2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimkide bugun söylenip duruyordu, bayram sonrası hepsi bir panik randevusuz gelmiş diye...adam üç gündür nefes almadan çalışıyormuş. muhtemelen seninkinin de yığılmıştır randevuları canım

seni panik yapmayayım, benim üç gündür bel ağrısı ile birlikte sancı vardı...doktora yalancı doğum sancılarım var dedim. bel ağrısı varsa vakti gelmiş demektir dedi. ama vakitten kastı hemen o gün yada sonraki gün değil. o yüzden panik olma dedim
üç gündür bel ağrım var, bebek kanala oturmuş ama mesela hala açıklık yok. genellikle 1 hafta-10 günü buluyor doğum dedi
son günlerin sıkıntısı çok büyük biliyorum, bende de aynı dert var ama sen içini ferah tut sabret...baksana artık ben hergün evden bugün sezeryana mı alacak diye çıkıyorum

Ah canim gozlerim doldu cok sagol pes etmiyorum ama doktor da mamayi verebilirsiniz huzurlu olmazsa filan dedi, kilo alimi bi onceki kontrole gore daha az olmus bu hafta oyuzden bukdr uzuldum nasil arttiricam bu sutu ben bulamadim caresini((

bnde yaklaştığını hissediyorum çünkü aralıksız ağrı..zaten doğum belirtisi diil bu.panik bnde diil ama evde annem yüzüme bakıp ah gözlerin halsiz yavrum geliosa hadiii die telaşe veriyo ortalığı kız kardeşim abla bi otur gezme ayakta doğurcan şimdi dio...Allah yardımcımız olsun zor dostum zorr...

eşimde de söledim bgn yrn diil ama 3-4 güne oğluşumuz gelebilir hazır ol die.hatta bu sabah onu baya paniklettim gece msj atmıştım uyuyamıyorum belim çk ağrıyo azıcıkta pembelik geldi die..uyuduğundan msj sesini duymamış sbhta baktım telefona arayan soran yok.sen misin aramayan hemen neti açtım yeni doğan bebek sesi videosu buldum aradım eşimi açınca videoyu açtım halsiz halsiz sen nie aramıyosun dedim kızarak,2-3 sn sustu şaka yapıyosun demi dedi yok dedim sence neredeyim,doğru söle dio ama sesindeki panik belli bu kez kızdım insan aramaz sormaz mı sbh msjı okuyunca die,oda yazık gece uyumamışın sbhta ben uyandırmayım kıyamadım dedi:26: ama eli ayağına dolaştı beyefendinin o kadar belliydiki dili dolandı konuşurken.bak bida böle yaparsan inanmam yalancı çobana dönersin dedi,bnde artık eli kulağında ne zmn arasam inanmak zorundasın dedim gülüştük..

Kızlar merhaba nasılsınız
Ben uykusuzum benim prenses gece uyumuyor gündüz uyuyor. Ve çok ıkınıyor kıpkırmızı oluyor ? Doktor normal dedi ? Gaz ilacı olarak bio gaia kullanıyoruz gece 12 de veriyorum ki gece uyusun diye ama işe yaramıyor galiba çünkü gece uyumuyor. Gaz çıkarma işlemini yapamıyoruz çünkü kızımı emzirdiğim de göğsüme alıp poposuna vuruyorum gazı çıksın diye ama çıkmıyor :) Kakasını yaparken pırtlayıp yapıyor o zaman çıkartıyor cimcime :)

iyi yapmışsın canım bunlar bu dilden anlıyor :))))
ama bebek doğunca acısını çıkartmasınlar bizden...bende eve gelince hem eşimi hem kv deyi fırçaladım, doktor yat diyo ben hala ayakta dolanıyorum diye. şimdi ikiside kuzu gibi :) sen de fırsat bu fırsat yap, sonra çok arayacağız bu günleri

valla doğru sölüyosun arıcaz bu günleri son günler ne yapsak kar :))) bebek doğunca yine yaparız sbhtan beri durmadı hep mızmızlandı ağladı al şimdi sıra sende deriz babalar işten gelince :))) şaka bi yana güzel şeyler binlerce şükür Allaha...

evet canım berbat bir damlalık o.
Biz de ağzını tutturamadık kaç sefer ya çenesine denk geldi ya da ağzına 2-3 damla gitti
Çay kaşığına damlatıyorum şimdi öyle veriyorum çok kolay oluyor
Eskiden eşimle hep birbirimize paslıyoduk bu görevi şimdi ikimiz için de sorun olmuyor

valla doğru sölüyosun arıcaz bu günleri son günler ne yapsak kar :))) bebek doğunca yine yaparız sbhtan beri durmadı hep mızmızlandı ağladı al şimdi sıra sende deriz babalar işten gelince :))) şaka bi yana güzel şeyler binlerce şükür Allaha...

bu arada birazdan yola çıkacağım eve dönüş 2saat (Konya-Aksaray ) akşama kv.de ymk yeriz gece girebilirim inş. dularım herkeseee

Canım cok sıkkıldı
Kontrole gıttık
Ve öğrendim ki dr doğumda olamıyacak

Ankara da cihangir ya da şelale ye giden var mı

Lütfen acill dr bulmam lazım

Canım ben de hep aynı korkuyu yaşadım. Genelde üst üste emdiği zamanlarda boşmuş gibi geliyor bana ama değilmiş. Üstelik bizim zibidiler gün geçtikçe güçleniyor fırt diye çekiveriyorlar memeden sütü. Ayrıca bir memenin süt yapma süresi sadece 10 dakkaymış. Yani yetmez diye sıkma canını 10 dakka sonra sütün gene var
Kakası yeterliyse hiç korkma arkana yaslan bak keyfine :)

slm kızlarrrrrr mıllet dogurdu ben hala beklıyorum 1 gun kaldı ama ne sancı ne kanala gırme bılmıom nolcek sonumuz sezeryan yolları gozukur dıe korkuyom valla

bende anlamadım canım eşimde bende güzel dille anllatrık ama anlamadı ben aptalmıyım manyakmıyım elimde mamayla gezmıyorum bılmem ne tantana oldu kavga cıktı aglamaya basşladı..

şimdi annemle zahmetını bız cekıyoruz kadın gecelerı hep ayakta mıkırdandıkca benı kaldırıyor emzırmeye calısıyorum. kızım kavga edıyorum mememle ama sonuna kadar mücadele edicem.. inşallah başarıcaz bakalım dua edin bizim içinde bebeğ,m ğöğsümle kavga etmesin sarılık cıkmıstı o gun boyu sabaha kadar sık sık göğsümü verdim mama vermedim değerleri düşmüş. anne sütü kadar yararlı birşey yok..

Kizlar bugun doktor kontrolune gittik, yavrum cuma gununden bu yana sadece 50gr almis halbuki 200filan bekliyordum mamayi gunde 1kez filan veriyodum, simdi onu arttiricam sanirim kahroluyorum kahroluyorum

Kaç haftalıktı canım senin bebeğin? İlk haftalar 2 kiloya kadar vermesi normalmiş ödemi gidiyormuş o yüzden sordum

kapıya not as bebek uyuyor rahatsız etmeyin diye..

baktın olmuyor notu değiştir uyuyoruz rahatsız etmeyin diye:)

Çok iyi fikirrrrr
Ama anlar mı acaba onun için yazdığımı :26:

Canım popoyla hiç zaman kaybetme, sırtına vur bi de arada bir hafif hafif yukarıya doğru sıvazla. Bu arada emme bitince memeyi falan toparlamadan direk omzuna al hemen, gaz bağırsağa geçti mi daha zor çıkıyormuş.

Sırta vurma işe yaramazsa yüzü sana bakacak şekilde tut, sağa sola eğerek salla.
Dur anlatamadım videosu vardı işe yaradı bizim oğlanda. Ben de çok zorlanıyordum işe yarıyor bu yöntem

[video=youtube_share;1xcGbd8xWGI]http://youtu.be/1xcGbd8xWGI[/video]
Secret Technique on how to burp a baby - YouTube

Çok sağol canım izliyorum hemen :)

Bu arada kızlar benim bebişin altı pişik olmuştu poposunda kaldı sadece kızarıklık. Kremlere devam ediyorum ama geçmedi doktorda sürekli ıslak kaldığı için olur dedi :)

teyzeleri bu da benm kızımın odası.. :) biraz havamız değişsin dedim .)

Eklentiler

• $IMG_1556.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 22
  • $IMG_1557.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 23
  • $IMG_1558.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 21
  • $IMG_1559.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 25
  • $IMG_1542.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMG_1543.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 28
  • $IMG_1544.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 23
  • $IMG_1545.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG_1546.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG_1547.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG_1548.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG_1549.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 22
  • $IMG_1550.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 21
  • $IMG_1551.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG_1552.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMG_1553.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 80
  • $IMG_1554.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG_1555.webp
    16 KB · Görüntüleme: 25
Kaç haftalıktı canım senin bebeğin? İlk haftalar 2 kiloya kadar vermesi normalmiş ödemi gidiyormuş o yüzden sordum

Çok iyi fikirrrrr
Ama anlar mı acaba onun için yazdığımı :26:

Gecen pazartesi dogdu canim, bugun 9gunluk. Cumaya kadar kilo almisti hastanede filan sut gelmeyince mana verdik sonra ben mamayi en aza indirdim emzirmeye yuklendim ama yeterince kilo alamamis(

sana hayırlı yolculuklar canım...bende gidip bebişin odasında son yapılacakları yapayım, bu doktorun sağı solu belli olmaz alıverir beni sezeryana Cuma günü...oğluşum işi bitmemiş odayı görüp annesini ayıplamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…