- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #49.701
ben jilet yapıp gittim zaten canım tatlıdır iyice tırsmıştım
dikişlerin için geçmiş olsun canım.
makat kontrolünü ilk defa duydum. bişeyden mi şüphelendi de yaptılar?
hayırlı olsun canım. zor olmuş ama yavruna kavuşmuşsun, bundan sonrası güzel olsun inşallah
yaaaaaa o kadar güzel anlatmışsın ki....
bugün bizim 42. günümüz, hala senin gibi hissediyorum :) kendimi kadın gibi değil sadece anne gibi hissediyorum. o kadar ki gece eşimin sırtını örtüyomuşum ki hiç huyum değildir
hatta dün gece uyurken sarılmış, eli de göğsüme değmiş. "onda yok öbüründe var" demişim. "NE?" demesiyle uyandım. eskiden yanlışlık manlışlık bana ne deyip cilve yapardım şimdi süt verme sırası hangi memede onu sayıklıyorum
slm kizlar gecmisi okumam mumkun degil umarim herkes iyidir...12 gun oldu dogum yapali toplasan 10 saat uyumamisimdir...gozumu kapasam sesini duyuyorum kalkiyorum...esim ve annem yanimda ama kimseye guvenip onu birakamiyorum sizlerde boylemisiniz...her sesinde kalkip bakiyorum bisey olmasin diye kafayi yedim sanirim
Hepimize çoooooook güzel bir gün olsun.bu aralar pek yazmıyorum farkındaysanız ve limitsiz pozitifliğimden eser yok.son günlerin gerginliği,koşturmaları falan yani.hemen hepimiz aynı durumda olduğumuz yada doğum yapanlar da bu günlerden geçtikleri için anlıyacaksınızdır beni.ne uyku,ne mutluluk.....zaman yaklaştıkça korkular ve sorumluluk korkutuyor galiba beni.bi de dün akşam eşim annesinin yanında ondan da güç alarak beni ezecek şeyler söylemesin mi........çok ağrıma gitti.niye hep son günlerde bokluklar çıkar böyle anlamıyorum.sıkıldım,yoruldum,bunaldım.......kimseylede paylaşmam,siz de olmasanız tabi!!!!!negatif bir insan hiç değilimdir,çok ta kızarım insanları mutsuz etmeye çalışan insanlara ama o kadar güçsüz ve kolum kanadım kırık hissediyorum ki!!!!!!bende aynı işte kızlar sancıda yok,nişanda yok.gezip duruyorum ayağı yanıklar gibi.doğurcak gibi de değilim hiç.Burcu87,Allah yardımcın olsun canım benim.sağlıkla kavuşun yavrunla.Allah analı babalı büyütsün.Arasta'cım bitti artık o kötü hastane günleri,şimdi gör bak ne güzel günler başlıyor.İda'nla birlikte uyuyup dînlenin bakalım.hepinizi çok seviyorum.doğurası gelenler acil koduyla mesaj geçiversinler,bizde acil tarafından dualarımızla uğurlayalım.gözüm hep burda,tuvalete bile telefonla gidiyorum,güzel haberlerinizle mutlu olurum.
Hepimize çoooooook güzel bir gün olsun.bu aralar pek yazmıyorum farkındaysanız ve limitsiz pozitifliğimden eser yok.son günlerin gerginliği,koşturmaları falan yani.hemen hepimiz aynı durumda olduğumuz yada doğum yapanlar da bu günlerden geçtikleri için anlıyacaksınızdır beni.ne uyku,ne mutluluk.....zaman yaklaştıkça korkular ve sorumluluk korkutuyor galiba beni.bi de dün akşam eşim annesinin yanında ondan da güç alarak beni ezecek şeyler söylemesin mi........çok ağrıma gitti.niye hep son günlerde bokluklar çıkar böyle anlamıyorum.sıkıldım,yoruldum,bunaldım.......kimseylede paylaşmam,siz de olmasanız tabi!!!!!negatif bir insan hiç değilimdir,çok ta kızarım insanları mutsuz etmeye çalışan insanlara ama o kadar güçsüz ve kolum kanadım kırık hissediyorum ki!!!!!!bende aynı işte kızlar sancıda yok,nişanda yok.gezip duruyorum ayağı yanıklar gibi.doğurcak gibi de değilim hiç.Burcu87,Allah yardımcın olsun canım benim.sağlıkla kavuşun yavrunla.Allah analı babalı büyütsün.Arasta'cım bitti artık o kötü hastane günleri,şimdi gör bak ne güzel günler başlıyor.İda'nla birlikte uyuyup dînlenin bakalım.hepinizi çok seviyorum.doğurası gelenler acil koduyla mesaj geçiversinler,bizde acil tarafından dualarımızla uğurlayalım.gözüm hep burda,tuvalete bile telefonla gidiyorum,güzel haberlerinizle mutlu olurum.
selamlar...sohbetinize hiç nail olmasamda ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı..şu son günlerde daha bi fazlalaştı bu tabi :) acaba kim doğurdu kim normal kim sezeryan olmuş..günü benimle yakın olanların son günlerdeki belirtilerine bakıyorum falan falan işte : ) benim günümün dolmasına 5 gün kaldı..şuan için ne bir nişan nede başka bir belirtim yok..3 -4 gündür yalnızca hafif kasık sızılarım oluyo okadar..pazartesi günü alttan bakıldı açılmam var mı diye.yoktu.yarın yine gidicem kontrole..bakalım ne durumdayım..işte böyle
Kizlar nasilsinizz.dogum ypanlar varmi..sk giremiyorm yalova dilemma gunebakan merak ediyrm szleri..bzz surekli meme modundayiz eylul uyumadan oncede meme istiyo bazen emzik gbi aliyo agzina kucuk zillinin uyumasini bkliyorz..belden yukari ciplak cogu zman;-) hamilelikte mindir mindir oynatti biliyosnz smdi daha fena..sariligi atmisz sukur..memeler yara hala sezeryan agrilarm biraz hafifledi sukur..
Kendimi yanlız hissetsem cesaretimi kaybetsem ya da nebilim en ufak bi hüzünde , sevinçte kendimi burda buluyorum kızlar.. İçim sıkılıyo gece olunca korkularım artıyo, gündüz daha iyi hissediyorum.( off napcaz nasıl olcak ? Nişanım geleli yaklaşık 36 saat oldu .. Offf offff sizin de içinizi baymak istemiyorum öyle işte..
bugünler de geçecek ve büyicekler okullara gidicekler
umarım o günlerde de burda birlikte kalırız, hangi yuvaya verdin, ilkokulda nereye yazdırdın, benimki daha okumaya geçmedi, okulda öğretmeni yaramaz dedi şikayet geldi vs bunları beraber konuşuruz umarım
Kizlar gun sayan kac kisi kaldi
Dilemma, yalova, katre, lionvirgo, fikriye...
Dilemma sabahtan beri yok. İnsallah gelivermistir bebegi..
Bende sanki cok olmus dogum yapali gibi sizlerle yeniden hevesleniyorum doguma:))
Hadi bakalim bugun kimlerden guzel haberler gelecek..
Melegime kavusmama son 3 saat...
O halde hoşgeldin cnm bekleyenler kervanına :)) inş seninde hayırlı doğumların olur. Yarın ben de gidicem nişanım geleli 2 gün oldu bakalım neler olmuş..
Kizlar gun sayan kac kisi kaldi
Dilemma, yalova, katre, lionvirgo, fikriye...
Dilemma sabahtan beri yok. İnsallah gelivermistir bebegi..
Bende sanki cok olmus dogum yapali gibi sizlerle yeniden hevesleniyorum doguma:))
Hadi bakalim bugun kimlerden guzel haberler gelecek..
ben jilet yapıp gittim zaten canım tatlıdır iyice tırsmıştım
dikişlerin için geçmiş olsun canım.
makat kontrolünü ilk defa duydum. bişeyden mi şüphelendi de yaptılar?
hayırlı olsun canım. zor olmuş ama yavruna kavuşmuşsun, bundan sonrası güzel olsun inşallah
bugün bizim 42. günümüz, hala senin gibi hissediyorum :) kendimi kadın gibi değil sadece anne gibi hissediyorum. o kadar ki gece eşimin sırtını örtüyomuşum ki hiç huyum değildir
hatta dün gece uyurken sarılmış, eli de göğsüme değmiş. "onda yok öbüründe var" demişim. "NE?" demesiyle uyandım. eskiden yanlışlık manlışlık bana ne deyip cilve yapardım şimdi süt verme sırası hangi memede onu sayıklıyorum
Yalova'cım
İnsan maalesef sürekli pozitif olamıyor. Bu zamana kadar çok iyi gittin. Bence kendini takdir et
Ben de benzer psikolojideyim. Dünkü kontrolde sezeryan kesinleşti. Pazartesi 10 da yatış 12 de sezeryan . İçim hiçççç rahat değil. Doğuma hele hele sezeryana hiç hazır hissetmiyorum kendimi. Bazen bu sıcaklarda bunalıyorum herkes doğurdu ben de doğurayım diyorum ama sonra herkesin yaşadığı güçlükleri okuyunca ben nasıl üstesinden kalkıcam böyle karnımda iyiydi diyorum. Bu sorumluluğa hazır mıyım kısmını çok sorguluyorum.
Eminim doğunca dünyalar benim olacak ancak şuan öyle bir ruh hâli içindeyim. Önümde 3-4 gunüm var. Sanki bir daha bugünleri bulamayacakmışım gibi panik halindeyim. Hergüne bir plan yapmak istiyorum. Bu akşam için arkadaşlarımla plan yaptık onlarla beraber olacağım. Cumartesi akşamı eşimle son kez başbaşa yemek yiyelim dedik. Pazar sabahı da bir grup arkadaşla kahvaltı yapacağız. Sonra da zati kendimi Pazartesi'ne hazırlayacağım.
Dediğin gibi burası benim sığınağım gibi. Buradaki herkesin beni anladığını hissediyorum.
Eşine takılma lütfen. Maalesef erkekleri ne kadar törpülersek töpüleyelim eskiden onların bir odun olduğunu unutmamak lazım.
slmlar kızlar eeeeeeeeeeeeeeeeeeen sonunda doğum yaptım 40+4 te.tabi ki kendiliğinden değilp tesi son dr kontrolünde dr artık beklemenin gereksiz olduğunu çünkü kendi kendine normal doğumumun başlamayacağını söyledi.bebekte hiç bir doğum belirtisi yoktu.suni sancı ile başlayan ve malesef sezeryanla biten uzun bir hikaye sonrası minik meleğim arsız oğlum mustafa arda'm doğdu.3300 gr oğluşum.şimdi hala sezeryan acılarıyla kıvrandığım için doğum hikayemi sonra toparlanınca yazıcam.luboyf ve elsa da benim gibi bekliyordu d. yaptılar mı acaba.hepinizi öpüyorum ben şimdi beyaz peynirimi emzirmeye gidiyorum.tüm doğum bekleyen annelere kolay doğumlar diliyorum allah yardımcınız olsun
bu arada babası ve ben oğluma aşığız uyumasını bile istemiyorum özlediğim için
Kizlar nasilsinizz.dogum ypanlar varmi..sk giremiyorm yalova dilemma gunebakan merak ediyrm szleri..bzz surekli meme modundayiz eylul uyumadan oncede meme istiyo bazen emzik gbi aliyo agzina kucuk zillinin uyumasini bkliyorz..belden yukari ciplak cogu zman;-) hamilelikte mindir mindir oynatti biliyosnz smdi daha fena..sariligi atmisz sukur..memeler yara hala sezeryan agrilarm biraz hafifledi sukur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?