2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yalova doğuruyor musun canım sen biz beraberdik şu halılarım yarın geliyor bugün de evde temizlik var bende dogurmak istiyorum yaa

canım benim ne güzel bebeğin 10 günlük olmuş maşallah subhanallah cok sevindm sana kadir gecesi dua etmiştim tamda o günlerde doğum yapacaktın çok şükür yarabbim huzur vermiş korumuş seni.inş hep böyle devam eder eşin bişeyleri görmeye devam eder canım.benim evet bebeğimi düşünmem gerekiyo ama aşırı duygu yüklüyüm bi diyorum sallıcam herseyi bebeğim önemli sonra unutuyorum bakmışım yine düşünüyorum üzülmüşüm kahrolmuşum...benim eşimde öleydi canım yani sadece söz konusu ben olduğumda anlayış gösteriyo ama annemle ilgili bi durum olduğunda anlamıyor,ki annem sıkıntı verecek bişeylerde yapmıyor.kv sürekli annem üzerine oynuyor ben bunu biliyorum yoksa eşim bu tarz hareketleri kendiliğinden yapmıyor dolduruşa geliyor.bunun önüne normal zamanda gecmeye calışıcam ama hamileyken cok güçsüzüm dayanamıyorum offf neyse canım benim iyiki varsın inş artık aynı durumları yaşamayız yüzümüz güler arkadaşım allah yardımcımız olsun sende bana yaz akşama kadar netteyim ben

Günaydın kızlar bu aralar hiç iyi değilim lohusa depresyonundan önce hamile depresyonuna girdin sanırım eşimle bozuğum konuşmuyorum sürekli içimde bi ağlama isteyi telefonda Teyzemle konuşsam ağlıyorum son günler çok zor geçmeye başladı saldım kendimi iyice saolsun annem yakın temizlikti yemekti o yapıo ama her işini kendi yapmaya alışmış olan ben kendimi aciz gibi hissediyorum bu belirsizlikte yoruyo beni ne zaman gelicek normal mi olcak sezeryan mı sağlıklı olucak mı kafam da milyon tane şey gezio eşime çok kırgınım yalnız hissediyorum kendimi oğluma sarılıyorum hep o da etkileniyordur die kendimi telkin etmeye toplamaya çalışıyorum bi yandan doktorla konuşup sezeryan günü alsam die geçiyor içimden bi yandan bu moralsizlikle kurbanlık koyün gibi gitmeyim diorum hayırlısı die dua ediyorum her namazda ama şeytan boş durmuyor ki sürekli vesvese veriyor sabah sabah hepinizin içini kararrtım

günaydın canım ...ben o hamilelik depresyonuna gireli 1 ay oldu da geçiyo biile artık gülüyorum.ama sen yolun başındaysan kendini iyi hissemeye çalış ,olumlu şeyler düşün.allahın sana yardım edeceğini biliyosun hergün dua ediyosun allahım mutlaka sesimizi duyuyor ve bizim dualarımıza cevap veriyor.şöyle düşün, bebeğin sağlıklı hersey cok güzel doğum zamanın geldiğinde sancıların başlıycak bitanecik annenle birlikte eşin hep birlikte normal yada sezeryan bebeğini kucağına sağlıkla alıp geliceksin inş..ondan sonra hersey cok güzel olcak..bu güzel zamanlarında annen yanında olcak ne güzel.eşinlede bozulma boşuna onlar bizi anlamaya çalışıyolar ama neler hissettiklerimizin bi parçasını bile bilmediklerinden bazen anlayışsız olabiliyolar oyüzden kendini ifade etmeye çalış ona bol bol içini dök hem rahatlıycan hemde o seni anlıcak..olumlu düşün allaha sığın gecicek hepsi..gecen gece ben öle yaptım ağlıyodum uyuyamıyodum dua ettim yattım nasıl uykuya dalmışım bilmiyorum pamuk gibi hepsini unutmuşum şükrettim rabbime sıkıntımı aldı..allah yardımcın olsun canım

Günaydın herkese çooook uzun zamandan beri ilk defa deliklisz ve uzun uyudum. Biliyorum kulağa tuhaf gelecek ama hamilelik bende uykusuzluk yaptı. Tüm hamileliğim boyunca geceleri 2-3 saat uyuyabiliyordum. O halde de işe gidiyordum. Hamileliğin ilk başında doktoruma söylediğimde çok az bir oranda hamilelerde hamilelik uykusuzluk yapar demişti ben de onlardan biriydim işte.

Neyse özlemişim kesintisiz uykuyu. Bebek olunca zati uykuyu unutacagiz

Gunaydin kizlar..rabarbaa katre bnde sizn gbi depresyonlardym hmde aylrdr..erken dogum riskm vardi 8 hfta evden disari ckmadm.cehennem sicagndq..ustelik esimde bu surede ynmda olamadi yeni dukkan acti ve fotogrqfci oldugndn dugun sezonuydu hcbseyi kocamla paylasamadm hla annemdeyim evimi unuttm resmen..son 2 gunumu kizmla babasiyla gcrmk isterdm ama gene olmick byramda hele ypayalnzdm annemde esim 3gun cok yogun calisti ..bunlar onun sucumu tbiki degil bzm icn calisiyo cok sukur karsiliginida aliyo ama gel bnu bna anlat bnun ynnda agrilar sqncilar flan yordu bni iuice..myhoney o aznliktn biridr bnm sanirim cnku hamile kldgmdqn beri hc deliksiz uyumadm..bugun son kontrolum var kizlar..nst ve muayene..5te orda olucam kizimi son kez ultrasonda gorucemm

günaydın kızlar... son 20 den de düşmeye başladım artık. sona yaklasiyoruz, ben sabırsızlanıyorum. haftaya salı kontrolün var umarım sonuncu olur. kızımı koklasam, kucağıma alsam artık...

Günaydın kızlar

Uykuydu sancıydı depresyondu derken bir gece daha gecti..doğuma bir gün daha yaklaştık..herkese mutlunbol doğumlu bebekli güzel günler diliyorum :)

Cok hcmis olsun tatlim dualrim sizinle..guzel hberlerini bkliyrz

Canım kıyamam ona çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir

hepinize teşekkür ederim kızlar.. gerçekten zor bi geceydi. gözlüğü istemedi. sürekli serumuna asıldı. zor tuttuk.dün kan değeri 13 e düştü öylelikle 4 gibi çıkabildik hastahaneden. kahroldum resmen onu öyle gördükçe gece göğüslerim küçüldü yumuşadı sütüm kesiliyor zannettim. annem zorla uyuttu beni 2 saat baktım sütüm gelmeye başlamış.. iyi ki annem yanımdaydı moral verdi. iyi ki siz vardınız dua ettiniz.. yoksa o üzüntü ile Allah ın verdiği kızımın rızkını kaybedebilirdim.. Allah hepinizden razı olsun.. inş bu topikte son sarılık geçiren bebek benim bebeğim olur.. hepiniz sağlıkla büyütün yavrularınızı.. hepinizi çok seviyorum..

canım nasılsın?? eğer karıştırdıysam affet..bebeğin sarılık mı oldu? okudum ama net hatırlamıyorum.sütünde boldu neden oldu acaba ve şimdi durumu nasıl ? allah yardımcın olsun sabır versin inş

sağol canım evet doğru hatırlıyorsun.. işte 24 saat terapi aldı serum yedi.. ama çok eziyet çekti bebeğim.. topukları bitti ellerinin üstünden kan aldılar sürekli üst üste. elleri şişti bebeğimin.. psikolojim çöktü resmen.. bütün gece dua ettim Allah ım benim sağlığımı al ona ver diye.. evet sütüm boldu. ama sadece sütle bitmiyomuş iş.. yenidoğanların %80 nin doğar doğmaz karaciğeri çalışmaya başlamazmış.. 3 günü bile bulabilirmiş.. böyle bir durumda da sarılık kaçınılmaz oluyor. yoksa hem şekerli su verdim hem süt .. saatli kalktım emzirdim hep aç kalmadı hiç.. öyle ki kakasını günde en az 6 kere yapıyor.. Allah razı olsun canım şimdi iyiyiz.. perşembe yada cuma gelin tekrar bakıcam dedi.. evimiz deyiz şimdi.. gerçekten zor bir durum.. Allah kimseyi evladının sağlığıyla sınamasın..

Heracım çok şükür evinizdeymişiniz şimdi.o fototerapi masasında Allah hiçkîmsenin bebeğinin yatmasını artık kısmet etmez inşallah ya da Allah en fazla bu kadarcık ve çözümü olan dert versin.ilk zor sınavınızı atlatmışsınız çok şükür.bizde yeğenimde yaşamıştık aynı şeyi,ellerinin üstü kan alıp bakmaktan mosmor olmuştu.şekerli suyu bizde vermiştik ama belkide 21'e çıkan bilirubinşn daha yukarılara çıkmasını engelledi ya da hastanede daha uzun süre kalmamızı engelledi.ya da hiç işe yaramadı,bilemiyorum işte.Neyse ki bitmiş hepsi Hera'cım.Günebakan,canım benim doğurduğum falan yok.Funda'da doğuruyormuş cuma günü,hırs yaptım,bizi yalnız bırakıyor diye kızdım o yüzden kendimi doğurtmaya çalışıyorum ondan önce :))))) bende eşimi işe gönderdikten sonra tekrar uyumuşum ,şimdi uyandım.bakalım bugün zaman nasıl geçecek?

teşekkür ederiz canım.. Allah kimseyi bebeğiyle sınamasın.. ona gelcek bana gelsin diye dua ediyorum hep.. ondan kan alınırken bile ağlayasım geldi sırf bebeğimin canı yanıyor ağlıyor diye.. kalbim kaç yerinden bıçaklandı tarif edemem.. çektiğim acının tarifi yok.. Allah kimsenin başına vermesin.. yada dediğin gibi bu kadarıyla gelsin geçsin..

Fıstıklar bi komşum var sağolsun, çok iyidir hoştur ama zırt pırt kapıyı çalıp bebek nasıl bi ihtiyacın var mı demesi yok mu, tam da uyumuştum ne güzel ya
Çok iyi niyetli sağolsun, bunları yazarken de gene suçluluk duygusuna kapıldım ama biraz beni rahat bıraaaak demek istiyorum kendisine (

selam herkese...umarım herkes iyidir...

ben çoook uykusuzum son bi kaç gündür kasılamalrdan dolayı hiç uyuyamaz oldum...artık ilacı da kestiğimiz için dün gece çok fenaydım...kaıslamalr bi yandan bebeğin hareketleri de kasıklarımda resmen ,onun acısı bi yandan...sıcakkkk bi yandan...Allahım gece su gibi terliyorum sırılsıklam heryerim...afedersiniz iç çamaşırım altıma yapmış gibi oluyo

neyse artık son 1 günümüz kaldı...yarın bu saatlerde hastanede olucaz ve öğlen 1 de sezeryanda olucaz

hem heyecanlıyım hem de böyle bi sersem gibiyim rüyada gibi...asıl o doğunca onu görünce nasıl olucam acabaa...

inşallah sağsalim atlatırız ikimiz de...Allah benim ve diğer doğum yapacak arkadaşların da yardımcısı olsun...

Günaydınlarr

Gerçi bize gün çoktan aydı ama :)))
Barış kuzum dün gündüz toplasan 3 saat ancak uyudu.Akşam 22:30 da zor bela uyudu gece 02:00 de uyandı sonrası bir meme,bir gaz çıkarma,bir bez değiştirme şeklinde annemle dönüşümlü gitti taa ki şu saate kadar.
Banyo yaptırdık,damlasını verdim şimdi uyuyor.Allahım isyan etmiyorum ama çok çok zormuş.Depresyona girmeye ramak kaldı sanırım.Ki yanımda annem var doğumdan bu yana.O gittikten sonra ben ne yapcağım diye kara kara düşünüyorum inş.düzelir.
Rabbim sağlık versin hepsi geçer diyorum ama olmuyorrr,pozitif düşünce işe yaramıyor.

Kedicik canım biogai diye bir gaz damlası günde 1 kere 5 damla.Arabamız yok canım kucakta sallayıp uyutmaya çalışıyoruz yerine koyup uyumasını beklemek imkansız.Hemen basıyor çığlığı öylede bir ağlıyor ki Allah kourusun şimdi nefesi kesilecek diyorum o derece. (

Aman kucağa alıştırma,ayakta sallama,yok şunu yapma bunu yapma diyenlere sinir oluyorum.Bizim elimizde değilllll.Bebek sana değil,sen bebeğe uyuyorsun.Patron o,o nederse öyle oluyor.
İnş.kırkı çıkınca herşey yoluna girer başka birşey istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…