- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.941
İstersen maille ya da faksla yolla sonra da telefonla bi sor canım.
Fakslarım fakslamasına da bugün izin günüymüş
Henüz doğumu gerçekleşmeyenler varsa bol bol uyusunlar uykuya hasret günler sizi bekliyor olabilir.
migren olunca spinal olunmuyormuymuş bende hiç anestezi almadım hayatımda bu yüzden çok heyecanlıyım korkuyorum uyuyup uyanamamk yada uyanırken zor olur fln diye pek istemiyorum geneli
İstersen maille ya da faksla yolla sonra da telefonla bi sor canım.
geçen haftalarda bende de oldu hiç panik yapma canım..iyileşme süresi çok kısa. pazartesi ve çarşamba birer kere kullanmak üzere ilaç vermişti bana. bendeki geç farkedildiği için sıkıntımız bebişin o dönemde kilo alamaması olmuştu.
bugün için sters yapma ama yarın hemen görüşüp ilacı kullanmaya başlaki 3 güne iyileşmiş olasın
40+4 deyiz bugün dr deydik. altta üstten muyayene ve herşey yolunda dedi. 2 cm açılma var, suyu normal, kilo3700 civarı ama bende bukadar doğmaz, boyunuz uzun ondan böyle çıkıyo dedi. ve bombayı patlattı, perşembe son gün dedi, gelmezse sancılarınız cuma başka bi hekime randevü alın suni sancı verelim problem çıkarsa sezeryan olur dediç. ben doğumlara giremiyorum dedi....iyide neden bu hafta dedi, benimi bekledi.... çok canım sıkıldı,
iyi gecelr arkadaşlar doğuranlar kervanından sesleniyorum :)
13.08.2013 sabah doğum yaptım çok güzel bir duygu minik kuşum çok tatlı
Rabbim doğurmamış arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum
geçen haftalarda bende de oldu hiç panik yapma canım..iyileşme süresi çok kısa. pazartesi ve çarşamba birer kere kullanmak üzere ilaç vermişti bana. bendeki geç farkedildiği için sıkıntımız bebişin o dönemde kilo alamaması olmuştu.
bugün için sters yapma ama yarın hemen görüşüp ilacı kullanmaya başlaki 3 güne iyileşmiş olasın
Çok teşekkür ederim biraz içim rahatladı...
kızlar 40+6 olduk artık yoruldum beklemekten ...
ne yapmam lazım bilmiyorum doktorum da doper ultrasona aldı bebişin durumu iyi biraz daha bekliyelim sancını dedi.
dua edin. umarım sancım gelir de normal yollardan doğumum gerçekleşir...
Gerilmekte haklısın canım,bende her doktora gittiğimde acaba ameliyata alacak mi beni diye düşünerek gitmek istemezdim.en azından öncesinde düzgünce bütün olasılıkları anlat ki başımıza ne geleceğini bilelim ve gardımızı ona göre alalım.galiba ben risk pek sevmiyorum,aslında hep spontan kararlar alıp koşuşturmayı severim ama can söz konusuyken çok da rîske atmamak lazım heralde.şimdi yarın kulağımız sende de mi olacak?her türlü ihtimale hazır olalım seninle ilgili.inşallah Aynike'cim sizin için hayırlı olan olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?