- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.901
iyi geceler arkadaşlar ,benim bebişin 2 saattir hareketleri durmadı bir sıkıntısı yoktur değil mi?
Allah senden razı olsun
Öyle gerildim ki
Önümde günler var ve doğuma başka dr girecek
Ohhh içim rahatladı
Sağıl
Çok sağoll
iyi gecelr arkadaşlar doğuranlar kervanından sesleniyorum :)
13.08.2013 sabah doğum yaptım çok güzel bir duygu minik kuşum çok tatlı
Rabbim doğurmamış arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum
Gunaydın herkese, dogum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Bebişleri sağlıklı lohusalık dönemleri sorunsuz olur inşallah
Doğum haberleri geldikçe kendimi iyice yalnız hissetmeye başladım
Gunaydinlar hepimizeeee
13.8 Sali gunu oglumu kucagima aldim. Darisi tum hamile arkadaslarimin basina. Takip edemedim salidan beri dilerim herkes iyidir.
Biz epidural sezeryan olduk,hersey yolunda ve korkulacak bisey degil. Hele yavrunuzu gormenin verdigi hi bambaska. Sut getirme cabalari gs derken bi sure ihmal edebilirim ama musait oldukca girerim. Opuyorum hepinizi ve meleklerinizi :))
kızlar haftaya salı sezeryanım var ,nasıpsee!!gogus ucu kremını bugunden ıtıbaren kullanmaya basladım!!humana stıll tea ne zman ıcmeye baslasam acabaaa.
zeynep (doktorunun koydugu göbek adıyla zeynep ikra )14.08.2013 sabahı 9 da suni sancı çekmek üzere hastaneye yattım sancı veriliyordu0ama çok ilginçtir ben hissetmiyordum saat 3 30 kadar bu durum devam etti açılmam 3 cm'den öteye gitmediği gibi bebek kanala giremiyor du doktorum sabaha kadar da devam etsek sonuç değişmeyecek içeride birşeyler ters gidiyor olmalı yoksa çoktan açılma olurdu dedi ve sezeryan'a karar verdik 15 dakika içinde kendimi hazır ve nazır buldum karma karışık oldum normal doğum diye ölen ben çaresiz kaldım hep zor durumda kalırsak sezeryan olurum ne olacak herşeyde önce sağlık diyordum ama içten içe istemediğini lafta olduğunu o sedyeyle giderken anladım .. Vee şakalar samatalar eşliğinde kızımın sesini duydum kendimi tutamadım ve ağladım aynı anda titreme nöbeti geldi ve hafif bi sakinleştirici yapıldı ve kızımı gösterdiler tarifi imkansız bi duygu onun için anlatmaya calısmıcam daha otursam destan yazılır tek söyleyeceğim ister normal ister sezeryan sonuç saglıkla sağlıklı bir evlad a kavuşmaksa gerisi teferruat Herkese hayırlı doğumlar
Gunaydın herkese, dogum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Bebişleri sağlıklı lohusalık dönemleri sorunsuz olur inşallah
Doğum haberleri geldikçe kendimi iyice yalnız hissetmeye başladım
Ranayaprak,myhoney,nisanbu,zerre Bizde buradayız daha kızlar,yalnız hissetmeyin kendinizi.hiç gelme belirtisi bile yok daha benim kızımın,göbeğim bile inmedi daha.hatta şu kadarını söylüyeyim daha odası bile gelmedi,ev bile temizlenmedi.o kadar ümitsiziz 1 hafta içinde doğmasından,gerçi takdir Allah'ın.galiba biz hazır olmadan gelmek istemiyor kızım.hatta benim kıza daha isim bile bulamadık.yazarken bi daha farkettim ne kadar miskin ve hazırlıksızmışım yaaaaa!!!!!!çok utandım şimdi.hemen kalkıp bişeyler yapmam lazım
TONDORA ben nigdedeyim cnm evt blkide ayni saatte sezeryanda olucz.LUBOYFF daha 2 gun var 3 bucuk atiyormDİLEMMA sennle ayni sikayetleri yasiyorz cnm sezeryana gerek kalmadan glsin bebisn ins bu cektgn acilr son bulsn..YALOVA sen ne kdr temiz iyi bi insansn ne guzel moral deposusun pozitiflign rahatlatiyo
GUNEBAKAN eylus parmagnda oynatti anneyi aylardr bugunde ultrqsonda pek suratszdikardes gbiyiz artk zaten oyuncu eylusun resmini paylasicm inss .. Narkoz alana kadr o amelyat masasinda hep dua edicem hepimz icn hergun girip bakicm topige o kdr az kisiyzki kimlerin dogurdugunu ogrenmem.lazm.meraktqn catlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?