- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #49.641
Herkese gunaydin,
Sukurler olsun bugun guzel uyudum. Bakalim bunlar bu kadar araliksiz son uyuyuslarimiz sanirim.
Bundan yaklasik 2 ay kadar evvel ben de bilek agrilari baslamisti. Once onemsememistim. Sonra agrilar siddetlenince doktoruma sordum bunun "karnal tunel sendromu" oldugunu soyledi. Kisaca ozetlersem hamilelikteki sislikler bilekten gecen karnal tupune baski yapiyor vsvs.
Dun agrilar iyice siddetlendi. Bilek duzken sorun yok ama hafif cevirdigimde aklim cikiyor.
Benzer sorunu yasayip dogum yapan arkadaslar var mi aramizda? Agrilar dogumdan sonra geciyor mu?
merhaba kızlarr 19.08.2013 sabah 10:00 da suyum geldi...hastaneye gittikk sancımın gelmesini bekledimmm yatışım yapıldı akşammm saat 8:30da oğlumu kucağıma aldımmm normal doğumlaa 3.800 52 cm aamaa çok zor bir doğumummmm oldıuuu..dikişlerim varrr...çok yorgunumm uykusuzz bitkinn ama o herşeyii unutturduu .oğlumaa odaklandııım sütümde gelmediii dahaaa anca beyaz su geliyorr..doymuyor aglıyorr huzursuzz...(allah herkesin yardımcısı olsunnnn darısı bekleyenleree annelik çok zormuşşşş bunu anladımmmm hayatımızz degiştiiii....HOŞGELDİN EYMEN YAĞIZ IMMMM
selam kızçeler.Bizden haberler dün nişanım mı geldi emin değilim ama sar sümüksel bir şey geldi birçorba kaşığı kadar.ilk oğlumda kahverengiyddi ve 3 gün sonra doğum yaptım.Şimdi nişsan mıdır değilmidir emin değilim.Ama pazartesi ko(((çok üzüldüm kendimi herşe normal doğal olmasını istiyorum şimdi şok yaşıyorum.ve korktuğum şey suni sancıyı çekip de sezarayn sonuçlaması.ma hakımıza hayırlasıyla diyorum sağlıkla kavuşayım bebeişime başka birşey sitemem.:2:
Canım benim de dün geldi nişanım, çok heycanlıyım bekliyorum neyle karşılaşıcam hiç bilmiyorum.. Sen gene tecrübeliymişsin.) dün gece de bıçak gbi sancılar girdi alttan zar zor uyudum ama şimdi iyiyim.. Hakkımızda hayırlısı, inş güzel doğumlarımız olur..
maşaşalh canım bu güzel bir haber bu haftasonu en geç evinizde minik mis kokulu bir bebiş olcaktır.alalh yardım eder hepimize.güzel bebeişlerimize kavuşacağız.Canım benim de dün geldi nişanım, çok heycanlıyım bekliyorum neyle karşılaşıcam hiç bilmiyorum.. Sen gene tecrübeliymişsin.) dün gece de bıçak gbi sancılar girdi alttan zar zor uyudum ama şimdi iyiyim.. Hakkımızda hayırlısı, inş güzel doğumlarımız olur..
Ben buyuk oglumda sut konusunda sikinti cekmistim. Neler yedim neler. Vitamaltlar tahinlerr kilo kilo. Sonra internetten sut getirmek icin hormon ilaclari icildigini duydum. O zamab doktoruma sormustum. O da bu kadar hirpalama kendini herkes nasibini yer icer dedi. O zaman olaya bakis acim degisti. Daha bi rahat oldum. Biz sonradan anladik ki oglumda dogustan boyun ve agiz kaslarinda Problem varmis. Emememis o nedenle sutum artmamis. Medipol kosuyolunda dogum yapmistim ne cocuk doktoru ne de zorla emzirtmeye calisab hemsireleri bisey anlamadilar. Hala cok uUluyorum. Yavruma kirki cikana kadar kasikla cebelleserrk mama yedirdik. Sutumu sagdim verdim. 40 indan sonra hemsire arkadasim
Biberob ver agiz kaslari guclensindedi ve yavrum o zaman emmeye basladi. Hicbir zman sutum onu doyurmadi. Ama 2 yasina kadar ben emzirmeye doyana kadar emzirdim.:)
Karpal tunel sendromunu ben de yasadim canm. Suan farkediyorum ki dogumdan sonra hic olmadi. ;-)
benim gibi tedirgin olan korkuları olan herkese moral olur umarım..Şimdi daha da fazla istiyorum normal doğumu :))) çatı muayenesi konusunda benim de güvenebileceğim biri olsa senin gibi yapardım ama doktor ne derse o... bu hafta yapıp yapmamakta kararsız kaldı ama belimde baya ağrı var dedim yapalım dedi ve 1 cm açıklık:) bu da iyi geldi bana...
MaşallahGözünüz aydın, sağlıkla büyüsün... :)
Beyaz su dediğiniz kolostrum değil mi? O ilk 4-5 gün gelir ve çooook kıymetlidir. Süt beyaz gelmediği için üzmeyin kendinizi, kolostrumu alıyorsa çok şanslı demektir.;-)
Çok heyecanlı bir durum! :) İnşallah -hani derler ya- bir avazda sağlıkla alırsınız kucağınıza... :)
Böyle güzel haberler duydukça heyecanlanıyorum ve karnımın içindeki bıdık tepinip duruyor! :) Şimdiden hayırlı olsun, sağlıkla doğup büyüsün... :)
maşaşalh canım bu güzel bir haber bu haftasonu en geç evinizde minik mis kokulu bir bebiş olcaktır.alalh yardım eder hepimize.güzel bebeişlerimize kavuşacağız.
pembeli55 gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini inş..
dilemmaa,fikriye bg hadi bakalım kızlar az kaldı heyecan içindeyiz
nasılsınız kızlar az kaldık bakalım ay sonuna kadar beklicez herkes doğurdu süttür,dikiştir konuşuyo benimde doğurasım gelmeye başladı bi gelse diye beklemeye başladım artık doğumdan da korkmamaya başladım o derece yani..
Merhaba kizlar. Oğlum bugun 19 günlük oldu. Annem bir hafta kalmisti yanimda ondan sonra ben bakiyorum bebegime.allah saglik versin yeter ki bebege bakmak zor bir sey degil. Bazen agladiginda susmak bilmediginde cok caresiz kaliyor insan ama normal bunlar bebek bu elbette aglayacak.susturana kadar insan bin bir türlü yol deniyor. Yok sallamaya alistirmayayim yok kucaga alisrirmayayim direnisleri de anlamini yitiriyor.gunduzleri iki saat uyusa ne yapacagimi sasiriyorum.ben de mi dinlensem, evi mi toparlasam, dusa mi girsem, yemek mi yapsam diye arada derede kaliyorum.aslinda evin bütün isleriyle ilgilenen biri olsa ben de sadece bebegimle ilgilensem ne güzel olur diye düşünüyorum zaman zaman :) veremedigim kilolar da cabasi.18 kilo almistim simdi on kilosu duruyor. Kiyafetlerimin hicbiri hala olmuyor. Sanki hiçbir zaman eski halime donemeyecekmisim gibi geliyor.ayni evdeyiz ama esimle vakit gecirmeyi oyle ozledim ki.. su kilolu süt kokan kendini birakmis halimle ona yaklasmak bile istemiyorum. Zaten bir daha ona seksi gelecek miyim cok merak ediyorumlohusa durumlari biz de boyle kizlar. :))
Doktordan geldik bizimkinin kanala yaklastigi yok suyu iyi sanci yok acilma yok ama suyu biraz bulanmis dedi ya deri dokuntusu yada kaka olabilir dedi cok korktum hareketlerine dikkat et cuma tekrar gel dedi kakasinimi yapti acaba ki ya bayada hareketli ama
Gerçekten de öyle, herkes kısmetini yer içer... Bu arada ben de Koşuyolu Medipol'de yapmıştım ilk doğumumu ve benim de sütüm yetmemişti oğluma, epeyce ortak yanımız varmış. :)
Herkesin 150cc sütünün geldiği dönemlerde ben 50cc zor sağıyordum. Hem mama hem anne sütüyle devam ettik. Zaten 5 aylıkken ek gıdalara da başlamak durumunda kaldık. Ama benim oğlumun yemeğe karşı çok özel bir durumu vardı doğduğu ilk günden beri, hiçbir şey onu doyurmuyordu ve açken çıldıracak gibi hissediyordu. İlk yanıma getirdiklerinde avurtlarını çökerte çökerte yarım saat emmişti de memeden zor ayırmıştık. Şu an 7 yaşında ve en sevdiği tv kanalı "24 kitchen" yemek kanalı! :) Evde kendi kendine yemek denemeleri yapan küçük bir ahçı! (Hem de benim gibi yemek yapmaktan nefret eden bir annenin tersine.:))
Sonuçta anne sütü bir ilaç ve 2 yaşına kadar emzirdiğinize göre o ilaçtan yeterince almış demektir, ne mutlu...
Merhaba kizlar. Oğlum bugun 19 günlük oldu. Annem bir hafta kalmisti yanimda ondan sonra ben bakiyorum bebegime.allah saglik versin yeter ki bebege bakmak zor bir sey degil. Bazen agladiginda susmak bilmediginde cok caresiz kaliyor insan ama normal bunlar bebek bu elbette aglayacak.susturana kadar insan bin bir türlü yol deniyor. Yok sallamaya alistirmayayim yok kucaga alisrirmayayim direnisleri de anlamini yitiriyor.gunduzleri iki saat uyusa ne yapacagimi sasiriyorum.ben de mi dinlensem, evi mi toparlasam, dusa mi girsem, yemek mi yapsam diye arada derede kaliyorum.aslinda evin bütün isleriyle ilgilenen biri olsa ben de sadece bebegimle ilgilensem ne güzel olur diye düşünüyorum zaman zaman :) veremedigim kilolar da cabasi.18 kilo almistim simdi on kilosu duruyor. Kiyafetlerimin hicbiri hala olmuyor. Sanki hiçbir zaman eski halime donemeyecekmisim gibi geliyor.ayni evdeyiz ama esimle vakit gecirmeyi oyle ozledim ki.. su kilolu süt kokan kendini birakmis halimle ona yaklasmak bile istemiyorum. Zaten bir daha ona seksi gelecek miyim cok merak ediyorumlohusa durumlari biz de boyle kizlar. :))
canım hareketleri takip et için rahat olsun.eğer gerçekten ciddi birşeyden şüpheleniyorsa dr heme harekete geçiyorlar beklmezler risk almazlar emin ol.hayırlı haberler bekliyoruz senden.Doktordan geldik bizimkinin kanala yaklastigi yok suyu iyi sanci yok acilma yok ama suyu biraz bulanmis dedi ya deri dokuntusu yada kaka olabilir dedi cok korktum hareketlerine dikkat et cuma tekrar gel dedi kakasinimi yapti acaba ki ya bayada hareketli ama
kızlar merhaba..
Öncelikle hepimiz inş. bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıyoruzdur umarım teker teker.. uzun zamandır buralardan uzağım. Sizlere sormak istediğim birşey var eğer deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Sonuçta en yakın yaşamış olma ihtimali olan anneler sizlersiniz.
Biz kızımla kavuşalı bu gün 16 gün oldu. Hastanede şekerini düşük bulup bebeğime mama verdiler henüz sütüm gelmediği için, ondan sonra da hastaneden çıkana kadar her iki saatte bir mama vermeye devam ettiler. Ben hastaneden çıktıktan sonra emmeye alışsın diye mama vermeyi elimden geldiği kadar reddettim. Ama çok aç kaldığında dayanamayıp verdim tabi ki. ama her seferinde önce emzirip sonra veriyordum. sütüm de yavaş yavaş gelmeye başlamıştı. ama yeterli değildi tabiki...
1 haftalık kontrola gittiğimizde meleğimin sarılık değerinin 17.4 e çıktığını ve mamayı bol bol vermemiz gerektiğini söyledi doktor, içimize sinmeyip başka bir doktora daha göründük aynı şeyi söyledi. ve o günden sonra her emzirmeden sonra aldığı kadar mama vermeye devam ettim. 10 günlük olduğunda doktor kontrolüne gittiğimizde sarılığının açılmış olduğunu, (sütüm de artmıştı onu bildirdim doktora ama tabi ki yeterli mi bilemiyo insan) ve mamayı yavaş yavaş azaltabileceğimizi söyledi. Şimdi de çok mecbur kalmadıkça mama vermiyorum ama biiiyorum ki minik kzım çoğu zaman aç. Ağlamıyor ama sanırım acıkınca ağlaması gerektiğini bilmiyor. Ben sütümün yetip yetmediğini nerden anlayacağım. Nasıl tamamen sütümle beslemeye geçeceğim bilmiyorum. bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, benim gibi mama takviyesi yapan Ağustos annelerimiz var mı? yardıııımmmm
Merhaba arkadaşım 16 gün önce doğum yapmış birisi olarak hislerini aynen ben de yaşıyorum.. Yalnız olmadığımı bilmek güzel ama eski güzel, eşinin yanına yakışan hallerimize bir an önce kavuşuruz umarım. sana bir sorum olacak bebeğine hiç mama vermek zorunda kaldın mı? bir de sütün bebeğine yetiyor mu? ben sanırım hiçbir zaman emin olamayacağım. sayfada ayrıntılı olarak yazdım okuyabilirsin.. bebeğini sevgiyle büyüt inş.Merhaba kizlar. Oğlum bugun 19 günlük oldu. Annem bir hafta kalmisti yanimda ondan sonra ben bakiyorum bebegime.allah saglik versin yeter ki bebege bakmak zor bir sey degil. Bazen agladiginda susmak bilmediginde cok caresiz kaliyor insan ama normal bunlar bebek bu elbette aglayacak.susturana kadar insan bin bir türlü yol deniyor. Yok sallamaya alistirmayayim yok kucaga alisrirmayayim direnisleri de anlamini yitiriyor.gunduzleri iki saat uyusa ne yapacagimi sasiriyorum.ben de mi dinlensem, evi mi toparlasam, dusa mi girsem, yemek mi yapsam diye arada derede kaliyorum.aslinda evin bütün isleriyle ilgilenen biri olsa ben de sadece bebegimle ilgilensem ne güzel olur diye düşünüyorum zaman zaman :) veremedigim kilolar da cabasi.18 kilo almistim simdi on kilosu duruyor. Kiyafetlerimin hicbiri hala olmuyor. Sanki hiçbir zaman eski halime donemeyecekmisim gibi geliyor.ayni evdeyiz ama esimle vakit gecirmeyi oyle ozledim ki.. su kilolu süt kokan kendini birakmis halimle ona yaklasmak bile istemiyorum. Zaten bir daha ona seksi gelecek miyim cok merak ediyorumlohusa durumlari biz de boyle kizlar. :))
Canm kaçıncı haftadasın sen , bu Dr larda bi alem , ateşi verip eve yollasınlar ohh. İnş önemli bişey yoktur cnm içini ferah tut..
Ya benim biraz karisik aslinda sata gore 17agustos dogum tarihim ama ultrasona gore 25agustos gozukuyor ultrason kagidinda 39+1 gozukuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?