- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.821
cnm hakkında en hayırlısı nasılsa öle olur inş. bzde malum başımıza ne gelecek nasıl gelecek bilemeden beklerşiyoruz kurbanlık koyunlar gbi :26: bnde akşam evimde olacağım yrna dr randevusu alim bari bakalım ne diyecek yazarım size..bel ağrısından duramıyorum ama sanki her an bişi olucakmış gibi..inş. yolda gideken bişi olmaz 2saat yolculuğum olacak birazdan,arkadaşlarla döneceğim bide eşim madem onlarla gel bn seni almaya gelmiim dedi.msjı yazarken hastaneyi aradım randevu için yrnda öbür günde dr.full muş.arada gelin bekleyin dedi sekreteroffffffffff ne gıcık yaaaaaaa.doğuruyo olsak ne olacak anlamadım ki yoksa bnm dr. da mı izne çıkacak tüm randevuları biriktirmiş
Canım dur bakalım hemen,belki bu haftaya has birşeydir kilo alımının az olması,bir sonraki kontrolde utandırır seni,tombik tombik olur yavrun.dr bişey demediyse olası bişey demek ki!!!!üzülünce daha da faydan olmaz yavruna.ömür boyu sürecek bu sorumluluk,daha şimdiden pes etmek yok,topla bakem kendini
benimkide bugun söylenip duruyordu, bayram sonrası hepsi bir panik randevusuz gelmiş diye...adam üç gündür nefes almadan çalışıyormuş. muhtemelen seninkinin de yığılmıştır randevuları canım
seni panik yapmayayım, benim üç gündür bel ağrısı ile birlikte sancı vardı...doktora yalancı doğum sancılarım var dedim. bel ağrısı varsa vakti gelmiş demektir dedi. ama vakitten kastı hemen o gün yada sonraki gün değil. o yüzden panik olma dedim
üç gündür bel ağrım var, bebek kanala oturmuş ama mesela hala açıklık yok. genellikle 1 hafta-10 günü buluyor doğum dedi
son günlerin sıkıntısı çok büyük biliyorum, bende de aynı dert var ama sen içini ferah tut sabret...baksana artık ben hergün evden bugün sezeryana mı alacak diye çıkıyorum
bnde yaklaştığını hissediyorum çünkü aralıksız ağrı..zaten doğum belirtisi diil bu.panik bnde diil ama evde annem yüzüme bakıp ah gözlerin halsiz yavrum geliosa hadiii die telaşe veriyo ortalığı kız kardeşim abla bi otur gezme ayakta doğurcan şimdi dio...Allah yardımcımız olsun zor dostum zorr...
eşimde de söledim bgn yrn diil ama 3-4 güne oğluşumuz gelebilir hazır ol die.hatta bu sabah onu baya paniklettimgece msj atmıştım uyuyamıyorum belim çk ağrıyo azıcıkta pembelik geldi die..uyuduğundan msj sesini duymamış sbhta baktım telefona arayan soran yok.sen misin aramayan hemen neti açtım yeni doğan bebek sesi videosu buldum aradım eşimi açınca videoyu açtım halsiz halsiz sen nie aramıyosun dedim kızarak,2-3 sn sustu şaka yapıyosun demi dedi yok dedim sence neredeyim,doğru söle dio ama sesindeki panik belli bu kez kızdım insan aramaz sormaz mı sbh msjı okuyunca die,oda yazık gece uyumamışın sbhta ben uyandırmayım kıyamadım dedi:26: ama eli ayağına dolaştı beyefendinin o kadar belliydiki dili dolandı konuşurken.bak bida böle yaparsan inanmam yalancı çobana dönersin dedi,bnde artık eli kulağında ne zmn arasam inanmak zorundasın dedim gülüştük..
iyi yapmışsın canım bunlar bu dilden anlıyor :))))
ama bebek doğunca acısını çıkartmasınlar bizden...bende eve gelince hem eşimi hem kv deyi fırçaladım, doktor yat diyo ben hala ayakta dolanıyorum diye. şimdi ikiside kuzu gibi :) sen de fırsat bu fırsat yap, sonra çok arayacağız bu günleri
Teşekkür ederiz Teyzesi :) Canım Sen Devit-3 Kullanıyorsun Değil Mi ? Kullanıyorsan Nasıl Damlatıyorsun? O Kadar Kötü Bir Damlalığı Var Ki, Bizimki De Kıpırdak Ağzı Dışında Her Yerine Damlatıyorum Ben
iyi yapmışsın canım bunlar bu dilden anlıyor :))))
ama bebek doğunca acısını çıkartmasınlar bizden...bende eve gelince hem eşimi hem kv deyi fırçaladım, doktor yat diyo ben hala ayakta dolanıyorum diye. şimdi ikiside kuzu gibi :) sen de fırsat bu fırsat yap, sonra çok arayacağız bu günleri
Canım cok sıkkıldı
Kontrole gıttık
Ve öğrendim ki dr doğumda olamıyacak
Ankara da cihangir ya da şelale ye giden var mı
Lütfen acill dr bulmam lazım
Emziren anneler bir sey sormak istiyorum. Bebegim emiyor henuz yetmeyip ac kaldigini hissetmedim. Cekince geliyor. Ama bir kac gundur goguslerimdeki dolulugun verdigi gerginlik ve siskinlik hissi kayboldu. Birini emerken digeri sizlardi ve sut akardi bu da kayboldu. Acaba sutum mu azaliyor ne yapmam lazim
Bu kayınvalidelerin anne sütüyle mamayla dertleri ne anlamadım
Sütün çok gelse de o bi bahane bulurdu yine eleştirecek
Arkadaşımın sütü çok iyi geliyordu kayınvalidesi senin sütün yaramıyor büyümüyor bebek diye tutturmuştu
Yani yaranılmıor canım o yüzden kendini üzme
Sain bi dille sen anlatmaya çalış o kadar da insandır herhalde
Eşin de anlatmaya çalışsın
Bu güzel günlerin keyfini çıkar başka şeyleri de dert etme
Allah bebeğini size bağışlansın
Kizlar bugun doktor kontrolune gittik, yavrum cuma gununden bu yana sadece 50gr almis halbuki 200filan bekliyordum mamayi gunde 1kez filan veriyodum, simdi onu arttiricam sanirim kahroluyorum kahroluyorum
kapıya not as bebek uyuyor rahatsız etmeyin diye..
baktın olmuyor notu değiştir uyuyoruz rahatsız etmeyin diye:)
Kızlar merhaba nasılsınız
Ben uykusuzum benim prenses gece uyumuyor gündüz uyuyor. Ve çok ıkınıyor kıpkırmızı oluyor ? Doktor normal dedi ? Gaz ilacı olarak bio gaia kullanıyoruz gece 12 de veriyorum ki gece uyusun diye ama işe yaramıyor galiba çünkü gece uyumuyor. Gaz çıkarma işlemini yapamıyoruz çünkü kızımı emzirdiğim de göğsüme alıp poposuna vuruyorum gazı çıksın diye ama çıkmıyor :) Kakasını yaparken pırtlayıp yapıyor o zaman çıkartıyor cimcime :)
Canım popoyla hiç zaman kaybetme, sırtına vur bi de arada bir hafif hafif yukarıya doğru sıvazla. Bu arada emme bitince memeyi falan toparlamadan direk omzuna al hemen, gaz bağırsağa geçti mi daha zor çıkıyormuş.
Sırta vurma işe yaramazsa yüzü sana bakacak şekilde tut, sağa sola eğerek salla.
Dur anlatamadım videosu vardı işe yaradı bizim oğlanda. Ben de çok zorlanıyordum işe yarıyor bu yöntem
[video=youtube_share;1xcGbd8xWGI]http://youtu.be/1xcGbd8xWGI[/video]
Secret Technique on how to burp a baby - YouTube
Kaç haftalıktı canım senin bebeğin? İlk haftalar 2 kiloya kadar vermesi normalmiş ödemi gidiyormuş o yüzden sordum
Çok iyi fikirrrrr
Ama anlar mı acaba onun için yazdığımı :26:
valla doğru sölüyosun arıcaz bu günleri son günler ne yapsak kar :))) bebek doğunca yine yaparız sbhtan beri durmadı hep mızmızlandı ağladıal şimdi sıra sende deriz babalar işten gelince :))) şaka bi yana güzel şeyler binlerce şükür Allaha...
bu arada birazdan yola çıkacağım eve dönüş 2saat (Konya-Aksaray )akşama kv.de ymk yeriz gece girebilirim inş. dularım herkeseee
dün gittim biraz daha hafifti sancılar açılma yok dediler eve geldim gece şiddetlendi ama başka hiç bir belirti yok sadece sancı var beklemek istiyorum ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?