- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.881
neredeyse 1 haftadır fena öksürüyorum ve artık korkmaya başladımöksürüğe ne iyi gelir tavsiyeleriniz var mı? lütfen yardımlarınızı önerilerinizi esirgemeyin ...
arkadaslar inş hepiniz güzel ve saglıklı hamılelıkler gecırıp bebeklerınızı kucaklarınıza alırsınız...malesef dün aranızdan ayrıldım bebegime veda ettım gene bıraktı gitti bizi minik melegımız bızede sadece ona güle güle demek düştü babasıyla gene sadece ikimiz kaldık umutlar gelecekle ılgılı planlar gene rafa kalktı şükür ki biz birlikteyız her kayıp bebegımız bizi daha cok yaklastırıyor birbirimize ama aramızda birde minik bebegımız olsa hiç eksigimiz kalmazdı..
Bu dedigimi yaparsan aninda geciyor. Siyah turp al, icini oy, icine bal koy ve turpun ustunu kestigin kismi sonradan uZerine kapat ve bir gece bekle. Sonra icindekini ic. Her zaman ise yaramistir. İnternete balli turp filan yazarsan da cikar zaten goruntusu.neredeyse 1 haftadır fena öksürüyorum ve artık korkmaya başladımöksürüğe ne iyi gelir tavsiyeleriniz var mı? lütfen yardımlarınızı önerilerinizi esirgemeyin ...
neredeyse 1 haftadır fena öksürüyorum ve artık korkmaya başladımöksürüğe ne iyi gelir tavsiyeleriniz var mı? lütfen yardımlarınızı önerilerinizi esirgemeyin ...
canım ballı süt iç iyi gelir boğazlarını yumuşatır..
Bu dedigimi yaparsan aninda geciyor. Siyah turp al, icini oy, icine bal koy ve turpun ustunu kestigin kismi sonradan uZerine kapat ve bir gece bekle. Sonra icindekini ic. Her zaman ise yaramistir. İnternete balli turp filan yazarsan da cikar zaten goruntusu.
sağol canım ballı süt, ıhlamur içiyorum ama hala geçmedi
bu baya farklıymış hamilelerde bi sakıncası yoktur dimi canım ? eğer dediğin gibiyse hemen yapıcam çok teşekkür ederim
Şifa oldugu icin zarari olacagini sanmam. Normal turpla degil, kara turpla yapiliyor buarada. Yegenim 7yasinda, 3yasindan beri annem ne zaman hastalansa torununa dayar bunu, cocugun oksurugu aninda kesilir:)Oksuruk nezamandir bendede var ustune birde gogus ksfesim ve boskugum agriyor.nefes slirken yururken yatarken dahi bstiyor.bu aksam kontrole gittim.dr.zencefilli seker al gicigini keser dedi.
Bu turpu onceleri bende duymustum ama gebelikte sakincasi yoktur degil mi
Şifa oldugu icin zarari olacagini sanmam. Normal turpla degil, kara turpla yapiliyor buarada. Yegenim 7yasinda, 3yasindan beri annem ne zaman hastalansa torununa dayar bunu, cocugun oksurugu aninda kesilir:)
Bende limonlu bal tavsiye edeceğim . Balda limonda antiseptik.
Yok bildigim kadariyla. Normal turp da olmadigindan gaz da yapmaz, tatli bisey oluyo zaten. Cook ise yarar. Gecmis olsun canim.
Geçmiş olsun canım. Ben anasınıfı öğretmeni olduğum için öksürük ve soğuk algınlığı kaparım hep çocuklardan. Ilık (sıcağa yakın) ballı süt bana çok iyi gelir. Hamilelik öncesi biraz da zencefil koyardım ama hamilelikte zencefilin zararı var mı yok mu onu araştırıp öyle kullanmak lazım...
kızlar bebeklerimin arasında 20 ay olacak 13 aylık oğlum var. Kardeş kıskançlığı ve 2 küçük çocuk büyütmenin avantaj ve dezavantajlarını paylaşabilirmisiniz çok merak ediyorum ben bi taneyle zor baş ediyorum sabahtan beri sadece süpürge açıp lavabo yıkayabildim işler duruyor valla. Deneyimli anneler. İlk bebek annelerindende hayat tecrübelerini paylaşmalarını ricaa edicem cevaplarınızı bekliyorum. Kayınvalidemle aynı binadayızz ama kanser hastası yardımı olmuyor ben ona yardım ediyorum anneminde kolları özürlü yardım edecek kimsem yok
ah canım benim, kahve ne ki iste yapayım ellerimlen sanaMerhaba arkadasım , canım damla sakızli bir turk kahvesi çekti ; kizlaragasinda ama offffff offff yasamak istiyorum artık.
nooldu hatcem neye sıkıldın?off ya çok sıkıldımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?