2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım güzel haberler ile döndündüğüne ne kadar mutlu oldum bilemezsin. bu kadar ile gelsin geçsin inş. Allah hiç birimizi yavrularımız ile sınamasın.. Arda kuzucuk ve diğer tüm bebişler sağlıklı sıhhatli mutlu büyüsün inş. hep dua ediyorum kuzuma gelecek olan ona değil bana gelsin diye. çoook zor çoook. annemi anne olunca çok daha iyi anladım

Evde biraz yürüdüm işlerimi hallettim tam banyoya girecektim su geldi ama işedim mi onuda bilmiyorum ? Bayağı geldi nasıl anlarım ki acaba ? Bebeğin suyu olsa gelmeye devam edermi?

Canım sorma ya, hiç böyle beklemiyordum ki nişanı! Parça gbi bişeydi bakıp atmam bir oldu işte acemilik.. Koyu sarı bişeydi , hatta bitane daha geldi arkasından sanki yıkarken öyle hissettim. Dr u aradım beklememi söyledi.. Gel demedi , bende de tık yok:S şimdi bi duşa giricem.. Evde herkes panik, annem yemek yapıyo , eşimi tanıyamadım çok gergin ağlayacak gbi.. Hayırlısı hepimiz için cnm ...

Evde biraz yürüdüm işlerimi hallettim tam banyoya girecektim su geldi ama işedim mi onuda bilmiyorum ? Bayağı geldi nasıl anlarım ki acaba ? Bebeğin suyu olsa gelmeye devam edermi?
buyuk ihtimale suyun gelmiiş canım bekle 2-3 saat hafif sancın gelmese suyun değilmiş.uzan dinlen bebek hareketlerine takip et.

nişandır büyük ihtimalle bugun değil se en geç 3 gun içinde doğum başlar İnşallah.

bugun wc dayken iç çamaşırımda sarı sümüksel şey geldi dun çatı muayene oldum ondandır bakalım bizim maymu ne zaman gelcek.

Ben de ayni biberondan aldim rezeneyi de denedik. Elma yagini almadim ama bilemedim onu da denerim. Bizde de henuz degisiklik yok maalesef

Karnına sıcak havlu koymayı denediniz mi ? birde gaz ilacı olarak bio gaia deneseniz. bizde de vardı aynı sıkıntı hala var ama dün gece sıcak havlu koyunca daha rahat uyuduk ilk defa gün içinde bile hala ıkınıyor doktor normal demişti ama ben normal olmadığını düşünüyorum. birde ayaklarını sıcak tutun ben kısa kollu çıtçıtlı badi giydiriyorum ama ayağımıza çorap mutlaka giyiyoruz :)

merhaba tazecik annişler ve beklemedekiler eninde sonunda hayırlısıyla gelecek bebişler stres olmak yok
biz de bugün 15 günlük olmuşuz günler çok çabuk geçiyor bakın spinal anesteiyle sezeryandan sonra 1 haftada toparlandım şimdi gayet iyiyim. her işimi yapıyorum bebişiminde her işini yapabiliyorum. zaten kkaynanamda burada ama kahvaltı hazırlarsa öpüp başımıza koyuyoruz. gece bebiş ağlarken bile gelip sormuyor ama 20 gündür burada ya sabır diye diye oturuyorum valla daraldıkça bebişimi öpüp koklayıp rahatlıyorum onun dışında günde 30 mama veriyorum maalesef göğüs ucumdan biri daha iyileşmedi tam ama şişi indi duşta su tutuyorum iyyi geliyor. bir de her emzirmeden sonra lansinoh sürüorum. ama sütüm a sanırım birsürü yiyip içiyorum artmıyor hatta humana nın çayını da içiyorum yok mu tavsiyeler:26:

kızlar uzun bir ara verdik giremedim internete hiç
geçmişe şöyle bir göz attım ama hepsini okuyamadım malum zamanımız kısıtlı artık :)
yeni doğum yapanlara, kırkını çıkaranlara hayırlı olsun.. hastalık atlatanlara da çok geçmiş olsun...

bana gelince 35 haftalık doğum yaptığım için bebek küçük diye kendimi paraladım ona iyi bakabilmek için
şuan için bir sorunumuz yok çok şükür ama ben bitmiş bir haldeyim galiba :) bugün 25 günlük olduk
gece uyku denen bir şey kalmadı saat başı kalkıyor miniğim emmek için, gazıydı alt değiştirmesiydi derken 2 saati buluyor benim geri yatmam.. uykuyu unuttuk :S yüzümü sivilce bastı... kilo vermek yerine alıyorum.. göbek eski haline dönmedi falan filan...
bide lohusalıktanmıdır nedir normalin üstünde sinirliyim herkese karşı..
her şeye rağmen kendimi geri plana atıyorum hep kızımı düşünüyorum..
her saat emmeye kalktığı için acaba diyorum doymuyor mu ? sütüm mü az geliyor ? havalar çok sıcak acaba kalın mı giydiriyorum ? ya üşürse? bir sürü soru işareti kafamda ???????????

hayırlı uğurlu olsuuuun güle güle büyüt canım

canım lohusa depresyonu geçici inan... kendine güven, ağlarsa ağlasın nolur ki? bebek o, ağlamaktan başka yolla derdini anlatamaz o annesi... dünyada bi tek sen tek başına onun derdine çare olabilirsin...
görümceler kv falan seni bu kadar strese sokuyosa bi süre gelmesinler canım kafanı toplarsın...

bakınız deminki mesaj

yalnız değilsiniz hepimiz öyleyiz veya öyleydik
ama geçiyor...

bebekle gelmek çooook zor canım ondan gelemiyolardır :)

haydaaaaaaa
sor bakalım, ölecekleri tarihi biliyolar mıymış?
doğumla ölümün zamanı belli olmaz

çok şeker bi bebişin olmuş :))
ben de babasını kopyalayanlardanım

canım benim nasıl oldunuz ikiniz de iyisiniz di mi?

yapma eme :))
çıtçıtlı kolsuz veya yarımkol body, çorap. o kadar.
ensesi ılıksa korkma, el ve ayaklara aldanma :)

allah bidaha göstermesin canım

Hanımlar hastanedeyim, yatış yaptım
Bebegimize kavusuyoruz, dua edin

hayırlı olsun hadi bakalım sağlıkla gelin...

gözün aydın canım güle güle büyüt

aynen katıldım :)

amin canım inşallah çarçabuk biter

hoşgeldiiiii güle güle büyüsün :)

şu sarılığı hala atlatamadık yaww

geçmiş olsun canım

hayırlı olsun canım maşallah
ağrısız bi sezaryen ha :))) rüya gibi (mecbur kalanlar için) :)

Kızlar bebeğimi 19 da kucağıma aldım. Sağlığımız yerinde kendimi toplayınca ayrıntıları yazarım.

gözün aydın sağlıkla büyüt

kızlar duanıza ıhtıyacım varr!yarın spınal anestezı ıle doguma gırcemmm..cok heycanoıyımmm...

canım benim korkma geçiyor herşey...
doktorlara emanet olucaksın güvendesin sıkma kendini...

Maşallah! :)
Evet o aşı fena hırpalıyor bebekleri. Bir de aklınızda bulunsun, 6. hastalık denen bir şey var, 3 gün yüksek ateş 3 gün döküntü... Sebebi henüz belli değil, 6 aydan 2-3 yaşına kadar bir zaman içinde yaşanabiliyor. Kötü bir hastalık değil, tam tersi bebeğin bağışıklık sistemini geliştirdiği söyleniyor.

Benim oğlum tam 6 aylıkken olmuştu, 3 gece uykusuzluktan helak olmuştum. Oğlumdan önce uykuya çok düşkündüm, beni uykusuzluğa öyle alıştırmıştı ki, günde en fazla 4-5 saat uykuyla zımba gibi olan birine döndüm. :) Şimdi kızım için uykusuzluğa alışığım.:)

Yeter ki hasta olmasınlar da, uykusuzluğa falan dayanmak mesele değil... Geçmiş olsun...

kızlar bu arada kilolar için bişe yapan varmı ben 19 kilo almıştım 77le doğum yaptım şuan 67yim 10u gitti 8i kaldı nasıl gitcek bilmiorum diyet yapmayada sporada korkuyorum nasıl yapcaz ki

Bence bol bol yürüyüş! ;-) En azından şimdilik...

Ben birkaç aydan sonra protein+sebze diyetine başlamayı düşünüyorum. Yağdan, şekerden, undan uzak durmak yetiyor...

Ağlattınız beni!

Önce çok çok geçmiş olsun. Ama çok şükür hepiniz iyiymişsiniz, gözünüz aydın.
Sağlıkla büyütün inşallah...

Benim oğlum da 7 yaşında ve hiç beklemezdik ama kardeş meselesi onu çok değiştirdi. Halbuki o çok istediği için planlandı bu bebek. Ama şimdi çok belli etmese de kapris yapıyor. İşimiz gerçekten hiç kolay değil!

Slm kizlar..kac gundr giremedm eylul 2 gcedr cok gazli sabahi ediyorz annemn kucagnda geziniyo.dun 11 de bsladi gce sabah 5 e kdr..benm dikislerm aciyo gaz sancilarm var yardm edemiyorm annemle zombiye donduk uykuszluktan.kizm agladkca yuregime isliyo bnde bsliyorm aglamaya onun cani yanmasn ben cekerim diye annem hem bebisle hem bnmle ugrasiyo yani...goguslerm yara oldu resmen dokuluo...aglama modundaym devmli..lohusa deoresyonlular kervanina bnde katildmm kzlar.. gcmsi okuyamiyrm gunebakan yalova dilemma dogum yptimi.. dogum hikhikayemi yazicm smdi dogum sayfasinaa

canım emzirdikten sonra sağmayı dene :) Sağıncada süt artarmış :)

Bizde 35 haftalık doğduk kaç kg doğdu bebeğin şuan kaç kilo mama veriyor musun ?

Bugüm kontrol vardı doktorm ay sonuna kadar bekleme gez toz dedi ya moralim yerlerde resmen...kapanışı ben yapıcam öle hissediyorum valla benimki iyice tembel...

Halbuki yaz sıcağında bebekler erken doğarlar derlerdi. Bu sene bebekler ne kadar nazlı çıktı böyle. :)

Benim de kontrolüm vardı, doktor nst'den önce muayeneye aldı, suyu biraz azalmış ama ciddiye alınacak bir ölçüde değil dedi, planladığımız gibi 27'sini bekleyebileceğimizi söyledi ama nst'den çıkışta sancılarınız başlamış diye tutturdu. 48 saat içinde kendini belli eder dedi, sanırım birkaç gün erken gelecek kızımız.

Nişanımmı geldi kızlar tuvaletteyken elime jöle gbi bi parça geldi bakıp atmam bir oldu! Korktum koyu sarıydı galiba.. Bir de sifonu çektim aceleyle ya .. Druma ulaşamadım..

Bugün bir arkadaşımla konuştum, nişandan sonra 2-3 gün sürebiliyormuş bebeğin gelmesi. O yüzden çok panik yapmayın. :)
Hayırlı olsun şimdiden, inşallah sağlıkla karşılar, sağlıkla büyütürsünüz... :)

Ay bide doktorum bana daha önce bebek baya aşağıya inmiş 10gün civarı erken gelebilir demişti bizde 1 haftadır bekliyoruz heycanla...yerimden zor kalkar oldum bana hala gez toz diyor ya kv ve eşim eve bağlıcaklar nerdeyse onlarda ayrı alem annem panik çok heycanlıymış durduramıyomuş..benden başka herkes doğuruyo sanki...

Kaldık valla hamile biz burda bebekleri sevip avunalım barı daha çok foto koyun kızlar gördükçe mutlu oluyorum belki bende doğururum bi gün diye

canım ya iyiki direnmemişsin normal diye... çok büyük geçmiş olsun...
sarılığınız da çabuk geçer inşallah...

seni o kadar iyi anlıyorum ki ((
sana da kıyamam ardaya da kıyamam... çok geçmiş olsun.......
yazacak şey bile bulamadım....

hayırlı uğurlu olsun canım güle güle büyüt bebeğini

Peki sence hastaneyede sadece kolsuz bacaksız olan çıtçıtlı body mi götürsem?

sadece onlar yetmez canım uzun kollu zıbın ve patikli alt da götür
şapka eldiven de olsun ilk günler için...

Kokusuna bakmak gerekiyomuş öyle okumuştum amniyon sıvısı idrardan garklımdaha tatlımsı kokarmış öyle ayrılabiliyomuş..

Birde bebeğin suyuysa eğer ayaktayken bebeğin başımtıkaç görevi gördüğünden akmayabilirmiş yatınca akmaya devam edermiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…