- 4 Temmuz 2013
- 77
- 61
- 18
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.841
Gecen pazartesi dogdu canim, bugun 9gunluk. Cumaya kadar kilo almisti hastanede filan sut gelmeyince mana verdik sonra ben mamayi en aza indirdim emzirmeye yuklendim ama yeterince kilo alamamis(
normal doğum isterken dün mecburen sezeryan olacağını öğrendik. bugün doktoruma 22 Ağustos tarihini istediğimi söyledim ama sanırım benim plesantanın ömrü okadara yetmeyecek
belkide bakarsın dayanır, bebişlerimizin doğumgünü aynı olur :)
Cihangir dedigin cihangir cakici mi?
teyzeleri bu da benm kızımın odası.. :) biraz havamız değişsin dedim .)
Canım popoyla hiç zaman kaybetme, sırtına vur bi de arada bir hafif hafif yukarıya doğru sıvazla. Bu arada emme bitince memeyi falan toparlamadan direk omzuna al hemen, gaz bağırsağa geçti mi daha zor çıkıyormuş.
Sırta vurma işe yaramazsa yüzü sana bakacak şekilde tut, sağa sola eğerek salla.
Dur anlatamadım videosu vardı işe yaradı bizim oğlanda. Ben de çok zorlanıyordum işe yarıyor bu yöntem
[video=youtube_share;1xcGbd8xWGI]http://youtu.be/1xcGbd8xWGI[/video]
Secret Technique on how to burp a baby - YouTube
Kızlar D vitaminini kaç damla veriyorsunuz ?
Boşver beaaaaaaaaaa ilk hafta vermesi bile normalmiş sen almamış diye üzülüyosun ne sıkıyosun kendini :))))
Benim oğlan 2970 doğdu 2700e indi, doktor "iyi ödemini atmış bundan sonra alır" dedi. onu demeseydi ben 3,5 atıcaktım tabi
Sonra kilo almaya başladı dediği gibi.
Evetttt
Bilgin var mıı
Bu da benim küçük meleğim.... Kızlar doğum yapmayanlar hiç korkmasın ben çok korkuyordum...Ağlayarak epidural sezeryan oldum korkuyorum diye bağrıyordum...Ama nasıl oldu hiç anlamadım...Ayrıntılı sonra anlatırım.... Şuan sadece sütümüz yok((
Maşallah kızıma:)
bu arada az önce yazmayı unutmuşum..
GRİBEYAZ arkadaşımız dün sabah saat 5:45 te yavrucağızını kucağına almış.. normal doğum yapmış..ikisi de iyiymiş çok şükür
Allah analı babalı büyütsün meleğini..sağlıklı,mutlu bir ömrü olsun inşallah..
SEYYAHCığım da bugün 11 gibi doğuma girdi.. ondan da sabırsızlıkla güzel haberler bekliyorum.. dualarım onunla.. inşallah sağsalim almıştır Aren kuzuyu kollarına
Biz gediklileri unutuyorsun galiba canımSen şimdi doğurursan ben tek başıma kalcam amadiye bi bencillik yapasım geldi )) hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm ..
Kızlar D vitaminini kaç damla veriyorsunuz ?
Çok güzel :)
güzel günlerde kullansın inşallah :)
canım karyolamız aynı seninkinin boyutu ne ölçer misin ennii ve boyunu ?
Ben bizim mobilyacıya yaptırdım sanki çok büyük yapmış gibi geldide bana :)
baayıldııııımmmmmmmmmmmçok güzel olmuş canım yaaaa süper valla! huzurla,sağlıkla büyüsün Sare kuzun bu odada
Bize trioacd diye bir vitamin verdiler hastaneden
Bir pipet veriyorum yarim tatli kasigi yapiyor
Ama dvit3 degil onu bilemicem
Kuzularım dünden beri annem bendeydi sağolsun bugün öğleden sonra gitti. Onları da telaş almış durumda heran doğururum gözüyle bakıyorlarBugün git sen de dinlen 1 gün tatil yap kendi evinle ilgilen cuma gelirsin istersen dedim. Aklı bende kalıyor ama napalım ona doğumdan sonra da ihtiyacım var enerjisini şimdiden tüketmesin Beni de zırt pırt işten arıyorlar doğumdan sonra nasıl başedicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?