2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi gecelr arkadaşlar doğuranlar kervanından sesleniyorum :)
13.08.2013 sabah doğum yaptım çok güzel bir duygu minik kuşum çok tatlı
Rabbim doğurmamış arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum

Canm tebrik ederim , gözün aydın:) sağlıkla büyüt bebeğini.. Normal doğum mu yaptın , ilk fırsatta hikayeni bekliyoruz

Epizyo ben de istemiyorum mecbur kalınmadıkça. Bebeği hastanede zaten yıkamıyorlar. Epiduralsiz dayanabildiğim yere kadar gitmek istiyorum. Bir tek şu kordon olayı sıkıntılı bizde. Bir de şunu gördüm ki kadın doktorlar daha fazla normal doğum yanlısı ve bu isteklerimizi daha iyi karşılıyorlar. Erkek doktorlara kalsa herkes sezaryen olsun bitsin ne gerek var uğraşmaya... Tabi ameliyatı olan kendileri değil...

Sağol canım inşallah birbirimize dualarımızla hepimiz hayırlı doğumlar geçiririz. Tatlı kuşunu ve seni çok öptüm Doğumun nasıldı kolay mı? Hikayeni bekliyoruz haberin olsun :)

benimkide bu gün itibariyle 2900 zayıf bir oğlan olacak herhalde

Canım kilo meselesine hiç takılma stres yapma. Daha 1 saat önce arkadaşımla konuşurken sordum sana son ultrasonunda kaç gr dediler kaç cm dediler falan diye. Onun son ultrasonunda 3200 demiş 2800 doğmuş. Başka bi arkadaşımın 3500 denmişti 3800 doğdu. Son zamanlar ölçümler iyice zorlaşıyor zaten.

20 Ağustos da doğumu görünen ve diğer arkadaşlar nst de sancılarınız nasıl çıkıyor? Bende sadece 1 tane sancı çıktı 20 Ağustos a kadar sancım olmaz doğum kendiğilinden başlamaz ise suni sancı ile doğum deneyecek doktorum bende suni sancı istemiyorum
İnşallah hepimizin doğumu kendiliğinden başlarda suni sancıya gerek kalmaz..

evet canım bana da öyle geliyor. arada elimle sıkıp bakıyorum süt var mı diye.o dolgunluk ve şişlik kaybolunca korktum. gün de 3-4 kere kaka yapıyor yeterli mi ki?
teşekkür ederim deneyimli anne içimi rahatlattın :)

kızlar haftaya salı sezeryanım var ,nasıpsee!!gogus ucu kremını bugunden ıtıbaren kullanmaya basladım!!humana stıll tea ne zman ıcmeye baslasam acabaaa...

hamılelık takvımımız bıle sılınmıs dogmuyor oglusum hala napcam ben kızlar baska bekleyen yokmu gunu gecen yoksa tum bebısler dogdu da ben tek mı kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…