2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar..
Bugün 1 Aylık Olduk :119: Daha Uzun Geldi Sanki Bana
Benim Oğlan Arada Bir Katıla Katıla Gülüyor, Göbeği Hopluyor Gülerken. O Gülerken Bende Kendimi İstem Dışı Gülüyor Buluyorum. Ne Kadar Güzel Bişey Doğurmuşum Yahu Ben

Kizlar esimin dogum gunu yaklasiyor baba ogul pijama takimlari varmis bilen goren var mi yada baska fikri olann ???

merhaba taze anneler ve anne adayları
bugün 20 günlük olduk
ameliyatım çok çabuk iyileşti artık her işi kendim yapıyorum
oğlumda iyi çok şükür
göbek fıtığımız var ama doktor 1 yaşına kadar düzelir dedi üzülmemeye çalışıyorum
büyük kızımda çok kıskanıyor bana yapmadığını bırakmıyor
sanırım lohusa depresyonuna girdim psikolojik olarak iyi değilim
eşime çatacak bişeyler de buluyorum herşey gözüme batıyor
tıkıldım kaldım eve çok bunaldım izin bitsede geri dönsem işe
sütüm çok değil mama takviyesi veriyoruz daha doğrusu anne sütü takviyesi desek daha doğru olur sanırım
onada üzülüyorum
gündüz emmiyor istemiyor oğlum memeyi ancak gece verebiliyorum bunada şükür
bıngıldağı kapanmak üzereymiş o yüzden bize d vitamini vermediler kemikleri çok gelişmiş ne yiyip ne içtin hamileyken dedi hemşireler :)
bende öğüre öğüre yoğurtla süt içtiğimi söyledim :)
şimdi banyosunu yaptırdım uyuttum çok uykusuz ve yorgunum

nete çok giremiyorum sizi takip ediyorum ama giripte yazamıyorum yeni doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın olsun yavrularımız vatana millete ve bizlere hayırlı evlatlar olsunlar inşallah hep sağlıklı hep mutlu olsunlar inşallah

kedicikler benimde görümce hamile bende senin düşündüğünü düşündüm ilk duyduğumda :)

bu arada doğumdan sonra 10 kilom gitti 72 kilodayım bi 10 kilo daha vermem lazım sanırım hiç bi kıyafetimin olmamasıda sinirlerimi bozuyor

Son düzenleme:
merhaba kızlar 39+o olduk 5gün sonra günümüz doluyorrr.....arada belimeee ağrı vuruyorr yürürken sancılanıyorummm adet olcakmışım gibi ağrılar var ....ne zman gelirkiii oğluşummmm....idrar yolu enfeksiyonumda var ağrılarr acabaa ondanmııı.... doğum sancısınıı ayırt ederim demiiii korkuyorummm endişeliyimmm karmakarışığımm...birde suyum fazla benim doktor sancılanıncaa bekleme acile gel dedi....bir keree daha böle sancılandımm amaa nst sancı çıkmadı enfeksiyon çıkmıştıı....doğumm sancı nasıll doğuma yakın ne gibi ağrılar çektinizzzzzz

migren olunca spinal olunmuyormuymuş bende hiç anestezi almadım hayatımda bu yüzden çok heyecanlıyım korkuyorum uyuyup uyanamamk yada uyanırken zor olur fln diye pek istemiyorum geneli

Cnm uyanamamk diye bsey yok korkma..sdece hyatinn o kesiti yok.. migren olunca olmz diye bsy yok ama spinalde bas agrisi olabiliyo migrenm var dahada tetikleyebilirmis...

canım nasıl oldun doğum yaptın mı merak ettim.

Güzel anneler slmlarrr.. Doğum yapanlar olmuş tebrik ediyorumm:))
Bu gece resmen kabuslar gördüm, yarısını da unuttum. Savaşa hazırlanıyomuluz, beni kovalayanlar taş atanlar resmen koca göbeğimle koşuyorum rüyamda.. Birisi koltukla beni duvara sıkıştırıyo bebek ezilsin diye:S çok kötü çok hiç iyi uyuyamadım, her uyandığımda karnım taş gbi ve ağrı vardı.. Gel artık Saremm

kızlar 40+6 olduk artık yoruldum beklemekten ...
ne yapmam lazım bilmiyorum doktorum da doper ultrasona aldı bebişin durumu iyi biraz daha bekliyelim sancını dedi.
dua edin. umarım sancım gelir de normal yollardan doğumum gerçekleşir...

kızlar bu normal midir acaba? vakit yaklaştıkça bebeğimin sağlığından korkmaya başladım, sanki birşey olacak diye
aslına bakarsanız sanırım birazda doktorum bana fazla açıklama yapmadan gün aşırı kontrole gittiğimiz için. dün kontroldeydik, adam önceki gün bana hiçbişey söylememişti ama durumumu beğenmediği için sezeryan randevusu almış ameliyathaneden dün için. sonra tamam sorun yok iptal ettim randevuyu dedi. muhtemelen yarın ki kontrol içinde aynı şeyi yaptı. aklım çıkıyor yarın kontrole gidiyorum ama ya "hadi doğumhaneye" derse...
kafayı yemek üzereyim, yerimde duramıyorum

iyi gecelr arkadaşlar doğuranlar kervanından sesleniyorum :)
13.08.2013 sabah doğum yaptım çok güzel bir duygu minik kuşum çok tatlı
Rabbim doğurmamış arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum

oyyy canım benim çok çok geçmiş olsun. çok sevindim. Allah bağışlasın Rabbim hayırlı uzun ömürler versin yavrunuza ve size :)

Gerilmekte haklısın canım,bende her doktora gittiğimde acaba ameliyata alacak mi beni diye düşünerek gitmek istemezdim.en azından öncesinde düzgünce bütün olasılıkları anlat ki başımıza ne geleceğini bilelim ve gardımızı ona göre alalım.galiba ben risk pek sevmiyorum,aslında hep spontan kararlar alıp koşuşturmayı severim ama can söz konusuyken çok da rîske atmamak lazım heralde.şimdi yarın kulağımız sende de mi olacak?her türlü ihtimale hazır olalım seninle ilgili.inşallah Aynike'cim sizin için hayırlı olan olur.

Merhaba kızlar 5 agustosta prensesimi kucagıma aldım Allaha şukurler olsun herşey yolundda gitti..Umarım herkes bebeklerine sagsaglim kavuşur sakin olun kızlar bende çok panik yapıyordum Allla yardım ediyor az daha dayanın

Doğurmuş olan anneler napıyorsunuz bebişleriniz nasıl?? Benim prensesim hafif sarılık oldu ama atlatıoruz yavas yavas Allahın izniyle bizim gibi olan varmı? durumlar nedir kızım 10 günlük oldu malum internet fln hiçnirşeye giremiorum merak ettim hazır uykusu derinken girim dedim bakim neler olmuş

saol canım...anladığım kadarıyla benim doktorun tedirginliği de SAT mı doğru usg mi karar verememek. dün "galiba dediğin gibi SAT doğru" dedi. yani 40. haftayı bitiriyorum yarın bu durumda. plesanta da yaşlanmaya başlamış. ama usg doğruysa da bebek biraz daha gelişsin diye beklemek istiyor. o yüzden tetikte bekliyor.

yarın zaten bir aksilik olupta sezeryana alınmazsam (inşallah) haftaya Salı olayım diyeceğim. çünkü zaten sevgili miyomum yüzünden doğal doğum şansımı kaybettim bari doğum tarihimi bileyimde rahat rahat bekliyeyim günü

yarın akşam sesim çıkmazsa bilin ki doğurdum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…