- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.921
zeynep (doktorunun koydugu göbek adıyla zeynep ikra )14.08.2013 sabahı 9 da suni sancı çekmek üzere hastaneye yattım sancı veriliyordu0ama çok ilginçtir ben hissetmiyordum saat 3 30 kadar bu durum devam etti açılmam 3 cm'den öteye gitmediği gibi bebek kanala giremiyor du doktorum sabaha kadar da devam etsek sonuç değişmeyecek içeride birşeyler ters gidiyor olmalı yoksa çoktan açılma olurdu dedi ve sezeryan'a karar verdik 15 dakika içinde kendimi hazır ve nazır buldum karma karışık oldum normal doğum diye ölen ben çaresiz kaldım hep zor durumda kalırsak sezeryan olurum ne olacak herşeyde önce sağlık diyordum ama içten içe istemediğini lafta olduğunu o sedyeyle giderken anladım .. Vee şakalar samatalar eşliğinde kızımın sesini duydum kendimi tutamadım ve ağladım aynı anda titreme nöbeti geldi ve hafif bi sakinleştirici yapıldı ve kızımı gösterdiler tarifi imkansız bi duygu onun için anlatmaya calısmıcam daha otursam destan yazılır tek söyleyeceğim ister normal ister sezeryan sonuç saglıkla sağlıklı bir evlad a kavuşmaksa gerisi teferruat Herkese hayırlı doğumlar
Gunaydinlar hepimizeeee
13.8 Sali gunu oglumu kucagima aldim. Darisi tum hamile arkadaslarimin basina. Takip edemedim salidan beri dilerim herkes iyidir.
Biz epidural sezeryan olduk,hersey yolunda ve korkulacak bisey degil. Hele yavrunuzu gormenin verdigi hi bambaska. Sut getirme cabalari gs derken bi sure ihmal edebilirim ama musait oldukca girerim. Opuyorum hepinizi ve meleklerinizi :))
iyi gecelr arkadaşlar doğuranlar kervanından sesleniyorum :)
13.08.2013 sabah doğum yaptım çok güzel bir duygu minik kuşum çok tatlı
Rabbim doğurmamış arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum
Günaydın cnm :) bana doktorum en geç 9 da hastanede ol dedi. 10 da sezeryana alçaklarmış.. ben daha spinal mi genel mi ona karar veremedim.. sabah gidip hemenm doktoru bulup anestezi şeklini konuşmam lazım.. sen genel mi olcan ?
Kızlar burda sezeryan olanlar çoğunuz spinal oldunuz sanırım nasıl memnun kaldınız mı bu iğneyi yapan doktorda çok önemli tabii ama ben gittiğim hastaneyi bile net olarak emin değilim inşallah bi sorun olmaz
Cnm bna 8 de hstanede ol dedi.bn genel olucm cnm migrenm var goze alamiyrm spinali bde daha once narkoz aldgm icn biliyrm ayilmann nasil oldunu.muthis heyecnliym
Kızlar D vitaminini kaç damla veriyorsunuz ?
20 Ağustos da doğumu görünen ve diğer arkadaşlar nst de sancılarınız nasıl çıkıyor? Bende sadece 1 tane sancı çıktı 20 Ağustos a kadar sancım olmaz doğum kendiğilinden başlamaz ise suni sancı ile doğum deneyecek doktorum bende suni sancı istemiyorum
İnşallah hepimizin doğumu kendiliğinden başlarda suni sancıya gerek kalmaz..
iyi gecelr arkadaşlar doğuranlar kervanından sesleniyorum :)
13.08.2013 sabah doğum yaptım çok güzel bir duygu minik kuşum çok tatlı
Rabbim doğurmamış arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum
evet canım bana da öyle geliyor. arada elimle sıkıp bakıyorum süt var mı diye.o dolgunluk ve şişlik kaybolunca korktum. gün de 3-4 kere kaka yapıyor yeterli mi ki?
teşekkür ederim deneyimli anne içimi rahatlattın :)
kızlar haftaya salı sezeryanım var ,nasıpsee!!gogus ucu kremını bugunden ıtıbaren kullanmaya basladım!!humana stıll tea ne zman ıcmeye baslasam acabaaa...
Gunaydinlar hepimizeeee
13.8 Sali gunu oglumu kucagima aldim. Darisi tum hamile arkadaslarimin basina. Takip edemedim salidan beri dilerim herkes iyidir.
Biz epidural sezeryan olduk,hersey yolunda ve korkulacak bisey degil. Hele yavrunuzu gormenin verdigi hi bambaska. Sut getirme cabalari gs derken bi sure ihmal edebilirim ama musait oldukca girerim. Opuyorum hepinizi ve meleklerinizi :))
zeynep (doktorunun koydugu göbek adıyla zeynep ikra )14.08.2013 sabahı 9 da suni sancı çekmek üzere hastaneye yattım sancı veriliyordu0ama çok ilginçtir ben hissetmiyordum saat 3 30 kadar bu durum devam etti açılmam 3 cm'den öteye gitmediği gibi bebek kanala giremiyor du doktorum sabaha kadar da devam etsek sonuç değişmeyecek içeride birşeyler ters gidiyor olmalı yoksa çoktan açılma olurdu dedi ve sezeryan'a karar verdik 15 dakika içinde kendimi hazır ve nazır buldum karma karışık oldum normal doğum diye ölen ben çaresiz kaldım hep zor durumda kalırsak sezeryan olurum ne olacak herşeyde önce sağlık diyordum ama içten içe istemediğini lafta olduğunu o sedyeyle giderken anladım .. Vee şakalar samatalar eşliğinde kızımın sesini duydum kendimi tutamadım ve ağladım aynı anda titreme nöbeti geldi ve hafif bi sakinleştirici yapıldı ve kızımı gösterdiler tarifi imkansız bi duygu onun için anlatmaya calısmıcam daha otursam destan yazılır tek söyleyeceğim ister normal ister sezeryan sonuç saglıkla sağlıklı bir evlad a kavuşmaksa gerisi teferruat Herkese hayırlı doğumlar
günaydın kızlar. dün yine adet sancısı gibi sancım oldu.. deneyimli anneler daha iyi bilir, bunlar doğuma hazırlık sancıları mı?
Ranayaprak,myhoney,nisanbu,zerre Bizde buradayız daha kızlar,yalnız hissetmeyin kendinizi.hiç gelme belirtisi bile yok daha benim kızımın,göbeğim bile inmedi daha.hatta şu kadarını söylüyeyim daha odası bile gelmedi,ev bile temizlenmedi.o kadar ümitsiziz 1 hafta içinde doğmasından,gerçi takdir Allah'ın.galiba biz hazır olmadan gelmek istemiyor kızım.hatta benim kıza daha isim bile bulamadık.yazarken bi daha farkettim ne kadar miskin ve hazırlıksızmışım yaaaaa!!!!!!çok utandım şimdi.hemen kalkıp bişeyler yapmam lazım
Ya fıstıklar 1 eltim ve 1 görümcem de hamileymiş
Allahım yarabbim yaa kıskandım
Zaten eşimin tarafında 9. torun (9. çocuktan olma 9. torun), bari en küçük diye sevilir ilgi görür diyodum şimdi 10 ve 11 numara da yoldaymış. Şanssız oğlum benim yaaaa
Gunaydın herkese, dogum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Bebişleri sağlıklı lohusalık dönemleri sorunsuz olur inşallah
Doğum haberleri geldikçe kendimi iyice yalnız hissetmeye başladım
Günde 4 defa 1er damla veriyorum canım
Sabah 6, öğlen 12, akşam 6, gece 12 :)
Meraba kızlar
Şimdi idrar tahlili sonucumu aldım da idrar yolu enfeksiyonu var gibi acaba normal doğumu etkilermi panik oldum biraz doktprumu da yarına kadar göremicem bi bilginiz varmı acaba?
Canım öyle zor olmuyo mu
Gunde 1 defa 3 damla veriyordum ben , gerci aynı hesaba geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?