2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar, maşallah 40. haftalara girilmiş. bu sıcaklarda çok zor allah yardımcınız olsun. arada lohusa birini yakalarım inşallah :) benim lohusa kanamam 7 gün sürdü ondan sonra 5 gün hiçbişey gelmedi. sonrasında günde 2 damla sarı bir akıntı gelmeye başladı. dün 21 günlük olduk. biraz dışarı çıktık yürüdük çok değildi ama epey yoruldum. sabah kanamam başlamıştı hala daha devam ediyor. normal mi acaba. internette kanamanın kırmızı, kahverengi, sarı, beyaz akıntı şeklinde 40 gün devam ettiğini okudum ama benimki sarıdan kanamaya dönünce korktum. normal mi acaba, bi fikriniz var mı?

Kizlar dun aksam aksam ustu belimde agrilar basladi gece dogru durust uyuyamadm daha snra sbah kntrlm vardi sabh kalktm bu sefer agrilar karnima vurmaya basladi kntrlde acigin yok ama hazirliklari baslamis dedi nstye girdim az kasilmalarm vrms ama eve gonderdi suan hala dha sancilarim var anlicanz dunden beri sancidan kivraniom ama dha yeni yeni siklasmasya basladi bu durumda ne yapmm lazm biraz dha bekliyimmi kafam karisti yaaa

Oyy maşallah bebişine Allahım neşesini bozmasın hep gülsün inşallah sen böyle anlatınca ısırasım geldi paşayı :)

Yarın gözümüz kulağımız sende olacak canım :) İnşallah ikiniz için de hayırlısı olur.

Kızlar ya ben alerjik bi insanım hamileliğimde ne bir şişme ne bir kızarıklık yaşamamıştım ilaçlarımı almıyor olmama rağmen. Ufak tefek nezleler dışında rahattım. Taa ki düne kadar Boynum, göğsüm, göbeğim, kollarım kısaca belimden yukarısı kıpkırmızı kabarcıklar doldu çok kaşınıyor Akşamüstü sağlık ocağına gidicem belki bebişi etkilemiycek bi krem falan verir yoksa duramıyorum ter bi yandan bu lanet kaşıntı bi yandan...

Kızlar selam bugün 40 haftam doldu doktora gittim nst de biraz sncı çıktı bebğim 3020 gr olmuş suyu da iyi uzatmalara oynayabilirsiniz dedi benim doktor izinli p.tedi geleck umarım bebeğim onu bekler farklı doktor gidince kndimi kötü hissettim.

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüsün...

Bizde de oldu sarılık, 12,6 çıkmıştı. Doktor fototerapiye gerek yok emerse demişti. Çok şükür emiyordu da, birkaç günde geçti gitti çok şükür... Darısı başına...

slm canm dunde benım bebıs 1 yada 1.30 saat hıc durmamıstı sıkıntımız yok dogumun yakın benım gıbı gunu bellımı canm bu arada bebısın kız erkek?

Günümüz belli değil canım dr um normal doğumda ısrarlı gibi 1 cm açılmam varmış yani her an gelebilirim kızım :) Dün gece msjı yazdıktan sonra uyuyakalmışım kaburgama yediğim darbeyle uyandım :) Bugün biraz daha uslu ..Senin günün belliydi sanırım okumuştum..Allah yardımcımız olsun bebeklerimizi koklamamızı nasip etsin..

Merhaba kizlar :)))

Beni merak edip mesaj atanlara cook tesekkurler oncelikle...

Cumartesiyi pazara baglayan gece sancilarim basladi, pazar sabahi 40. Haftami doldurdugum icin NTS randevuma gittik, orada sancilarim cok yuksek cikti. Sancilari duzenli hale getirmek icin bir kokteyl ictim, 2 saat sonra sancilarim maksimumda ve duzenliydi, bebekde hareket ederse 2-4 saate dogum gerceklesir gibi duruyordu... Catir catir normal doguracaktim, suda dogum oluyordu:) ama saatler geciyor agrilar beni bayiltacak hale geliyor ama bebek gelmiyordu. Sonra epudral icin neredeyse yalvardim. Epudral sonrasi suni sanci sonra tekrra epudral veee bebegim kanala bir turlu giremiyor dediler. Bir elimde bebegin strese girdigini gosteren sonuclar ve 4 saat daha normal dogum deneme sansi, digerinde sezeryan.... Gece saat 02:00 , sancilardan cok yorgundum, sezeryan teklifi hayatimda aldigim en guzel teklifti :) hemen imzaladim, epudral verildi 2 defa daha ama uyusmadim. Full narkoz aldim. Bebegimin surayini sabah gordum ancak... Bebegim 4300 dogdu :) kanala sigamamis yavrum, buyuk bebek bekliyorduk a a bu kadar degildi... Cok zor bir dogum gecirdik, oncesinde bilsem cok korkardim ama Allah gercekten sabrini ve gucunu veriyor...

Kisacasi kizlar, ben herturlu dogumu teecrube etmis oldum, 20 saat maksimum sanci yasadim ama o anda herseyin ustesinden geliniyor... Herkese en kolay dogumlari diliyoru m.... Kizimin dunya guzeli oldugunuda tahmin edersiniz soyleme geregi duymuyorum :)))

IvyTheMe'cim çok merak ettik seni. Tebrikler zorlu bir süreç olmuş ama olsun yavrunu aldın kucağına sağlıkla, şükürler olsun. Bebeğin resmini bekliyoruz

Gözün Aydın canım , Allah anali babali büyütsün
benimki de 13 günlük hala hafif sarı ama azaldı , 13 un üstüne çıkmadı şükür

Normal doğumu çok istememe rağmen kendime güvenemedim, yarın sezeryan olacam. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Allah kolaylık versin canım , güzel hbrlerini bekliyoruz

Maşallah canım tosun olmus seninki
Sagsalim kucağına almissin ya tüm sıkıntıları unutturmustur, Allah anali babali büyütsün hayırlı evlat olsunlar insallah

Kizlar selam. ...hbr vereyim dedim biz melegim ile bulustuk....bazi aksilikler oldu henuz tam toparlayamadim ama çok şükür iyiyiz. ..

Yaniz emzirirken dayanamiyorum aciya( ins.iyilesir hemen
Tavsiyeleriniz e acigz sizi opuyoruz

Cnm uyanamamk diye bsey yok korkma..sdece hyatinn o kesiti yok.. migren olunca olmz diye bsy yok ama spinalde bas agrisi olabiliyo migrenm var dahada tetikleyebilirmis...

ablamda onu dedi baş ağrısı kalır sende fln ama burda okuduğum kadarıyla herkes memnun kalmıştı sabah karar vericez bizde konuşucam doktorl.. Eğer spinal olursa yanımda ablamı istiyorum ben acaba ne der bakalım öyle bir şansım olur mu sorcam sabah eşim korkuyor hayatta girmez bende ablamı isticem :)

SAT doğru cnm bgn bnde gttm dra onun verdiği tarih 18i bnde sordum 3güne doğar mı die..beklicez dedi,keyfi iimiş bzmkinin.su ii bebek ii plesanta yaşlanıomuş,yaşlansında 3haftaya doğsun dedi ama baş çevresi 97mm 100 olursa normal doğumu zorlar dedi bekle tabi bebek daha büyür inş. bana da su kan gelirse bi de bebek günde 10dan az hareket ederse gel dedi.yoksa haftaya nst öbür hafta da yine ultrason..buarada 48cm ve 3400gr mış oğluşum kv. ve görümcem küçük dio sinir oldum hepsi 4000 üzerine alışık yrn tmzlk var bgn halıları yolladım.dualarım hepimize
çk güzel bu istekler aynen katılıyorum cnm hepimizin hakkı...ama eşim bile bni anlamıo dr nası anlasın burası küçük şehir hiç sanmıyorum o dediklerimi dinleyeceklerini gelişmiş bi yer dğl

Canım gözünaydın maşallah bebişin baya tombikmiş ikiniz için de hayırlısı buymuş demek ki :)

Merhaba anneler,

ben sizden değilim :) Daha yolun başında tazecik bir anne adayıyım.

Topiği gördüm, yazmadan geçemedim. Hepinizin doğumu gelmiş nerdeyse, Allah yar ve yardımcınız olsun. Ne de güzeldir sizin heyecanınız şimdi, yavrularınızı kucağınıza almaya sayılı günleriniz kalmış, Rabbim hepinize kolay doğumlar, sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Senin de Allah yardımcın olsun canım inşallah sağ salim hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…