2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evde biraz yürüdüm işlerimi hallettim tam banyoya girecektim su geldi ama işedim mi onuda bilmiyorum ? Bayağı geldi nasıl anlarım ki acaba ? Bebeğin suyu olsa gelmeye devam edermi?

Bence sizin kesinlikle suyunuz gelmiş! :)
Ben böyle bir şey yaşamadım bilmiyorum ama tuvalet yapmışsın gibi hissedilir demişlerdi. Bence doktorunuzla görüşün...
Hayırlı olsuuunnnn... :)

Sağlıkla sıhhatle gelir umarım kızınız :))

Benimkine sıcak işlemiyo heralde yarı adana genlerinden olsa gerek 11 aylık doğup literatüre geçmesinden korkmuyo değilim ben :)

Merhaba kizlar..

Bebek kokulu, memeler fora bir yasamsuruyoruz bu aralar. Maalesef cok fazla internete giremiyorum, gecmisi biraz okudum. Guzel haberler geliyor surekli, herkesi tebrik ederim. Alinti yapamadim ne olur kusuruma bakmayin, bir sure kisçemle bas basa dogal ortamimizda takilacagiz. Sonra annelik paylasimlariyla yeniden buradayim.

Herkese sevgiler...

Allahım bebiş fotolarına bayıldım maaşallah size...
Doğum yapan arkadaşlar tebrik ediyorum, kocaman öpüyorum..
Bekleyen kaderdaşlarım bize de sabır ve Allah'tan güç dilerim.. Nişanım geldi diye ne panik oldum yaaaa şimdi tık yok , öyle bekliyorum.. Dün gece gaz sancısı gbi bi sancıyla uyandım , sabah bişeyim yoktu.. Öğleden sonra da nişan geldi.. Bakalım bundan sonrası nasıl olcak, çok heycanlıyım bian kızım geliyo sandım.. Ahhh ahh

canım resmen yaşadım doğumunu o kadar tatlı anlatmışsın ki :))
güle güle büyüt meleğini

Maşallah size dünya tatlıları!!!!!!nasıl tatlısınız siz öyle,kanka olmuşsunuz oğlunla.ne güzel toparlamış kendisini Barış,annesi ne güzel bakmış oğluna

Bakışları ne kadar anlamlı maşallah

çooook teşekkür ederiz teyzeleriiiiiiiii
akşam babası gelsin bıcımızı yapıp uçurcaz :))

Bu miniş de benim ki :)) nasıl büyümüş mü :))Eki Görüntüle 781905

Oyyyyyyyyyyyyyyyy kocaman olmuuuuuuuuuuuş

anaaam bakışlarını yesinler senin
maşallah kuzucuk

yahu millet bebişlerini büyüttü bizde hala tık yok, delireceğim artık
medcezircim senin meleğine de maşallah subhanallah...

hehehe sabret canım çoğu gitti azı kaldı :)

Bugüm kontrol vardı doktorm ay sonuna kadar bekleme gez toz dedi ya moralim yerlerde resmen...kapanışı ben yapıcam öle hissediyorum valla benimki iyice tembel...

oy kıyamam :) sağlıkla, tastamam gelsin de varsın sonuncu olsun takma kafana canım ya

ohhhhh iyi haber bu maşallah

hehehe omzumda uyuyo gene şimdi, zaten anca emzirirken bi de gaz çıkarırken bakabiliyorm foruma
ve sol elle yazıyorum b.sayardan

Evde biraz yürüdüm işlerimi hallettim tam banyoya girecektim su geldi ama işedim mi onuda bilmiyorum ? Bayağı geldi nasıl anlarım ki acaba ? Bebeğin suyu olsa gelmeye devam edermi?

canım suyun gelmiş kanımca

ehhh depresifler kervanımıza hoşgeldin :)) geçiyor merak etme :)))

amin...
az kalmış canım sabret :)

Bugünkü yoklamamı bildiriyorum: sancı:0,nişan:0,doğan bebek:0........ Ben bıraktığın gibi bekliyorum burda.seni gördüğüme çok sevindim,hepsi geçecek canım en kısa zamanda.10 gün daha sabret gaz da azalacak,göğüs uçlarında başlayacak iyileşmeye.depresyonun geçmesi 15-20 gün falan sürüyor ama.daha doğurmamış olabilirim ama doğuran anneleri takip edince insan öğreniyor işte.şimdilik istatistiklerim bu yönde.varsa bir sorun,kızlar meşgul olabilirler sen bana sır Melek'çim :))))))) ben sana istatistikleri dökerim yine.öpüyorum seni ve bebeğini

eveeet maşalh çok güzelmiş meleğin
çok teşekkür ederim canım

canım çok geçmiş olsun sağlık sıhhatle büyüt bebeğini en kısa zamanda sarılığınızda geçer .. zor olmuş ama değimiş kavuşmuşsun yavruna.. benmde doğum zor oldu ve çok korktum yavruma bişey olacak nefesi kesilecek kordonu dolanacak diye ama hamdolsun birşey olmadı..

oyy maşallah abi olmuş senin barış bebek :)

yalovacım bekleyen sen ben kaldık heralde. al benden de o kadar hatta ben kendimi bugün hiç doğurmayacakmış kadar iyi hissediyorum. :) sancı yok su yok nişan yok ağrı yok, bebek yok iyiyiz biz böle galiba. kızımın benden kopası yok :) bide çevreden arayıp durmasalar doğdu mu die daha iyi olcak zorlayıp doğurasım geliyor o zaman

Normal doğum tarihin nedir?

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah..

normal dogum konusunda sana katılıyorum.. bende gece 3 ten öğlen 12 ye kadar sancı çektim doguma girdim hersey harıkaydı bebeğim ilerledi ama rahimdeki kemikten geçmeyince sezeryana alındım mecburiyetten.. sancı korkulacak dayanamıyacak kadar olmuyor mutlaka geldiğinde canını acıtıyor ama güzel bir duygu..

Canm inş en kısa zamanda sağlığına kavuşursun da sen ilgilenirsin Eylül'e.. Rahat olmaya çalış çok sıkma kendini , hepimizin sıkıntıları farklı farklı işte:/ mutlu sağlıklı resimlerini bekliyoruz,)

Kızlar bugün sabah suni sancı verilerek doğumum başlatılacaktı ya suni sancıya kalmadan epidural bile alamadan normal doğum yaptım:)))))) çok sürpriz ve eğlenceli bir doğum oldu hikayem sonra ))

iyi akşamlar bende bu gün kontroldeydim 3200 olmuşuz teyzeleri 52 cm ama hala gelesi yok suyum iyi nst sancı yok hareketleri güzel hafif bi çatı muayenesi şu anda beklemdeyiz

Bu miniş de benim ki :)) nasıl büyümüş mü :))Eki Görüntüle 781905
maşallahh cnm yavruna allah nazarlardan saklasın tombiğini:)

amin cnm hepimizinkini saklasın Rabbim çocuklar doğuyo eziyetle Allah beterinden saklasın

Bence bol bol yürüyüş! ;-) En azından şimdilik...

Ben birkaç aydan sonra protein+sebze diyetine başlamayı düşünüyorum. Yağdan, şekerden, undan uzak durmak yetiyor...

yürüyüşte bebişle zor işte veririz kiloları inşallah

cnmmm öncelikle gözün aydın bayadır giremediğim için yazamadım gaz sancıları için doktorum aguline die bitkisel bi şurup verdi ama pek işe yaramadı ama bi arkadaş tavsiyesi ile YEL CEVİZİ(MUSKAT) diye bişe aldım az bişe rendeleyip çaykaşığına aldığım sütüme koyup günde bi defa veriorum çok şükür biraz işe yaradı arkadaşımın bebeği sabaha kadar uyumazken şimdi melek gibi uyuyomuş mutlaka dene derim canını sıkma inşallah düzelir bebişte sende

kasilmalar sadece aksamlari agrili oluyor bebegim kipirdadikca sert hareketler yaptikca kasiliyor ve ikinma hissi oluyor bende...ama gun icinde ne akintim var ne agrili kasilma ne sanci...artik agustosu bitirmeden dogurmak icin dua ediyorum bende. 10 gunum kaldi 40in dolmasina gecmiyor gunler saglik olsun ama DOGURMAK ISTIYORUM 9 ay cook ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…