2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar. Benim kızın yanaklarında kılcal damarlar gözüküyor. Bunlar kalıcı mı geçici mi acaba? Biliyor musunuz?

Selam kızlar nabersiniz bakalım Bu aralar geçmişi pek okuyamıyorum. İdoş uyuyoken ben de uyuyorum. Ruhen ne kadar yorulmuşum meğer. Uyudukça dinlenicem artık :))

Arkadaşlar dün suyum mu geldi falan derken bugün içim rahat etmedi dr u aradım hemen gel dedi suyum değilmiş açılmam yokmuş .Sonra - bebğin kakasını yemesinden, kordon düğümlenmesinden çok korktuğumu... söyledim dr -bizde korkarız bu dönemde ama haftada bir bakıyoruz dedi bende ya o hafta içinde bişey olsa dedim dr um en sonunda seni sezaryen yapıcaz herhalde dedi yani doktorumu ikna ettim sonunda 24 ünde cumartesi günü açılma varsa suni sancıyla deneyeceğiz, açılma yoksa sezaryen artık... Hem mutluyum hem gerginim ..Şİmdiye kadar normal doğum hikayelerini okuyordum şimdi sezaryenleri okumaya başlayım..

slm kizlar gecmisi okumam mumkun degil umarim herkes iyidir...12 gun oldu dogum yapali toplasan 10 saat uyumamisimdir...gozumu kapasam sesini duyuyorum kalkiyorum...esim ve annem yanimda ama kimseye guvenip onu birakamiyorum sizlerde boylemisiniz...her sesinde kalkip bakiyorum bisey olmasin diye kafayi yedim sanirim

Canm güldürdün beni ben de pek bi meyilliydim ama ucundan döndük, eşim de en büyük sebebi normal dğm bekliyorum artık umut kalmadı nişan da geldi

Ah cnm anne yüreği işte:) benm henüz bi fikrim yok ama sanırım her anne aynıdır:))))

kızlar bız bugun 18 günlük olduk oglum zayıf dogdu dıye uzulmustum ama bugun tartıldık 3820 gr olmusuza dogdugunda 2980 gr dı ayy cok sevındım hep korkuyodum acaba sutum yarıyomu doyuyomu dıye masallah kuzuma :)

Artık yardımcı mı olur köstek mi olur bilemem. Kızımın ek gıdaya başladığı dönemde havuç patates püreleri gözüne hoş gözükmeyip içine baharatlar, yağlar falan katmaya da kalkabilir! :)

Merhaba kızlar. Benim kızın yanaklarında kılcal damarlar gözüküyor. Bunlar kalıcı mı geçici mi acaba? Biliyor musunuz?

Yeğenim doğduğunda o kadar küçüktü ki, parmakları şeffaftı neredeyse, arkasından ışık sızıyordu gündüz bile. :) Hepsi geçti, topiş oldu. Merak etme, hepsi geçecektir. En güzel ayları 5-6'dan sonra başlıyor. Vücut yağlanıyor, teni güzelleşiyor, kucağı dolduruyor, ah hele bir de annesinin memesini emerken elleriyle saçlarını boynunu falan sevmeleri vardır, tadı doyumsuzdur o anların... :) İyi ki 2.yi doğurmayı istemişim, çok özledim o zamanları.... :)

Ben de hep bunu merak ederim; haftada bir görmelerinin ne anlamı var ki? Ya o arada bir şey olursa biz evde nasıl anlayacağız? Hatta ben Salı gittim yarın da gideceğim ama Allah korusun bugün bir şey oluyorsa nasıl anlayacağım?
Tecrübeli anne olmak 'paronayak' olmaya engel değil gördüğünüz gibi. :)))
Hadi hayırlısı bakalım, inşallah 24'ünde suni sancıya, sezeryana falan gerek kalmadan kısa sürede, ağrısız acısız doğurursunuz, bebeciğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. :)

Bana komşularım şöyle demişti; "biraz bebeği ağlamaya bırak da apartmanda yeni bebek olduğunu anlayalım!" :) Hık dese kalkıp bakıyordum hemen ve hep öyle de devam etti... Buna alışmaya çalışmanı öneririm, hatta "niye sesi gelmiyor?" diye durup dururken başına dikilip nefesini kontrol edeceğin günler de olacak. :) Ben ilk kez 3 saat aralıksız uyuduğunda panik yapmıştım, az daha apar topar doktora götürecektim. Çünkü benim oğlum dünyanın en az uyuyan bebeklerinden biriydi! ((

Canim ilk gun hastanede hemsire bebegimi kucagima verdi emzir diye. Oglum yapisti cap cup emiyor ama sutum geldi mi gelmedi mi bilmiyorum.hemsirede bakmadi. Ikinci gun evde bebegim cok agladi sanirim ac kalmisti belki de sutum gelmiyordu ilk bir iki gun sutunuz gelmeyebilir endiselenmeyin emzirmeye devam edin diye okudugum icin hep ben devam ettim.3. Gun gelmeye basladi yavas yavas ama hic mama vermeyi dusunmedim.bir kac gun sonra kontrolde doktor iki saatte bir 15 dk emzir dedi ama benim bebegim en fazla bes dk emiyordu once endiselendim ama ac kalsa aglar dediler o yuzden panik yapmadim. Emerken agzi dolu dolu oluyor bazen kenarlarinda sut görünüyor. Yeni yeni 15 dk emmeye basladi o kadar sure emiyorsa ve o sekilde dolu dolu oluyorsa anliyorum doydugunu.kendisi mememi biraktiginda da sıkıp bakiyorum acaba süt mü bitti diye ama siktigimda süt gelmeye devam ediyor.ben boyle yapıyorum canim.mesela uzun sure emmediginde de goguslerim sizlamaya basliyor.yani süt birikiyor.hem sen merak etme bebek ac kalsa mutkaka ağlar. Susturamazsin

Canm güldürdün beni ben de pek bi meyilliydim ama ucundan döndük, eşim de en büyük sebebi normal dğm bekliyorum artık umut kalmadı nişan da geldi

Bende şimdiye kadar doktorum sezaryen yaparsan üzülürüm diyordu kendimi normale hazırlamıştım bugün artık tak etmiş bende demekki ikna çabalarım sonuç verdi.Birde 2 hafta önce sancılarım çıkmıştı bugün girdim 20 nin üstüne çıkmadı :) Allah kurtarsın bebelerimizide bizide...

Aynen gün geçtikçe tedirginlik korku artıyor ...Allah yardımcımız olsun ..İyi dileklerin için teşekkür ederim canım...

Evet bazen dalga geciyor bu koca goguslerle ve popoyla cok seksisin Herkes bunlari elde etmek icin dunyanin parasini harciyor diyor beni teselli etmeye calisma diye kiziyorum İnşallah canim bir an once aramiza en güçlü lohusa olarak katilirsin :))
Bazen şöyle bir kaç ay geçse diyorum bazen de bu gunleri öyle ozleyecegim ki zaman yavaş geçse diyorum. İnşallah her anını doya doya mutlu bir şekilde yasamak nasip olsun hepimize:)

Ya benim biraz karisik aslinda sata gore 17agustos dogum tarihim ama ultrasona gore 25agustos gozukuyor ultrason kagidinda 39+1 gozukuyor

canım gebelik seminerine geldinmi
ben ordaydım çok gçektiüzel bir eğitimdi resim çektiler hatıra kalsın diye tek tek çok güzel ikramlar vardı pasta kestik doktorlar çok güzel bilgiler verdiler çekiliş yapıldı

slmlar kızlar eeeeeeeeeeeeeeeeeeen sonunda doğum yaptım 40+4 te.tabi ki kendiliğinden değil p tesi son dr kontrolünde dr artık beklemenin gereksiz olduğunu çünkü kendi kendine normal doğumumun başlamayacağını söyledi.bebekte hiç bir doğum belirtisi yoktu.suni sancı ile başlayan ve malesef sezeryanla biten uzun bir hikaye sonrası minik meleğim arsız oğlum mustafa arda'm doğdu.3300 gr oğluşum.şimdi hala sezeryan acılarıyla kıvrandığım için doğum hikayemi sonra toparlanınca yazıcam.luboyf ve elsa da benim gibi bekliyordu d. yaptılar mı acaba.hepinizi öpüyorum ben şimdi beyaz peynirimi emzirmeye gidiyorum.tüm doğum bekleyen annelere kolay doğumlar diliyorum allah yardımcınız olsun
bu arada babası ve ben oğluma aşığız uyumasını bile istemiyorum özlediğim için

kızlar yarın sezeryan günüm dua edin. güzel doğumumla geri dönerim inşallah.

ne güzel yemekle ilgili çocuk.. maşallah..

benimki çok zayıf kilo sınırında.. sevdiği hiç bir yemek yok gibi.
çok ilginç çikolata felan da yemez bizimki. heves ederek kurabiyeler atıştırmalıklar yapıyorum yok. tatlı sevmiyor. tuzlu poğaça felan hiç eline bile almıyor. normal yemeklerden yedikleri pilav ve makarna.. köfte artık hiç yemiyor. ne olacak hali bilemiyorum.

şu sıralar bir kitap aldım. "çocuğum yemek yemiyor" diye onu okuyorum. bakalım faydalı olacak mı??

medipolden memnun kalmışmıydınız, doktorunuz kim di?... ikinci doğumu nerede düşünüyorsunuz??

gözün aydın canım. güle güle büyüt bebişini. luboyf ve elsa da doğum yaptı..

kızlar yarın sezeryan günüm dua edin. güzel doğumumla geri dönerim inşallah.

güzel haberlerini bekliyoruz.. sağlıkla gel..

Gözün aydın cnm sağlıkla büyüt meleğini :))) negüzel kavuşmuşsun sonunda darısı başımıza.. Doğum hikayeni de merak ettim bebişi de

Yemeyen çocuk çok zor gerçekten. Kolaylıklar dilerim size, çok yıpratıcı olabiliyor bazen. Ama yiyen çocuğun önünden de "yeter artık patlayacaksın!" diye tabak almak da mutsuz ediyor insanı.

O zaman için Medipol'den memnun kalmıştım, doktorumdan da. Aynı doktora bu hamileliğimin başında da gittim, şimdilerde Medical Park Göztepe'de doktorluk yapıyor, ciddi bir sıkıntı yaşadığım için vazgeçtim. İsmini açıkça vermeyeyim ama M.Y. diye yazarsam belki bulabilirsiniz. Hastane için tam kararımı vermemiştim, Şifa istiyordum ama Kadıköy'de park sorunu var diye istemiyordum. Ataşehir Şifa'yı gördükten sonra hem doğumumu orada yapmaya karar verdim hem de doktorumu oradan seçtim.
Siz karar verdiniz mi? yazmıştım ama düzeltiyorum, :) nerde yaptınız? :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…