- 15 Şubat 2009
- 3.940
- 1.889
- 723
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #49.681
Yemeyen çocuk çok zor gerçekten. Kolaylıklar dilerim size, çok yıpratıcı olabiliyor bazen. Ama yiyen çocuğun önünden de "yeter artık patlayacaksın!" diye tabak almak da mutsuz ediyor insanı.
O zaman için Medipol'den memnun kalmıştım, doktorumdan da. Aynı doktora bu hamileliğimin başında da gittim, şimdilerde Medical Park Göztepe'de doktorluk yapıyor, ciddi bir sıkıntı yaşadığım için vazgeçtim. İsmini açıkça vermeyeyim ama M.Y. diye yazarsam belki bulabilirsiniz. Hastane için tam kararımı vermemiştim, Şifa istiyordum ama Kadıköy'de park sorunu var diye istemiyordum. Ataşehir Şifa'yı gördükten sonra hem doğumumu orada yapmaya karar verdim hem de doktorumu oradan seçtim.
Siz karar verdiniz mi? yazmıştım ama düzeltiyorum, :) nerde yaptınız? :)))
Meraba kizlar yarin hayirlisiyla saat 2de yatis 3de spinal sezeryanla bebegimi kucagima alicam dua edin banada.. son saatlerimiz kizimla tek vucut olarak cok garip duygular icindeyim halbuki bu ilk degil:))
Moral olsun diye buhun kuafore gittim bakim yaptirdim manikur sacima fon kasbiyik hastahaneyede gidince hafif bi makyaj deymeyin keyfime.. :)) esim dalga geciyor varmi senin gibi ameliyata boyle giden diye guluyor.. bilmiyorki kk daki kadinlarin bircogu yapiyor :))
slmlar kızlar eeeeeeeeeeeeeeeeeeen sonunda doğum yaptım 40+4 te.tabi ki kendiliğinden değilp tesi son dr kontrolünde dr artık beklemenin gereksiz olduğunu çünkü kendi kendine normal doğumumun başlamayacağını söyledi.bebekte hiç bir doğum belirtisi yoktu.suni sancı ile başlayan ve malesef sezeryanla biten uzun bir hikaye sonrası minik meleğim arsız oğlum mustafa arda'm doğdu.3300 gr oğluşum.şimdi hala sezeryan acılarıyla kıvrandığım için doğum hikayemi sonra toparlanınca yazıcam.luboyf ve elsa da benim gibi bekliyordu d. yaptılar mı acaba.hepinizi öpüyorum ben şimdi beyaz peynirimi emzirmeye gidiyorum.tüm doğum bekleyen annelere kolay doğumlar diliyorum allah yardımcınız olsun
bu arada babası ve ben oğluma aşığız uyumasını bile istemiyorum özlediğim için
Meraba kizlar yarin hayirlisiyla saat 2de yatis 3de spinal sezeryanla bebegimi kucagima alicam dua edin banada.. son saatlerimiz kizimla tek vucut olarak cok garip duygular icindeyim halbuki bu ilk degil:))
Moral olsun diye buhun kuafore gittim bakim yaptirdim manikur sacima fon kasbiyik hastahaneyede gidince hafif bi makyaj deymeyin keyfime.. :)) esim dalga geciyor varmi senin gibi ameliyata boyle giden diye guluyor.. bilmiyorki kk daki kadinlarin bircogu yapiyor :))
Kendimi yanlız hissetsem cesaretimi kaybetsem ya da nebilim en ufak bi hüzünde , sevinçte kendimi burda buluyorum kızlar.. İçim sıkılıyo gece olunca korkularım artıyo, gündüz daha iyi hissediyorum.( off napcaz nasıl olcak ? Nişanım geleli yaklaşık 36 saat oldu .. Offf offff sizin de içinizi baymak istemiyorum öyle işte..
Kendimi yanlız hissetsem cesaretimi kaybetsem ya da nebilim en ufak bi hüzünde , sevinçte kendimi burda buluyorum kızlar.. İçim sıkılıyo gece olunca korkularım artıyo, gündüz daha iyi hissediyorum.( off napcaz nasıl olcak ? Nişanım geleli yaklaşık 36 saat oldu .. Offf offff sizin de içinizi baymak istemiyorum öyle işte..
bnmde bi ark. kanada da oda böle anlatmıştı hamileliğinde bebeğin cinsiyetini geç öğrendiğini ultrasona grmediğini çk garip gelmişti bana.annemde her zmn kızar bu kdr çk ultrasona girme ya zararlıysa die,kimileri de radyasyon diil ultrason dio.ama gelişmiş ülkelerde durumun böle olması şaşırtıyo bni,sanırım bzde yanlış giden bişeyler var, bu kdr sık muayene ve sezeryanın bu kdr çk olması doğru diil bncede..
hımm inş. normal doğar kilo sıkıntı olmaz cnm...
dün misafirlerimiz vardı dağ tee bayır gezdik dolandık şehir dışına uzaklara gttk akşam çaya bize geldik,derken bnde kramp gibi sancı gbi bişiler oldu bebek tekmeledikçe bıçak saplanıyodu alttan misafirler gtsin die dua ettm Allahtan erken kalktılar, (bn hep oturuyodum ikramı eşim ve görümcem yaptı saolsunlar). gece uyumadan korkular başladı:18: ya sancı su gelirse ya kanama başlarsa, daha ağdaya gtmedim ya hastaneye gidersem eşim sakinleştirmeye çalıştı sonra nasıl uyudum bilmiyorum. sbh ii kalktm çk şükür bi şi yok bgndeyrn nst kontrolü var sbh bakalım son durum ne,ona göre hafta sonu bi arkç düğünü var bi saat uzak bi yerde oraya gidip gitmemeye karar vericem,düğünde doğurursam akşam ulusal kanallara hbr olurum artık. bi de kuaför randevusu alim artık.siz ağda işini ne kdr süre erken hallettiniz kızlar?
Kızlar mrb sizlere sorularm var
normal dogm yapp dikşlernde sorun olan oldumu iltihap olup acilma yasayanvar mi
birde bebidimi saglik ocagina topuk kaniicin getrdik makat kontrolu yaptilar makati darmis hergun masaj yapacakmisim sizde durum nasil
merhaba kızlarr 19.08.2013 sabah 10:00 da suyum geldi...hastaneye gittikk sancımın gelmesini bekledimmm yatışım yapıldı akşammm saat 8:30da oğlumu kucağıma aldımmm normal doğumlaa 3.800 52 cm aamaa çok zor bir doğumummmm oldıuuu..dikişlerim varrr...çok yorgunumm uykusuzz bitkinn ama o herşeyii unutturduu .oğlumaa odaklandııım sütümde gelmediii dahaaa anca beyaz su geliyorr..doymuyor aglıyorr huzursuzz...(allah herkesin yardımcısı olsunnnn darısı bekleyenleree annelik çok zormuşşşş bunu anladımmmm hayatımızz degiştiiii....HOŞGELDİN EYMEN YAĞIZ IMMMM
Merhaba kizlar. Oğlum bugun 19 günlük oldu. Annem bir hafta kalmisti yanimda ondan sonra ben bakiyorum bebegime.allah saglik versin yeter ki bebege bakmak zor bir sey degil. Bazen agladiginda susmak bilmediginde cok caresiz kaliyor insan ama normal bunlar bebek bu elbette aglayacak.susturana kadar insan bin bir türlü yol deniyor. Yok sallamaya alistirmayayim yok kucaga alisrirmayayim direnisleri de anlamini yitiriyor.gunduzleri iki saat uyusa ne yapacagimi sasiriyorum.ben de mi dinlensem, evi mi toparlasam, dusa mi girsem, yemek mi yapsam diye arada derede kaliyorum.aslinda evin bütün isleriyle ilgilenen biri olsa ben de sadece bebegimle ilgilensem ne güzel olur diye düşünüyorum zaman zaman :) veremedigim kilolar da cabasi.18 kilo almistim simdi on kilosu duruyor. Kiyafetlerimin hicbiri hala olmuyor. Sanki hiçbir zaman eski halime donemeyecekmisim gibi geliyor.ayni evdeyiz ama esimle vakit gecirmeyi oyle ozledim ki.. su kilolu süt kokan kendini birakmis halimle ona yaklasmak bile istemiyorum. Zaten bir daha ona seksi gelecek miyim cok merak ediyorumlohusa durumlari biz de boyle kizlar. :))
slmlar kızlar eeeeeeeeeeeeeeeeeeen sonunda doğum yaptım 40+4 te.tabi ki kendiliğinden değilp tesi son dr kontrolünde dr artık beklemenin gereksiz olduğunu çünkü kendi kendine normal doğumumun başlamayacağını söyledi.bebekte hiç bir doğum belirtisi yoktu.suni sancı ile başlayan ve malesef sezeryanla biten uzun bir hikaye sonrası minik meleğim arsız oğlum mustafa arda'm doğdu.3300 gr oğluşum.şimdi hala sezeryan acılarıyla kıvrandığım için doğum hikayemi sonra toparlanınca yazıcam.luboyf ve elsa da benim gibi bekliyordu d. yaptılar mı acaba.hepinizi öpüyorum ben şimdi beyaz peynirimi emzirmeye gidiyorum.tüm doğum bekleyen annelere kolay doğumlar diliyorum allah yardımcınız olsun
bu arada babası ve ben oğluma aşığız uyumasını bile istemiyorum özlediğim için
kızlar yarın sezeryan günüm dua edin. güzel doğumumla geri dönerim inşallah.
dikişlerin için geçmiş olsun canım.
makat kontrolünü ilk defa duydum. bişeyden mi şüphelendi de yaptılar?
canım gebelik seminerine geldinmi
ben ordaydım çok gçektiüzel bir eğitimdi resim çektiler hatıra kalsın diye tek tek çok güzel ikramlar vardı pasta kestik doktorlar çok güzel bilgiler verdiler çekiliş yapıldı
ben jilet yapıp gittim zaten canım tatlıdır iyice tırsmıştım
dikişlerin için geçmiş olsun canım.
makat kontrolünü ilk defa duydum. bişeyden mi şüphelendi de yaptılar?
hayırlı olsun canım. zor olmuş ama yavruna kavuşmuşsun, bundan sonrası güzel olsun inşallah
yaaaaaa o kadar güzel anlatmışsın ki....
bugün bizim 42. günümüz, hala senin gibi hissediyorum :) kendimi kadın gibi değil sadece anne gibi hissediyorum. o kadar ki gece eşimin sırtını örtüyomuşum ki hiç huyum değildir
hatta dün gece uyurken sarılmış, eli de göğsüme değmiş. "onda yok öbüründe var" demişim. "NE?" demesiyle uyandım. eskiden yanlışlık manlışlık bana ne deyip cilve yapardım şimdi süt verme sırası hangi memede onu sayıklıyorum
Her şey çok güzel olacak
canım benim sıkma canını rahat ol bizde seninle beraberiz ne kadar rahat olursan doğumunda o kadar kolay olacaktır :)
hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüt meleğiniii
hadi inşallah, bekliyoruz canım :)
sana da kolay gelsin fıstığım :) full bakımla giriyorsun demek sezaryene oh ne güzel mis :))
baymazsın canım baymazsın :)
korkma geçiyor gidiyor hepsi, bak şimdi bebek kaprisi çekiyorum bütün acıları unuttum :)
saçım başım dağınık, evde bi meme hep açık vaziyetteyim, tek duyarlı olduğum ses bebeğimin sesi, ve tek düşündüğüm o :)
bugünler de geçecek ve büyicekler okullara gidicekler
umarım o günlerde de burda birlikte kalırız, hangi yuvaya verdin, ilkokulda nereye yazdırdın, benimki daha okumaya geçmedi, okulda öğretmeni yaramaz dedi şikayet geldi vs bunları beraber konuşuruz umarım
Kizlar gun sayan kac kisi kaldi
Dilemma, yalova, katre, lionvirgo, fikriye...
Dilemma sabahtan beri yok. İnsallah gelivermistir bebegi..
Bende sanki cok olmus dogum yapali gibi sizlerle yeniden hevesleniyorum doguma:))
Hadi bakalim bugun kimlerden guzel haberler gelecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?