2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

3 gündür adet olacakmışım gibi belim ağrıyo bide bel ağrısı doğum habercisi derler hani??artık bedenim sinyal üretiyo heralde ben onu dinledikçe...

Yok bizim doğum eylülü bulcak heralde. (

Gecen pazartesi dogdu canim, bugun 9gunluk. Cumaya kadar kilo almisti hastanede filan sut gelmeyince mana verdik sonra ben mamayi en aza indirdim emzirmeye yuklendim ama yeterince kilo alamamis(

Boşver beaaaaaaaaaa ilk hafta vermesi bile normalmiş sen almamış diye üzülüyosun ne sıkıyosun kendini :))))

Benim oğlan 2970 doğdu 2700e indi, doktor "iyi ödemini atmış bundan sonra alır" dedi. onu demeseydi ben 3,5 atıcaktım tabi
Sonra kilo almaya başladı dediği gibi.

Hayirlisiyla saglicakla gelsinler artik bekle bekle sabir kalmadi :))

Kadin bulmus pamuk gibi cocugu sakin sakin cikariyor gazini
Bizimki bir gark icin mahalleyi cinlatiyor valla,
Geceleri komsular rahatsiz olacak diye cok panik oluyorum..

Aman ne bileyim kizim 50gr almis diyince icim parcalandi(

Maşallah prensesine canım gözün aydın sağlıkla büyüsün

Gribeyaz ve Seyyah gözünüz aydın canlarım kavuştunuz yavrucuklarınıza

Sen şimdi doğurursan ben tek başıma kalcam ama diye bi bencillik yapasım geldi )) hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm ..
Biz gediklileri unutuyorsun galiba canım Normal doğumu beklemek çok eğlenceli bence keyfini çıkaralım. Bakalım doğum da eğlenceli olacak mı

teyzeleri bu da benm kızımın odası.. :) biraz havamız değişsin dedim .)

Harika olmuş canım kızının odasıııı çok ferah genişmiş odanız rahat rahat oynar içinde

Kuzularım dünden beri annem bendeydi sağolsun bugün öğleden sonra gitti. Onları da telaş almış durumda heran doğururum gözüyle bakıyorlar Bugün git sen de dinlen 1 gün tatil yap kendi evinle ilgilen cuma gelirsin istersen dedim. Aklı bende kalıyor ama napalım ona doğumdan sonra da ihtiyacım var enerjisini şimdiden tüketmesin Beni de zırt pırt işten arıyorlar doğumdan sonra nasıl başedicem bakalım

selam kızlar kendi heyecanımdan yazıları pek takip edemiyorum.. doğum yapan arkaaşlar tebrik ediyorum hepinizi...

bişey sormak istiyorum sizlere şimdik ben uzun yıllardır ağda yapmıyordum korkudan şimdi mecbur dedim en azından yarım bacak yaptırayım onlarda baya kısa şuan gerçi bugün mü yoksa yarına mı bıraksam bilemedim :26: doğum cuma sabahı

Teşk ederiz teyzesi,) yatağın boyunu biraz daha uzatmıştık biz galiba , 190 100 cm cnm ölçüleri.. Büyük daha iyidir nolcak

baayıldııııımmmmmmmmmmm çok güzel olmuş canım yaaaa süper valla! huzurla,sağlıkla büyüsün Sare kuzun bu odada

Cnm çok teşekkürler,)) âmin hepimizin yavruları huzurla büyüsün inş..

Biz gediklileri unutuyorsun galiba canım Normal doğumu beklemek çok eğlenceli bence keyfini çıkaralım. Bakalım doğum da eğlenceli olacak mı

Harika olmuş canım kızının odasıııı çok ferah genişmiş odanız rahat rahat oynar içinde [/QUOTE]

Haklısın cnm hepveraber bekliyoruz aynı heycan ,) teşekkür ederiz buarada,)

Günebakancım aynı dertten muzdaribim
Takip ettiğim dosyalar peşimi bırakmıyor
Herhalde doğuma giderken bile işle ilgili şeylerle uğraşıcsm bu gidişle
Bi de benim işleri eşim devraldı
Akşam eve gelince şunu nasıl yapmıştın buna ne diyelim falan gibi sürekli konuşuyoruz
Sıkılıyorum tabi ama çaktırmıorum

Bi de bi konu vardı takip ettiğim olayın konusu kız ortalıktan kayboldu
Şimdi herkes bana soruyor tabi de ben nerden bilebilirimki tüm adresleri numaraları kayıtlıydı bende oradan ulaşıyordum
Şu ara bi de bunun stresi çıktı
Gece rüyalarımda bir bebişi bi de bu kızı görüyorum

Rüyalarımda iyice sapıttı
Vakit dolunca böyle oluyor herhalde
Rüyamda benim kuzucuk 2 yaşında doğmuş
O kadar çok sütüm geliyor ki bardaklara doldurup doldurup benim cimcimeye veriyorum
Benim kızda o sütleri yannda tostunu yiyerek içiyor
O kadar çok yoruluyorum ki süt yetiştiremiyorum

Herhalde bu süt gelmemesi muhabbetlerinden falan çok etkilendim
Daha fazla saçmalayamazdm herhalde rüyamda

Geçen hafta doğm yapmış bi arkadaşımla konuştum
Hamilelikte doğumda çekilen zorlukta hiç bi şeymiş
Asıl zorluk doğduktan sonra dedi
Günde 3 saat uyuyamadım daha falan dedi
Gözüm korktu baya
Kızı sürekli ağlıyormuş
Meme istiyormuş doymuyomuş
Meme yara olmuş falan
Zor ya arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…