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Arda'cık gelsin bakalım cuma günü.bekliyoruz bütün bebeklerimizi artık
canımmmm sıkma canını ya..sen şimi bunları düşünme bebeğini düşünn...herşey güzel olucak inan bana...bende durmadan öylemi olur böylemi olur diyip diyip durdum bak şimdi kızım 10 günlük oldu bile...10 gündürde annem yanımda...bende hep bi kavga çıkar die korkuyodum...tabi ufak tefek şeylr oldu kv kocamı doldur flan ama hepsi düzene giriyor takma kafana...hepsi geicek ben sabır diyorum...ve bi sorun olduğunda kocanla konuş mutsuz olduğunu doğumundan lohusalığından bişey anlamadığını söyle...ben öyle yaptım..o da annesiyle konuşmuş biraz...şimdilik iyiyz inş bi sorun çıkmaz...bizi bu halimizle üzenleri Allaha havale et canımm..öpüyorum seni üzülme arkadaşımmm...sıkıldığında bana yazabilirsin çünkü ikimizde aynı durumları yaşıyoruz maleseff
Günaydın kızlar bu aralar hiç iyi değilim lohusa depresyonundan önce hamile depresyonuna girdin sanırım eşimle bozuğum konuşmuyorum sürekli içimde bi ağlama isteyi telefonda Teyzemle konuşsam ağlıyorum son günler çok zor geçmeye başladı saldım kendimi iyice saolsun annem yakın temizlikti yemekti o yapıo ama her işini kendi yapmaya alışmış olan ben kendimi aciz gibi hissediyorum bu belirsizlikte yoruyo beni ne zaman gelicek normal mi olcak sezeryan mı sağlıklı olucak mı kafam da milyon tane şey gezio eşime çok kırgınım yalnız hissediyorum kendimi oğluma sarılıyorum hep o da etkileniyordur die kendimi telkin etmeye toplamaya çalışıyorum bi yandan doktorla konuşup sezeryan günü alsam die geçiyor içimden bi yandan bu moralsizlikle kurbanlık koyün gibi gitmeyim diorum hayırlısı die dua ediyorum her namazda ama şeytan boş durmuyor ki sürekli vesvese veriyor sabah sabah hepinizin içini kararrtım
kızlar 40+5 teyim kan geldi şimdi. bu nişan mı yoksa kanamam mı var. adet kanı gibi bildiğin kırmızı. ne yapmalıyım?
ama az. şu an kesildi.
Cok hcmis olsun tatlim dualrim sizinle..guzel hberlerini bkliyrz
canım yaaa ilk cümleyi okuyunca korktum daha kötü bişey diyeceksin diye... tabi ki bu durumda üzer ama Allah beterinden saklasın, sarılık çok sık rastlanan bir durum ama göreceksin hemen atlatacaksın...Allah size en kısa zamanda bol gülücüklü günler versin :)
evet canım aynen dediğin gibi erkekler daha erken davranıyro artık
çok geçmiş olsun en kısa sürede sağlığına kavusun miniğin
ayyy canım benim hadi gözün aydın ne güzel doğurmuşssun yaaa çok sevindim Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına
ayrıca çok merak ettim olanları biliyorsun aynı hastanede doğuracagım bende.. en kısa sürede anlatırsın inşallah :)
Kızlarrrr bebişleri sarılık olanlara acil şifalar diliyorum
Tezzamanda tümkuzucuklar iyileşir umarım
O kadar çok duyuyorumki her doğan on bebekten dokuzu sarılık
Ne yapmak gerekir acaba emzirmek dışında bir çaresi var mı
Gecmis olsun canım , cok sık oluyor malesef bu sarılık , insallah tez zamanda atlatir da evinize sagsalim donersiniz . Allah şifa versin insallah
Canım ben ilk gebelikte 12 St sancıdan sonra açılma olmadıgı icin sezeryan oldum , keske normal dogurabilseydim , simdi 3. Sezeryanı oldum 10 günlük olduk ama cok zorladı bu sefer, keske ilkini ve hepsini normal dogurabilseydim diyorum.. İc organlarım yer değiştirdi heralde
Canım spinal ve epidural aynı degilmi , eğer belden anestezi veya genel mi diye soruyorsan ben belden olan epidural anestezi ile sezeryan oldum , bir sorun yasamadım bebisimide gördüm
Hayırlı olsun canım , maşallah sana ve bebisine. Allah anali babali büyütsün hayırlı evlat olsun insallah
Canım kıyamam ona çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir
Hera canım çok gecmis olsun çabucak atlatın guzel kızın ins.
Gunebakan, Luboyf , funda, angel, narin, yalova nasılsıniz iyimisiniz detaylı okuyamiyorym son günleriniz iyi geciyordur umarım.
Kızım çok guzel ona her gun daha çok bağlanıyorum . Doktor kontrolumuz vardı bugun hersey yolunda. Artık sadece rutin kontrollere gideceğiz. Birde ünlü bir hemotolog varmis cocuk doktorunun tanıdığı. Bizim durumu onada anlatmış. Bu hafta belki kızımızı görmek isteyebilir dedi doktor. Böyle ilgilenmeleri çok guzel hala hastane arayan varsa kesinlikle hizmet hast. Gidin arkadaslar .
Bugun biberonu kestik. Hafsa'ya tartacağız . Umarım bol bol şutum gelir artık . Bu is cidden stresliymis .
CANIM HİÇ MERAK ETMEYİNİZ İLALA SANCI OLMASI GEREKMİYOR İLK HAMİLeliğimde suyum geldi nst bağlandım sancım nerdese yok ama gel bak bir saat geçemden bi başladı sancılar çabucak doğdu minik oğluşum.Bebek hazır olunca gelecek hiç merak etmeyiniz.
kıyamam minik meleğe üüzlme annesi çabucak atlatırsınız bebekler çok beklediğimizden çok daha güçlü.
Yaa yemin ediyorum aklıma en kötüsü geldi allah korusun... Geçer canım, ayrı kalmak zor ama çaresi olan bir durum, korkulacak bişey yok...
canım sezaryende spinal önerdi benim doktorum. ben normal doğum için epidural almıştım ama acil sezaryene dönüştü olay. verilen doz o sırada yeterli gelmedi, tam uyuşma için 45 dk bekleyecek vaktimiz de olmadığından genel anesteziye geçildi.
hayırlı olsuuuun
emzirmekten başka çaresi yok canım, ilerlerse fototerapiye alıyolar.
bütün bebekler sarılık olur, önemli olan şiddeti (kanda bir değere bakılıyor 12-16 arası sarılık var demekmiş, 16 ve üstüyse fototerapiye alıyoruz demişti doktorum), önleyici tedavi ise emzirmek :)
canım nasılsın?? eğer karıştırdıysam affet..bebeğin sarılık mı oldu? okudum ama net hatırlamıyorum.sütünde boldu neden oldu acaba ve şimdi durumu nasıl ? allah yardımcın olsun sabır versin inş
kızlar 40+5 teyim kan geldi şimdi. bu nişan mı yoksa kanamam mı var. adet kanı gibi bildiğin kırmızı. ne yapmalıyım?
ama az. şu an kesildi.
Heracım çok şükür evinizdeymişiniz şimdi.o fototerapi masasında Allah hiçkîmsenin bebeğinin yatmasını artık kısmet etmez inşallah ya da Allah en fazla bu kadarcık ve çözümü olan dert versin.ilk zor sınavınızı atlatmışsınız çok şükür.bizde yeğenimde yaşamıştık aynı şeyi,ellerinin üstü kan alıp bakmaktan mosmor olmuştu.şekerli suyu bizde vermiştik ama belkide 21'e çıkan bilirubinşn daha yukarılara çıkmasını engelledi ya da hastanede daha uzun süre kalmamızı engelledi.ya da hiç işe yaramadı,bilemiyorum işte.Neyse ki bitmiş hepsi Hera'cım.Günebakan,canım benim doğurduğum falan yok.Funda'da doğuruyormuş cuma günü,hırs yaptım,bizi yalnız bırakıyor diye kızdım o yüzden kendimi doğurtmaya çalışıyorum ondan önce :))))) bende eşimi işe gönderdikten sonra tekrar uyumuşum ,şimdi uyandım.bakalım bugün zaman nasıl geçecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?