- 18 Haziran 2013
- 374
- 44
- 48
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.781
Bu da benim küçük meleğim.... Kızlar doğum yapmayanlar hiç korkmasın ben çok korkuyordum...Ağlayarak epidural sezeryan oldum korkuyorum diye bağrıyordum...Ama nasıl oldu hiç anlamadım...Ayrıntılı sonra anlatırım.... Şuan sadece sütümüz yok((
Maşallah kızıma:)
sağol canım evet doğru hatırlıyorsun.. işte 24 saat terapi aldı serum yedi.. ama çok eziyet çekti bebeğim.. topukları bitti ellerinin üstünden kan aldılar sürekli üst üste. elleri şişti bebeğimin.. psikolojim çöktü resmen.. bütün gece dua ettim Allah ım benim sağlığımı al ona ver diye.. evet sütüm boldu. ama sadece sütle bitmiyomuş iş.. yenidoğanların %80 nin doğar doğmaz karaciğeri çalışmaya başlamazmış.. 3 günü bile bulabilirmiş.. böyle bir durumda da sarılık kaçınılmaz oluyor. yoksa hem şekerli su verdim hem süt .. saatli kalktım emzirdim hep aç kalmadı hiç.. öyle ki kakasını günde en az 6 kere yapıyor.. Allah razı olsun canım şimdi iyiyiz.. perşembe yada cuma gelin tekrar bakıcam dedi.. evimiz deyiz şimdi.. gerçekten zor bir durum.. Allah kimseyi evladının sağlığıyla sınamasın..
Canim alarm senin icinde çaldı demek. Nasil heyecanlisindir şimdi. istediğin gibi olur ins hersey. Saglikla mutluluklar alırsın Paris Arda'yı kucağına .
Sancın gelmez ise hic üzülme . Sezaryandan ben çok memnun kaldım . İlk ayağa kalkış dahil canım İnan çok yanmadı. Hemen ayaklandim. İnsallah isteğin gibi normal olur tabi ama sezaryan olursa da cok rahat tatlım. Üstelik benden miyomda alındı :)
Fundisss cnm.hadi.bakalim hyrli olsn.cuma dogum yaparsan beraber dogururuz sekerim..tabi bnmki geliyorm demezse..YALOVA seni dogurtmadan gitmeyiz bi yere sekerimm
Cok tesekkur ederim canim. Hep birlikte Güle güle buyutelim meleklerimizi
Canim benim saglicakla kavusursun inşallah oglusuna.guzel haberlerini bekliyoruz.
İnşallah canim kolaylikla ve saglicakla alirsin sen de yavrunu kucagina.rabbim yardimcin olsun.
Cnm sende miii... Hayırlısı hadi bakalım sen de al kucağına inş sağlıkla.. Biz nolcaz peki
Sen yapmayacaktın Funda bunu bana.hırs yaptım cuma gününden önce doğurucam.şu saat itibariyle bütün evi temizlemeye başlıyorum,tülleri bile yıkayıp uzana uzana takıcam,yerleri sürüne sürüne silîcem,camları çerçevenin dışına çıkıp en tehlikeli pozisyonda silicem,yetmezse kaynanamın bile evini temizliycem,tabi bu arada kaç kilo hurma yiyeceğime henüz karar vermedim,sabah olunca hemen yürüyüşe,hatta Yalova'dan yarın sabah yola çıkıp eşim işe gittiği gibi yürüyerek hemşom Narinnazenin'e bile gidebilirim,sızlanıyordu bana bakacak sağlam adam kalmadı diye,gitmişken hastanede refakatçi kalırım ona.zaten ordada yani kendi memleketimde doğururum heralde.fake atıcam kızım sana :)))))). Alınmıyorsun di mi fundacım,kendimle dalga geçmeye başladımda artık.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Arda'cık gelsin bakalım cuma günü.bekliyoruz bütün bebeklerimizi artık
Günaydınlarr
Kedicik canım biogai diye bir gaz damlası günde 1 kere 5 damla.Arabamız yok canım kucakta sallayıp uyutmaya çalışıyoruz yerine koyup uyumasını beklemek imkansız.Hemen basıyor çığlığı öylede bir ağlıyor ki Allah kourusun şimdi nefesi kesilecek diyorum o derece.(
Aman kucağa alıştırma,ayakta sallama,yok şunu yapma bunu yapma diyenlere sinir oluyorum.Bizim elimizde değilllll.Bebek sana değil,sen bebeğe uyuyorsun.Patron o,o nederse öyle oluyor.
İnş.kırkı çıkınca herşey yoluna girer başka birşey istemiyorum.
kızlar bişey sorcam ben bu hafta uçakla istanbula gidebilirmiyim acaba 1saat 45 dk lık hopa istanbul arası olur mu ki bilen var mı:26::26:
Canim ben de 11,5 la doguma girmistim 9,5 la ciktum kan kaybim fazlaydi.bu arada ameliyat için yapılan testlerde hemoglabinim 11,5 çıktı çok sevindimm yükselmiş baya...tabi burda bi çok arkadaşa düşük gelir :) 11 kanım var kanım düşük diyenleri bildiğim için :)) benim kanım 9,5-10,5 larda seyretti hep hamilelikte,şimdi böyle çıkması çok iyi o yüzden...akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğum için düşüyordu...normalde de 11,5-11,7 dir kanım ve o kanla tazı gibiyimdir
Bu haftadan sonra ucaga alaicaklarini sanmiyorum. Normalde 27. Haftadan sonra doktordan izin kagifi almak gerekiyor.
Internette de vardir bilgisi..kesin olarak arayıp görüşmek gerekicek sanırım dimi
Teşekkür ederiz Teyzesi :) Canım Sen Devit-3 Kullanıyorsun Değil Mi ? Kullanıyorsan Nasıl Damlatıyorsun? O Kadar Kötü Bir Damlalığı Var Ki, Bizimki De Kıpırdak Ağzı Dışında Her Yerine Damlatıyorum BenAmman maşallah çok yakışıklı olmuş bu annesiiiii
Benim oğlandan ağır maşallah
kızlar bişey sorcam ben bu hafta uçakla istanbula gidebilirmiyim acaba 1saat 45 dk lık hopa istanbul arası olur mu ki bilen var mı:26::26:
Günaydın kızlar bu aralar hiç iyi değilim lohusa depresyonundan önce hamile depresyonuna girdin sanırım eşimle bozuğum konuşmuyorum sürekli içimde bi ağlama isteyi telefonda Teyzemle konuşsam ağlıyorum son günler çok zor geçmeye başladı saldım kendimi iyice saolsun annem yakın temizlikti yemekti o yapıo ama her işini kendi yapmaya alışmış olan ben kendimi aciz gibi hissediyorum bu belirsizlikte yoruyo beni ne zaman gelicek normal mi olcak sezeryan mı sağlıklı olucak mı kafam da milyon tane şey gezio eşime çok kırgınım yalnız hissediyorum kendimi oğluma sarılıyorum hep o da etkileniyordur die kendimi telkin etmeye toplamaya çalışıyorum bi yandan doktorla konuşup sezeryan günü alsam die geçiyor içimden bi yandan bu moralsizlikle kurbanlık koyün gibi gitmeyim diorum hayırlısı die dua ediyorum her namazda ama şeytan boş durmuyor ki sürekli vesvese veriyor sabah sabah hepinizin içini kararrtım
Günaydın kızlar bu aralar hiç iyi değilim lohusa depresyonundan önce hamile depresyonuna girdin sanırım eşimle bozuğum konuşmuyorum sürekli içimde bi ağlama isteyi telefonda Teyzemle konuşsam ağlıyorum son günler çok zor geçmeye başladı saldım kendimi iyice saolsun annem yakın temizlikti yemekti o yapıo ama her işini kendi yapmaya alışmış olan ben kendimi aciz gibi hissediyorum bu belirsizlikte yoruyo beni ne zaman gelicek normal mi olcak sezeryan mı sağlıklı olucak mı kafam da milyon tane şey gezio eşime çok kırgınım yalnız hissediyorum kendimi oğluma sarılıyorum hep o da etkileniyordur die kendimi telkin etmeye toplamaya çalışıyorum bi yandan doktorla konuşup sezeryan günü alsam die geçiyor içimden bi yandan bu moralsizlikle kurbanlık koyün gibi gitmeyim diorum hayırlısı die dua ediyorum her namazda ama şeytan boş durmuyor ki sürekli vesvese veriyor sabah sabah hepinizin içini kararrtım
Cnm bel agrisi karin agrisi rutine bindi bnde artik...surekli dus almk istiyorum.sancilanirsam hstaneye gtmem gerekirse diye.....
Maşallah kızına canım , Allah anali babali büyütsün , insallah bol bol sütün de gelsinBu da benim küçük meleğim.... Kızlar doğum yapmayanlar hiç korkmasın ben çok korkuyordum...Ağlayarak epidural sezeryan oldum korkuyorum diye bağrıyordum...Ama nasıl oldu hiç anlamadım...Ayrıntılı sonra anlatırım.... Şuan sadece sütümüz yok((
Maşallah kızıma:)
Günaydınlarr
Gerçi bize gün çoktan aydı ama :)))
Barış kuzum dün gündüz toplasan 3 saat ancak uyudu.Akşam 22:30 da zor bela uyudu gece 02:00 de uyandı sonrası bir meme,bir gaz çıkarma,bir bez değiştirme şeklinde annemle dönüşümlü gitti taa ki şu saate kadar.
Banyo yaptırdık,damlasını verdim şimdi uyuyor.Allahım isyan etmiyorum ama çok çok zormuş.Depresyona girmeye ramak kaldı sanırım.Ki yanımda annem var doğumdan bu yana.O gittikten sonra ben ne yapcağım diye kara kara düşünüyorum inş.düzelir.
Rabbim sağlık versin hepsi geçer diyorum ama olmuyorrr,pozitif düşünce işe yaramıyor.
Kedicik canım biogai diye bir gaz damlası günde 1 kere 5 damla.Arabamız yok canım kucakta sallayıp uyutmaya çalışıyoruz yerine koyup uyumasını beklemek imkansız.Hemen basıyor çığlığı öylede bir ağlıyor ki Allah kourusun şimdi nefesi kesilecek diyorum o derece.(
Aman kucağa alıştırma,ayakta sallama,yok şunu yapma bunu yapma diyenlere sinir oluyorum.Bizim elimizde değilllll.Bebek sana değil,sen bebeğe uyuyorsun.Patron o,o nederse öyle oluyor.
İnş.kırkı çıkınca herşey yoluna girer başka birşey istemiyorum.
Ne güzel maşallah , normal dogum yapmış gribeyaz , Allah anali babali büyütsünbu arada az önce yazmayı unutmuşum..
GRİBEYAZ arkadaşımız dün sabah saat 5:45 te yavrucağızını kucağına almış.. normal doğum yapmış..ikisi de iyiymiş çok şükür
Allah analı babalı büyütsün meleğini..sağlıklı,mutlu bir ömrü olsun inşallah..
SEYYAHCığım da bugün 11 gibi doğuma girdi.. ondan da sabırsızlıkla güzel haberler bekliyorum.. dualarım onunla.. inşallah sağsalim almıştır Aren kuzuyu kollarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?