2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda sağlıklı hayırlı bir gebelik nasip eder inşallah bu yaşadığın son üzüntü olur..Ne mutluki eşin destek oluyormuş maaşallah Allah bozmasın en kısa zamanda sağlıklı bir bebişle mutluluğunuz daha da artsın..

çok üzüldüm umutların hiç tükenmesin yine aramızda görmek isteriz seni kendine çok iyi bak

neredeyse 1 haftadır fena öksürüyorum ve artık korkmaya başladım öksürüğe ne iyi gelir tavsiyeleriniz var mı? lütfen yardımlarınızı önerilerinizi esirgemeyin ...
Bu dedigimi yaparsan aninda geciyor. Siyah turp al, icini oy, icine bal koy ve turpun ustunu kestigin kismi sonradan uZerine kapat ve bir gece bekle. Sonra icindekini ic. Her zaman ise yaramistir. İnternete balli turp filan yazarsan da cikar zaten goruntusu.

canım ballı süt iç iyi gelir boğazlarını yumuşatır..

sağol canım ballı süt, ıhlamur içiyorum ama hala geçmedi

bu baya farklıymış hamilelerde bi sakıncası yoktur dimi canım ? eğer dediğin gibiyse hemen yapıcam çok teşekkür ederim

sağol canım ballı süt, ıhlamur içiyorum ama hala geçmedi

bu baya farklıymış hamilelerde bi sakıncası yoktur dimi canım ? eğer dediğin gibiyse hemen yapıcam çok teşekkür ederim

Yok bildigim kadariyla. Normal turp da olmadigindan gaz da yapmaz, tatli bisey oluyo zaten. Cook ise yarar. Gecmis olsun canim.

Oksuruk nezamandir bendede var ustune birde gogus ksfesim ve boskugum agriyor.nefes slirken yururken yatarken dahi bstiyor.bu aksam kontrole gittim.dr.zencefilli seker al gicigini keser dedi.
Bu turpu onceleri bende duymustum ama gebelikte sakincasi yoktur degil mi

Şifa oldugu icin zarari olacagini sanmam. Normal turpla degil, kara turpla yapiliyor buarada. Yegenim 7yasinda, 3yasindan beri annem ne zaman hastalansa torununa dayar bunu, cocugun oksurugu aninda kesilir:)

Şifa oldugu icin zarari olacagini sanmam. Normal turpla degil, kara turpla yapiliyor buarada. Yegenim 7yasinda, 3yasindan beri annem ne zaman hastalansa torununa dayar bunu, cocugun oksurugu aninda kesilir:)

Sen anlatinca benimde aklima geldi.benim annemde yapmisti birksc sefer yegenlerime.esime soyluyeyimde yarin gelirken getirsin.boyle cekmejtense aman bebegime bisey olacakmi diye dusunmektense denenmeli

neredeyse 1 haftadır fena öksürüyorum ve artık korkmaya başladım öksürüğe ne iyi gelir tavsiyeleriniz var mı? lütfen yardımlarınızı önerilerinizi esirgemeyin ...

Geçmiş olsun canım. Ben anasınıfı öğretmeni olduğum için öksürük ve soğuk algınlığı kaparım hep çocuklardan. Ilık (sıcağa yakın) ballı süt bana çok iyi gelir. Hamilelik öncesi biraz da zencefil koyardım ama hamilelikte zencefilin zararı var mı yok mu onu araştırıp öyle kullanmak lazım...

Bende limonlu bal tavsiye edeceğim . Balda limonda antiseptik.

çok sağol canım bunu da denicem zararsız nasıl olsa :)

Yok bildigim kadariyla. Normal turp da olmadigindan gaz da yapmaz, tatli bisey oluyo zaten. Cook ise yarar. Gecmis olsun canim.

intenette baktım şimdi canım ama hamilelikte siyah turpun zararı diye bir bilgiye rastlamadım demek ki zararı yok :)) diyerek denemeye karar verdim bu öksürükle bebeğime bişey olur mu diye düşünmektense denemeliyim bence sonuçta bal ve siyah turp :) önerin içinde çok çok çok teşekkür ederiz bebişimle

sağol canım önerin için bende öyle kaptım malesef ki ballı ılık süt olayını yapıyorum hergün ama zencefil adet söktürücü özelliği olduğu için düşüğe neden olabilirmiş internette baktım amannn dikkat diyorum arkadaşlar!

İyi akşamlar canlarım. Eve şimdi geldik. Biraz gezdik gitmişken. Cocukları yatırmam gerek. Çok geç oldu ama kısaca yazayım dedim...
Mesajları okudum yarın ilk isim listeyi düzenlemek olacak.
Bebeğimiz gayet iyi, 8+4 deyiz
2,01 cm boyu. Kalbi digidik digidik diye atıyordu. Çok güzel bir duygu gercekten. 3. Bebeğimiz ama yinede çok duygulandik eşimde bende.
Kan tahlilleri yapılacak devlette yaptıracağım onları. Özelde 198 lira tutuyormuş.
Yarın erken saatlerde buradayım inşallah. İyi geceler herkese

hehehoo şimdi ballı siyah turpumuzu yaptık yatarken de ballı ılık sütümü içeceğim yardımlar için çok sağolun kızlar iyi ki bu topic var her derdimizi paylaşabiliyoruz hepinizi öpüyorummm

Kızlar aranızda deneyimli anneler.. öğretmenler ve en azından fikri olanlar vardır bu bi sohbet konusu olabilirmi

9Ballı siyah turp'u bilmeyenler için çok sevindim, faydam dokunduysa :) İçinden kaşık kaşık alır annem. Şimdiden geçmiş olsun, hemencecik geçsin öksürükleriniz kızlar :)

Merhaba arkadasım , canım damla sakızli bir turk kahvesi çekti ; kizlaragasinda ama offffff offff yasamak istiyorum artık.
ah canım benim, kahve ne ki iste yapayım ellerimlen sana
ben günde 1 tane olması koşuluyla içiyorum arada bir:126: çok severim çünkü türk kahvesini. araştırdım kafeinin 200mg'ında fazlası tehlikeli olabiliyormuş. bir türk kahvesinde 57 gr deniyor kafein. yani masum zannımca
bu da kafeinli içeceklerin mgları:

off ya çok sıkıldımmmm
nooldu hatcem neye sıkıldın?

Son düzenleme:

canım tahinin üstündeki yağda birebir öksürüğe lakin hamile olmadan önce bile miğdemi bulandırıyordu şimdi daha fazla bulandırıyor.miğden bulanmazsa dene derim canım.

canım tahinin üstündeki yağda birebir öksürüğe lakin hamile olmadan önce bile miğdemi bulandırıyordu şimdi daha fazla bulandırıyor.miğden bulanmazsa dene derim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…