- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.801
sakın riske girme...artık ne kalmış şurda her an herşey olabilir hiç gerek yok...niye gideceksin ki şimdi otur oturduğun yerde
Canim ben de 11,5 la doguma girmistim 9,5 la ciktum kan kaybim fazlaydi.
Gerkecten insan 9.5 ile cok halsiz oluyor
Ellerim ayaklarim hala sapsari rengim benzim yeine gelmedi henuz
ya en başta istanbulda doğurayım demedim,şimdi dank etti işte kafama.ne bileyim buraların böle olduğunu.annemle konuştum az öncede kızım uçak olursa gel dedi ne uğraşıyon her hafta rizeye gideceğine gel buraya dedi haklı yani saf gibi en basta gidcem deseydim.şimdi hem riskli hemde almıcaklar
Cnm bnmde belimden griyo kasiklarima iniyo bacagm tutuluyo resmen adet oldugnda bacaga vurur ya..aglamk geliyo icmden snra kiziyrm.kndme ama insann gucu tukeniyo biyerde seni oyle iyi anliyorumki..bnm.yarn.kontrolum var kafasi iyice assagida sanirim hissediyrm ben
Sen şimdi doğurursan ben tek başıma kalcam amadiye bi bencillik yapasım geldi )) hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm ..
Emziren anneler bir sey sormak istiyorum. Bebegim emiyor henuz yetmeyip ac kaldigini hissetmedim. Cekince geliyor. Ama bir kac gundur goguslerimdeki dolulugun verdigi gerginlik ve siskinlik hissi kayboldu. Birini emerken digeri sizlardi ve sut akardi bu da kayboldu. Acaba sutum mu azaliyor ne yapmam lazim
KiZlar aynı seyleri bende yasıyorum ama geçici bir süreç bebeklerimizde dünyaya alışıyor. Dikişler bir yandan uykusuzluk bir yandan benim oğlum kesinlikle mememialmiyor ağlamaktan helak oluyor yavrum doktorlar emmesi lazım diyor ama demekle olmuyor . Makine aldım sütümde az elimden geldiğince içiriyorum yavruma sagip insallah sütüm artar.
Malt icecek incir kürü vs hepsini deniyorum insallah elektronik mAk sütümü arttırır.
Manuel vardı saatlerimi alıyordu bununla daha rahat ettim bugun . Cok şükür bari 6 ay yetse sütüm.
Bide yandan yandan gülüşü var benin sıpamin.
Resimleri koyucam yari. İnsallah.
kızlar 40+5 teyim kan geldi şimdi. bu nişan mı yoksa kanamam mı var. adet kanı gibi bildiğin kırmızı. ne yapmalıyım?
ama az. şu an kesildi.
Günaydın canlar,hepimize güzel bir gün dilerim.bebeklerimize sağlık,annelere sabır,bol bol süt,dünya iyisi bir kayınvalide,çok bilmiş olmayan misafirler,bizlerede sabır,serinlik,güzel güzel sancılar dilerim.Allah yardımcımız olsun ne sıkıntımız varsa ve dünyanın neresinde bir sıkıntısı olan canlı varsa.
Ah cnm öyle duygusalız ki bu günlerde.. Eşlerden ilgi ve şefkate çok ihtiyacımız var.. İnş düzelir aranız biran önce.ama sen içini ferah tutmaya çalış sana yazık bebeğine yazık.. Burda dertlerimizi de paylaşıyoruz sıkıldıkça dök içini işte bi nebze rahatla..Günaydın kızlar bu aralar hiç iyi değilim lohusa depresyonundan önce hamile depresyonuna girdin sanırım eşimle bozuğum konuşmuyorum sürekli içimde bi ağlama isteyi telefonda Teyzemle konuşsam ağlıyorum son günler çok zor geçmeye başladı saldım kendimi iyice saolsun annem yakın temizlikti yemekti o yapıo ama her işini kendi yapmaya alışmış olan ben kendimi aciz gibi hissediyorum bu belirsizlikte yoruyo beni ne zaman gelicek normal mi olcak sezeryan mı sağlıklı olucak mı kafam da milyon tane şey gezio eşime çok kırgınım yalnız hissediyorum kendimi oğluma sarılıyorum hep o da etkileniyordur die kendimi telkin etmeye toplamaya çalışıyorum bi yandan doktorla konuşup sezeryan günü alsam die geçiyor içimden bi yandan bu moralsizlikle kurbanlık koyün gibi gitmeyim diorum hayırlısı die dua ediyorum her namazda ama şeytan boş durmuyor ki sürekli vesvese veriyor sabah sabah hepinizin içini kararrtım
hepinize teşekkür ederim kızlar.. gerçekten zor bi geceydi. gözlüğü istemedi. sürekli serumuna asıldı. zor tuttuk.dün kan değeri 13 e düştü öylelikle 4 gibi çıkabildik hastahaneden. kahroldum resmen onu öyle gördükçe gece göğüslerim küçüldü yumuşadı sütüm kesiliyor zannettim. annem zorla uyuttu beni 2 saat baktım sütüm gelmeye başlamış.. iyi ki annem yanımdaydı moral verdi. iyi ki siz vardınız dua ettiniz.. yoksa o üzüntü ile Allah ın verdiği kızımın rızkını kaybedebilirdim.. Allah hepinizden razı olsun.. inş bu topikte son sarılık geçiren bebek benim bebeğim olur.. hepiniz sağlıkla büyütün yavrularınızı.. hepinizi çok seviyorum..Eki Görüntüle 778233
selam herkese...umarım herkes iyidir...
ben çoook uykusuzum son bi kaç gündür kasılamalrdan dolayı hiç uyuyamaz oldum...artık ilacı da kestiğimiz için dün gece çok fenaydım...kaıslamalr bi yandan bebeğin hareketleri de kasıklarımda resmen ,onun acısı bi yandan...sıcakkkk bi yandan...Allahım gece su gibi terliyorum sırılsıklam heryerim...afedersiniz iç çamaşırım altıma yapmış gibi oluyo
neyse artık son 1 günümüz kaldı...yarın bu saatlerde hastanede olucaz ve öğlen 1 de sezeryanda olucaz
hem heyecanlıyım hem de böyle bi sersem gibiyim rüyada gibi...asıl o doğunca onu görünce nasıl olucam acabaa...
inşallah sağsalim atlatırız ikimiz de...Allah benim ve diğer doğum yapacak arkadaşların da yardımcısı olsun...
Bu da benim küçük meleğim.... Kızlar doğum yapmayanlar hiç korkmasın ben çok korkuyordum...Ağlayarak epidural sezeryan oldum korkuyorum diye bağrıyordum...Ama nasıl oldu hiç anlamadım...Ayrıntılı sonra anlatırım.... Şuan sadece sütümüz yok((
Maşallah kızıma:)
bu arada az önce yazmayı unutmuşum..
GRİBEYAZ arkadaşımız dün sabah saat 5:45 te yavrucağızını kucağına almış.. normal doğum yapmış..ikisi de iyiymiş çok şükür
Allah analı babalı büyütsün meleğini..sağlıklı,mutlu bir ömrü olsun inşallah..
SEYYAHCığım da bugün 11 gibi doğuma girdi.. ondan da sabırsızlıkla güzel haberler bekliyorum.. dualarım onunla.. inşallah sağsalim almıştır Aren kuzuyu kollarına
Emziren anneler bir sey sormak istiyorum. Bebegim emiyor henuz yetmeyip ac kaldigini hissetmedim. Cekince geliyor. Ama bir kac gundur goguslerimdeki dolulugun verdigi gerginlik ve siskinlik hissi kayboldu. Birini emerken digeri sizlardi ve sut akardi bu da kayboldu. Acaba sutum mu azaliyor ne yapmam lazim
Canım Ultrason Ölçümleri Her Zaman Doğru Olmuyor. Yaklaşık Olarak Çıkan Değerler Onlar. Ultrasonda 3.800 Civarı Doğacağı Görünen Bebeğim 3.240 Kg Doğdu. Çok Kafana Takma BenceKızlarr bugun 38+0 im gecen hafta 3 kg olan oglusumuz bugun 3.600 çıktı.. Bir haftada 600 gr cok değil mı ya??? Kafam karıştı böyle bı durumla karsı karşıya kalan var mı...
Kizlar bugun doktor kontrolune gittik, yavrum cuma gununden bu yana sadece 50gr almis halbuki 200filan bekliyordum mamayi gunde 1kez filan veriyodum, simdi onu arttiricam sanirim kahroluyorum kahroluyorum
Fıstıklar bi komşum var sağolsun, çok iyidir hoştur ama zırt pırt kapıyı çalıp bebek nasıl bi ihtiyacın var mı demesi yok mu, tam da uyumuştum ne güzel ya
Çok iyi niyetli sağolsun, bunları yazarken de gene suçluluk duygusuna kapıldım ama biraz beni rahat bıraaaak demek istiyorum kendisine(
Meraba kizlar bizde tarihimizi belirledik kismetse haftaya persembe kizim kucagimda olacak insallah 22agustosa gun aldik.. sabah 9da yatis 10dada spinal ameliyatla bebisim gelecek .. insan tarih alinca heyecanlaniyor sanki hic cikmayacakmis gibi saniyorsun 9ay boyunca ama ameliyat icin gun alinincada heyecanlaniyor insan.. okadar basak burcu olsun dedim ama aslan olacak kismetse...
meltowski, chenn, narin_nazenin, gunebakan33 ve gecmisimi tam okuyamadığım için atladıklarım varsa kusuruma bakmadan hepinize çok teşekkür ederim...
bugün tekrar gittik kontrole, benim doktor bir alem...panik yapma diye soylemedim ama sana bu öğleden sonra sezeryan randevusu almıştım şimdi iptal ediyorum dedi. dunku nst yi beğenmemiş, bugunde aynı çıksaymış doğruuuu doğumhaneye. düşünsenize bide kontrole tek başıma gittim, eşimin gelmesini istemedim bugun. adamı gel doğuruyorum diye arasam ev Urla da hastane İzmirde, adamın arabası yok araba bende...enteresan bir doğum hikayesi olurdu
sonuç olarak bizim bebiş 3300gr olmuş. SAT ım önde diyip duruyordum, doktor takmıyordu. bugün haklısın sen 38. haftada değilsin dedi, plesanta yaşlanmaya başlamış ama hiç açılmam yok. bizim saygısız miyom yine kanalın oralarda geziyor. cuma tekrar kontrole çağırdı ama sağı solu belli olmaz ben çantamla gitmeyi düşünüyorum. belki de bugünden aldı yine benim sezeryan randevusunu
Sen şimdi doğurursan ben tek başıma kalcam amadiye bi bencillik yapasım geldi )) hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?