2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu da benim küçük meleğim.... Kızlar doğum yapmayanlar hiç korkmasın ben çok korkuyordum...Ağlayarak epidural sezeryan oldum korkuyorum diye bağrıyordum...Ama nasıl oldu hiç anlamadım...Ayrıntılı sonra anlatırım.... Şuan sadece sütümüz yok((
Maşallah kızıma:)

Eklentiler

• $1157683_10151765748063011_407490089_n.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 24

O pembe dudakları yerimmmmmmm
Çok eşşek bu bebekler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sıka sıka sevmek istiyorum ama kıyamıyorum :)))))))))))
Güle güle büyüt canım hayırlı uğurlu olsun.
3 gün yetecek rezervi var bebeğinin vücudunda, mama için sakın acele etme. Emzir gelir sütün korkma :)

canım benim çok şükür şimdi iyi ya,allahım bi daha göstermesin ve hiçbirimizi evladımızla sınamasın inşaallah.bi dahaki kontorldende iyi haberlerle dönersiniz inş..

Fundisss cnm.hadi.bakalim hyrli olsn.cuma dogum yaparsan beraber dogururuz sekerim..tabi bnmki geliyorm demezse..YALOVA seni dogurtmadan gitmeyiz bi yere sekerimm

Cnm sende miii... Hayırlısı hadi bakalım sen de al kucağına inş sağlıkla.. Biz nolcaz peki

canlarıımmm hepinize çok teşekkür ederim.. Allah dualarınızı kabul etsin inşallah.. hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..bebeklerimize de sağlık versin

Yalovacımm hiç alınır mıyım kuzum yaa çok tatlısın inan çok güldürdün beni :))) bana fake atamayacaksın ama onu söyleyim yaniii daha erken senin için az dur daa

günaydınlar herkese canlar dün gece biraz hareketli geçti bizim için.. saat 9 gibi falan iç çamaşırımda kan gördüm..bizimkiler hemen panik hadi gidelim hadi gidelim diye ben de tabii artık resmen tecrübeliyi gibiyim ya hanii ya durun diyorum bu kan çatı muayenesinden dolayı gelmiş olabilir.. biraz dinleyim kendimi sancım olacak mı suyum gelecek mi dedim beklemeye başladık.. saat 1 gibi çamaşırda başka bir lekelenme oldu.. ardından ben evin içinde yürümeye başladım.. ama hafiften sancılarım vardı.. 1 tur atıyorum aşağıdan bir ağrı giriyor ahhh latıyor durduruyor beni.. bu böyle yarım saat sürdü.. sonra ben de o rahatlığı bi kenara bırakayım dedim.. hadi gidelim hastaneye nolur nolmaz dedim.. ben eşim annem ve kv. gittik.. ama eşimi görmeyin surat bembeyaz kardeşlerim keza yerlerinde duramıyor.. hepsini ben sakinleştiriyorum.. rahat olun bişey olmayacak falan diye

hastanede ebe direk çatı muayenesine aldı..açıklık hala 1 parmak dedi.. nst de sancı çıktı biraz ama pek de doğum sancısı gibi değilmiş.. doktorum aranıp bilgilendirildi.. sonra eve gönderildim..düzenli sancıları ya da suyu beklemek üzere... ,

işte öyle bie ekşın yaşadık.. tatbikat yapmış olduk ama iyi geldi ben çok rahattım yalnız ona şaşırdım.. inşallah hep de öyle olurum da işler kolaylaşır.. cumaya kalmamak için dua ediyorum sürekli :)) merakla bekliyoruz ne olacak diye bakalımmm

bu arada ameliyat için yapılan testlerde hemoglabinim 11,5 çıktı çok sevindimm yükselmiş baya...tabi burda bi çok arkadaşa düşük gelir :) 11 kanım var kanım düşük diyenleri bildiğim için :)) benim kanım 9,5-10,5 larda seyretti hep hamilelikte,şimdi böyle çıkması çok iyi o yüzden...akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğum için düşüyordu...normalde de 11,5-11,7 dir kanım ve o kanla tazı gibiyimdir

Subacim benimki de oyle geec uyandi mi uumak bilmiyor. Gazini cikarttiysa ac oldugunu dusunup mama veriyorim
Yaniliyor muyum? Baska turlu dayanamamki bedenen cokuyorum.

Canim ben de 11,5 la doguma girmistim 9,5 la ciktum kan kaybim fazlaydi.
Gerkecten insan 9.5 ile cok halsiz oluyor
Ellerim ayaklarim hala sapsari rengim benzim yeine gelmedi henuz

Amman maşallah çok yakışıklı olmuş bu annesiiiii
Benim oğlandan ağır maşallah
Teşekkür ederiz Teyzesi :) Canım Sen Devit-3 Kullanıyorsun Değil Mi ? Kullanıyorsan Nasıl Damlatıyorsun? O Kadar Kötü Bir Damlalığı Var Ki, Bizimki De Kıpırdak Ağzı Dışında Her Yerine Damlatıyorum Ben

bu arada az önce yazmayı unutmuşum..

GRİBEYAZ arkadaşımız dün sabah saat 5:45 te yavrucağızını kucağına almış.. normal doğum yapmış..ikisi de iyiymiş çok şükür
Allah analı babalı büyütsün meleğini..sağlıklı,mutlu bir ömrü olsun inşallah..

SEYYAHCığım da bugün 11 gibi doğuma girdi.. ondan da sabırsızlıkla güzel haberler bekliyorum.. dualarım onunla.. inşallah sağsalim almıştır Aren kuzuyu kollarına

bebeğimi dün ilk kontrolüne götürdük herşey yolunda çok şükür...

gecelerimiz zor geçiyor...2 saatte bir uyandır,emzir,gaz çıkar alt temizle derken tekrar emzir aynı şeyler...kısır döngü diyorum :) bazen geceleri zorlandığımda uyku ağır bastığında kadınlar kulübündeki annelerde şuan uğraşıo..dayan diyorum bebişin için :) kulaklarınızı çınlatıyorumm...

korse aldm dün ama daha takmıyorum sezeryan yerim acıo daha..bi 15 gün olunca takmayı düşünüyorum siz naaptınızzz?

Kızlarr bugun 38+0 im gecen hafta 3 kg olan oglusumuz bugun 3.600 çıktı.. Bir haftada 600 gr cok değil mı ya??? Kafam karıştı böyle bı durumla karsı karşıya kalan var mı...

aynı şeyler............içime ara ara şeytan kaçıyo sanıyorum zmn daraldıkça içimi içimiz kararmadı cnm iyiki burası varda birbirimizi rahatlatıp paylaşıp aa onda da var sadece ben değilim diyebiliyoruz hayırlısı demek dua etmek inşirah okumak en iisi..alıngan ve kırılganız bu doğru çünkü :18: korkuyoruzzzzzzzzzzz başımıza ne gelecek nasıl gelecek bi bilsek........

aynı şeyler............içime ara ara şeytan kaçıyo sanıyorum zmn daraldıkça içimi içimiz kararmadı cnm iyiki burası varda birbirimizi rahatlatıp paylaşıp aa onda da var sadece ben değilim diyebiliyoruz hayırlısı demek dua etmek inşirah okumak en iisi..alıngan ve kırılganız bu doğru çünkü :18: korkuyoruzzzzzzzzzzz başımıza ne gelecek nasıl gelecek bi bilsek........

Cnm bel agrisi karin agrisi rutine bindi bnde artik...surekli dus almk istiyorum.sancilanirsam hstaneye gtmem gerekirse diye.....

bel ve kasık ağrısı bndede yaa gece çk zor geçti şimdi hala devam edio öğlen oldu uffffffffff

Maşallah kızına canım , Allah anali babali büyütsün , insallah bol bol sütün de gelsin

Allah kolaylık versin canım , insallah kırkı çıkınca hersey düzene girer , dedigin gibi bebek patron oluyor , Allah hepimizin sabrını artırsın bebislerimize de bol uyku versin :)

Ne güzel maşallah , normal dogum yapmış gribeyaz , Allah anali babali büyütsün
SEYYAH inda Allah yardımcısı olsun , insallah kolayca sagsalim bebisini kucağına alır , Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…