- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #49.581
Kızlar bugün sabah suni sancı verilerek doğumum başlatılacaktı ya suni sancıya kalmadan epidural bile alamadan normal doğum yaptım:)))))) çok sürpriz ve eğlenceli bir doğum oldu hikayem sonra))
yalovacım bekleyen sen ben kaldık heralde. al benden de o kadar hatta ben kendimi bugün hiç doğurmayacakmış kadar iyi hissediyorum. :) sancı yok su yok nişan yok ağrı yok, bebek yok iyiyiz biz böle galiba. kızımın benden kopası yok :) bide çevreden arayıp durmasalar doğdu mu die daha iyi olcak zorlayıp doğurasım geliyor o zaman
Dilemma kan kaybndqn agrilardan uykuszluktan suratm kirec gbi bildgn coktum bikacgunde toparlaninca eylusle resmimizi paylasicazz.nisanin gelmiss az kaldii hyrlarla guzel hberlerini aliriz inss ..medvecezir saol tatlim bzede bitkisel bi ilac verdi doktor hc ise yaramadi careszlik cok kotu oluyo
Kızlar ya nişan geldi eeee tık yok devamı nezamanmerak heycan var öyle çok korkmuyorum ama tedirginim.)) nişan geldikten nekadar sonra normal doğumlar başladı var mı tecrübesi olan???
1 gece de olabilir 3-4 gün de olabilir :))
merhaba tazecik annişler ve beklemedekiler eninde sonunda hayırlısıyla gelecek bebişler stres olmak yok
biz de bugün 15 günlük olmuşuz günler çok çabuk geçiyor bakınspinal anesteiyle sezeryandan sonra 1 haftada toparlandım şimdi gayet iyiyim. her işimi yapıyorum bebişiminde her işini yapabiliyorum. zaten kkaynanamda burada ama kahvaltı hazırlarsa öpüp başımıza koyuyoruz. gece bebiş ağlarken bile gelip sormuyor ama 20 gündür burada ya sabır diye diye oturuyorum valla daraldıkça bebişimi öpüp koklayıp rahatlıyorum onun dışında günde 30 mama veriyorum maalesef göğüs ucumdan biri daha iyileşmedi tam ama şişi indi duşta su tutuyorum iyyi geliyor. bir de her emzirmeden sonra lansinoh sürüorum. ama sütüm a sanırım birsürü yiyip içiyorum artmıyor hatta humana nın çayını da içiyorum yok mu tavsiyeler:26:
kızlar uzun bir ara verdik giremedim internete hiç
geçmişe şöyle bir göz attım ama hepsini okuyamadım malum zamanımız kısıtlı artık :)
yeni doğum yapanlara, kırkını çıkaranlara hayırlı olsun.. hastalık atlatanlara da çok geçmiş olsun...
bana gelince 35 haftalık doğum yaptığım için bebek küçük diye kendimi paraladım ona iyi bakabilmek için
şuan için bir sorunumuz yok çok şükür ama ben bitmiş bir haldeyim galiba :) bugün 25 günlük olduk
gece uyku denen bir şey kalmadı saat başı kalkıyor miniğim emmek için, gazıydı alt değiştirmesiydi derken 2 saati buluyor benim geri yatmam.. uykuyu unuttuk :S yüzümü sivilce bastı... kilo vermek yerine alıyorum.. göbek eski haline dönmedi falan filan...
bide lohusalıktanmıdır nedir normalin üstünde sinirliyim herkese karşı..
her şeye rağmen kendimi geri plana atıyorum hep kızımı düşünüyorum..
her saat emmeye kalktığı için acaba diyorum doymuyor mu ? sütüm mü az geliyor ? havalar çok sıcak acaba kalın mı giydiriyorum ? ya üşürse? bir sürü soru işareti kafamda ???????????
canım ben de varım daha e perşembeye kadar.maalesef bizim beklme seçeneğimiz yok.bebek 4 kg yaklaşında bekleyemeyiz ddedi dr.çok üzülüyorum bundan sora bebeğimi içimde hissetmeyeceğim artk.son günler zor ama tadını çıkart tekrar gelmezler.Ay bide doktorum bana daha önce bebek baya aşağıya inmiş 10gün civarı erken gelebilir demişti bizde 1 haftadır bekliyoruz heycanla...yerimden zor kalkar oldum bana hala gez toz diyor ya kv ve eşim eve bağlıcaklar nerdeyse onlarda ayrı alem annem panik çok heycanlıymış durduramıyomuş..benden başka herkes doğuruyo sanki...
Kaldık valla hamile biz burda bebekleri sevip avunalım barı daha çok foto koyun kızlar gördükçe mutlu oluyorum belki bende doğururum bi gün diye
maşallah kuzuya çok güzel canım pek uzun maymun.herşey yolunda ise bekleyin derim daha zamanınız var.iyi akşamlar bende bu gün kontroldeydim 3200 olmuşuz teyzeleri 52 cmama hala gelesi yok suyum iyi nst sancı yok hareketleri güzel hafif bi çatı muayenesi şu anda beklemdeyiz
bebeiş ne dkar büyük canım çok iri değilse bekleyin evet sabırsızlanıyorsun onu görmeyi koklamayı ama olsun ya bu cenet yeri bidaha bulamaz:))))sen de hamileliğin o da mükemmel yerinin tadını çıkartın.kasilmalar sadece aksamlari agrili oluyor bebegim kipirdadikca sert hareketler yaptikca kasiliyor ve ikinma hissi oluyor bende...ama gun icinde ne akintim var ne agrili kasilma ne sanci...artik agustosu bitirmeden dogurmak icin dua ediyorum bende. 10 gunum kaldi 40in dolmasina gecmiyor gunler saglik olsun ama DOGURMAK ISTIYORUM 9 ay cook ya :)
Kızlar ya nişan geldi eeee tık yok devamı nezamanmerak heycan var öyle çok korkmuyorum ama tedirginim.)) nişan geldikten nekadar sonra normal doğumlar başladı var mı tecrübesi olan???
Normal doğum tarihin nedir?
Ben de varımmmm! Bugun doktorum Perşembe sezeryan yapmama konusunda daha ılımandı
Kızlar bugün sabah suni sancı verilerek doğumum başlatılacaktı ya suni sancıya kalmadan epidural bile alamadan normal doğum yaptım:)))))) çok sürpriz ve eğlenceli bir doğum oldu hikayem sonra))
kızlar ağustos annelerinin doğum hikayelerini yazdıkları forum hangisi yaa
ben bulamadım da bilen varsa link atabilirmi?
çok merak ediyorum...
Sanırım bu;
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/579016-2013-agustos-annelerinin-dogum-hikayeleri.html
Ben de şimdi merak edip ona bakmaya başlamıştım. :)
Bugün itibariyle 37+3'ü bitirdik. Doktoruma kalsa önümüzdeki hafta sonuna kadar beklemeyi öneriyordu. Yani en azından 39. hafta içinde almayı düşünüyordu. Ama dediğim gibi başından beri plesenta kireçlenmesi, eski sezeryan yerine baskı vs gibi sorunlarımız olduğu için "İnşallah 38'i doldurabilir" diye de temennide bulunuyordu. Kilo alımı çok yavaştı ama yine de 38'i doldurmayı bekleyecek gibiydi. Bugün biraz sürpriz yaptı gibi, bakalım Salı gününü bekleyebilecek mi?
Aaa çok iyi olmuş! :) Niye karar değiştirmiş ki?
Ne güzel böyle doğumlar duymak! :) Allah analı babalı büyütsün. İnşallah tıpkı doğumunuz gibi hayatınız hep eğlenceli geçer... :)
kızlar merhaba benimde bugün kontrolum vardı 38+2 günlüğüm nst de sancım çıktı ama çatı muanemde açılma yok dedi doktorum birde eşin eskimeye başlamış dedi bu ne demek oluyor yani anlamadım bilen varmı ?
Ben trde degilim ya burda 1 kez ultrasona girdim...sontasinda benim dr her kontrolde karnimi ölçüyor o sekilde anliyor bebegin gelisimini yani ne kilo ne boy hakkinda hic fikrim yok fakat gecen hafta eliyle kontrol etti tahminen ne cok iri ne cok kucuk normal bir bebek dedi :) saglikli olsun yeterki bekliyoruz mecbur.
Var! Çünkü 2 gündür eş eskimesinden dolayı sıkıntı yaşıyoruz. Plesanta' nın bir ömrü varmış. Bazı hamileliklere plesanta da erken yaşlanma oluyor yani işlevini kaybediyor. Bebek plesantadan besleniyor, plesanta işlevini kaybettiği için bebeğin beslenmesi gibi durumlarda tehlikeye giriyor. Bu sebeple doktorlar doğumu öne alabiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?