2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün sabah suni sancı verilerek doğumum başlatılacaktı ya suni sancıya kalmadan epidural bile alamadan normal doğum yaptım:)))))) çok sürpriz ve eğlenceli bir doğum oldu hikayem sonra ))

Ayyyy cnm maaşallah ya negüzel olmuş , inş bizim de böyle kolay ve eğlenceli olur.. Çok imrendim çok

Kızlar ya nişan geldi eeee tık yok devamı nezaman merak heycan var öyle çok korkmuyorum ama tedirginim.)) nişan geldikten nekadar sonra normal doğumlar başladı var mı tecrübesi olan???

Dilemma kan kaybndqn agrilardan uykuszluktan suratm kirec gbi bildgn coktum bikacgunde toparlaninca eylusle resmimizi paylasicazz.nisanin gelmiss az kaldii hyrlarla guzel hberlerini aliriz inss ..medvecezir saol tatlim bzede bitkisel bi ilac verdi doktor hc ise yaramadi careszlik cok kotu oluyo

Ben de varımmmm! Bugun doktorum Perşembe sezeryan yapmama konusunda daha ılımandı

Ah cnm ya siz iyi olun da , resim herzaman paylaşılır.. Çok dikkat edin kendînize iyi haberleri eksik etmeyin cnm.. İnş ben de yakında doğum haberimi vericem...

canım kuru beyaz üüzm,kuru incir,kuru beyaz dut.bunlardan birini yarım avuç kadar ıslatıyorsun geceden buzdulaba bekletebilirsin fazla hazırlayabilirsin sababha kadar üüzm suyudan çekmiş oluyor taze gbib oluyor(su ılık olcak)bir kase oluyor suyla birlikte ye birkaç saat sonra etkiis oluyordu bende.bunu günde 3-4 kez yapıyordum.Böyle bir hafta sonraki hafta sırtadaki meyve.Okumuştum o üçü karşıtırmamak lazımış biribirni engeliyormuş diye.yenilirse ayrı ayrı günlerde yenmek lazım.üçünden bende en faydası olan kuru üzüm oldu.Yeşiliklerden bende dereotu çok yetkiliyfi.burda kuru dereotu varmı bilmiyorum ama ben memelektten almıştım her yemeğime ekliyordum.yoksa evdede yaaprsın yada tazesini yiyebiliyorsan her çorbana ekle.şöyle günde 2 çorba kaşığı yemeiş oluyordum.Bazılar maydanoz diyor ama bazı yerlerde tam tersi sütün kesilmesini neden olabilirmiş bile ben de kendime garanti alamk için hiç tükketmedim.diyer şey soğan her salatada koyyordum ama benim bebeğimde gaz yoktu arkdaşlar gaz yaptığı söylüyor ondan sen deneme istersen.diyer şeyler ayva.hurma.elme.armut.kayısı.kavun bu meyveler de süt artırıcıymış.ıspanak ve taze fasulyeden çok memnunum.aslında dengeli beslenebilirsek ekstradan birşey yemek yemek gerek kalmıyorda bebeğe adapte olması stres yaşıyoruz dengeli beslenemiyoruz bu da ekliyor sütümüüz.Bi 2-3 aylığan gelsinler onlar da bize biz de onlara alışacaz eski düzenmize gireriz.bide öenmliis strtes yapmayacaksın ay sütüm mu azaldı kesilmesin falan.öyle kolay kesilmez buna inanmalsın.bugün biraz azalmış bu da normal yoruluyoruz stres yaşıyoruz.dinlemeye çalış yapmazsan bol bol su iç sevdiğim bir şey yap veya ye seni rahatlatacak müzik dinle gerginliğini alır.çok kez yemekler değil rahatlık sütü artıyor.

bu sorular dertler telaşlar hiç yabancı gelmedi:)))))hepimiz aynı derteyiz:)))anne olmak çok güzel birşey ya.

canım ben de varım daha e perşembeye kadar.maalesef bizim beklme seçeneğimiz yok.bebek 4 kg yaklaşında bekleyemeyiz ddedi dr.çok üzülüyorum bundan sora bebeğimi içimde hissetmeyeceğim artk.son günler zor ama tadını çıkart tekrar gelmezler.

iyi akşamlar bende bu gün kontroldeydim 3200 olmuşuz teyzeleri 52 cm ama hala gelesi yok suyum iyi nst sancı yok hareketleri güzel hafif bi çatı muayenesi şu anda beklemdeyiz
maşallah kuzuya çok güzel canım pek uzun maymun.herşey yolunda ise bekleyin derim daha zamanınız var.

bebeiş ne dkar büyük canım çok iri değilse bekleyin evet sabırsızlanıyorsun onu görmeyi koklamayı ama olsun ya bu cenet yeri bidaha bulamaz:))))sen de hamileliğin o da mükemmel yerinin tadını çıkartın.

Kızlar ya nişan geldi eeee tık yok devamı nezaman merak heycan var öyle çok korkmuyorum ama tedirginim.)) nişan geldikten nekadar sonra normal doğumlar başladı var mı tecrübesi olan???

canım bend e nişan geldikten sonra 3 cü günde doğum yaptım ve o gününe dkar sancım yoktu.bazılarda ise nişan gelince aynı gün doğum yapmış oluyorlar.Herekste farklı ama 3 gün geçmez bence.

Ben trde degilim ya burda 1 kez ultrasona girdim...sontasinda benim dr her kontrolde karnimi ölçüyor o sekilde anliyor bebegin gelisimini yani ne kilo ne boy hakkinda hic fikrim yok fakat gecen hafta eliyle kontrol etti tahminen ne cok iri ne cok kucuk normal bir bebek dedi :) saglikli olsun yeterki bekliyoruz mecbur.

Normal doğum tarihin nedir?

Bugün itibariyle 37+3'ü bitirdik. Doktoruma kalsa önümüzdeki hafta sonuna kadar beklemeyi öneriyordu. Yani en azından 39. hafta içinde almayı düşünüyordu. Ama dediğim gibi başından beri plesenta kireçlenmesi, eski sezeryan yerine baskı vs gibi sorunlarımız olduğu için "İnşallah 38'i doldurabilir" diye de temennide bulunuyordu. Kilo alımı çok yavaştı ama yine de 38'i doldurmayı bekleyecek gibiydi. Bugün biraz sürpriz yaptı gibi, bakalım Salı gününü bekleyebilecek mi?

Ben de varımmmm! Bugun doktorum Perşembe sezeryan yapmama konusunda daha ılımandı

Aaa çok iyi olmuş! :) Niye karar değiştirmiş ki?

Kızlar bugün sabah suni sancı verilerek doğumum başlatılacaktı ya suni sancıya kalmadan epidural bile alamadan normal doğum yaptım:)))))) çok sürpriz ve eğlenceli bir doğum oldu hikayem sonra ))

Ne güzel böyle doğumlar duymak! :) Allah analı babalı büyütsün. İnşallah tıpkı doğumunuz gibi hayatınız hep eğlenceli geçer... :)

Seninle aramızda 1 gün var. Ben de bugün 37+4'ü bitirdim.

Doktorum dün içiniz rahat etmiyorsa bir başka doktora daha danışın demişti. Bugün tekrar kontrolümüz vardı. 2. Doktorun yorumlarını ilettik ( 2 doktorda piyasada iyi biliniyor ve birbirlerini tanıyorlar) doktorum da Cengiz Bey (2. Doktor) öyle diyorsa yarın bir dobler çekelim tekrar değerlendirelim dedi. Acayip sevindirik :) oldum. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun

kızlar merhaba benimde bugün kontrolum vardı 38+2 günlüğüm nst de sancım çıktı ama çatı muanemde açılma yok dedi doktorum birde eşin eskimeye başlamış dedi bu ne demek oluyor yani anlamadım bilen varmı ?

Var! Çünkü 2 gündür eş eskimesinden dolayı sıkıntı yaşıyoruz. Plesanta' nın bir ömrü varmış. Bazı hamileliklere plesanta da erken yaşlanma oluyor yani işlevini kaybediyor. Bebek plesantadan besleniyor, plesanta işlevini kaybettiği için bebeğin beslenmesi gibi durumlarda tehlikeye giriyor. Bu sebeple doktorlar doğumu öne alabiliyorlar

1 kez mi? Merak ettim hangi ülkedesin?

Dordunuzede tek kelime ile ba-yil-dim:)

Çok çok tatlısınız Allah nazarlardan korusun kasiyacak yerlerinizi biliyorsunuz:)

Bu arada yarın kızımın 20 si:) ne çabuk gecti zaman. 20 si 40 inda falan neler yapılıyor kızlar ben pek bilmiyorum dua okuyup yıkanır dışarı çıkarılır dısında bişey var mı ?

peki senin doktorun ne diyor benimki bişey demedi bana haftaya tekrar kontrol dedi hiç birşey anlatmadı yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…