- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.721
Canım Biz İyiyiz Sen Nasılsın.. Bende Özlüyorum Fırsat Buldukça Girmeye Çalışıyorum.. Kimseden Haberim Olmuyor Bu Yüzden. Nasılsın, Ne Kadar Kaldı Doğumuna ?
Kızlar ben artık iyice kafayı yiycem az kaldı:;((((((( nasıl canm acıyo, bebeğin kafası tam şeyimin üstünde hatta şeyimi hareket ettiriyor, nasıl acıyo, yırtıyo çıkıcak hissi veriyo.. Azönce bi savaş verdik eşimle resmen ben ağlıyorum , bacaklarımı kaldır yukarı çıksın diyorum , biraz kaldırdık geçti gbi ama kıpırdıycak cesaretim yok artık napmalıyım hiç bilmiyorum.. Eşim de yeter artık gidelim Perşembe aldıralım diyoartık pes ediyorum galiba
Merhaba canım arkadaşlarımmmBugün geçmişe fazla bakamadım annem bende bu gece kalacak Hızlıca bugünki çatı muayenesi deneyimimi paylaşayım dedim. Öncelikle başta çok canım yanmadı doktorum zaten narin bi bayan iki parmağıyla baktı rahim öne çıkmış hafif açılma var kemik yapın doğuma müsait dedi. Bir de bebeğe bakayım dedi ve parmaklarını az daha itip yukarıdan da poposunu tuttu resmen başına dokundu sanki sadece o an canım yandı hık diye kaldım Her an bekliyoruz bebişi artık nstde de 2 kere sancım 75in üzerinde çıktı
kızlar şimdi geldim ve moralim çok bozuk
normal doğum olsun diye okadar isterken, hatta epidurale bile karşıyım derken bugün doktor genel anestezi ile sezeryan dedi
bir tane miyomum vardı, 3 cm olmuş. bide ikinci bir miyom çıkmış piyasaya..büyük olan miyom kanala girecek gibi diyor, eğer girerse bebeğin kafasını sıkıştırır bu riske giremeyiz dedi. yarın tekrar çağırdı detaylı bakalım diye
bebiş kanala girmiş ama hiç açıklık yok. zaten artık açıklık olsa ne fayda, sezeryan zaten. haftaya yapalım diyecek gibi...bakalım sabah detaylı bakacak
kilo 3500gr olmuş, gelişimle ilgili sorun yok diyor
normal doğum olsun diye okadar isterken, hatta epidurale bile karşıyım derken bugün doktor genel anestezi ile sezeryan dedi
bir tane miyomum vardı, 3 cm olmuş. bide ikinci bir miyom çıkmış piyasaya..büyük olan miyom kanala girecek gibi diyor, eğer girerse bebeğin kafasını sıkıştırır bu riske giremeyiz dedi. yarın tekrar çağırdı detaylı bakalım diye
bebiş kanala girmiş ama hiç açıklık yok. zaten artık açıklık olsa ne fayda, sezeryan zaten. haftaya yapalım diyecek gibi...bakalım sabah detaylı bakacak
Cnm bnde ayni seyi yasiyorm.kipirdadikca nasi cnm.aciyo bicaklar batiriyolar vajinama..elimle afedersn orayi tutuyorm tutmasam cikicak gbi geliyo..bu son gunlerim cok zor grciyo aglama modumdayim surekli
Slm kizlar dun oglen sezeryan oldum suan hastanedeyim. biraz zor oldu yarin cikcam. bebegim iyi ama emmiyor. cikinca detayli yazicam.
merhaba...
ben de hala beklemede olan bir ağustos annesiyim..
39+4 teyim bugün randevum vardı..oğlum 3600 gram..
nst de sancı yok..çatı muayenesinde açılma yok..ne yapcam bilemiyorum
çünkü hızlı kilo alıyor..doktor çok bekletemeyiz diyor..
suni sancı ile mi başlatırlar doğumu yoksa sezeryan mı yaparlar fikri olan var mı..
Canm yaa yemeğimi yatarak yedim, masaya gideyim dedim ama oturduğum anda bacağıma kramp ve bıçak gbi ağrı oluyo alttan tuta tuta yatağıma gidip yattım. Eşim yatağa getirdi, yan yatarak yedim(( yarın da eşim evde yok çok önemli bi işi var , doğururmuyum acaba diye korkuyorum. Kardeşim de yok bi işi vardı yarın gelcek.. Azönce annemle konuştum sesin çok kötü geliyorum bu gece kalırım dedi.. Çok stresliyim çokkk .. Benm de hep ağlayasım var cnm
Canm muhtemelen suni sancı olur, sezeryan senin isteğine bağlı ya da Dr un keyfine.. İnş hayırlısı olur senn için.. Allah yardımcımız olsun...
Kızlar Nasılsınız? Çok Uzak Kaldım Yine Gündemden.. Ne Doğuranlardan Haberim Var, Ne Bebişlerden. Hepiniz İyisinizdir Umarım..
Ben Oğlumla Uğraşıp Duruyorum, Büyüyoruz Birlikte :) 28 Günlük Olduk Bugün. Çok Şükür Ufak Gaz Sancıları Dışında Sorunumuz Yok.
4.250 Oldu Kilomuz.. Gelen Giden Kucağından İndirmediğinden Kucak Delisi Oldu, Çok İlgi İstiyor O Yüzden Fazla Giremiyorum Malesef.
Öpüyoruz Oğlumla Hepinizi..
Eki Görüntüle 777947
Annişler selamlar,nasılsınız?Doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Doğumu bekleyen arkadaşlarımada hayırlısı ile sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Benim oğluş 18 günlük oldu maşallah.İlk hafta uykusuda,gazıda çok iyiydi ama ikinci hafta tamamen değişti.Ne gündüz doğru dürüst uyuyor nede gece.Gaz için dr.aradım 15.günü bir damla verdi ama pek fayda etmedi sanırım ayaklarını toplayıp,kendini sıkıyor,yüzü kıpkırmızı oluyor.( Bugün gündüz toplasan 3 saat ancak uyumuştur ne yapıcam ben
Gözünün içine bakıyorum uyusun,ağlamasın diye bazende doymuyormu diyede düşünüyorum.
Hastahaneden geldiğimiz ilk gün mama verdik,sütüm yoktu ama 2.gün gelmeye başladı şuanda emiyor gögüs pedim ıslanıyor bebiş emerken sütüde dudağının kenarlarında görüyorum ama belkide yetmiyordur bilemiyorum.Ayrıca çok kusuyor bu normalmi?
Bende uykusuz,yorgun,bitkin ve sürekli ağlama modundayım.İlk günler bebişe bakıp şükür edip,bu mucize için ağlıyordum şimdi biri bişey dese alınganlık yapıp ona ağlıyorum.
Ayrıca ben çalışmaya başlayınca annem bakamayacak bebişime o kadar içim rahattı ki 4-5 aylık olunca işe başlarım,gözüm arkada kalmaz diyordum ama beklenmedik olaylar oldu durumlar değişti.
Şimdi birde bunu düşünüp ağlayıp duruyorum.İnş.şu lohusalıkta,bebişin düzensizliğide biran önce değişirde herşey yoluna girer.
Slm kizlar dun oglen sezeryan oldum suan hastanedeyim. biraz zor oldu yarin cikcam. bebegim iyi ama emmiyor. cikinca detayli yazicam.
kızlarr selammm nasılsınız bakalımdoğum haberleri var mı geçmişi okuyamadım..dün bende kontroldeydim haberler pek iç açıcı değil bende.bebeğim daha 2700 doktor kilo almıyor max 3 kilo doğar dedi.zayıf olduğu için nefes almada güçlük çekebilirmiş.riskli grubtaymışım hergün bebek hareketlerine dikkat etmem gerekiyormuş azalma olursa falan hemen acil gitmem gerekiyomuş 3-4 günde bir kalp atışları dinlenecek...haftaya tekrar kontrol.artık okadar yorgunum ki.sanki hiçbişey yolunda gitmiycek gibi.hergeçen gün daha da umutsuzlaşıp ağlamak geliyo içimden.en güzel günlerim olması gerekirken ben mutsuzum doktora gidiyorum bebeğimden de güzel haberler alamıyorum annemi çağıramadım henüz kadın haber bekliyo çıkıp gelmek için ama ben kv de de burda olduğundan yine bi kavga çıkar korkusuyla annemi çağırmaktan korkuyorum allahım bu kadar yükü bi arada verdiğine göre vardır elbet bunda da bi hayır diyorum zaten inancımda olmasa napardım bilmem.bi de sizler varsınız en azından yazıp içimi dökebildiğim.allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah
Maşallah canım pek yakışıklı olmus bu delikanlı :) Allah nazardan saklasınKızlar Nasılsınız? Çok Uzak Kaldım Yine Gündemden.. Ne Doğuranlardan Haberim Var, Ne Bebişlerden. Hepiniz İyisinizdir Umarım..
Ben Oğlumla Uğraşıp Duruyorum, Büyüyoruz Birlikte :) 28 Günlük Olduk Bugün. Çok Şükür Ufak Gaz Sancıları Dışında Sorunumuz Yok.
4.250 Oldu Kilomuz.. Gelen Giden Kucağından İndirmediğinden Kucak Delisi Oldu, Çok İlgi İstiyor O Yüzden Fazla Giremiyorum Malesef.
Öpüyoruz Oğlumla Hepinizi..
Eki Görüntüle 777947
Gözün Aydın canım , Allah anali babali büyütsün , insallah bol bol sütün de olur Allah kolaylık versinSlm kizlar dun oglen sezeryan oldum suan hastanedeyim. biraz zor oldu yarin cikcam. bebegim iyi ama emmiyor. cikinca detayli yazicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?