2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

chen maşallah subhanallah gercekten jet gbi bi doğum olmuş gözün aydın kolayca kurtulmuşsun darısı bizim başımıza

siz nasılsınız kızlar?? minnosh beni sormuşun canım dün giremedim sadece bi değişiklik yok daha...nst normal,sancı yok suyuda iyiymiş.yürüyüş filan da yapmıyom ben bebek kanala grmemiş atkı gbi kordon var boynunda bakalım ne olcak allah yardımcımız olsun tüm bekleyen arkadaşlarla

herkese merhaba hepinizi çook özledim ve aklım hep sizde ama yoğunluktan gelemiyorum enyakın zamanda doğum hikayemi paylaşacağım inşallah.doğum bekleyen arkadaşlar Allah yardımcınız olsun inşallah doğum yapanlarda bebeklerini güle güle büyütsünler.benim oğluşum 8 günlük oldu çok şükür ama ben tam anlamıyla düzelemedim yatmak bana göre olmadığı için kendimi toparlayamadım inşallah enkısa zamanda kendime gelirim

Aynen bende miskin miskin yatıyorum bi yürüyüşe çıkarsam ancak o...kv geldiğindn beri yemeğe el sürdüğümde yok...sanki yoldan biri gelcekmiş onu bekliyomuşuz gibi bi ruh hali evde kimim arasam yoksa doğuruyomusun hala doğurmadın mı soruları valla telefonlara bile cevap veresim yok...

canım gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini inşş..bi an önce ayaklanırsın inş canım normal doğum mu oldu

Bazen benim oğlan öyle bir gaz çıkarıyor ki kendi bile sıçrıyor yavrum :) Ama ağlıyor bazen çıkarınca, nasıl canı yanıyorsa artık... onun yerine ben çeksem diyorum keşke mümkün olsa...
Bu gaz sorunu büyük sorunmuş gerçekten, derlerdi de inanmazdım...

Yaaaaa çok tatlı buuuuuuu maşallah ona

Ne kadar harika bir doğum olmuşşşş
Çok imrendim sana maşallah resmen tekrar hamile kalasım var. Bu sezaryen olayı içime oturdu benim...

Son düzenleme:
ilk doğumunu normal ikinci doğumunu sezeryanlı yapan biri olarak diyorum ki doğum doğumdur ve dünyaya bir canlı getirmek hangi yöntem olursa olsun hiç kolay değil doğumun şeklini kendimiz belirleyemiyoruz hangi yöntem bebek ve anne saglıgı için uygunsa o şekilde olmalı Allah doğum yapmayı bekleyen arkadaşlarımın yardımcısı olsun herşey bir anda olup bitiyor ve tüm sıkıntılar meleklerimizin yüzüne bakınca geçiveriyor

canım gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini inşş..bi an önce ayaklanırsın inş canım normal doğum mu oldu

çok sagol canım hayır normal olmadı hiç açıklığım yoktu ve sancım yoktu bebeğin kalp atışları yavaşlamıştı suyuda azalınca epidural sezeryanla aldılar bebeğimi 40+4 olmuştuk nasip değilmiş kızımda normal yapabildim demekki bunda da sezeryanı tatmam gerekmiş

geçmişe bakamadım henüz vakit bulup, şimdi gördüm oğluna kavuşmuşsun :) Allah oğluna uzun ve sağlıklı bir ömür, yuvanıza huzur mutluluk versin...ne kadar şanslısın normal doğumla gelmiş oğlun dünyaya. ben biliyorsun mecbur sezeryanla kavuştum, ilk üç gün sancıdan gözümü açamadım. ancak dünden beri yürümeye başladım ama hala oturup kalkmak, yatmak işkence. neyseki oğluşumun melek yüzüne bakınca hiçbirinin önemi olmuyor
bu arada oğluna bayıldım, çooook tatlı bir bebek :)

evet canım hayırlısı buymuş demekki sağlıklı olsun bebişlerimizde napalım doğum şekli önemli değil..bnmde 1 haftam var 40 haftanın dolmasına bakalım beklicem bende normal gelmesini ama sezeryana gerek olursa napalım kısmet artık

aynen bende de durumlar öyle tel çaldığında yüz ifadem değişiyor yine kim ariyo diye... Bı de tarih sormuyorlar mı deli oluyorum hersey normal görünüyor diyorum normal dogumun ne zaman olacağı belli olur mü bugun de olabilir bir hafta sonra da...

Doguran arkadaslar yardimci olun lutfen patlamak üzereyim hic acilmasiz bebek kanala girmeden suni sanciyla doğuran varmi benim ptesiye kadar bi gelisme olmazsa oyle olacak galiba oglumda 4kiloya yaklasti yoksa hic riske etmeden sezeryanmi olmaliyim yardim edinnn ltfnnn((

maşallah subhanallah beyaz patates bu çok tatlı allahın mucizesi resmen rabbim mutluluğunu daim etsin

CANIM ben yapmadım ama Sezeryana giderken komşum sezeryan olma 4 dogum yaptım dordundede hiç açılmam yoktu suni sancıya doğurdum öyle yap dedi. Ben cesaret edemedim sezeryan oldum son günümde.
Benimde erkek bebegi buyuk olur diye korkmuştum.ama daha zayıf doğdu doktor tahmininden.
Dün aksam rüyamda suni sancıya doğuruyordum
O kadar kötü olsa kadin ağız bana suni sanci al demesek herhalde.
CANIM hakkınızda hangisi hayırlıda o olsun . Belli olmuyorki kimi rahat doğuruyor kimi braz daha zor.

Kizlar sizin de bebeginizin yuzunde ergenlik sivilcesi gibi sivilceler cikti mi?? Yavrumun yanaklarinda ve cenesinde cikti napmak lazim bilmiyorum( hicbiyerinde de yok isin garibi.. İsilik de degilmis

merhaba kızlar, biz geldik :))
bu hafta bir değişiklik yapıp pazar aktivitesi olarak çocuk doğurayım dedim Pazar sabahı oğluşumla buluştuk nihayet :) size güzel bir doğum hikayesi yazmak isterdim ama anlatacak öyle fazla bir şey olmadı. hadi sezeryana dediler, yarım saat sonrada oğlumun melek yüzünü gördüm..
ama birşeyi söylemezsem içimde kalır...zorunlu sezeryan olacakları korkutmak istemem, lafım normal doğumdan korkup sezeryan isteyenlere...sezeryan olacağıma on tane normal doğum tercih ederdim. o an sancı falan yok belki ama sonrası pek sevimli değil.

Kizlar sizin de bebeginizin yuzunde ergenlik sivilcesi gibi sivilceler cikti mi?? Yavrumun yanaklarinda ve cenesinde cikti napmak lazim bilmiyorum( hicbiyerinde de yok isin garibi.. İsilik de degilmis

canım aynı şey benim oğlumda da var, sadece yanaklarında ve alnında...dün 5 günlük muayenedeydik. doktorumuz bazı çocuklarda bu şekilde olur zamanla geçecek dedi. belki seninki de aynı sebeptendir.

Teşekkür ederim arkadaşım.. Bizim de sanırım yavaş yavaş yoluna girmeye başladı süt olayları. Ben de dediğin gibi artık ağzının kenarından çıkan sütü görüyorum ve bırakınca sıktığımda hala süt oluyo. Daha da artacak inşallah. Bol bol sütlü sağlıklı günler diliyorum..

Bana da gecer dedi nerdeyse 3haftamiz dolacak ama gecmiyor (

doktor görüp aynı şeyi söylediyse hiççç kafana takma, 3 hafta uzun bir süre değil. ben zamanını sordum, bebeğe göre değişiklik gösterirmiş şuan cilteki bu tür şeyler. cildin hassasiyeti ve bulunduğu ortamın havası ile ilgili dedi. mesela bizde kırmızı lekeler de çıkıyor ertesi gün geçiyor, cilt havaya adapte oluyor dedi. bu lekeler ve süreler köyle şehire, Karsla İzmir e göre değişirmiş. birde anneden gelen genlere...uzun anlattım ama bende pek evhamlı olunca doktor detay açıklama yapmak zorunda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…