2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok super doktordur. Onceden Ankarada yasarken ben ona giderdim sonra sehir degistirdim simdi ablam hamile ona yonlendirmistim acayip memnun dogumu da onunla yapacak. Ben tek gecerim cihangir beyi.

Allah senden razı olsun
Öyle gerildim ki
Önümde günler var ve doğuma başka dr girecek
Ohhh içim rahatladı

Sağıl
Çok sağoll

Mantıklı Bende Deneyim Yarın Kaşıkla, Yavrumun Yüzü Gözü İlaç Oluyor Diğer Türlü Teşekkürler Canım..

Kizlar nst de sancilarm cikti..suyu iyimia bebisin cuma gunu sabah 8de hastanedeyim...sanirim 9 gbi alicak bni...heyecan basti bni iyice..allah hepimize yardm.etsn

Kizlar nst de sancilarm cikti..suyu iyimia bebisin cuma gunu sabah 8de hastanedeyim...sanirim 9 gbi alicak bni...heyecan basti bni iyice..allah hepimize yardm.etsn

Cnm gözün aydın. Ben de heycanlandım bak:) inş sağlıkla alırsın kucağına.. Benm de dra gidip izne ayrılmadan önce beni sezeryan yap diyesim var...

Kızlar bu Pazar en yakın arkadasim benim için baby shower partisi yapıyor. Ben de ogün için gebe'den eklediğim elbiseyi seçtim internetten siparişini verdim. Elbise bugün geldi. Ama göğüs kısmı tam milim boşluk olmayacak şekilde oturdu. Zati normalde de göğüslerim küçük değildi. son zamanlarda iyice büyüdüler. Elbise yandan fermuarlı. Son haftalarda aşırı hızlı kilo alındığı söylendiğinden endişem var. Ya pazar o fermuar kapanmaz ise ne yaparım. Bütün hamileliğim boyunca da genelde hep spor kıyafetler aldım o güne giyecek başka kıyafetim de yok. Ne yapsam geri mi iade etsem yoksa pazarı bekleyip görsem mi karar veremedim.

canım senin bebiş aşağıya inmiş mi kanala yerleşmiş mi? ben doktora gitmyeli epey oldum haftaya salıya randevu alabildik doğurur muyum acep o vakte? sanki bebiş aşağıda

benim hiç sancım çıkmadı yaa ne açılma ne bişey.. hadi bakalım aynı gün ve belkide aynı saatte sezeryana giricez Alalh yardımcımız olsun.. bende çok ama çook korkuyorum doğum fobisi başladı bende resmen kızlarr :18: canım sen hangi ildesin? İstanbul mu ?

canım benim duaların için çok sağol evet kadir gecesinde geldi meleğim...şimdilik bizim durumlar iyi ama yarın öbür gün ne olucağı belli olmuyo..aynı seninki gibi benim annemde ne yapsa suç oluyo kadıncağız nasıl hareket etceğini bile şaşırdı artık...normalde eşimle araları iyi fakat eşim annesiyle ne zaman konuşsa akşama mutlaka bişiler oluyo annesinin dolduruşuna geliyor maalesef...seni çok iyi anlıyorum hamileyken insan daha güçsüz hissediyor kendini evet.ben doğuma gitceğim gün bile bu anne kv olaylarını düşünmekten ağlamıştım...öyle böyle idare ediyoruz işte napalım şükür..ama Allah yardım ediyo canım sıkma canını yoksa doğumundanda bişi anlamazsın bebeğinden de...herşey olcağı yere varıyo biz üzülsekte üzülmesekte....doğum yapıktan sonra canın sıkıldımı al bebeğini kucağına sıkıca sarıl kokla bak nasıl iyi geliyo

Melek'çim kim olsa heyecanlanır,artık saatler sayıyorsun yavruna kavuşmana.hiç gerilme bence,bak 9 ay ne zorluklar yaşadık(yanlış anlaşılmasın şikayet ettiğim için söylemiyorum) ,belimiz ağrıdı,uykudan kafamızı kaldıramadık,kendimizi hep sakındık,göğüslerimiz acıdı büyüdü falan,bunların hepsi cuma günü bitip,bütün bunlara değecek bir melekle hayatına devam edeceksin.bence kolunu bacağını uzatıp iyice bir yat dinlen ve dua et sağlıklı olun diye.haftaya başlarsın sende yok sütüm az,yok çok gazlı,yok kaynanam,yok dikişim :)))) bundan sonra gündemimiz hepimizin bunlar kızlar.böyle böyle büyütücez napalım?gazsız bebek mi olur?ya da kaynanası karışmayan!!!!eylül ayındada ben başlıycam bunları anlatmaya sizde deneyimli analar olarak bana akıl verirsîniz.siz kıdem atıcaksınız bana.sakın korkma Melek'çim

Sorma canım ya benzer durum başımda var Bizim bir müşterinin işi var ben izne ayrılmadan siparişi geçilmişti ama firmadaki ilgili şahıs izinde olduğu için devreye alamadık. Şimdi de firmanın satınalması bizimkileri sıkıştırıyormuş ben de adamdan onay almadan basıma veremem yakamam kendimi. Bizim şirket beni arıyor ben adamı arıyorum zırt pırt :) Adam ısrarla ayın 19unda işbaşı yapıcam ondan önce dönemem size diyor ama laf anlayan kim Rüyalarıma giriyor benim de artık
Bu sabah da başka bir iş için 8.30 da aradılar insaf dedim ya uyuyordum ben...

Oyyy kuzum son 2 günün çok merak ediyorum eylüşü sanki kardeşimin bebeği olacak gibi Çok cimcime cadı bişey olacağı kesin ama az oynatmadı

Çok tatlı bir elbiseymiş,hayatın boyunca hatıra olarak saklarsın,son aldığım hamilelik kıyafetim diye.bencede değiştirme ya,4-5 günde ne kadar büyüyebilir ki seninkiler :)))) hem zaten netten aldıysan pazara kadar da yenisi gelmez.seni çok rahatsız etmiyorsa kalsın bencede

Elbise çok tatlıymış canım iade etme bence içine daha ince bir çamaşır giymeyi denersin çok sıkarsa. Kıyma bu elbiseye

canım senin bebiş aşağıya inmiş mi kanala yerleşmiş mi? ben doktora gitmyeli epey oldum haftaya salıya randevu alabildik doğurur muyum acep o vakte? sanki bebiş aşağıda

İnmiş canım kanalda benimki bazen pırt diye çıkacakmış gibi baskı yapıyor bazense hiç gelmeyecek gibi hissediyorum. Yalnız doktorum tetikte ol dedi. Salı yine kontrole çağırdı beni de :)

TONDORA ben nigdedeyim cnm evt blkide ayni saatte sezeryanda olucz.LUBOYFF daha 2 gun var 3 bucuk atiyormDİLEMMA sennle ayni sikayetleri yasiyorz cnm sezeryana gerek kalmadan glsin bebisn ins bu cektgn acilr son bulsn..YALOVA sen ne kdr temiz iyi bi insansn ne guzel moral deposusun pozitiflign rahatlatiyo
GUNEBAKAN eylus parmagnda oynatti anneyi aylardr bugunde ultrqsonda pek suratszdi kardes gbiyiz artk zaten oyuncu eylusun resmini paylasicm inss .. Narkoz alana kadr o amelyat masasinda hep dua edicem hepimz icn hergun girip bakicm topige o kdr az kisiyzki kimlerin dogurdugunu ogrenmem.lazm.meraktqn catlarim

Normal doğum isteyen arkadaşlar
Siz de benim gibimisiniz
Ben zaten karnımın kesilmesini istemediğim için normal doğum istiyorum
Ama normal doğumda da epizyo kesisi yapıyorlar ve bunu bir mecburiyet hatta çok iyisi şey olarak sunuyorlar bize
Ben kesmesem yırtılacaktı ve daha kötü olacaktı gibi
Bu konuda o kadar çok bilimsel makale okudum ki
Normal doğumda vajinanın yırtılma oranı binde 5 miş
Ama ülkemizde ve pek çok gelişmemiş ülkede bu kesiyi rutin olarak uyguluyorlar
E zaten kesilceksem o zaman karnımı kessinler diye düşünüyorum ben de

Doktoruma isteklerimi söyledim
Epizyo istemiyorum hiç bir şekilde hem de
Suni sancı istemiyorum sonuna kadar beklerim sancımın gelmesini
Serum takılmasını istemiyorum
Epidural ölsemde acıdan istemiyorum
Su içeyim onun yerine
Israrla su içirtmiyOrlar oysaki yokmuş öyle bi şey
Doğunca kordonunu hemen kesmesinler
En az 1saat beklensin istiyorum
Birde hastanede bebeğin yıkanmasını istemiyorum
Göbeği düşene kadar yıkamıycam

Umarım anlaşabilmişizdir
Çok bi şey istemiyorum aslında
Sonuçta ağrıyı çekecek olan benim
Bunları işimi kolaylaştırmak için yapıyorlar
Ama yapmasılar sonuçta benim vücudum benim hakkım karar vermek

Epizyo kesisini ve bebeğin yıkanmasını ben de istemiyorum.

canım sağ salim kurtulma haberlerini duyarız inş.benimde kontrolum vardı bugün sancı falan çıkmadı nts de ama doktorum çarşambaya kadar gelmesse suni sancı vericez sabah 9 da burda olursun dedi ama dua edin kendiliğinden gelsin sancılar .......

İns hber vericem cnm..suni sanciya gerek kalmz ins cnm agustos 25te hepimz dogurmus olucaz ins bna oyle geliyo..allah hepimize yardm.etsn bebislerimize kavustursn ins

Istanbul anadolu yakasinda sezaryen dogum yapacak olan bir anne adayinin dogmunu ucetsiz fotograflamak istyorum daha once dogum cekimlerim oldu.ilk olmayacaksnz :)esrazeytin@hotmail.com mail adresim mail yoluyla iletisim kurabilirz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…