- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #49.601
peki senin doktorun ne diyor benimki bişey demedi bana haftaya tekrar kontrol dedi hiç birşey anlatmadı yaaaa
Dilemmaa günaydin canım... Kızımın kafası buyuk demişsin...doktorum herhangi birşey söylemedi bu konuda ama bizim de su anda 2 hafta ileride..yarın kontrolum var bunu soracağım kendisine.. Senin kızının su anki kafa ölçümü ne ??
Dordunuzede tek kelime ile ba-yil-dim:)
Çok çok tatlısınız Allah nazarlardan korusun kasiyacak yerlerinizi biliyorsunuz:)
Bu arada yarın kızımın 20 si:) ne çabuk gecti zaman. 20 si 40 inda falan neler yapılıyor kızlar ben pek bilmiyorum dua okuyup yıkanır dışarı çıkarılır dısında bişey var mı ?
Seninle aramızda 1 gün var. Ben de bugün 37+4'ü bitirdim.
Doktorum dün içiniz rahat etmiyorsa bir başka doktora daha danışın demişti. Bugün tekrar kontrolümüz vardı. 2. Doktorun yorumlarını ilettik ( 2 doktorda piyasada iyi biliniyor ve birbirlerini tanıyorlar) doktorum da Cengiz Bey (2. Doktor) öyle diyorsa yarın bir dobler çekelim tekrar değerlendirelim dedi. Acayip sevindirik :) oldum. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun
1 kez mi? Merak ettim hangi ülkedesin?
Evet 19 haftalikken detayli ultrasona girdim hersey normal diye rapor verdiler bidahada girmedim.kanadadayim ulke olarak ve burda herkes normal dogum yapar yani sonuna kadar bekliyoruz tabi anormal durumlarda sezeryana aliyorlar fakat cook nadir birsey...ben burda okuyorum suyum azalmis plasentam eskimis bebek gelismiyor falan sasiriyorum cunki burda bunlari hic duymuyoruz ultrasonada girmeyince bilinmiyormu artik anlamiyorum yoksa trdekiler abartiyormu çözemedim...
E hadi bakalım, güzel haberlerini bekliyoruz o zaman. :) 38'i doldurunca şöyle en güzelinden ağrısız-acısız, çabucak bitiveren bir normal doğum dilerim sana. :)
Sonra ver elini bebekli günler...:)
canım emzirdikten sonra sağmayı dene :) Sağıncada süt artarmış :)
Bizde 35 haftalık doğduk kaç kg doğdu bebeğin şuan kaç kilo mama veriyor musun ?
Evet 19 haftalikken detayli ultrasona girdim hersey normal diye rapor verdiler bidahada girmedim.kanadadayim ulke olarak ve burda herkes normal dogum yapar yani sonuna kadar bekliyoruz tabi anormal durumlarda sezeryana aliyorlar fakat cook nadir birsey...ben burda okuyorum suyum azalmis plasentam eskimis bebek gelismiyor falan sasiriyorum cunki burda bunlari hic duymuyoruz ultrasonada girmeyince bilinmiyormu artik anlamiyorum yoksa trdekiler abartiyormu çözemedim...
hımm inş. normal doğar kilo sıkıntı olmaz cnm...ben aylik kontrollerimde yazardim soracagim sorulari ama her sordugum sorunun cevabi bunlar normal.. Gebelikte olabilir vs. Vs. Farkli bisey duymayinca yazmayi birakin soru bile sormuyorum artik...benim oğlum 37+0 da 3 kg iken 38+0 da 3600 çıktı... Ben ve esim de 4 kilo üzeri doğmuşuz ( yalniz su an en ince bireylerdeniz: ))) bu da beni basından beri düşündürüyordu aslında kilolu doğar mı diye..ama hep normal gitti kilosu ta ki gecen haftaya kadr... Yanılma payına gelince aynı doktora gittiğimiz bı ark.var o da Kk üye o dogum yaptı sordum nerdeyse hiç oynamamış!!! Bu da bende tereddüt oluşturdu....
Istanbul Avrupa yakasinda iyi bir cocuk doktoru ariyorum. Ozellikle Levent civarinda olursa tercihimiz.
En ufak rahatsizlikta ilaci dayamayan, dogalci, fiyatlari astronomik olmayan doktor tavsiyeniz var mi arkadaslar? hilal songur vardi o doktorlugu birakti, bir arkadas hilal mocan'i soyledi ama muayene ucreti gereksiz pahali.
Dogurdum da cocuk doktoruna geldi sira :)
Kızlar mrb sizlere sorularm var
normal dogm yapp dikşlernde sorun olan oldumu iltihap olup acilma yasayanvar mi
birde bebidimi saglik ocagina topuk kaniicin getrdik makat kontrolu yaptilar makati darmis hergun masaj yapacakmisim sizde durum nasil
Arastitmaci lohusa olarak malt icecegimin kalorisini buldum:)
Ulker maltana 100 ml 42 kalori
270ml sise 110 kalori kadar
Dun bir arkadas 800 cal demisti sanirim o vitamalt, promalt gibi vitamin katkili bomba icecekler icin gecerli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?