2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar...
uykusuz bir gecenin sabahında tekrar beraberiz
berbat bir gece geçirdim yaa
12 de yatış, 4.30'a kadar 3 kere tuvalete kalkış
ve bir daha uyuyamayış
kızlar içimde bir sıkıntı oldu kesinlikle uyuyamıyorum
sağa sola dönmekten oda oda dolaşmaktan bı hal oldum
ağrım sancımda yok ama neden böyle oluyor anlamadım
inşallah ikinci doğumum olacak ama içimde bir korku bir tedirginlik
devamlı bir ağlamaklı hal
sizde de durumlar böyle mi kızlar
yoksa benmi deliriyoruuummm

canım inşallah pişman olmazsın, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...

Kizlar gecmisi okuyamadim hayirlisiyla kurtuldum 3debebegim spinalle dogdu bebisimde bende iyiyiz suan..musait zamanda yaazarim ins. Dsrisi bekleyenlerin basina...

gözün aydııın güle güle büyüt

ne çabuk? resmen jet gibi bir doğum olmuş süper

Sümeyye'cim dün yazdıklarımı okuduysan senden 1 tane daha olduğunu biliyorsundur.benim gülümsemekten dudaklarımın kenarında çizgiler oluşmuştu,gözüm takılınca arada kırıştım diye üzülürdüm.şîmdi o kırışıklıkları görmek için mimik yapıyorum aynada,ancak öyle görebiliyorum.bu halimden nefret ediyorum.bugün evde temizlik var,7 yıldır gelen abla geliyor,o bile evde olmak yaramamış sana,pek mutlu görünmüyorsun falan dedi.kadının suratıma bakışını görünce bunları söylemesine bile gerek yoktu.üzülme yediysekte kafayı birlikte yedik.hatta yazdıklarının sonuna deli taklidi yapan zımbırtılardan koymuşsun ya,ben gerçekten öyle yapıpta gezicem ortalarda

günaaydınlaar....

bis artık alıştık galiba geceleri oturmaya...gündüzleri uyuyoo memeyi bile gözü kapalı emio hemen uyuyoo gece olunca o tatlı gözler bi açılıooo sormayın :) doğum yapmayan arkadaşlarda en kısa zamanda hayırlısıyla bebişlerine kawuşurlar umarım..dünyanın en tatlı en güzel duygularından ewlat sewgisi onun kokusu bakışıı...emzirmesi..elini tutması sımsıkı :)

geçmişi çok okuyamadm bi ara fundaardayı gördm çook tatlısınızz maşallahhh

diğer doğum yapan herkesi tebrik ederimmm...

bis 17.günümüz :) hergün büyüyo değişio bebişimm...

kırkımız çıksaydı rahatlıcaz...

Gece 12'ye kadar doğdu doğdu,doğmadı başak burcu olacak benim kız.yakınımda 4 kişi var başak burcu ve hiçbiriyle anlaşamam.genelleme yapmıyorum ve şartlanmıyorum tabiki ama Aslan burcu olaydı çok iyi olurdu.ben koç burcuyum,eşim terazi.burçlardan iyi anlayanlar var mı kızlar aramızda.takık değilim ama merak ediyorum.eşim ve benim burç uyumumuzu söyleyen bir arkadaş tam bizi tarif etmişti,demek ki arada tutuyor.

Kendi doktorumdan araştırmalardan ve yaşayanlardan bildiğim kadarıyla belli bi zaman geçmesi şartıyla sezaryenin üzerine normal doğum mümkün.tabi doktorun yönlendirmesi ve desteklemesi önemli malesef sezaryen yanlısı bi kolaydı doktorların olduğu bi ülke burası...ama bu sekilde 4.50 kiloluk bi bebek dünyaya getirmiş bi bayan görünce imkansındeğilmiş dedim...

Benim doktorumda söyle söyledi Normal dogum sürecini yasamış biri sonunda sezeryan dahi olsa o kisinin ikinci doğumunu normal yapma şansı varmış...

o sureleri doğuma giderken mi okuyacam ? inşallah yapıcam bende
amin canım sen kurtuldun hayirlisiyla darısı başımiza inşallah melegini bizim için de kokla
canım gozunaydin hayran kaldım doğum Hikayene maşallah ilişki doğum u tetikliyor diyorlardı demek doğruymus demi benim Kocam hayatta ikna olmaz tekrar gozunaydin canım

Dogurmayan arkadaslarımmm sizde benim gibi mısınız yaaa canım hiçbirşey yapmak istemiyo affedersiniz aksama kadar dana gibi yatıyorum... Telde netteyim zaten o da yetmiyo pc den giriyorum esim gelene kadr tek yaptıgım şey yemek yapmak bu kadar... Hergun evi silip süpürmeye niyetleniyorum ama sürekli erteliyorum.... Dışarıda çıkmak istemiyorum bu vaziyette pek mümkün değil zaten.. Akşamları site içersinde yarım saat yürüyüş o da kaplumbağa gibi ve hurma yemekten başka bişey yapmıyorum bu sekilde normal dogurabilir miyim bilmiyorum....

Gunaydin arkadaslarim,
Uykusuz gecenin uykusuz sabahi..
Dun ogleden sonra 3 den beri mikirdadanan oglumla gece mesaisinde yine beraberdik.
Yeni bir gaz ilaci vermistim dokundu mu diye dusuburken bir pirt ve rahatlama..
Gerci pirt cok kibar kacti o neydi oyle, bir karis sicradim bomba gibi patlatti :) ve rahatladi
Nasil dayandi diye uzuldum haline sonra..

Rabarbaracim dogumun oldukca zorolmus. Benim ilk dogumuma benziyor. Bebegim sancimin kesilmesiyle catida sikisti kaldi. Doktor vakumdan felan bahsetmeye baslayinca oyle bir zorladimki kendimi. Ciktiginda mosmordu yavrum. Benim de cook dikisim oldu. Bir ayda anca oturabilmistim. Cok gecmis olsun tekrar. Allah iyilik versin..

Katre yok dunden beri. Haberi olan var mi??

Yarin aksama yemege misafirim var( ne pisiricem ben yaa( bu sicakta...

ne çabuk? resmen jet gibi bir doğum olmuş süper

buna da bayıldımmmmm. geçmiş olsun chenn.ne güzel kurtulmuşsun kavuşmuşsun oğluna...bende böyle güzel güzel doğurmak istiyorumm Allahım...
çk teşekkür edriz hepinize çk şükür jet gibi oldu gerçekten inş. herkese böle kolay nasip olur.emzirme sorunumuz var meme ucumuz yok zorlanıyoruz biraz, çk şükür rahat uyuyo,bide bnm sancılar geçse az zorlanıyo gbiyim. hepinize slmlar.....buda oğluşumm

Masallah gule gule buyut bebegini, cok tatliymis..

Kontrolden geldik ama hala bi degisiklik yok nst duzenli sanci yok acilma yok bebek kanalda degil ama suyun bulanik diye ptesi suni sanci ile deneriz eger sancin gelmezse dedi doktorum ama ben suni sanci hic istemiyorum bi kac cm acilmam olsa belki tamam dicem ama hic yok napicam benim kuzu benden kopmak istemiyor dua edin kizlar kendi sancim gelsin su sanciyi dort gozle bekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi

Aynen canim ben yemek bile yapmiyorum aksam ustu kimde yemek varsa ya anneme ya kaynanama gidiyorum hamilelik boyunca iyidi ama su son hafta patliyorum resmen bide etraftan dogur dogur baskilari sanki elimdeymis gibi bu arada senlede gunumuz ayniymis beni ptesi doguma alcaklar gibi gozukuyor ama bende hicbir belirti yok

İşkolik olduklarını biliyorum. Deneyim ile sabittir ( kendi yöneticim)

Canım maşallah ne güzel bi dogum olmus , bebeğinde cok tatlı maşallah , Allah saglıkla anali babali büyütmeyi nasip etsin , insallah bol bol da sütün olsun , gecmis olsun

Son 2 haftadır ben de senin gibiydim. Ancak Pazartesi sezeryana alınacağımı duyduğumdan beri evde oturasım yok. Her anı değerlendirme istediğim coşmuş durumda

cnm son haftalarda herkes aynı hiç takılma bunlara, inş. sende normal doğurursun dana gibi yattm bnde ekmek elden su göldendi :) biraz yürü tek bu lazım bence bide dua duaa

Canım bugün gideceğim doktora oğlumun kontrolü var bende genel cerraha görüneceğim çok fena durumda Hergün çoğalıyorlar sanki krem Yada fitil verir die düşünüyorum bide bende kötü kokulu bi akıntı başladı sende de var mı böyle bişi doktordan sonra yazarım sana canım ağda için bence çok erken canım dikişlerini zorlama 40'ın çıkana kadar bekle bence ben lazer yaptırmıştım o nedenle rahatım o konuda

En güzelini yapıyorsun canım gezip tadını çıkarmakla.eşinle akşam yemeği yarın akşamdı di mi?benimde tarih belli olsa bende hemen program yapmaya başlardım ama şu an ki belirsizlikle içimden gelmiyor.depresyonumdan çıkasım yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…