- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.741
merhaba...
ben de hala beklemede olan bir ağustos annesiyim..
39+4 teyim bugün randevum vardı..oğlum 3600 gram..
nst de sancı yok..çatı muayenesinde açılma yok..ne yapcam bilemiyorum
çünkü hızlı kilo alıyor..doktor çok bekletemeyiz diyor..
suni sancı ile mi başlatırlar doğumu yoksa sezeryan mı yaparlar fikri olan var mı..
Canm yaa yemeğimi yatarak yedim, masaya gideyim dedim ama oturduğum anda bacağıma kramp ve bıçak gbi ağrı oluyo alttan tuta tuta yatağıma gidip yattım. Eşim yatağa getirdi, yan yatarak yedim(( yarın da eşim evde yok çok önemli bi işi var , doğururmuyum acaba diye korkuyorum. Kardeşim de yok bi işi vardı yarın gelcek.. Azönce annemle konuştum sesin çok kötü geliyorum bu gece kalırım dedi.. Çok stresliyim çokkk .. Benm de hep ağlayasım var cnm
aynı şeyleri yaşıyoruzz biz 8 günlüğüz...uyku yok geceleri..gündüz uyuyo gece hep emiyim istio..we ben herşeye ağlıyorumm...durduramıyorum kendimi...noolcaz biz böyle..
bgn dikşlerimi aldrdm acımadı haberiniz olsun :)
Kıslar bugün kendimi adet olacakmış gibi hissediyorum. Bebişim doğcak mı acaba? Perşembe temizlikçi gelcek doğurmamalıyım
Canim doktorum bana da son aylar nagnezyumu biraktirmisti.kramplarim oldugu halde icmedimSona yaklaştıkça sorularım bitmiyor
Çenem açıldı yine
Mülakatlardan önce de hep böyle heyecandan sürekli konuşurdum
Kızlar ben 25. Haftamdan beri şiddetli Bacak kramplarım nedeniyle magnezyum diasporal kullanıyorum
Buradaki doktoruma defalarca söylediğim halde normal diye bana hiç bir vitamin yazmamıştı
Doktorum ilaç karşıtı bi insan
Ama magnezyumu Türkiye'de kontrole gittiğim ve doğumu yaptıracak diye anlaştığım doktorm yazmıştı
Günde 2 tane kullanmamı önermişti
Şimdi internetten okuduğum kadarıyla magnezyum doğumu geciktiriyormuş
Türkiye'deki doktoru arayıp soramıyorm e sen hai doğuma gelecektim der bana
Buradaki zaten hiç bi şey kUllanmamaı istemediği için kızar
Magnezyum kamplarıma gerçekten çok iyi geldi
Bir gün bile aksatsam bacaklarımı felçli gibi oynatamıorm yerinden
Diğer taraftanda acaba doğumun başlamasını engelliyormu diye de düşünüyor değilim
Sizce bırakayım mı artık
Kullananlar sona kadar kullandı mı özellikle normal doğum yapan arkadaşlar
Doğum yapan anneler bıktınız bizden di mi?
Normal doğumda ellleriniz bilekten yatağa bağlanıyor mu yoksa serbest mi? Sanırım epudral. kesi vs değil ama bu el kol bağlama fikri beni sanırım geriyor. Bağlanıyorsa doktorumla bağlanmaması için konuşacağım
Maşallah canım senin oğlan pek bir yakışıklı ve kocaman olmuş.ne kadar tatlı giydirmişsin,bizimkiler hala su içinde cıbıl cıbıl takılıyorlar,yani göbüşlerde.Gerçi ben daha 38. Haftamdayım ama insan herkesin doğurduğunu duyunca gaza geliyor.Angysangel,sağol canım beni son doğuran olarak topikte yalnız bırakmayacağın için.seninde 2 günün kaldı şaka maka.ne mutlu sana ve bebekkafaya.Keyfini çıkarın kızlar son günlerin,sizin askerlik bitti sayılır.bundan sonraki tek duam sizler için siz ve bebekleriniz sağlıkla kavuşun birbirinize.öpüyorum canlar hepinizi
Canim doktorum bana da son aylar nagnezyumu biraktirmisti.kramplarim oldugu halde icmedim
Canim baglamadilar bende.tutunma yerleri oluyor oraya tutunuyorsun sıkıca
Arada bnde de oluyo adet sancisi gbi kimi zmndel agrisi gbi..acele etmiodur ins cnm.bnm tmzlk günüm bile kesinlesmedi agda var sirada..bebisler beklesinler aceleye gerek yok di mi ama
canım benim doktorumda aynı şeyleri söyledi bende içmedim...Sona yaklaştıkça sorularım bitmiyor
Çenem açıldı yine
Mülakatlardan önce de hep böyle heyecandan sürekli konuşurdum
Kızlar ben 25. Haftamdan beri şiddetli Bacak kramplarım nedeniyle magnezyum diasporal kullanıyorum
Buradaki doktoruma defalarca söylediğim halde normal diye bana hiç bir vitamin yazmamıştı
Doktorum ilaç karşıtı bi insan
Ama magnezyumu Türkiye'de kontrole gittiğim ve doğumu yaptıracak diye anlaştığım doktorm yazmıştı
Günde 2 tane kullanmamı önermişti
Şimdi internetten okuduğum kadarıyla magnezyum doğumu geciktiriyormuş
Türkiye'deki doktoru arayıp soramıyorm e sen hai doğuma gelecektim der bana
Buradaki zaten hiç bi şey kUllanmamaı istemediği için kızar
Magnezyum kamplarıma gerçekten çok iyi geldi
Bir gün bile aksatsam bacaklarımı felçli gibi oynatamıorm yerinden
Diğer taraftanda acaba doğumun başlamasını engelliyormu diye de düşünüyor değilim
Sizce bırakayım mı artık
Kullananlar sona kadar kullandı mı özellikle normal doğum yapan arkadaşlar
merhaba...
ben de hala beklemede olan bir ağustos annesiyim..
39+4 teyim bugün randevum vardı..oğlum 3600 gram..
nst de sancı yok..çatı muayenesinde açılma yok..ne yapcam bilemiyorum
çünkü hızlı kilo alıyor..doktor çok bekletemeyiz diyor..
suni sancı ile mi başlatırlar doğumu yoksa sezeryan mı yaparlar fikri olan var mı..
kızlar 40+5 teyim kan geldi şimdi. bu nişan mı yoksa kanamam mı var. adet kanı gibi bildiğin kırmızı. ne yapmalıyım?
ama az. şu an kesildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?