2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinlar hepimizeeee

13.8 Sali gunu oglumu kucagima aldim. Darisi tum hamile arkadaslarimin basina. Takip edemedim salidan beri dilerim herkes iyidir.
Biz epidural sezeryan olduk,hersey yolunda ve korkulacak bisey degil. Hele yavrunuzu gormenin verdigi hi bambaska. Sut getirme cabalari gs derken bi sure ihmal edebilirim ama musait oldukca girerim. Opuyorum hepinizi ve meleklerinizi :))

zeynep (doktorunun koydugu göbek adıyla zeynep ikra )14.08.2013 sabahı 9 da suni sancı çekmek üzere hastaneye yattım sancı veriliyordu0ama çok ilginçtir ben hissetmiyordum saat 3 30 kadar bu durum devam etti açılmam 3 cm'den öteye gitmediği gibi bebek kanala giremiyor du doktorum sabaha kadar da devam etsek sonuç değişmeyecek içeride birşeyler ters gidiyor olmalı yoksa çoktan açılma olurdu dedi ve sezeryan'a karar verdik 15 dakika içinde kendimi hazır ve nazır buldum karma karışık oldum normal doğum diye ölen ben çaresiz kaldım hep zor durumda kalırsak sezeryan olurum ne olacak herşeyde önce sağlık diyordum ama içten içe istemediğini lafta olduğunu o sedyeyle giderken anladım .. Vee şakalar samatalar eşliğinde kızımın sesini duydum kendimi tutamadım ve ağladım aynı anda titreme nöbeti geldi ve hafif bi sakinleştirici yapıldı ve kızımı gösterdiler tarifi imkansız bi duygu onun için anlatmaya calısmıcam daha otursam destan yazılır tek söyleyeceğim ister normal ister sezeryan sonuç saglıkla sağlıklı bir evlad a kavuşmaksa gerisi teferruat Herkese hayırlı doğumlar

kızlar haftaya salı sezeryanım var ,nasıpsee!!gogus ucu kremını bugunden ıtıbaren kullanmaya basladım!!humana stıll tea ne zman ıcmeye baslasam acabaaa.

Günaydınlar Kimseler yok burda bebişlerle birlikte koklaşa koklaşa uyuyo bizim ağustos annelerinin çoğubiz hala göbek seviyoruzDün temizlik bittik beşik yrine yerleşti çarşaflar ütülendi paşamın yatağıda hazır artık doğurabilirim Dün ilk defa belimden kasıklarıma doğru bıçak saplaması gibi ağrılar girdi aynı ağrı yatana kadar yokladı her girdiğinde ayy dedirtti nasıl bişey bu sancı bunu gibimi

Gunaydn canlar...bugun bebekkafanin sezeryani var ins saglikla kavusur bebisine..hamis olarak geciricegim son 24 saatimm bugun her turlu canimi acitmk tekme serbest kizima..cnku bunlari ozlicrm biliyrm..hepimize guzel agrisz bi gun olsun ins

iyi gecelr arkadaşlar doğuranlar kervanından sesleniyorum :)
13.08.2013 sabah doğum yaptım çok güzel bir duygu minik kuşum çok tatlı
Rabbim doğurmamış arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum

Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sen beni yalnız bıraktın ama oldumu hiç? Gerçi benim eski doktor 13 ü demişti şimdiki 15 i diyor yani bugün. Ama bende artan kasılmalar dışında bi belirti yok. Bide kızım aşağıya inmiş olabilir çünkü ayaklarım eskisi kadar şişmiyor. Basınç yaptığı yer değişmiş olabilir.

Gunaydın herkese, dogum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Bebişleri sağlıklı lohusalık dönemleri sorunsuz olur inşallah

Doğum haberleri geldikçe kendimi iyice yalnız hissetmeye başladım

günaydın kızlar. dün yine adet sancısı gibi sancım oldu.. deneyimli anneler daha iyi bilir, bunlar doğuma hazırlık sancıları mı?

Gunaydın herkese, dogum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Bebişleri sağlıklı lohusalık dönemleri sorunsuz olur inşallah

bizde buradayız :)) yalnız hissetme kendini. kapanışı biz yapacağız sanırım

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sütün gelmiştir inşallah.

Allah ım saat başı uykudan uyanıp emzirip alt değiştirip pışpışlayıp tekrar yarım saat uyumak ne kadar işkence ve bir o kadar mutluluk verici olabilir.. Allah ıma şükür beşiğim dolu bebeğim huzurlu ya daha ne isterim .. varsın uykusuz geceler senelerce bir birini koştursun.. ben kızıma çooook aşığım.. onu bana verdiği için önce Allah a sonra da eşime minnetarım..

kızlar haftaya salı sezeryanım var ,nasıpsee!!gogus ucu kremını bugunden ıtıbaren kullanmaya basladım!!humana stıll tea ne zman ıcmeye baslasam acabaaa.

canım ben 2 gün önce başladım.. doktorum gerek yok demişti ama zararı olmadığı için içtim.. doğurduğum gün sütüm geldi hemen.. ondan mı bilmiyorum ama denemekte fayda var gibi geliyor bana.. canım birde rezene-ısırgan çayı iç.. ve tabi ki kuru üzüm hoşafı.. bol bol sütün olsun

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. banada haftaya suni sancı verilecek olmazsa sezeryan yapılacak bu kadar zaman normal doğum olacak derken inşallah sezeryana dönmez..

Ranayaprak,myhoney,nisanbu,zerre Bizde buradayız daha kızlar,yalnız hissetmeyin kendinizi.hiç gelme belirtisi bile yok daha benim kızımın,göbeğim bile inmedi daha.hatta şu kadarını söylüyeyim daha odası bile gelmedi,ev bile temizlenmedi.o kadar ümitsiziz 1 hafta içinde doğmasından,gerçi takdir Allah'ın.galiba biz hazır olmadan gelmek istemiyor kızım.hatta benim kıza daha isim bile bulamadık.yazarken bi daha farkettim ne kadar miskin ve hazırlıksızmışım yaaaaa!!!!!!çok utandım şimdi.hemen kalkıp bişeyler yapmam lazım

:) ben herşeyi hazırladım ama kızım son güne kadar bekleyecek sanırım. Ama bende ( tabi bu sancıysa) adet ağrısı gibi ağrılar var belimde karnımda. bu biraz ümitlendiriyor beni, normal olmasını istiyorum. doktorum bu ağrıların olması çok iyi demişti

Günaydın cnm :) bana doktorum en geç 9 da hastanede ol dedi. 10 da sezeryana alçaklarmış.. ben daha spinal mi genel mi ona karar veremedim.. sabah gidip hemenm doktoru bulup anestezi şeklini konuşmam lazım.. sen genel mi olcan ?

Kızlar burda sezeryan olanlar çoğunuz spinal oldunuz sanırım nasıl memnun kaldınız mı bu iğneyi yapan doktorda çok önemli tabii ama ben gittiğim hastaneyi bile net olarak emin değilim inşallah bi sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…