- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #49.661
Selam kızlar nabersiniz bakalımBu aralar geçmişi pek okuyamıyorum. İdoş uyuyoken ben de uyuyorum. Ruhen ne kadar yorulmuşum meğer. Uyudukça dinlenicem artık :))
Arkadaşlar dün suyum mu geldi falan derken bugün içim rahat etmedi dr u aradım hemen gel dedi suyum değilmişaçılmam yokmuş .Sonra - bebğin kakasını yemesinden, kordon düğümlenmesinden çok korktuğumu... söyledim dr -bizde korkarız bu dönemde ama haftada bir bakıyoruz dedi bende ya o hafta içinde bişey olsa dedim dr um en sonunda seni sezaryen yapıcaz herhalde dedi yani doktorumu ikna ettim sonunda 24 ünde cumartesi günü açılma varsa suni sancıyla deneyeceğiz, açılma yoksa sezaryen artık... Hem mutluyum hem gerginim ..Şİmdiye kadar normal doğum hikayelerini okuyordum şimdi sezaryenleri okumaya başlayım..
slm kizlar gecmisi okumam mumkun degil umarim herkes iyidir...12 gun oldu dogum yapali toplasan 10 saat uyumamisimdir...gozumu kapasam sesini duyuyorum kalkiyorum...esim ve annem yanimda ama kimseye guvenip onu birakamiyorum sizlerde boylemisiniz...her sesinde kalkip bakiyorum bisey olmasin diye kafayi yedim sanirim
baks en minik aşçımız var burda demek.afferin paşaya yakında size gelip o minik lelerden bişeyle ryemeyk isteriz:)))annesinin en büyük yardımıcısı varmış haberimiz yok.Sen iyyisin iyiyisn.maşalalh deyim paşaya.
Merhaba kızlar. Benim kızın yanaklarında kılcal damarlar gözüküyor. Bunlar kalıcı mı geçici mi acaba? Biliyor musunuz?
Sonra - bebğin kakasını yemesinden, kordon düğümlenmesinden çok korktuğumu... söyledim dr -bizde korkarız bu dönemde ama haftada bir bakıyoruz dedi bende ya o hafta içinde bişey olsa dedim dr um en sonunda seni sezaryen yapıcaz herhalde dediyani doktorumu ikna ettim sonunda 24 ünde cumartesi günü açılma varsa suni sancıyla deneyeceğiz, açılma yoksa sezaryen artık... Hem mutluyum hem gerginim ..Şİmdiye kadar normal doğum hikayelerini okuyordum şimdi sezaryenleri okumaya başlayım..
slm kizlar gecmisi okumam mumkun degil umarim herkes iyidir...12 gun oldu dogum yapali toplasan 10 saat uyumamisimdir...gozumu kapasam sesini duyuyorum kalkiyorum...esim ve annem yanimda ama kimseye guvenip onu birakamiyorum sizlerde boylemisiniz...her sesinde kalkip bakiyorum bisey olmasin diye kafayi yedim sanirim
Merhaba kızlar. Benim kızın yanaklarında kılcal damarlar gözüküyor. Bunlar kalıcı mı geçici mi acaba? Biliyor musunuz?
Merhaba arkadaşım 16 gün önce doğum yapmış birisi olarak hislerini aynen ben de yaşıyorum.. Yalnız olmadığımı bilmek güzel ama eski güzel, eşinin yanına yakışan hallerimize bir an önce kavuşuruz umarım. sana bir sorum olacak bebeğine hiç mama vermek zorunda kaldın mı? bir de sütün bebeğine yetiyor mu? ben sanırım hiçbir zaman emin olamayacağım. sayfada ayrıntılı olarak yazdım okuyabilirsin.. bebeğini sevgiyle büyüt inş.
Canm güldürdün beniben de pek bi meyilliydim ama ucundan döndük, eşim de en büyük sebebi normal dğm bekliyorum artık umut kalmadı nişan da geldi
Ben de hep bunu merak ederim; haftada bir görmelerinin ne anlamı var ki? Ya o arada bir şey olursa biz evde nasıl anlayacağız?Hatta ben Salı gittim yarın da gideceğim ama Allah korusun bugün bir şey oluyorsa nasıl anlayacağım?
Tecrübeli anne olmak 'paronayak' olmaya engel değil gördüğünüz gibi. :)))
Hadi hayırlısı bakalım, inşallah 24'ünde suni sancıya, sezeryana falan gerek kalmadan kısa sürede, ağrısız acısız doğurursunuz, bebeciğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. :)
Evet bazen dalga geciyor bu koca goguslerle ve popoyla cok seksisin Herkes bunlari elde etmek icin dunyanin parasini harciyor diyor beni teselli etmeye calisma diye kiziyorumCanım okadar gerçekçi yazmışsınız ki başımıza gelecekleri gördüm,) yanlız değilsin ve olmıycaksın hiçbebiş büyüdükçe rahat edersin .. Biz de kucağımıza alsaydık,( eminim kocana böyle de seksi geliyosundur öyle düşünme güçlü bi lohusa adayıyım artık olmak istiyorum :)))
Bazen şöyle bir kaç ay geçse diyorum bazen de bu gunleri öyle ozleyecegim ki zaman yavaş geçse diyorum. İnşallah her anını doya doya mutlu bir şekilde yasamak nasip olsun hepimize:)ah canım yazdıkların o kdar normalki hepimiz bunları yaşıyoruz.daha yeni doğum yaptın 19 gün ne ki.bana göre 2-3 ay lazımki insan normal bir tempoya girebilsin.bebeğe adapte olmak hayatımıza onu dahil ederek düzenlemek zaman alır.sonra hayat o kdar güzel o kadar renkli o kdar zevkli oluyorki anlatamama bunu yaşamakla anlaşılır.
Ya benim biraz karisik aslinda sata gore 17agustos dogum tarihim ama ultrasona gore 25agustos gozukuyor ultrason kagidinda 39+1 gozukuyor
bende 2012 ağustos annesiyim... anne olmak mükemmel bir duygu....kızımı kucağıma aldığım an yeniden doğdum...Rabbim isyeten herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu....herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler ve hayırlı sağlıklı doğumlar....:):)
Gerçekten de öyle, herkes kısmetini yer içer... Bu arada ben de Koşuyolu Medipol'de yapmıştım ilk doğumumu ve benim de sütüm yetmemişti oğluma, epeyce ortak yanımız varmış. :)
Herkesin 150cc sütünün geldiği dönemlerde ben 50cc zor sağıyordum. Hem mama hem anne sütüyle devam ettik. Zaten 5 aylıkken ek gıdalara da başlamak durumunda kaldık. Ama benim oğlumun yemeğe karşı çok özel bir durumu vardı doğduğu ilk günden beri, hiçbir şey onu doyurmuyordu ve açken çıldıracak gibi hissediyordu. İlk yanıma getirdiklerinde avurtlarını çökerte çökerte yarım saat emmişti de memeden zor ayırmıştık. Şu an 7 yaşında ve en sevdiği tv kanalı "24 kitchen" yemek kanalı! :) Evde kendi kendine yemek denemeleri yapan küçük bir ahçı! (Hem de benim gibi yemek yapmaktan nefret eden bir annenin tersine.:))
Sonuçta anne sütü bir ilaç ve 2 yaşına kadar emzirdiğinize göre o ilaçtan yeterince almış demektir, ne mutlu...
gözün aydın canım. güle güle büyüt bebişini. luboyf ve elsa da doğum yaptı..slmlar kızlar eeeeeeeeeeeeeeeeeeen sonunda doğum yaptım 40+4 te.tabi ki kendiliğinden değilp tesi son dr kontrolünde dr artık beklemenin gereksiz olduğunu çünkü kendi kendine normal doğumumun başlamayacağını söyledi.bebekte hiç bir doğum belirtisi yoktu.suni sancı ile başlayan ve malesef sezeryanla biten uzun bir hikaye sonrası minik meleğim arsız oğlum mustafa arda'm doğdu.3300 gr oğluşum.şimdi hala sezeryan acılarıyla kıvrandığım için doğum hikayemi sonra toparlanınca yazıcam.luboyf ve elsa da benim gibi bekliyordu d. yaptılar mı acaba.hepinizi öpüyorum ben şimdi beyaz peynirimi emzirmeye gidiyorum.tüm doğum bekleyen annelere kolay doğumlar diliyorum allah yardımcınız olsun
bu arada babası ve ben oğluma aşığız uyumasını bile istemiyorum özlediğim için
kızlar yarın sezeryan günüm dua edin. güzel doğumumla geri dönerim inşallah.
slmlar kızlar eeeeeeeeeeeeeeeeeeen sonunda doğum yaptım 40+4 te.tabi ki kendiliğinden değilp tesi son dr kontrolünde dr artık beklemenin gereksiz olduğunu çünkü kendi kendine normal doğumumun başlamayacağını söyledi.bebekte hiç bir doğum belirtisi yoktu.suni sancı ile başlayan ve malesef sezeryanla biten uzun bir hikaye sonrası minik meleğim arsız oğlum mustafa arda'm doğdu.3300 gr oğluşum.şimdi hala sezeryan acılarıyla kıvrandığım için doğum hikayemi sonra toparlanınca yazıcam.luboyf ve elsa da benim gibi bekliyordu d. yaptılar mı acaba.hepinizi öpüyorum ben şimdi beyaz peynirimi emzirmeye gidiyorum.tüm doğum bekleyen annelere kolay doğumlar diliyorum allah yardımcınız olsun
bu arada babası ve ben oğluma aşığız uyumasını bile istemiyorum özlediğim için
ne güzel yemekle ilgili çocuk.. maşallah..
benimki çok zayıf kilo sınırında.. sevdiği hiç bir yemek yok gibi.
çok ilginç çikolata felan da yemez bizimki. heves ederek kurabiyeler atıştırmalıklar yapıyorum yok. tatlı sevmiyor. tuzlu poğaça felan hiç eline bile almıyor. normal yemeklerden yedikleri pilav ve makarna.. köfte artık hiç yemiyor. ne olacak hali bilemiyorum.
şu sıralar bir kitap aldım. "çocuğum yemek yemiyor" diye onu okuyorum. bakalım faydalı olacak mı??
medipolden memnun kalmışmıydınız, doktorunuz kim di?... ikinci doğumu nerede düşünüyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?