2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sakın riske girme...artık ne kalmış şurda her an herşey olabilir hiç gerek yok...niye gideceksin ki şimdi otur oturduğun yerde

ya en başta istanbulda doğurayım demedim,şimdi dank etti işte kafama.ne bileyim buraların böle olduğunu.annemle konuştum az öncede kızım uçak olursa gel dedi ne uğraşıyon her hafta rizeye gideceğine gel buraya dedi haklı yani saf gibi en basta gidcem deseydim.şimdi hem riskli hemde almıcaklar

Canim ben de 11,5 la doguma girmistim 9,5 la ciktum kan kaybim fazlaydi.
Gerkecten insan 9.5 ile cok halsiz oluyor
Ellerim ayaklarim hala sapsari rengim benzim yeine gelmedi henuz

evet çok kötü kan düşüklüğü..ben 9,5 la ya da 10,5 la giricem diye korkuyodum o zaman 8 buçuğa 7 buçuğa düşerdi çünkü...neyseki yükselmiş biraz...buna şükrediyorum ben...çünkü bütün hamileliği 9,5 la 10,5 la geçirdim ben ahh neler çektim

bence de canım keşke geçen ay falan gitseydin..şimdi son anda yapma bence...uçakta falan bişey olabilir alsalar bile ki almamaları mantıklı

Sen şimdi doğurursan ben tek başıma kalcam ama diye bi bencillik yapasım geldi )) hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm ..

Emziren anneler bir sey sormak istiyorum. Bebegim emiyor henuz yetmeyip ac kaldigini hissetmedim. Cekince geliyor. Ama bir kac gundur goguslerimdeki dolulugun verdigi gerginlik ve siskinlik hissi kayboldu. Birini emerken digeri sizlardi ve sut akardi bu da kayboldu. Acaba sutum mu azaliyor ne yapmam lazim

Canım sütun azalmiyordur bebegin daha çok alıyordur, bebegin 3-4 kez kaka yapması 5-6 kez çiş yapması ve yeterli kilo alması önemli , ac kaldı hissi de vermiyorsa sütün azalıyor diye düşünme , çünkü bu is psikolojik , yetmiyor diye düşündüğün anda süt azalıyor , yetecek bebeğim emdikce artacak süt gelecek diye düşünmek gerek
Birde bazı dönemler cocuk büyüdükce sütun artması icin daha sık emdigi dönemler olacak , o daha cok emdikce vücut ona göre süt üretimini artıracak , sabırla emzirmek gerekiyor
Stres yorgunluk kötü beslenme olmadıkça süt yeter insallah

Canım ya ne güzel uğraşlar bunlar:) inş bol bol sütleriniz gelir , siz de rahat edersiniz bebişler de.. Resim koy koy görünce çok mutlu oluyorum şahsen ben

kızlar 40+5 teyim kan geldi şimdi. bu nişan mı yoksa kanamam mı var. adet kanı gibi bildiğin kırmızı. ne yapmalıyım?
ama az. şu an kesildi.

Canm miktarı önemli olabilir bu kanın Dr kesinlikle bilgi al..inş önemli bişey yoktur..

Ah cnm azından bal dalmıyor âmin inş..

Ah cnm öyle duygusalız ki bu günlerde.. Eşlerden ilgi ve şefkate çok ihtiyacımız var.. İnş düzelir aranız biran önce.ama sen içini ferah tutmaya çalış sana yazık bebeğine yazık.. Burda dertlerimizi de paylaşıyoruz sıkıldıkça dök içini işte bi nebze rahatla..

Ah yavrum kıyamam Allah şifalar versin cnm .. Bu sarılık nedir ya minicik bebişlere zaten bakmaya kıyamıyor anneler ./

Âmin cnm inş sağlıkla al sen de kucağına.. O dertler hepimiZde var , az kaldı inş..

Oy maaşallah yaaa allahım bize de nasip et biran önce.. İnş bizim de korkularımız geride kalır da alırız bebişleri.)

Maaşallah bebişlere de annelerine de inş iyidirler.. Güzel haberler ve fotolar gelir...

Canm benm hiç tecrübem yok bu konuda ama belki alışmıştır göğüslerin bu dolgunluğa .. Ben de çok tedirginim daha şimdiden bir göğsümden şüpheleniyorum, diğerinin ucu nemli gbi sanki hazır , diğeri kupkuru ucu nokta nokta dökülecek gbi.. Ben de bi anlam veremiyorum.. Sanki biri süt vericek öbürü vermiycek gbi:/

Meraba kizlar bizde tarihimizi belirledik kismetse haftaya persembe kizim kucagimda olacak insallah 22agustosa gun aldik.. sabah 9da yatis 10dada spinal ameliyatla bebisim gelecek .. insan tarih alinca heyecanlaniyor sanki hic cikmayacakmis gibi saniyorsun 9ay boyunca ama ameliyat icin gun alinincada heyecanlaniyor insan.. okadar basak burcu olsun dedim ama aslan olacak kismetse...

Kızlarr bugun 38+0 im gecen hafta 3 kg olan oglusumuz bugun 3.600 çıktı.. Bir haftada 600 gr cok değil mı ya??? Kafam karıştı böyle bı durumla karsı karşıya kalan var mı...
Canım Ultrason Ölçümleri Her Zaman Doğru Olmuyor. Yaklaşık Olarak Çıkan Değerler Onlar. Ultrasonda 3.800 Civarı Doğacağı Görünen Bebeğim 3.240 Kg Doğdu. Çok Kafana Takma Bence

Kizlar bugun doktor kontrolune gittik, yavrum cuma gununden bu yana sadece 50gr almis halbuki 200filan bekliyordum mamayi gunde 1kez filan veriyodum, simdi onu arttiricam sanirim kahroluyorum kahroluyorum

merhaba kızlar...bizimde bugün günümüz bitti. kontroldeydik . hala çok hareketli ve fazlasıyla suyu var.sancılarım 1 hafta önce 100leri buluyordu ama bunun normal olduğunu söyledi doktorum ve bugün nstye de alttan muayeneye de gerek duymadı.haftaya çarşambaya kadar kendi sancımla gitmezsem çarşamba sabah saat 8 de yatırıcak beni. suni sancıyla doğumu başlatıcak. karmakarışığım sezeryan istemiyorum.ama suni sancıdan sonra ona da kalabilirim. suni sancı da hiç düşünmediğim birşeydi. hayırlısı bakalım.ama bu hafta gelmezse de en azından çarşamba günü kendi doktorum doğurtmuş olur beni diyorum. suni sancıyla başlarsak akşama kadar doğurmuş olur muyum sizce yani doktorumun mesaisi bitmeden demek istiyorum...

Kizlar bugun doktor kontrolune gittik, yavrum cuma gununden bu yana sadece 50gr almis halbuki 200filan bekliyordum mamayi gunde 1kez filan veriyodum, simdi onu arttiricam sanirim kahroluyorum kahroluyorum

Canım dur bakalım hemen,belki bu haftaya has birşeydir kilo alımının az olması,bir sonraki kontrolde utandırır seni,tombik tombik olur yavrun.dr bişey demediyse olası bişey demek ki!!!!üzülünce daha da faydan olmaz yavruna.ömür boyu sürecek bu sorumluluk,daha şimdiden pes etmek yok,topla bakem kendini

Yavrular kollarda demek,ne güzel yaaaa.gribeyaz umarım doğumun çok kolay olmuştur canım,detaylı detaylı anlat valla bize,kendimiz doğuramıyoz bari sizleri okuyunca mutlu oluruz :)))))mutluluğunuzu paylaşırız.seyyahçım inşallah sende ağrısız acısız sağlıkla kavuşmuşsunuzdur bebeğinle.senden de haber gelmeden içimiz rahat etmeyecek.ne durumda olduğunuzu toparlanınca ilk fırsatta paylaşın bizimle lütfen.dualarımız sizinle

meltowski, chenn, narin_nazenin, gunebakan33 ve gecmisimi tam okuyamadığım için atladıklarım varsa kusuruma bakmadan hepinize çok teşekkür ederim...
bugün tekrar gittik kontrole, benim doktor bir alem...panik yapma diye soylemedim ama sana bu öğleden sonra sezeryan randevusu almıştım şimdi iptal ediyorum dedi. dunku nst yi beğenmemiş, bugunde aynı çıksaymış doğruuuu doğumhaneye. düşünsenize bide kontrole tek başıma gittim, eşimin gelmesini istemedim bugun. adamı gel doğuruyorum diye arasam ev Urla da hastane İzmirde, adamın arabası yok araba bende...enteresan bir doğum hikayesi olurdu

sonuç olarak bizim bebiş 3300gr olmuş. SAT ım önde diyip duruyordum, doktor takmıyordu. bugün haklısın sen 38. haftada değilsin dedi, plesanta yaşlanmaya başlamış ama hiç açılmam yok. bizim saygısız miyom yine kanalın oralarda geziyor. cuma tekrar kontrole çağırdı ama sağı solu belli olmaz ben çantamla gitmeyi düşünüyorum. belki de bugünden aldı yine benim sezeryan randevusunu

kapıya not as bebek uyuyor rahatsız etmeyin diye..

baktın olmuyor notu değiştir uyuyoruz rahatsız etmeyin diye:)

normal doğum isterken dün mecburen sezeryan olacağını öğrendik. bugün doktoruma 22 Ağustos tarihini istediğimi söyledim ama sanırım benim plesantanın ömrü okadara yetmeyecek
belkide bakarsın dayanır, bebişlerimizin doğumgünü aynı olur :)

cnm hakkında en hayırlısı nasılsa öle olur inş. bzde malum başımıza ne gelecek nasıl gelecek bilemeden beklerşiyoruz kurbanlık koyunlar gbi :26: bnde akşam evimde olacağım yrna dr randevusu alim bari bakalım ne diyecek yazarım size..bel ağrısından duramıyorum ama sanki her an bişi olucakmış gibi..inş. yolda gideken bişi olmaz 2saat yolculuğum olacak birazdan,arkadaşlarla döneceğim bide eşim madem onlarla gel bn seni almaya gelmiim dedi.msjı yazarken hastaneyi aradım randevu için yrnda öbür günde dr.full muş.arada gelin bekleyin dedi sekreter offffffffff ne gıcık yaaaaaaa.doğuruyo olsak ne olacak anlamadım ki yoksa bnm dr. da mı izne çıkacak tüm randevuları biriktirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…