- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.861
Cok super doktordur. Onceden Ankarada yasarken ben ona giderdim sonra sehir degistirdim simdi ablam hamile ona yonlendirmistim acayip memnun dogumu da onunla yapacak. Ben tek gecerim cihangir beyi.
Mantıklıevet canım berbat bir damlalık o.
Biz de ağzını tutturamadık kaç sefer ya çenesine denk geldi ya da ağzına 2-3 damla gitti
Çay kaşığına damlatıyorum şimdi öyle veriyorum çok kolay oluyor
Eskiden eşimle hep birbirimize paslıyoduk bu görevişimdi ikimiz için de sorun olmuyor
Kizlar nst de sancilarm cikti..suyu iyimia bebisin cuma gunu sabah 8de hastanedeyim...sanirim 9 gbi alicak bni...heyecan basti bni iyice..allah hepimize yardm.etsn
Kuzularım dünden beri annem bendeydi sağolsun bugün öğleden sonra gitti. Onları da telaş almış durumda heran doğururum gözüyle bakıyorlarBugün git sen de dinlen 1 gün tatil yap kendi evinle ilgilen cuma gelirsin istersen dedim. Aklı bende kalıyor ama napalım ona doğumdan sonra da ihtiyacım var enerjisini şimdiden tüketmesin Beni de zırt pırt işten arıyorlar doğumdan sonra nasıl başedicem bakalım
Kizlar nst de sancilarm cikti..suyu iyimia bebisin cuma gunu sabah 8de hastanedeyim...sanirim 9 gbi alicak bni...heyecan basti bni iyice..allah hepimize yardm.etsn
Kızlar bu Pazar en yakın arkadasim benim için baby shower partisi yapıyor. Ben de ogün için gebe'den eklediğim elbiseyi seçtim internetten siparişini verdim. Elbise bugün geldi. Ama göğüs kısmı tam milim boşluk olmayacak şekilde oturdu. Zati normalde de göğüslerim küçük değildi. son zamanlarda iyice büyüdüler. Elbise yandan fermuarlı. Son haftalarda aşırı hızlı kilo alındığı söylendiğinden endişem var. Ya pazar o fermuar kapanmaz ise ne yaparım. Bütün hamileliğim boyunca da genelde hep spor kıyafetler aldım o güne giyecek başka kıyafetim de yok. Ne yapsam geri mi iade etsem yoksa pazarı bekleyip görsem mi karar veremedim. Eki Görüntüle 778677 [/QUOT
canım bence değiştirme pazara kadar çok bişey değişmez heralde
canım benim ne güzel bebeğin 10 günlük olmuş maşallah subhanallah cok sevindm sana kadir gecesi dua etmiştim tamda o günlerde doğum yapacaktın çok şükür yarabbim huzur vermiş korumuş seni.inş hep böyle devam eder eşin bişeyleri görmeye devam eder canım.benim evet bebeğimi düşünmem gerekiyo ama aşırı duygu yüklüyüm bi diyorum sallıcam herseyi bebeğim önemli sonra unutuyorum bakmışım yine düşünüyorum üzülmüşüm kahrolmuşum...benim eşimde öleydi canım yani sadece söz konusu ben olduğumda anlayış gösteriyo ama annemle ilgili bi durum olduğunda anlamıyor,ki annem sıkıntı verecek bişeylerde yapmıyor.kv sürekli annem üzerine oynuyor ben bunu biliyorum yoksa eşim bu tarz hareketleri kendiliğinden yapmıyor dolduruşa geliyor.bunun önüne normal zamanda gecmeye calışıcam ama hamileyken cok güçsüzüm dayanamıyorum offf neyse canım benim iyiki varsın inş artık aynı durumları yaşamayız yüzümüz güler arkadaşım allah yardımcımız olsun sende bana yaz akşama kadar netteyim ben
Günebakancım aynı dertten muzdaribim
Takip ettiğim dosyalar peşimi bırakmıyor
Herhalde doğuma giderken bile işle ilgili şeylerle uğraşıcsm bu gidişle
Bi de benim işleri eşim devraldı
Akşam eve gelince şunu nasıl yapmıştın buna ne diyelim falan gibi sürekli konuşuyoruz
Sıkılıyorum tabi ama çaktırmıorum
Bi de bi konu vardı takip ettiğim olayın konusu kız ortalıktan kayboldu
Şimdi herkes bana soruyor tabi de ben nerden bilebilirimki tüm adresleri numaraları kayıtlıydı bende oradan ulaşıyordum
Şu ara bi de bunun stresi çıktı
Gece rüyalarımda bir bebişi bi de bu kızı görüyorum
Kızlar bu Pazar en yakın arkadasim benim için baby shower partisi yapıyor. Ben de ogün için gebe'den eklediğim elbiseyi seçtim internetten siparişini verdim. Elbise bugün geldi. Ama göğüs kısmı tam milim boşluk olmayacak şekilde oturdu. Zati normalde de göğüslerim küçük değildi. son zamanlarda iyice büyüdüler. Elbise yandan fermuarlı. Son haftalarda aşırı hızlı kilo alındığı söylendiğinden endişem var. Ya pazar o fermuar kapanmaz ise ne yaparım. Bütün hamileliğim boyunca da genelde hep spor kıyafetler aldım o güne giyecek başka kıyafetim de yok. Ne yapsam geri mi iade etsem yoksa pazarı bekleyip görsem mi karar veremedim. Eki Görüntüle 778677
canım senin bebiş aşağıya inmiş mi kanala yerleşmiş mi? ben doktora gitmyeli epey oldum haftaya salıya randevu alabildik doğurur muyum acep o vakte? sanki bebiş aşağıda
Normal doğum isteyen arkadaşlar
Siz de benim gibimisiniz
Ben zaten karnımın kesilmesini istemediğim için normal doğum istiyorum
Ama normal doğumda da epizyo kesisi yapıyorlar ve bunu bir mecburiyet hatta çok iyisi şey olarak sunuyorlar bize
Ben kesmesem yırtılacaktı ve daha kötü olacaktı gibi
Bu konuda o kadar çok bilimsel makale okudum ki
Normal doğumda vajinanın yırtılma oranı binde 5 miş
Ama ülkemizde ve pek çok gelişmemiş ülkede bu kesiyi rutin olarak uyguluyorlar
E zaten kesilceksem o zaman karnımı kessinler diye düşünüyorum ben de
Doktoruma isteklerimi söyledim
Epizyo istemiyorum hiç bir şekilde hem de
Suni sancı istemiyorum sonuna kadar beklerim sancımın gelmesini
Serum takılmasını istemiyorum
Epidural ölsemde acıdan istemiyorum
Su içeyim onun yerine
Israrla su içirtmiyOrlar oysaki yokmuş öyle bi şey
Doğunca kordonunu hemen kesmesinler
En az 1saat beklensin istiyorum
Birde hastanede bebeğin yıkanmasını istemiyorum
Göbeği düşene kadar yıkamıycam
Umarım anlaşabilmişizdir
Çok bi şey istemiyorum aslında
Sonuçta ağrıyı çekecek olan benim
Bunları işimi kolaylaştırmak için yapıyorlar
Ama yapmasılar sonuçta benim vücudum benim hakkım karar vermek
canım sağ salim kurtulma haberlerini duyarız inş.benimde kontrolum vardı bugün sancı falan çıkmadı nts de ama doktorum çarşambaya kadar gelmesse suni sancı vericez sabah 9 da burda olursun dedi ama dua edin kendiliğinden gelsin sancılar .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?