- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #49.441
Bugun Doktor kontrolumuz vardi. Biraz keyfimiz kaçtı. Doktor suyun azaldığını ve plesanta nın yaslanmaya başladığını söyledı ve Perşembe sezeryan randevusu verdı. Kendimizi o kadar normal doğuma alıştırmıştık ki şok olduk tabi. Bugün emin olmak için başka bir doktora daha gidiyoruz. Suyu azalıp , plesantası yaşlandığı için aynı durumda kalan kimse var mı aramızda? Hiç istemiyorum sezeryan bebek daha küçük. Bugün sat a gör 37+3deyiz. Çok sorunsuz bir hamilelik geçirdim sonu da istediğimiz gibi olsun diye bekliyorduk
Canım hayırlısı olsun küçük diye üzülme artık küçük sayılmıyor hiçbiri. Sağlıkla gelsin de önemli olan o hayırlı doğumlar tatlım
Annesi ve babasının beklemekten sabırsızlandığı bir günde 05.08.2013 saat 17.15 te sezeryanla dünyaya geldi minik yavrum.
Bir türlü memeyi ağzına almayan inatçı kuzumu sütümü yettiğince sağarak besliyorum.tabi arada mamada veriyorum mecburensezeryanımız çok şükür iyidi tabi ilk günlerim oldukça zordu. şimdi şimdi oğlum dünyaya ben de anneliğe alışıyorum.dikiş yerlerimin acısı baya azaldı.
Yaşadığım tüm zorluğa oğlumun bir gülüşü yeter.
Allah herkese annelik duygusunu yaşamayı nasip etisn inşallah.
Kaka kokusunun hiç bu kadar güzel olacağını tahmin etmezdim :)
bebeşimiz eşime çok benziyor o işe gidince klonlanmış minik hali yanımda kalıyor sanki :)
rabarbacım canım sanada hayırlı olsun. Sağlıcakla büyüt inşallahEki Görüntüle 781217 Eki Görüntüle 781227 Eki Görüntüle 781240
Oyyy yatışa bak maşallah çok tatlı
Kızlar maalesef sezeryana alınıyorum şu an dua edin de bari ağrısız olsun
Bebişin kalp atışları iyi değil dedi doktorumuz
Çıkmak istiyormuş çıkamıyormuş kuzum
Kesilcez inşallah ağrısız olur dualarınızı bekliyorum
Canım bebişin iyi olsun gerisi boş inşallah ağrısız sıkıntısız atlatırsın yavruna da sağ salim kavuşursun canım benim üzme kendini
Kızlar siz gündüz ve gece bebeğinizi nasıl giyidiriyorsunuz? Bizimki hep alttan çıtçıtlı kolsuz body ve üstüne uzun kollu zıbın, altına da ayaklı pijama oluyor ve uyurken (ki genelde uyuyor) üzerini penye battaniye ile örtüyorum. Çok mu oluyor bilmiyorum gece gündüz aynı moddayız, ha içine de bi ufak çorap giydiriyorum...
Bir de sizinkinin kafası sürekli terliyor mu? Beni emmeye başladı an kızımın kafası ter içinde kalıyor, bir de yüzünde sivilce gibi şeyler çıktı yavrumunMillet öptü o yüzden mi acaba? Ah kimseye dinletemiyorum ki öpmeyin diyorum ellerinizi yıkamadan ellemeyin yüzünü diyorum ama çok titiz davranıyorsun diye eleştiriler altında kalıyorum (
Sivilce gibi şeyleri doktora mutlaka göster canım yenidoğanlarda egzama çok çabuk gelişiyor tenleri hassas olduğu için ama çok da çabuk iyileşir merak etme
Uzun bir süreden sonra tekrar merhaba:) Bedenen ve ruhen o kadar yorgundum ki Cumartesi hastaneden çıktığımızdan beri yazamadım. Kızım doğduğundan beri çoğu zamanı hastanede geçirdik nerdeyse. Çok ciddi bir hastalık atlattık çok şükür ve umarım bu son olur. O kadar çok damar yolu açıldı ki yavru kuşuma maalesef minik bedeni mikroplara karşı koyamadı ve sepsis olduk. Yani kana mikrop karışması. Geçtiğimiz salı günü refleks filan yoktu renk sapsarı çocuk doktoru ve hemşireler panik içinde Bursaya sevk düşünüyor, hayati tehlike hat safhada. Hayır dedi eşim doktora sevk filan yok sen tedavi edeceksin. Tabi doktorun güveni yerine geldi Allah ondan ve kızıma kendi yavrularına gösterdikleri özeni gösteren hemşirelerden bin kere razı olsun. Öyle iyi ettiler ki kızımı :) Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zordu. Herşeyde bir hayır vardır diyorum, belki bunu atlattığı için çok güçlü bir savunma sistemine sahip olacak. Kolay kolay hastalanmayan bir kız olacak inşallah. Başta Parme olmak üzere kızım için dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Parme nazar değdiğini düşünmüş ben de aynen öyle düşünüyorum her okuduğumda çenelerim ayrılıyor esnerken. Misafir filan gelmesini istemiyorum artık kızıma tekrar nazar değecek diye ödüm kopuyor.
Tatlım çok şükür ki atlatmışsınız son sınavınızı. İdoşcuk inşallah bir daha üzmez sizi. Ben bebişin cibinliğini 41 nazar boncuğuyla kapladım şimdiden
Hanımlar hastanedeyim, yatış yaptım
Bebegimize kavusuyoruz, dua edin
Allah hayırlı doğum nasip etsin canım sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah
Bu arada bir iyi haberde benden. Hatırlarsanız sezaryan sırasında doktorun bir miyoma rastladığını ve onuda aldığını söylemiştim. Bugun doktorum aradı patoloji raporu çıkmış bildigin urmuş kötü birşey yokmuş :)
Bu arada ben doktor aramasa unutmuştum :) başka zaman olsa panik olurdum kızımdan sonra aklıma bile gelmedi .
Allahtan kötü bişey değilmiş canım bu da geçmiş gitmiş oldu çok şükür :)