2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hayırlısı olsun küçük diye üzülme artık küçük sayılmıyor hiçbiri. Sağlıkla gelsin de önemli olan o hayırlı doğumlar tatlım

Oyyy yatışa bak maşallah çok tatlı

Canım bebişin iyi olsun gerisi boş inşallah ağrısız sıkıntısız atlatırsın yavruna da sağ salim kavuşursun canım benim üzme kendini

Sivilce gibi şeyleri doktora mutlaka göster canım yenidoğanlarda egzama çok çabuk gelişiyor tenleri hassas olduğu için ama çok da çabuk iyileşir merak etme

Tatlım çok şükür ki atlatmışsınız son sınavınızı. İdoşcuk inşallah bir daha üzmez sizi. Ben bebişin cibinliğini 41 nazar boncuğuyla kapladım şimdiden

Hanımlar hastanedeyim, yatış yaptım
Bebegimize kavusuyoruz, dua edin

Allah hayırlı doğum nasip etsin canım sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah

Allahtan kötü bişey değilmiş canım bu da geçmiş gitmiş oldu çok şükür :)

Valla ben gündüzleri bazen birak yarım kolluyu kolsuz bile giydiriyorum . Geceleri uzun kollu bady ya da tulum giydiriyorum.

Bendim canim soran ya ben hata mi yapiyorum bilemiyorum bizim ev serin biraz

CANIM elleri soğuk olmalıymış saglikli bebegin ensesinden anlasilirmis üşüyüp usumedigi,
Bana uzun kollu sıcaklatir gibi geliyor . Hele gündüz piser CANIM .
Birde beslerken bebegin üzerindekileri hafifletmek lazimmis. Sıcak basarmış onlarida.

Yok yok dogru hatirliyorsun canim benim, ama onlardan da aldim kampanyasi vardi her gun bi tane ictim ama cok fark ettirmedi bende. Artik cocugum doysun diyorum aglamayi kestim..

Ay bi benim mi icim rahat etmiyor kisa kollu giydirince.. 40i ciksin diye bekliyorum hep.

Allah yardımcın olsun canım , insallah en iyi ve sorunsuz sekilde sagsalim bebisini kucağına alırsın

Maşallah canım kuzuna, Allah anali babali saglıkla büyütmeyi nasip etsin

Canım imkanı varsa kırkı çıkana kadar kalsın annen
Sonra biraz daha rahatlatsın , cok iyi bir anne olacaksın. Bütün bu endişelerin geçecek , bunlar hep lohusalik psikolojisi, hic moralini bozma , bebeğine senden daha iyi bakacak kimse yok , sadece biraz zamana ihtiyacınız var , Allah yardımcın olsun Sabrını ve gücünü artırsın insallah , hic moralini bozma , herkes bu yollardan geçiyor , bak benim 3. Bebeğim hala bazen umutsuzluğa kapıldığım anlar oluyor, insallah bu ilk zamanlar geçince hersey rayına oturacak

Sagol cnm carsamba randevumuz var sorayim.

Bana doktor olur oyle, bepanten merhem sur dedi bilemedim biraz surdum ama..

canım sağol önerilerin için..off herkes başka bişey diyor..her kafadan bi ses çıkıyoo cok zor olacağını tahmin ediyordum bu dönemin ama bazen tahammülüm kalmıyo...sıcak kompres diyo herkes siz de tehlikeli demişsiniz...çarşamba kontrole gidicem bakalım dr.la da konuşucam...tel.de sorduk makinayla sağın demiş eşime e zaten yapıyoruz ama sanırım daha sık yapmak lazım biz baya açıyoruz arayı...

silikon uc biz de aldık hast.de aldırdılar zaten uc olmayınca onunla da emziriyorum arada..

canım geç oldu ama hem gözün aydın hem geçmiş olsun
RABBİM size bağışlasın yağmur bebeği...

çok teşekkürler canım aminn hepimizinkini :)

evet işte biz çok sık sağmadık o nedenle de boşalmıyo sanırım...yalnız pompa yapmaktan meme uclarım kopacak sanki..inanılmazz acıyooo...lansinohun kremini kullanıyorum ama faydasız...

evet mastiti okudum ben de nette ayyy allah korusunnn

sağ göğüsten de geliyo cnm süt ama sola göre biraz daha az ve yavaş geliyo..sol çok iyi,daha fazla çıkıyo ondan ama aslında benim hamileyken bile sağdaki akardı hep yani onda daha çok gibi...e boşalamayınca da sertleşiyo...ayy çok zormuş yaa hep bu emzirme işinden çekinirdim zaten...şöyle rahat rahat olsa da emzirsem kuzumu ama yok olmuyo (

çok sağol cnm...inşallah en kısa zamanda geçer çünkü ben yatmayı böyle olmayı hiç sevmiyorumm hele şimdi kızım varken..benden başka herkes onunla ilgileniyor ben yapamıyorum şu an sabah ağlıyodu mesela yataktan kalkıp anında bakamıyorum kiii deli oluyorumm eşime söylüyorum o fırlıyo hemen...annem de var sağ olsun

sağlığı yerinde olsun yeterki kilo alır tabi ne olacak...kayınpederde kayınvalide de ikisi de diyodu oyle :) çok ideal bi kiloda doğdu ama çok şükür....

yalnız sarılık var gibi ona üzülüyorum...gözlerinin beyazı sarılaşmış hast.de de vardı ama dr normal o kadar dedi..yarın kontrolü var bakalım inşallah kötü bişey demez.bugün de sanki halsiz gibi...hasta mı acaba...annemler üşüttü diyo odanın camı aralık tutuyoruz ondan mı oldu acaba ??? oda 30 derece yalnız...

Ay o yuzden emerken terliyor kuzum bunu bilmiyordum sagol canim

Gecmis olsun canım , Allah bebeğini saglıkla büyütmeyi nasip etsin

Cok cok gecmis olsun , büyük badire atlatmışsınız , Allah bi daha yaşatmasın , insallah hic hastalanmasın İda birdaha
Hanımlar hastanedeyim, yatış yaptım
Bebegimize kavusuyoruz, dua edin
Allah kolaylık versin , insallah kolay bi dogum olur

Hayırlısı olsun canım , belki sezeryan hakkınızda daha hayırlıdir, önemli olan senin ve bebegin saglıgı
İnsallah en hayırlı zamanda , sagsalim doğsun bebisin

Kızlar bugün doktora gittim 40+4 olduğum için artık bebeği daha fazla riske atamayız yarın gelip yatış yapın suni sancıyla doğumu başlatacağız dedi kızlar ne olur dua edin bana çok korkuyorum suni sancı hiç istemezdim epidural de olacak inş çok ağrı çekmem açılma hızlı olur

Canim sarılık yuzunden gövdesine inmişse , uyku Hali varsa , uyanıp emmek istemiyorsa bugün acil de sarılık degerine baktirin isterseniz , sarılık yükseldiği zaman uyku hali ve halsizlik yapıyor

Allah yardimcin olsun canim. Saglicakla ve kolaylikla bebegini kucagina alirsin inşallah. Ben de 38. Haftada suni sanciyla dogum yaptim. İnşallah acilman hizlica olur.epidural alacaksan zaten en büyük sancilari hissetmeyeceksin. Gönlünu ferah tut sadece bebegine kavusacak olmanin heyecanını düşün.

canım benim çok büyük geçmiş olsun.. çok şükür geçmiş ben görmemişim sanırım çok üzüldüm. ama idamıza maşallah minicikken savaşmış ve kazanmış gerçekten çok güçlü kızımız rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun inşallah. birdaha böyle bişeyi yaşamazsınız inşallah..

Ben bi gribi büyütup agliyorken sizler turlu hastaliklara gogus germissiniz masallah. Allah nasil bir sabir vermis. Bi daha hicbiriniz yasamayin ins.kizlar.

Vallahi derlerdi de inanmazdim. Bi burun damlasi gozlerini kizartip nefessiz birakiyor diye sprey sisesiyle kavga ediyorum binbir duayla fislatiyorum ve cocugumun yuzune bakmamaya calisiyorum acisini gormemek icin. Bu sebeple daha ciddi hastalik atlatanlara koskocaman bi maşallah benden. Helal olsun sabriniza.

26.gunu doldurduk. Ve an itibariyle pede ihtiyacim olmadigina karar verdim.

Oglum bugun cagir cagir iki defa kustu. O kustu ben agladim. Cok aci bisey caresiz kalmak. Cokelek halindeydi kusmugu. Midesini usuttugune karar verdim ve kinamayin, nane limon kaynatip bikac cay kasigi icirdim. Vallahi iyi geldi.

Gene kocakari ilaci gibi gelebilir ama ben gaz problemini de simdilik kontrol altina aldim gibi cocugum masallah saatlerdr ikinmadan uyuyor cunku. Viks in buharlasan merhemi var ya onu ayak tabanlarina surdum.

Gozu de capaktan acilmiyodu. (Bizde bayagi badire atlatmisiz yahu ) sutumu sagip birazcik pamukla sildim. Sonuc mukemmele yakin

Umarim faydali olmusumdur. En buyuk acimiz mememizi dislemeleri olsun bundan sonra ins hepimizin de. Bide asilarina uzulelim en fazla ;-) amin

Vallahi ben de cok korkuyorum usumesinden. Pijama takimi var suan ustunde mesela. Uzun kollu ve patikli pijama elinde de eldiven. Demin viks surdugum icin pijamanin altinda corap var ama genelde onu giydirmiyorum.

Uyurken ustunde penye battaniye oluyo. Uyuyanin ustune kar yagar ya hani haa bide kuşun kanadindan alirmis sogugu

Evet bana da mantikli gelmiyo bu vecizeler ama eli ayagi hemen morariyo dayanamam. Isilik gibi ufak bisi atlattik ama o zaman alttan bide zibin gydiriyodum. Sahi abartmisim.

Kizlar kayseri sahiden serin ama. Ben bile dun urperdim yani. Sehirler de onemli bence. Gene de fazla pimpirikliyim, kabul :-D

Of canim yaa neler atlatmissin cok gecmis olsun... Son olur insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…