2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Narinnazenin bencede doğum yapmıştır.bişey olmasa girmemezlik asla yapmazdı.inşallah iyidirler ve herşey yolunda gitmiştir.

iyi gecelr arkadaşlar doğuranlar kervanından sesleniyorum :)
13.08.2013 sabah doğum yaptım çok güzel bir duygu minik kuşum çok tatlı
Rabbim doğurmamış arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum

Hayırlı olsun kızlar , Allah anali babali büyütsün bebislerinizi, insallah bol bol da sütünüz olsun
Allah bekleyen arkadaşlarada kolaylık versin , bebekkafa da kolayca kurtulur insallah

Cnm bna 8 de hstanede ol dedi.bn genel olucm cnm migrenm var goze alamiyrm spinali bde daha once narkoz aldgm icn biliyrm ayilmann nasil oldunu.muthis heyecnliym

Cnm bna 8 de hstanede ol dedi.bn genel olucm cnm migrenm var goze alamiyrm spinali bde daha once narkoz aldgm icn biliyrm ayilmann nasil oldunu.muthis heyecnliym

migren olunca spinal olunmuyormuymuş bende hiç anestezi almadım hayatımda bu yüzden çok heyecanlıyım korkuyorum uyuyup uyanamamk yada uyanırken zor olur fln diye pek istemiyorum geneli

canım benim günüm se 20 ağustos geçen ay o kdar sancılı geçtiki erken doğurcam sanıyordum hep yattım mümkün kadarıyla doğumu geçiktireyim diye.Şİmzdi ise tık yok önce bir saat içinde 5 kez kasılmama varken şimdi günde 5 kez ya var ya yok.Anlmadım ben der.nst iyii herşey normal dedi dr ne kdar sancı çıktı bilmiyorum.ama haftaya gel dediğine göre doğum belirtisi yok sanırm ondan öyle rahat dr.evde hep iş arıyorum kendime ki ayakta olayım sabah sabha yürüyüşe çıkıyorum akşam da aynı.Ben de senin gibi normal doğum olmasını istiyorum ve sunşi sancı olmadan doğum yapmak istiyorum.şimdi bebek hareketleri takip ediyorum hareket etiği sürece bekleyeceğiz sonuna kadar.Ama bunu söyleyim ilk doğumda doğumagirerken bile sancım yoktu suyum geldiği için gittik hastanye 2 saat sonra başladı birden.onun çin hazır ol.:)

Ya fıstıklar 1 eltim ve 1 görümcem de hamileymiş
Allahım yarabbim yaa kıskandım
Zaten eşimin tarafında 9. torun (9. çocuktan olma 9. torun), bari en küçük diye sevilir ilgi görür diyodum şimdi 10 ve 11 numara da yoldaymış. Şanssız oğlum benim yaaaa

teyzeler dün büyük oğlum 5 yaşında oldu.Sizinle paylaşmak istedim.Yeni doğum yapmış anneler bebeklerinize aşığısınız bi de bekleyin 5 yaşında olsunlar deli olcaksınız onlara deli:)

iyi gecelr arkadaşlar doğuranlar kervanından sesleniyorum :)
13.08.2013 sabah doğum yaptım çok güzel bir duygu minik kuşum çok tatlı
Rabbim doğurmamış arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum

Oyyy kuşunun resimlerini de isterizzzzz
Sağlıkla büyüsün inşallah hayırlı uğurlu olsunnnn

Rica ederim ya ne demek :) 3-4 kere yeterli canım maşallah de

kızlar haftaya salı sezeryanım var ,nasıpsee!!gogus ucu kremını bugunden ıtıbaren kullanmaya basladım!!humana stıll tea ne zman ıcmeye baslasam acabaaa...

Evine geçince içersin canım

Hayırlı olsuuuuun :) Siz de kavuştunuz bebişlerinize nihayet gözünüz aydın :)

günaydın kızlar. dün yine adet sancısı gibi sancım oldu.. deneyimli anneler daha iyi bilir, bunlar doğuma hazırlık sancıları mı?

Muhtemelen :)

Merhaba kızlaaar bugün 11i çeyrek geçe kalktım baya iyi uyumuşum sonunda oh :) Ortalıktan kaybolan doğurup geliyo valla ne güzel. Hepinizi tebrik ederim taze anneler

Canımm acele et hemen hazırlıklara başla bakıyım Şurda öz hakiki ağustos annesi olmanı beklerken gidip de eylülde doğurursan ayıp olur valla

Vay kıskançlar hemen senden özenip hamile kalmışlar ya Bizim ufaklık da herkesin ilk torunu korkuyorum bana bırakmıcaklar sevmem için diye

Meraba kızlar

Şimdi idrar tahlili sonucumu aldım da idrar yolu enfeksiyonu var gibi acaba normal doğumu etkilermi panik oldum biraz doktprumu da yarına kadar göremicem bi bilginiz varmı acaba?

selam kızlaarr!

ben hala doğurmadım :) bize verilen süre dolmak üzere ama benim oğlumun gelmeye hiiçç niyeti yok onca yürüyorum,hareket ediyorum,günde 2 kere ılık duş alıyorum,hurma yemeler falan ama ı-ıhh gelmiyor sıpam maksimum 29 saat sonra "o bize gelmezse biz almasını biliriz" edasıyla toplaşıp hastanede olcaz :)) ama ben bugün doğsun istiyoruuuuummmmmmmmm yaaaaaaaa nolur oğlum nolurr bugün gel bana anneciğine gel yaaaa :))))) amma nazlandın inatçı böcük seni!

bu arada dün tekrar girip yazamadım..

CEMİLEYD arkadaşımız mesaj atmış.. 12 ağustos pazartesi saat 12:54'te kızı Ela Elif'i spinal sezeryan ile 2900 gr. 49 cm olarak dünyaya getirmiş biraz ağrıları varmış giremiyormuş buraya.. sizinle paylaşmamı istemiş..

Allah sağlıklı,uzun ömürler versin kızına..analı babalı büyütsün inşallah..

Meraba kızlar

Şimdi idrar tahlili sonucumu aldım da idrar yolu enfeksiyonu var gibi acaba normal doğumu etkilermi panik oldum biraz doktprumu da yarına kadar göremicem bi bilginiz varmı acaba?

İstersen maille ya da faksla yolla sonra da telefonla bi sor canım.

Canım öyle zor olmuyo mu
Gunde 1 defa 3 damla veriyordum ben , gerci aynı hesaba geliyor

Bize 4 defa 1er damla dediler canım o yüzden tek seferde vermiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…