2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Meraba kizlar yarin hayirlisiyla saat 2de yatis 3de spinal sezeryanla bebegimi kucagima alicam dua edin banada.. son saatlerimiz kizimla tek vucut olarak cok garip duygular icindeyim halbuki bu ilk degil:))
Moral olsun diye buhun kuafore gittim bakim yaptirdim manikur sacima fon kasbiyik hastahaneyede gidince hafif bi makyaj deymeyin keyfime.. :)) esim dalga geciyor varmi senin gibi ameliyata boyle giden diye guluyor.. bilmiyorki kk daki kadinlarin bircogu yapiyor :))

Camlica medicana da yaptim.. Dogumhane servisi medipol'den daha iyiydi.

Keske bir gunde ben yetr deyip onunden tabagini alsam. Kardesi gelince
Daha bir istahsiz oldu sanki uc gundur ogunleri sadece bir kasik pirinc pilavi
Hic kiyamiyorum yavruma nasil okula gidecek, anaokuluna basliyor bu sene. Cok heyecanlaniyorum.. Eylul ayi bizim icin yeni bir hayata baslangic gibi.. Insallah gecis donemimizi sorunsuz Atlatiriz...

:))) sezeryanin en guzel tarafi herhalde. Tam hazirlik..

Canımbebeğin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün ben de dün doğum yaptım normal oldu luboyf sezeryanla aldı bebeğini kucağına hepimizin bebekleri sağlıkla büyüsün:)

Canım sağlık ve mutlulukla büyüt yavrunu.Allah analı babalı büyütsün.bizde istiyoruz artık ama yaaaaa(birazcık tırssamda)

Ohh mis cnm ya ben de sezeryan olsaydım öyle olurdu herhalde .) şimdi hergün duş alıp saçımı düzeltiyorum nolur nolmaz diye hahaha çok komiğim .) cnm sağlıkla alırsın inş kucağına.. Güzel haberler bekliyoruz senden.. Ne heycanlı bi gece olur şimdi sana,)

40 haftayı bitirdik ama günler geçmek bilmiyor.nst de ağrılar var ama bende AÇILMA YOK NİŞAN YOK AĞRI YOK SANCI YOK

doktor 40+6 ya kadar bekleriz dedi.haftaya çarşambaya kadar gelmezse suni sancı ile doğum başlatılacak.dilerim o zamana kadar gelir kendiliğinden.gelmezse en azından geleceği gün belli artık.haftaya meleğim kollarımda:))))))

benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarımın ALLAH yardımcısı olsun.HAYIRLI DOĞUMLAR HEPİMİZE...

Kendimi yanlız hissetsem cesaretimi kaybetsem ya da nebilim en ufak bi hüzünde , sevinçte kendimi burda buluyorum kızlar.. İçim sıkılıyo gece olunca korkularım artıyo, gündüz daha iyi hissediyorum.( off napcaz nasıl olcak ? Nişanım geleli yaklaşık 36 saat oldu .. Offf offff sizin de içinizi baymak istemiyorum öyle işte..

Her şey çok güzel olacak

günaydın canlarım,

artık eskisi gibi takip edemiyorum umarım herkes iyidir. Bizde zaman cabuk gecio oglumla ask yasiyoruz resmen. Rabbim herkese nasip etsin. Meme savasini kazandim :)) ilk baslarda kotuydu emmek istemiodu ve cok sukur ki her gecen gun daha bi uyumlu olduk. Meme almak istemedigi donem cok agladi ackiktan mama verdim ama kasikla! Dr su verin dedi bol bol sarilik olmasin die,her meme sonrasi 3 kasik suyumuz var hem agzi pamucak olmasin hem sarilik olmasin diye. Bugun 9. Gun ve gobusumuz dustu. Bizden hbrler boyle. Dogum yapanlara allah anali babali buyutsun insallah,melegini bekleyenlere de sag saglim kucaginiza alin insallah diyorum.

Arastacim umarim hersey yoluna girmistir senin icin ve senin durumunda olanlar icin cokca dua ettim. Rabbim hic birimizi evlatlarimizla sinamasin.

Gunebakan naptin cnm kizin geldi mi?

Opuyorum cokca,

Allaha emanet olun.

canım benim sıkma canını rahat ol bizde seninle beraberiz ne kadar rahat olursan doğumunda o kadar kolay olacaktır :)

ben jilet yapıp gittim zaten canım tatlıdır iyice tırsmıştım

dikişlerin için geçmiş olsun canım.
makat kontrolünü ilk defa duydum. bişeyden mi şüphelendi de yaptılar?

hayırlı olsun canım. zor olmuş ama yavruna kavuşmuşsun, bundan sonrası güzel olsun inşallah

yaaaaaa o kadar güzel anlatmışsın ki....

bugün bizim 42. günümüz, hala senin gibi hissediyorum :) kendimi kadın gibi değil sadece anne gibi hissediyorum. o kadar ki gece eşimin sırtını örtüyomuşum ki hiç huyum değildir
hatta dün gece uyurken sarılmış, eli de göğsüme değmiş. "onda yok öbüründe var" demişim. "NE?" demesiyle uyandım. eskiden yanlışlık manlışlık bana ne deyip cilve yapardım şimdi süt verme sırası hangi memede onu sayıklıyorum

hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüt meleğiniii

kızlar yarın sezeryan günüm dua edin. güzel doğumumla geri dönerim inşallah.

hadi inşallah, bekliyoruz canım :)

sana da kolay gelsin fıstığım :) full bakımla giriyorsun demek sezaryene oh ne güzel mis :))

baymazsın canım baymazsın :)
korkma geçiyor gidiyor hepsi, bak şimdi bebek kaprisi çekiyorum bütün acıları unuttum :)
saçım başım dağınık, evde bi meme hep açık vaziyetteyim, tek duyarlı olduğum ses bebeğimin sesi, ve tek düşündüğüm o :)
bugünler de geçecek ve büyicekler okullara gidicekler
umarım o günlerde de burda birlikte kalırız, hangi yuvaya verdin, ilkokulda nereye yazdırdın, benimki daha okumaya geçmedi, okulda öğretmeni yaramaz dedi şikayet geldi vs bunları beraber konuşuruz umarım

dikişlerin için geçmiş olsun canım.
makat kontrolünü ilk defa duydum. bişeyden mi şüphelendi de yaptılar?

teşekkür ederim canım
sağlık ocağında rutin yapılıyormuş bende anlamadım masajı yapsak mı yapmasakmı bilemedim yarın hastaneye gideceğim dikişlerim için çocuk doktorumuza da sorayım en iyisi

Kizlar gun sayan kac kisi kaldi
Dilemma, yalova, katre, lionvirgo, fikriye...
Dilemma sabahtan beri yok. İnsallah gelivermistir bebegi..
Bende sanki cok olmus dogum yapali gibi sizlerle yeniden hevesleniyorum doguma:))
Hadi bakalim bugun kimlerden guzel haberler gelecek..

Benim kontrol biraz kafami karistirdi onun icin gelmedim canim doktor suyun bulanmis diyince benim moral dustu seminer felan unuttum

ilahi kedicik çok güldüm allahta seni güldürsün demek onda yok ötekinde var bu annelik hissini sonuna kadar yaşaman çok güzel bir duygu bende ilk çocuğumda hep ayağımda sallarken uyurdum ayağımda olmadığı zamanda sallardım ayaklarımı dengeler karışıyor sonra düzene giriyor herifleride çok boşlamamak lazım :)

Günaydınnnn ben de herşey aynı bi değişiklilk yok..

Her şey çok güzel olacak

İnşallah cnm olacak olacak :)

canım benim sıkma canını rahat ol bizde seninle beraberiz ne kadar rahat olursan doğumunda o kadar kolay olacaktır :)

Evet cnm varlığınızı hissetmek çok iyi geliyo , iyiki varsınız...

Ah cnm götürdün beni nerelere.. Daha çok işimiz var çokk.) birbirimize çok ihtiyacımız olcak haklısın.. Ama bi çıkarsaydık şu bebişleri de )))

Ah cnm bu gece de tık yok bende.. Yarın da Dr kontrolü var bakalım onu bekliyodur belki benm kız.. Bunca zaman bi dra git, tam doğumuna yakın tatile çıksın kal başkasının eline.. Bakalım elektriğimiz uyacakmı ne diycek..

selamlar...sohbetinize hiç nail olmasamda ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı..şu son günlerde daha bi fazlalaştı bu tabi :) acaba kim doğurdu kim normal kim sezeryan olmuş..günü benimle yakın olanların son günlerdeki belirtilerine bakıyorum falan falan işte : ) benim günümün dolmasına 5 gün kaldı..şuan için ne bir nişan nede başka bir belirtim yok..3 -4 gündür yalnızca hafif kasık sızılarım oluyo okadar..pazartesi günü alttan bakıldı açılmam var mı diye.yoktu.yarın yine gidicem kontrole..bakalım ne durumdayım..işte böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…