2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Biz İyiyiz Sen Nasılsın.. Bende Özlüyorum Fırsat Buldukça Girmeye Çalışıyorum.. Kimseden Haberim Olmuyor Bu Yüzden. Nasılsın, Ne Kadar Kaldı Doğumuna ?

Cuma gunu cnm dogum ins.vla son gunler artk gcmiyo agrilarm oluyo 38 hftayi bitrdm son hftayi bitiremiyrm..

Cnm bnde ayni seyi yasiyorm.kipirdadikca nasi cnm.aciyo bicaklar batiriyolar vajinama..elimle afedersn orayi tutuyorm tutmasam cikicak gbi geliyo..bu son gunlerim cok zor grciyo aglama modumdayim surekli

Merhaba canım arkadaşlarımmm Bugün geçmişe fazla bakamadım annem bende bu gece kalacak Hızlıca bugünki çatı muayenesi deneyimimi paylaşayım dedim. Öncelikle başta çok canım yanmadı doktorum zaten narin bi bayan iki parmağıyla baktı rahim öne çıkmış hafif açılma var kemik yapın doğuma müsait dedi. Bir de bebeğe bakayım dedi ve parmaklarını az daha itip yukarıdan da poposunu tuttu resmen başına dokundu sanki sadece o an canım yandı hık diye kaldım Her an bekliyoruz bebişi artık nstde de 2 kere sancım 75in üzerinde çıktı

kızlar şimdi geldim ve moralim çok bozuk
normal doğum olsun diye okadar isterken, hatta epidurale bile karşıyım derken bugün doktor genel anestezi ile sezeryan dedi
bir tane miyomum vardı, 3 cm olmuş. bide ikinci bir miyom çıkmış piyasaya..büyük olan miyom kanala girecek gibi diyor, eğer girerse bebeğin kafasını sıkıştırır bu riske giremeyiz dedi. yarın tekrar çağırdı detaylı bakalım diye
bebiş kanala girmiş ama hiç açıklık yok. zaten artık açıklık olsa ne fayda, sezeryan zaten. haftaya yapalım diyecek gibi...bakalım sabah detaylı bakacak
kilo 3500gr olmuş, gelişimle ilgili sorun yok diyor

bende de bugün çatı muayenesi vardı...benimkini doktor değil ebe yaptı. hiççç dedikleri gibi korkulacak bişey değilmiş. bir tek senin dediğin gibi bebeğe bakmak için ittiğinde hissediyorsun biraz
bende ağrı oldu ama sebebi miyoma baskı yapmasıydı, artık miyomun yeri yüzünden ultrasonda bile bakarken ağrı oluyor...özetle şu sevgili miyomlarım olmasa çatı muayenesi hiç birşey

selam kızlar haber vereyim diye gireyim dedim bugün birazcık sancı çıktı ama çok ciddi değilmiş tansiyonum da normaldi diye yarına kadar biraz daha bekleyelim dedi doktor inşallah bugece kendi sancımla doğuma giderim kolayca da sağlıcakla oğluşumu kucağıma alırım evde gergin bekleyiş eşim artık telefonlara bakmak istemiyor kızım ağlıyor hadi ama diye bende stresten gülme modundayım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

canım çok geçmiş olsun ne desem bilemiyorum inşallah yarın ki muayanede normal doğuma engel bi durumun olmadığı gözükür ama eger sonuç sezeryansa yapacak bişey yok Rabbim senide bebeğinide sağlıcakla birbirinize kavuştursunda önemli olan o

cnm bzde normal diip duruyoruz ama kimse son dk. ne olacağını bilemez sen ve bebek en önemlisi doğumun çeşidi diil! Allah kolaylık versin üzme tatlı canını yrn bi baksın bakalım ne diyecek,kilosu da gayet ii napalım sezeryan dediyse..sağlıklı olsun bebiş ve anniş önemli olan tek bu.dualarımız hep birbirimize..bol bol inşirah okuyorum herkese..gün doğmadan neler doğar moralini bozma hemen daha zamanın var

Cnm bnde ayni seyi yasiyorm.kipirdadikca nasi cnm.aciyo bicaklar batiriyolar vajinama..elimle afedersn orayi tutuyorm tutmasam cikicak gbi geliyo..bu son gunlerim cok zor grciyo aglama modumdayim surekli

Canm yaa yemeğimi yatarak yedim, masaya gideyim dedim ama oturduğum anda bacağıma kramp ve bıçak gbi ağrı oluyo alttan tuta tuta yatağıma gidip yattım. Eşim yatağa getirdi, yan yatarak yedim(( yarın da eşim evde yok çok önemli bi işi var , doğururmuyum acaba diye korkuyorum. Kardeşim de yok bi işi vardı yarın gelcek.. Azönce annemle konuştum sesin çok kötü geliyorum bu gece kalırım dedi.. Çok stresliyim çokkk .. Benm de hep ağlayasım var cnm

merhaba...

ben de hala beklemede olan bir ağustos annesiyim..

39+4 teyim bugün randevum vardı..oğlum 3600 gram..

nst de sancı yok..çatı muayenesinde açılma yok..ne yapcam bilemiyorum

çünkü hızlı kilo alıyor..doktor çok bekletemeyiz diyor..

suni sancı ile mi başlatırlar doğumu yoksa sezeryan mı yaparlar fikri olan var mı..

Canm muhtemelen suni sancı olur, sezeryan senin isteğine bağlı ya da Dr un keyfine.. İnş hayırlısı olur senn için.. Allah yardımcımız olsun...

bnde benzer durumlardayım kızlar..üstelik hiç bi sebep yokken geriliyorum,ağlamak biriyle kavga etmek isteklerindeyim.annemlerin yanındayım,eşim işi dolayısıyla başka yerde ama o yanımda olsun istiyorum.yrn yada diğer gün beni al eve dönmek istiyorum dedim.kapris yapıyorum stresliyim alt tarafı doğuracağım herkes gibi neden bu kadar abarttığımı bilmiyorum.kendime kızıyorum

ama huzursuzum,oğluşum az hareket ediyo sanki ufffffff bilmiyorum

Amman maşallah çok yakışıklı olmuş bu annesiiiii
Benim oğlandan ağır maşallah

Gazlı bebek hakkaten çok zormuş canım ya
Damla dediğin neo baby gripe mi? Biz ondan veriyoruz günde 3 kere, az da olsa faydası oluyor...

Bir de arabanız varsa anakucağına koyup bikaç tur atın, o sarsıntı da iyi geliyor. tabii anakucağında yüzü bagaj tarafına bakacak şekilde takılıyor biliyorsun.

Slm kizlar dun oglen sezeryan oldum suan hastanedeyim. biraz zor oldu yarin cikcam. bebegim iyi ama emmiyor. cikinca detayli yazicam.

hayırlı olsun canım kavuşmuşsun :))
mama verme sabret, emer inşallah...

canımmmm sıkma canını ya..sen şimi bunları düşünme bebeğini düşünn...herşey güzel olucak inan bana...bende durmadan öylemi olur böylemi olur diyip diyip durdum bak şimdi kızım 10 günlük oldu bile...10 gündürde annem yanımda...bende hep bi kavga çıkar die korkuyodum...tabi ufak tefek şeylr oldu kv kocamı doldur flan ama hepsi düzene giriyor takma kafana...hepsi geicek ben sabır diyorum...ve bi sorun olduğunda kocanla konuş mutsuz olduğunu doğumundan lohusalığından bişey anlamadığını söyle...ben öyle yaptım..o da annesiyle konuşmuş biraz...şimdilik iyiyz inş bi sorun çıkmaz...bizi bu halimizle üzenleri Allaha havale et canımm..öpüyorum seni üzülme arkadaşımmm...sıkıldığında bana yazabilirsin çünkü ikimizde aynı durumları yaşıyoruz maleseff

Maşallah canım pek yakışıklı olmus bu delikanlı :) Allah nazardan saklasın

Slm kizlar dun oglen sezeryan oldum suan hastanedeyim. biraz zor oldu yarin cikcam. bebegim iyi ama emmiyor. cikinca detayli yazicam.
Gözün Aydın canım , Allah anali babali büyütsün , insallah bol bol sütün de olur Allah kolaylık versin

Canım üzülme , hakkında hayırlısı neyse o olsun , insallah saglıkla bebeğini kucağına al da ne yapalım sezeryan olsun, hakkında hayırlısı .. Önemli olan bebegin ve senin saglıgın . Allah yardımcın olsun

kızlarr gribeyazda yok bugün doğum yapmış olabilir...normalde hergün görüyordum onu topikte...bu arada bende yarın 38+0 oluyorum hakkımızda hayırlısı..son haftalar gerçekten zormuş ödemler parmak uçlarımda uyuşmalar kasılmalar vs.vs...tez zamanda kurtulalım insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…