- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #49.741
O halde hoşgeldin cnm bekleyenler kervanına :)) inş seninde hayırlı doğumların olur. Yarın ben de gidicem nişanım geleli 2 gün oldu bakalım neler olmuş..
Cnm Eylül bebekten foto da istiyorum .))) biz hala beklemedeyiz sen buraları merak etme , eylülle keyfine bak toparlanmaya bak
Cnm burda iyi kötü herşeyi paylaşıyoruz , bazen kimseye açmadığımız duygularımızı öyle düşünme.. Toplu terapi gbi yani :) bu eşler bazen çok anlayışsız oluyor, bi kadın değiller ne de olsa bizim hormonlarımızın da farkında değiller .. Biraz daha sabır lazım bize , inş kucağımıza aldığımızda herşey daha güzel olcak,)
canım memeni alsında ne niyetle alırsa alsın.. ne güzell ne mutluu.. bol sütünle kal inşallahh..
Luboyf yazını cok beğendim..senin bu kadar normal dogumu istemen bile normal yapmanin yarisi bence...kismet hayirlisi boyleymis demek ki... Sezeryani tercih edenlere lafım yok tercih meselesi ben nasil normal dogum istiyorsam başka biri sezeryan isteyebilir...benim tek kabullenemedigim dogum hikayelerindeki "sezeryan ile bebeğimi dünyaya getirdim" cümlesi.. Sen bişey yapmiyorsun ki kesip alıyorlar icinden...Sezeryan doğum yapan arkadaşlarıma kötü hissettirdimse nolur kusuruma bakmayın affedin beni
Ama şu forumda bile sezeryan doğum oranına baktığımda içim acıyor
Emin olun Avrupa'da ya da Amerika'da böyle değil
Sezeryan oranı çok düşük
Ve kadınlar daha sağlıklı
Biz de umarım bir gün o seviyeye geliriz
Bizim için tren çoktan kaçtı ama yeni nesiller sağlıkla kavuşurlar yavrularına
biz geldiiiikkk teyzelerr kankilerr
nasılsınız bakalım canlar. gerçi takipteyim sürekli girip yazamasam da uykumdan çalıp geliyorum vallaaa :))
biz çok şükür iyiyiz.. bugün tam 1 haftalık oldukk!tek sorunumuz göğüs yaralarım. emzirirken müthiş şeyler hissediyorum en can alıcısından ama olsun onu emzirmek her şeye değer sarılığından ve sütümün azlığından dolayı başladığımız mamayı iyice azalttık. bir iki güne de tamamen bırakırız inşallah
benim de iyileşme sürecim devam ediyor.. şu baş ağrılarını da atlattım mı herşey güllük gülistanlık olacak inşallah.. dikiş ağrılarımı bile unuttum valla.. ne merem bi illetmiş. geçmedi gitti..
size Arda kuzumu tanıştırayım.. nazardan deliler gibi korkuyorum yalan söyleyemicem.. ama babası teyzeleri dayanamayıp face'e koydular oğlumun boy boy fotolarınıben de soluğu burda aldım :) maşallahınızı esirgemeyin bizden lütfenn
nasılsınız bakalım canlar. gerçi takipteyim sürekli girip yazamasam da uykumdan çalıp geliyorum vallaaa :))
biz çok şükür iyiyiz.. bugün tam 1 haftalık oldukk!tek sorunumuz göğüs yaralarım. emzirirken müthiş şeyler hissediyorum en can alıcısından ama olsun onu emzirmek her şeye değer sarılığından ve sütümün azlığından dolayı başladığımız mamayı iyice azalttık. bir iki güne de tamamen bırakırız inşallah
benim de iyileşme sürecim devam ediyor.. şu baş ağrılarını da atlattım mı herşey güllük gülistanlık olacak inşallah.. dikiş ağrılarımı bile unuttum valla.. ne merem bi illetmiş. geçmedi gitti..
size Arda kuzumu tanıştırayım.. nazardan deliler gibi korkuyorum yalan söyleyemicem.. ama babası teyzeleri dayanamayıp face'e koydular oğlumun boy boy fotolarınıben de soluğu burda aldım :) maşallahınızı esirgemeyin bizden lütfenn
kızlar biliyorsunuz kızım mamanın tadına alıştıgı için ve ilk zamanları hep mama verildiği için ve benim verdiğim savaş...
kızım artık doymuyor memeye alıştırıcaz diye mahfolduk hep savaştık annemle ama kızım katılarak aglamaya başladı. salı doktora gittiğimizde bana çok güzel moral vermişti.. mamayı günde 2 öğüne düşürücez ve sürekli meme vereceksin dedi. ben öyle yapmak istedikçe kızım zorlandı hep ağladı. bugün doktora gittik.. doymuyor bu bebek dedi bende dedim doymadıgı için hep ağlıyor. kilosuda düşmüş yapcak bişey yok dedi.. mamayı günde 3 defa ve 90 lık vericez aradada anne sütünü alıcak dedi. kilosunun düşmesi ii değil oyüzden beslemeliyiz dedi.. kızımın kilosu düşmesin saglıklı olsunda artık mamayada razıyım.. akşamları bi ağız acıyoruz geceye kadar hiç susmuyoruz. inş. bundan sonra daha farklı olur.. kızımı o bırakmadıgı sürece hep emzırıcem dedim çok büyük konustum sanırım. dogumumuda normal ıstıyorum dedikçe kendımı sezeryanda buldum..
gerçekten napacagımı şaşırdım artık dengem bozuldu.. emzirmek istedikçe iş nerelere geldi.. olurda birdaha cocugum olursa asla kv. karısmasına ızın vermeyecegım. büyük konusmakta ıstemıyorum ama onun yüzünden oldu bunlar...
Yeni bebişleriöizin hepsini tek tek öpüyorum
Sezeryan psikolojisinin ezikliğini atlatınca döneceğim tekrar foruma
Hala gururuma yediremiyorum
Bebeğimin sağlığından dolayı da sonsuz şükür içindeyim
Çok çabuk iyileşmeme ve inanılmaz çabuk ayağa kalkmama rağmen hala kabuslarımda sezeryan oluyorum
Sanki tecavüze uğramış ya da kişilik hakları en ağır saldırılara maruz kalmış gibiyim
O yüzden sonuna kadar normal doğumla babalar gibi sancılarını 20 saat de olsa çekmiş ve yaradılışa uygun şekilde bebeklerini dünyaya getirmiş arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Kadına verilmiş en güzel gücü en güzel şekilde kullandılar
Ayy ürktüm 20 saat sancımı çektin zihniyetini ve bize bu zihniyeti yıllarca empoze edip sezeryan gibi bir şeyi daha kolaymış gibi kabul ettiren o seri üretimci doktoraları da ve o üçüncü dünya tıp sektörünü de sadece ayıplıyorum
Elimden başka ne gelebilir ki
Dediğim gibi kendi sağlığım ve bebeğimin sağlığından dolayı sonsuz şükür duyguları içindeyim
Arkadaşlar ne olur eğer hala bekleyenler ve bebeğinin sağlığında ve normal doğum yApmasın da doktor uyfurmasıyla değilde gerçekten sıkıntı olan yoksa bekleyin doğal doğum yapın
Size verilen gücü görün
Benim gibi yapay duygularla kavuşmayın yavrunuza
Utanıyorum sezeryanla doğum yaptım demeye
Aciz zavallı hissediyorum kendimi
Doğum hikayemi soranlar olmuş anlatacak ne var kesildim işte
Ne yapabilirdim diye düşünüyorum
Açıklık olmuş mu muayenesine gittim ve doktorum acil sezeryana almalıyım bebeğin kalp atışları zayıflamış dedi
İstemiyorum açıklık olmasını bekliyceö dedim
İstersen sen bekle ama bebeğin ölürse ben sorumluluk kabul etmem 1 saat bile beklemene izin veremem dedi
Ne yapmalıydım Türkiye'de olsam acilen başka doktora giderdim
Ama yurtdışındaydım ve Türkiye dostu muhteşem bir profesöre ait ülkenin en iyi hastanesinde ve o hastanenin en iyi doktoru bir Prof kadın doğumcunun ellerindeydim
Tek seçeneğim kabul etmekti teklifi
Doktorumda süper bir iletişimimiz vardı
şu an konuşmuyorum kendisiyle ve bi daha da yüzünü asla görmek istemiyorum
Pansumana devam ediyorum. Olmazsa yarın gösteririm sağlık ocağına bir de göz çapaklanmamız var bu sorunu yaşayan var mı? İlk doğduğunda tek gözü enfeksiyon kapmış çapaklıydı eve geldik 2 gözünde de oldu.
Bu da kızımla babası henüz ben kendimi toparlayamadığım için foto çekilemedim gözlerim mosmor :)
Eki Görüntüle 783675
Çok tatlılar maşallah
eski usul, çaylı pamukla silsen?
Sezeryan doğum yapan arkadaşlarıma kötü hissettirdimse nolur kusuruma bakmayın affedin beni
Sezeryan oranı çok düşük
Pansumana devam ediyorum. Olmazsa yarın gösteririm sağlık ocağına bir de göz çapaklanmamız var bu sorunu yaşayan var mı? İlk doğduğunda tek gözü enfeksiyon kapmış çapaklıydı eve geldik 2 gözünde de oldu.
Bu da kızımla babası henüz ben kendimi toparlayamadığım için foto çekilemedim gözlerim mosmor :)
Eki Görüntüle 783675
Canım ağlamadığı için ilk başta doyuyor sandım ama doymuyormuş yawrum aç kalmış 350 gr vermiş şimdi de hep doymuyor mu die düşünüyorum bide mama vermeyince kaka yapmıyor o yüzden veriyorum mama memem zaten sürekli ağzımda saat başı veriyorum daha yeni sütümü kusmaya başladı çok zor gerçekten kendimi biraz daha toparlayın almadı sağıp vericem gözümle görünce ne kadar içtiğini içim rahat eder belki
Sezeryan doğum yapan arkadaşlarıma kötü hissettirdimse nolur kusuruma bakmayın affedin beni
Sezeryan oranı çok düşük
Oy maaşallah cnm , her kadının görmek istediği bir karedir herhalde :) Allah hepimize nasip etsin..
Eki Görüntüle 783675
Yeni bebişleriöizin hepsini tek tek öpüyorum
Sezeryan psikolojisinin ezikliğini atlatınca döneceğim tekrar foruma
Hala gururuma yediremiyorum
Bebeğimin sağlığından dolayı da sonsuz şükür içindeyim
Çok çabuk iyileşmeme ve inanılmaz çabuk ayağa kalkmama rağmen hala kabuslarımda sezeryan oluyorum
Sanki tecavüze uğramış ya da kişilik hakları en ağır saldırılara maruz kalmış gibiyim
O yüzden sonuna kadar normal doğumla babalar gibi sancılarını 20 saat de olsa çekmiş ve yaradılışa uygun şekilde bebeklerini dünyaya getirmiş arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Kadına verilmiş en güzel gücü en güzel şekilde kullandılar
Ayy ürktüm 20 saat sancımı çektin zihniyetini ve bize bu zihniyeti yıllarca empoze edip sezeryan gibi bir şeyi daha kolaymış gibi kabul ettiren o seri üretimci doktoraları da ve o üçüncü dünya tıp sektörünü de sadece ayıplıyorum
Elimden başka ne gelebilir ki
Dediğim gibi kendi sağlığım ve bebeğimin sağlığından dolayı sonsuz şükür duyguları içindeyim
Arkadaşlar ne olur eğer hala bekleyenler ve bebeğinin sağlığında ve normal doğum yApmasın da doktor uyfurmasıyla değilde gerçekten sıkıntı olan yoksa bekleyin doğal doğum yapın
Size verilen gücü görün
Benim gibi yapay duygularla kavuşmayın yavrunuza
Utanıyorum sezeryanla doğum yaptım demeye
Aciz zavallı hissediyorum kendimi
Doğum hikayemi soranlar olmuş anlatacak ne var kesildim işte
Ne yapabilirdim diye düşünüyorum
Açıklık olmuş mu muayenesine gittim ve doktorum acil sezeryana almalıyım bebeğin kalp atışları zayıflamış dedi
İstemiyorum açıklık olmasını bekliyceö dedim
İstersen sen bekle ama bebeğin ölürse ben sorumluluk kabul etmem 1 saat bile beklemene izin veremem dedi
Ne yapmalıydım Türkiye'de olsam acilen başka doktora giderdim
Ama yurtdışındaydım ve Türkiye dostu muhteşem bir profesöre ait ülkenin en iyi hastanesinde ve o hastanenin en iyi doktoru bir Prof kadın doğumcunun ellerindeydim
Tek seçeneğim kabul etmekti teklifi
Doktorumda süper bir iletişimimiz vardı
şu an konuşmuyorum kendisiyle ve bi daha da yüzünü asla görmek istemiyorum
Hala doğurmadım yaaacumartesi doktora gidicez bakalım,epidural normal doğuma karar verdik varmı acaba bizim kızlardan bu şekilde doğum yapan?
Birde ne sorcam sayi fatma anamızın eli otu hata meryem ana eli otu deniliyo bunula ilgili bi bilginiz var mı,bi arkadaşım verdi bana hacdan geliyormuş ve doğuma gitmeden önce sıcak suya konuluyormuş el gibi zaten o açıldıkça rahimde açılıyommuş azcıkda içiyomuşsun, bende dedim bizim kızlara bi sorayım:44:
Hala doğurmadım yaaacumartesi doktora gidicez bakalım,epidural normal doğuma karar verdik varmı acaba bizim kızlardan bu şekilde doğum yapan?
Bnim de sut yetersiz kaliyor mama takviyesi yapiyoruz. Her mama verisimde gozumden yaslar akti, ama kilosu ii olmayinca aglamayi biraktim. Allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?