- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #49.521
Ömrümden ömür gitti yine pöfff dün kızım 2 aylık oldu aşılarını oldu 3 tane birden yapılıyor nasıl ağladı kuzum ya bana bir bakışı vardı hiç unutamayacağım sanırım anne kurtar beni der gibi içim cızladı resmen. 4 kg 51 cm olduk nşhayet normal bebek ölçümüze geldik 2 aylık sürede. Bütün gün çıkmadı ateşi gece 1 de yükselmeye başladı bir çay kaşığı calpol şurup verdik düştü çok şükür sabaha kadar nöbet tuttum yine yükselmedi şükür anne olmak ne zormuş ama o kadar keyifli ayrıca.
geçmiş olsun canım allah şifa versin inş herşey zamanla yoluna girecek allah analı babalı büyütsün
Canm gözün aydın, sağlıkla büyüt yavrunu.. İnş sütün de gelir yakında üzme kendini..
bizim kızların gelmeye hiç niyeti yok sanırm rahatlar yerlerinde bende senin gibi bekliyorum beklemek çok sıkıcıymış ama hayırlısını Rabbim bilir yinede
canım geçmiş olsun ALLAH ŞİFA VERSİN adıyla yaşasın inşallah..
canım çok geçmiş olsun Rabbim biran önce şifanı verisin inşallah ilaç konusunda bence hem bi çocuk doktoruyla görüş hem de dahileciyle çünkü pıhtı atma olayıda ciddi bi durum sonuçta kullanmasan bu sefer daha farklı durumlar ortaya çıkabilir fayda zarar durumunu iyice netleştirmek lazım
seni merak ettim canım herşey yolunda sanırım çok şükür bizimkiler keyiflerine pek düşkün çıktılar
güle güle büyüt bebeğini canım göğüs ucu çıkatmak için bi aparat var sanırım onu alıp deneseniz canım faydası oluyormuş
Hanımlar sabah selam veremedim.
Yorgunluk var biraz. Biraz daha dinleneyim yine gelicem.
Okuyunca bi aaaaa döküldü ağzımdan. Sağ salim kavuşmuşsunuz ya o yeter. Sem bol bol emzirmeye çalış cnaım. Göüğs ucu çıkarıcıları var onları denedin mi? Ben lansinoh almıştım. Ucuz bişey bi deneyin isterseniz. Memeyi rahat tutarsa emme refleksiyle süt daha çabuk gelir belki. Tekrar tebrikler. Allah bağışlasın
kızlar gözleriniz aydın... ne kadar güzel bebeişlerinizi almışsınız kucağınıza.. darısı bizim başımıza inş.. Allah analı babalı mutlu ve hür büyütsün..bizim yerimize de koklayın cennet kokuluları :)
canım doktorunu aradın mı? ne dedi ne yaptın? merak ettim?
Duruselcim,öncelikle sağlıkla ve mutlulukla büyüt yavrunu,hayırlı evlat olur inşallah size.meme ucu içinde benim tek bildiğim arkadaşların da bahsettiği o aparatlar.inşallah hemen iyileşirsiniz.Minkm,seninde ilk çocuktu heralde?benimde öyle ve ilk defa başımıza geldiği için biraz panik yapma hakkımız var sanırım,ben şimdiye kadar gitmiştim heralde hastaneye.herkes bekleyin biraz diyor su gelince,doğrudur eminim ama ben suyu biter diye korkar hemen giderdim doktora.biz de kısmetse 2. Bebeklerde biraz daha sakin olmayı becerebiliriz.haber ver bize tamam mı?
Allah yardimcin olsun durucum dualarimiz seninle.
daha alıntı yapamadığımm doğum yapan arkadaşlar hepinizin gözüaydınn Allah sağlıklı uzun ömürler wersinn :))
ben bgn nstye girdim ama çok sıkıcı sırtüstü yatmak mafedio ter döktm midem bulandı ayy berbattı neyseki sondu
pzt yatışş we sezeryan inş.
herkes bebişlerine kawuşuooo çok güssel ya her okuduğumda mutlu oluyorum darısı bizlere....
canım hiç sitres yapma bebeğini sağlıkla büyüt inş .....
canı geçmiş olsun güle güle büyüt bebeğini..darısı yarın benim başıma inş...ağrıların inş hemen geçer ya Allah şifa versin
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah.. sütünde tez zamanda gelsin..
Civciv saglikla al kucagna kuzunu ins.. Durusel gozun aydn tatlm ..agrilarn en ksa zamnda gcer ins.
Ömrümden ömür gitti yine pöfff dün kızım 2 aylık oldu aşılarını oldu 3 tane birden yapılıyor nasıl ağladı kuzum ya bana bir bakışı vardı hiç unutamayacağım sanırım anne kurtar beni der gibi içim cızladı resmen. 4 kg 51 cm olduk nşhayet normal bebek ölçümüze geldik 2 aylık sürede. Bütün gün çıkmadı ateşi gece 1 de yükselmeye başladı bir çay kaşığı calpol şurup verdik düştü çok şükür sabaha kadar nöbet tuttum yine yükselmedi şükür anne olmak ne zormuş ama o kadar keyifli ayrıca.
bizim bugün kırkımız çıktıııııııııııııııııııııııııııııııı
darısı başınıza teyzeleri
Eki Görüntüle 781854
Eki Görüntüle 781854
Eki Görüntüle 781854
Canım benim çok saol hasta olmasınlarda azıcık ağlasınlar senin de 2 ay yaklaşıyor calpol şurup almayı ihmal etme aklında olsun çok öptüm paşayı :)çok geçmiş olsun canım
o bakışı biliyorum((( çok zormuş anne olmak
Geçmiş olsun canım o topuk kanı yokmu ne beter offf. Bir de benimki erken Doğunca şekeri falan da düşüktü sürekli topuk kanı topuğunda yer kalmamıştı mosmordu çok zor çok iyi olsunlar da başka bir şey istemem 41 kere maşallah senin de yavruna mevlam nazardan korusungeçmiş olsun cnm aynen benimde kızım sarılık oldu o ara topuk kanı alındı sarılık için kan alırken damarını patlattı hemşire kuvöze konurken hele gözlerini sararlarken ortalığı yıktı o ağladı ben ağladım hemşireler beni sakinleştirdi Allah başka hastalık göstermesin yavrularımıza ama anne olmak gerçekten zor bi de gece uykusu pek yok yoruyor beni kuzum ama ilk günler daha kötüydü mememi tutamıo sararıo biberona alıştı ne kadar ağladım sütüm kaçacak die ödüm koptu hamdolsun şimdi uçlada olsa tutuo ya mememi benden mutlusu yok
Darısı başınıza teyzeleri
Eki Görüntüle 781854
Eki Görüntüle 781854
Bugüm kontrol vardı doktorm ay sonuna kadar bekleme gez toz dedi ya moralim yerlerde resmen...kapanışı ben yapıcam öle hissediyorum valla benimki iyice tembel...
Geçmiş olsun canım,keşke Arda sarılık olmasaydi,keşke senin ağrılarınız olmasaydı.Çoğu kimse seninle aynı sıkıntıları yaşıyor malesef ve malesef yaşamaya da devam edecek.Tek duamız Allah biran önce sağlığınıza kavuşmayı nasip etsin.bunları duyunca herzaman çok üzülüyorum ama kanıksadım heralde artık,herkes bu yollardan geçecek diye düşünmeye başladım heralde.inşallah Arda'nın sarılığı yükselmez daha fazla,seninde ağrın acın pıt diye kesiliverir biran önce.inşallah herkes için herşey en kısa zamanda yoluna girer.Hepinize kocamaaaaaaan bir GÜNAYDIN
canım benim çok çok geçmiş olsun. seni en iyi anlayanlardan biri benim malesef.. biz 19 ile gittik hastaneye. fototerapi aldı. Allah kimseyi yavrusunu öyle görmeye nasip etmesin. çok zordu. serum yeri şişmesin gözlerini açmasın diye sabahlamak. siz evinizdesiniz inş fototerapiye gerek kalmadan kontrol altına alırsınız. sarılık uyku yapıyor canım. meme için uyandırmak bir işkence oluyordu. evet bizim hala az bişeyimiz kaldı hergün 1 saat güneş banyosu yaptırıyorum. emzirme saatimde 2 saati geçirmiyorum. bildiğin inek gibi memelerim dışarıda geziyorum. ama çoğu bebek oluyor malesef. nolur moralini yüksek tut. çünkü kızım hastahaneye yattığında sütümü kaybetmek üzereydim neredeyse. öpüyorum seni arda n ile.
Gecmis olsun canım , insallah yükselmez sarılık degeri. Malesef sarilik cok sık oluyor, bizimde yeni gecti.
Sana da Allah acil şifalar versin, insallah bugün kontrolden sonra güzel hbrlerinizi yazarsın
Bu miniş de benim ki :)) nasıl büyümüş mü :))Eki Görüntüle 781905
Eki Görüntüle 781854
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?