2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aynı durumdayim ve aynı şeyleri merak ediyorum.yarın kontrol var inşallah iyı şeyler söyler dr.

Cnm bnmde belimden griyo kasiklarima iniyo bacagm tutuluyo resmen adet oldugnda bacaga vurur ya..aglamk geliyo icmden snra kiziyrm.kndme ama insann gucu tukeniyo biyerde seni oyle iyi anliyorumki..bnm.yarn.kontrolum var kafasi iyice assagida sanirim hissediyrm ben

KiZlar aynı seyleri bende yasıyorum ama geçici bir süreç bebeklerimizde dünyaya alışıyor. Dikişler bir yandan uykusuzluk bir yandan benim oğlum kesinlikle mememialmiyor ağlamaktan helak oluyor yavrum doktorlar emmesi lazım diyor ama demekle olmuyor . Makine aldım sütümde az elimden geldiğince içiriyorum yavruma sagip insallah sütüm artar.
Malt icecek incir kürü vs hepsini deniyorum insallah elektronik mAk sütümü arttırır.
Manuel vardı saatlerimi alıyordu bununla daha rahat ettim bugun . Cok şükür bari 6 ay yetse sütüm.

Bide yandan yandan gülüşü var benin sıpamin.
Resimleri koyucam yari. İnsallah.

Doğum yapan anneler bıktınız bizden di mi?

Normal doğumda ellleriniz bilekten yatağa bağlanıyor mu yoksa serbest mi? Sanırım epudral. kesi vs değil ama bu el kol bağlama fikri beni sanırım geriyor. Bağlanıyorsa doktorumla bağlanmaması için konuşacağım

Maşallah canım senin oğlan pek bir yakışıklı ve kocaman olmuş.ne kadar tatlı giydirmişsin,bizimkiler hala su içinde cıbıl cıbıl takılıyorlar,yani göbüşlerde.Gerçi ben daha 38. Haftamdayım ama insan herkesin doğurduğunu duyunca gaza geliyor.Angysangel,sağol canım beni son doğuran olarak topikte yalnız bırakmayacağın için.seninde 2 günün kaldı şaka maka.ne mutlu sana ve bebekkafaya.Keyfini çıkarın kızlar son günlerin,sizin askerlik bitti sayılır.bundan sonraki tek duam sizler için siz ve bebekleriniz sağlıkla kavuşun birbirinize.öpüyorum canlar hepinizi

Kıslar bugün kendimi adet olacakmış gibi hissediyorum. Bebişim doğcak mı acaba? Perşembe temizlikçi gelcek doğurmamalıyım ASLINDA ÇOK DA MERAK EDİYORUM MİNİK MELEĞİMİ. EĞER HAYIRLISI DOĞURMAMSA DOĞURAYIM DİMİ? KARMAKARIŞIK DUYGULAR...BUARADA BUGÜN Bİ TANE HEMŞİRE KARNIMIN AŞAĞIYA İNDİĞİNİ DOĞUMUMUN YAAKIN OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

Son düzenleme:
Kıslar bugün kendimi adet olacakmış gibi hissediyorum. Bebişim doğcak mı acaba? Perşembe temizlikçi gelcek doğurmamalıyım

Arada bnde de oluyo adet sancisi gbi kimi zmnda bel agrisi gbi..acele etmiodur ins cnm.bnm tmzlk günüm bile kesinlesmedi agda var sirada..bebisler beklesinler aceleye gerek yok di mi ama

Sen yapmayacaktın Funda bunu bana.hırs yaptım cuma gününden önce doğurucam.şu saat itibariyle bütün evi temizlemeye başlıyorum,tülleri bile yıkayıp uzana uzana takıcam,yerleri sürüne sürüne silîcem,camları çerçevenin dışına çıkıp en tehlikeli pozisyonda silicem,yetmezse kaynanamın bile evini temizliycem,tabi bu arada kaç kilo hurma yiyeceğime henüz karar vermedim,sabah olunca hemen yürüyüşe,hatta Yalova'dan yarın sabah yola çıkıp eşim işe gittiği gibi yürüyerek hemşom Narinnazenin'e bile gidebilirim,sızlanıyordu bana bakacak sağlam adam kalmadı diye,gitmişken hastanede refakatçi kalırım ona.zaten ordada yani kendi memleketimde doğururum heralde.fake atıcam kızım sana :)))))). Alınmıyorsun di mi fundacım,kendimle dalga geçmeye başladımda artık.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Arda'cık gelsin bakalım cuma günü.bekliyoruz bütün bebeklerimizi artık

Canim doktorum bana da son aylar nagnezyumu biraktirmisti.kramplarim oldugu halde icmedim

Canim baglamadilar bende.tutunma yerleri oluyor oraya tutunuyorsun sıkıca

Cnmm dualarm sennle dogum bkleyen.butun arkadaslarimla agustosu ortaladik..havalar sicak yazi bitirdk nerdyse..agrilar sizilar uykuszluk stres flan derken iyice psikolojimiz bozuldu..allah hepimize yardm etsn

Arada bnde de oluyo adet sancisi gbi kimi zmndel agrisi gbi..acele etmiodur ins cnm.bnm tmzlk günüm bile kesinlesmedi agda var sirada..bebisler beklesinler aceleye gerek yok di mi ama

Cnm bel agrisi karin agrisi rutine bindi bnde artik...surekli dus almk istiyorum.sancilanirsam hstaneye gtmem gerekirse diye.....

canım benim doktorumda aynı şeyleri söyledi bende içmedim...

aynen canım bende 39+0 oldum yarın muaynem var geçen hafta açılma falan yoktu sancıda yok bakalım ne olacak yarın çok merak ediyorum....allah yardımcımız olsun

kızlar 40+5 teyim kan geldi şimdi. bu nişan mı yoksa kanamam mı var. adet kanı gibi bildiğin kırmızı. ne yapmalıyım?
ama az. şu an kesildi.

Son düzenleme:
Günaydın canlar,hepimize güzel bir gün dilerim.bebeklerimize sağlık,annelere sabır,bol bol süt,dünya iyisi bir kayınvalide,çok bilmiş olmayan misafirler,bizlerede sabır,serinlik,güzel güzel sancılar dilerim.Allah yardımcımız olsun ne sıkıntımız varsa ve dünyanın neresinde bir sıkıntısı olan canlı varsa.

Günaydın güzel anneler işe gidecek olsam bu saatte uyanmak ölüm gelir iki sabah dır erken den uyanuyoruz yaa hadi doguralim artık bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…