- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #49.821
En güzelini yapıyorsun canım gezip tadını çıkarmakla.eşinle akşam yemeği yarın akşamdı di mi?benimde tarih belli olsa bende hemen program yapmaya başlardım ama şu an ki belirsizlikle içimden gelmiyor.depresyonumdan çıkasım yok yani.
Tarihi bekleme canım. Bence günlerini doldur sen de. Ne zaman ne olacagi belli degil.
Evt yarın akşam bir yemek yiyelim dedik. Bir daha ne zaman olur artık orası meçhul:)
Şuanın nst ye baglıyım ve oradan yazıyorum. Burdan çıkışda da eve gidedim yok. 5 gündür hergün hastanedeyiz. Ne bir ağrı ne bir belirti var.
Kizlar sizin de bebeginizin yuzunde ergenlik sivilcesi gibi sivilceler cikti mi?? Yavrumun yanaklarinda ve cenesinde cikti napmak lazim bilmiyorum( hicbiyerinde de yok isin garibi.. İsilik de degilmis
oy maşallah çok güzel bi kızmış bu, Allah nazardan esirgesin
merhaba kızlar, biz geldik :))
bu hafta bir değişiklik yapıp pazar aktivitesi olarak çocuk doğurayım dedimPazar sabahı oğluşumla buluştuk nihayet :) size güzel bir doğum hikayesi yazmak isterdim ama anlatacak öyle fazla bir şey olmadı. hadi sezeryana dediler, yarım saat sonrada oğlumun melek yüzünü gördüm..
ama birşeyi söylemezsem içimde kalır...zorunlu sezeryan olacakları korkutmak istemem, lafım normal doğumdan korkup sezeryan isteyenlere...sezeryan olacağıma on tane normal doğum tercih ederdim. o an sancı falan yok belki ama sonrası pek sevimli değil.
Bana da gecer dedi nerdeyse 3haftamiz dolacak ama gecmiyor(
oy maşallah çok güzel bi kızmış bu, Allah nazardan esirgesin
geçmiş olsun canım,inşallah bi an önce iyileşirsin, Allah bağışlasın yavrunu da..
sen bi de beni gör ,3. sezeryandan sonra organlarım yer değiştirdi resmen, niye ilkini sezeryan oldum diye okadar kızdım ki kendime..gerçi biraz mecbur kalmıştım ama...
korkutmak gibi olmasın ama her sezeryan daha zor oluyor...
geçer canım inşallah,dr da söylemiştir yenidoğan bebeklerde görülen bişey onlar, inşallah geçecek sıkma canını...
Hanımlar ;
Öncelikle herkese merhabalar, herkes bebişlerin derdine düştüğünden buralar boş kalmış.
Ben de bu aralar çok uğrayamadım. Aslında yazabilirdim ama inanın içimden gelmedi. Ufak çaplı bir depresyon geçiriyorum sanırım. Kızım 3 kilo doğdu. 15. gün sadece 300 gr aldığını öğrendik. Sağlık ocağındaki ebe azarlar gibi konuştu. Bir hafta önce kontrolde doktor emzirme süreme uykusuna normal demişti halbuki. Şimdi daha düzenli saatli emzirmeye çalışıyorum. Sadece uyanıkken memeyi aldığı için yarım saat uyandırmaya çalışmakla geçiyor. Altını açıyorum, yüzünü yıkıyorum, burnunu sıkıyorum, ayağının altını kaşıyorum hatta çimdikliyorum ama yok uyanmıyor bir türlü. Tabii benim sinirler harap oluyor artık. Saçma sapan şeylere ağlıyorum sürekli. Göğsümün acısı dinmedi hala. Annem inatla sağmama karşı çıkıyor. Tersliyorum üzülüyor. Kızım da bana aynısını yapacak diye bi posta daha ağlıyorum. Annemin yakınlaşma çabalarına ilgisiz kalan eşime sinirleniyorum ağlıyorum. Onu yedin bunu yemedin denmesine deliriyorum. Sürekliannemin oooo ben senin doğumunda neler çektim sen dert aranıyorsun demesine sinirleniyorum.
Bir de sorularım var.
Bir emzirmenin başından diğer emzirmenin başına 2 saat geçmeli değil mi?
15 dak emmesi yeterli midir?
Benimki gibi bebeği yalnızca uyanıkken meme alanlar Geceleri nasıl uyandırıp emziriyorsunuz?
Yürüyüş yapsam biraz dikişler zorlanır mı? Çok bunaldım
Dogurmayan arkadaslarımmm sizde benim gibi mısınız yaaa canım hiçbirşey yapmak istemiyo affedersiniz aksama kadar dana gibi yatıyorum... Telde netteyim zaten o da yetmiyo pc den giriyorum esim gelene kadr tek yaptıgım şey yemek yapmak bu kadar... Hergun evi silip süpürmeye niyetleniyorum ama sürekli erteliyorum.... Dışarıda çıkmak istemiyorum bu vaziyette pek mümkün değil zaten.. Akşamları site içersinde yarım saat yürüyüş o da kaplumbağa gibi ve hurma yemekten başka bişey yapmıyorum bu sekilde normal dogurabilir miyim bilmiyorum....
Hanımlar ;
Öncelikle herkese merhabalar, herkes bebişlerin derdine düştüğünden buralar boş kalmış.
Ben de bu aralar çok uğrayamadım. Aslında yazabilirdim ama inanın içimden gelmedi. Ufak çaplı bir depresyon geçiriyorum sanırım. Kızım 3 kilo doğdu. 15. gün sadece 300 gr aldığını öğrendik. Sağlık ocağındaki ebe azarlar gibi konuştu. Bir hafta önce kontrolde doktor emzirme süreme uykusuna normal demişti halbuki. Şimdi daha düzenli saatli emzirmeye çalışıyorum. Sadece uyanıkken memeyi aldığı için yarım saat uyandırmaya çalışmakla geçiyor. Altını açıyorum, yüzünü yıkıyorum, burnunu sıkıyorum, ayağının altını kaşıyorum hatta çimdikliyorum ama yok uyanmıyor bir türlü. Tabii benim sinirler harap oluyor artık. Saçma sapan şeylere ağlıyorum sürekli. Göğsümün acısı dinmedi hala. Annem inatla sağmama karşı çıkıyor. Tersliyorum üzülüyor. Kızım da bana aynısını yapacak diye bi posta daha ağlıyorum. Annemin yakınlaşma çabalarına ilgisiz kalan eşime sinirleniyorum ağlıyorum. Onu yedin bunu yemedin denmesine deliriyorum. Sürekliannemin oooo ben senin doğumunda neler çektim sen dert aranıyorsun demesine sinirleniyorum.
Bir de sorularım var.
Bir emzirmenin başından diğer emzirmenin başına 2 saat geçmeli değil mi?
15 dak emmesi yeterli midir?
Benimki gibi bebeği yalnızca uyanıkken meme alanlar Geceleri nasıl uyandırıp emziriyorsunuz?
Yürüyüş yapsam biraz dikişler zorlanır mı? Çok bunaldım
saol canım iyi dileklerin için...ikinci çocuğu düşünmediğim için rahmimi aldırmayı düşünüyordum (ailede kanser riski yüksek) ama bu tecrübeden sonra cesaret edebilir miyim bilmiyorum. bende insanları korkutmak istemem ama sancı çekmeye korkup sezeryan tercih edenin aklı akıl değil bilsin isterim. dikişlerdeki acı umrumda bile olmadı gaz sancısının yanında. neyseki dördüncü günde sancı konusunu çözdük, şimdi sadece dikişlerin acısı kaldı...ben 1 tanede yamuldum seni hayal bile edemiyorum 3. ye nasıl dayandın
Allah analı babalı buyutsunnn ya maşallah
fundacım kırkbir kere maşallah tebarekallah rabbim nazarlardan korusun yaaa harikasınızzz
Bende hamileliği sevenlerdenim, ondan 3 tane yaptım galiba
Maşallah canım sende bebisinde cok guzelsiniz , Allah nazardan saklasın
Fundaaaacim bu ne güzellik böyle . Sende oğlunda ne kadar ama o kadar çok guzelsiniz böyle :) maşallah canım size Allah nazarlardan kem gözlerden korusun .
koca bı masallahhh gelsn bızden o zaman cnm :)cok yakışıklı bı ogul var allah analı babalı sağlıklı buyutsn ınss ... evt ınsan gerçekten nazardan korkuyo..o gogus yarası bndede var cnm mahvoldummm acayıp acıyo çatlak catlakk sureklı krem suruyormm oyle kolayda gecen bısey degl ufff :)
Funda masallah..
Seni hep sarisin canlandirmistim gozumde...
Avatar resminden dolayi herhalde..
Üçünüze de maşallah! Allah ayırmasın sizleri birbirinizden. Oglusta çok tatlı.
fundacım o kadar güzelsiniz ki
maşallah ailenize, meleğin de çok tatlııııı
ooyy çok güzelsiniz yaa hepinize de maşallah subhanallah
Ben niye göremiyorum resmi yaçok merak ettim notbooktan bakıcam birazdan kendime gelip kalkabilirsem. Şimdiden maaşallah diyim
Cnm kusura bakma ama bu derece ağır şekilde gurur meselesi haline getirmene bi anlam verememekle birlikte anlamaya da çalışıyorum seni.. Zaten sezeryan doğumun tercih edilmediği biyerde yaşıyormuşsun, yani mutlaka geçerli bi sebeple alınmışsın ameliyata ve çok şükür ki bebeğin sağlıklı sen de çok iyisin.. Kendini veya bir başkasını suçlamakla değil en güzel günlerinin tadını çıkarmakla meşgul ol.. İnş bir gün normal doğum tecrübesi de yaşarsın neden olmasın
Hayırlı olsun cnm inş çok güzel bir doğumun olur.. Benm de tercihim epidural normal doğum ve burda buşekilde doğum yapan çok arkadaş oldu diye hatırlıyorum, hatta epiduralin bir nimet olduğundan bahseden vardı :)) inş herşey yolunda gider de kolay ağrısız doğumlarımız olur..
Ben de merak ediyorum cnm nasıl bişey acaba hiç araştırmadım da ..
Canım maşallah size...Allah nazardan korusun ailece çok tatlısınız
ay maşallah sen çok tatlı bir annesin çok güzelsin maşallah subhanallah bebeğide harika allah mutluluğunuzu hiç bozmasın
günaaydınlaar....
bis artık alıştık galiba geceleri oturmaya...gündüzleri uyuyoo memeyi bile gözü kapalı emio hemen uyuyoo gece olunca o tatlı gözler bi açılıooo sormayın :) doğum yapmayan arkadaşlarda en kısa zamanda hayırlısıyla bebişlerine kawuşurlar umarım..dünyanın en tatlı en güzel duygularından ewlat sewgisi onun kokusu bakışıı...emzirmesi..elini tutması sımsıkı :)
geçmişi çok okuyamadm bi ara fundaardayı gördm çook tatlısınızz maşallahhh
diğer doğum yapan herkesi tebrik ederimmm...
bis 17.günümüz :) hergün büyüyo değişio bebişimm...
kırkımız çıksaydı rahatlıcaz...
kim kim kaldık şimdi dogurmayan...
Canım yoklamamı vereyim,hala bireysel takılıyorum.koca göbeğim yerinde,memeler ortalarda değil,evde yalnızım yani nasıl davranmam gerektiğîne karışan eden yok,gece uyuyor sayılırım,gelen telefon sayısı arttı ama hayırlı olsuna arayıp hadi artık doğurla biten konuşmalar yapıyorum.benden ümidi kesin artık kızlar,ben ve kızım bu azimle sizin veletlerin ilk dişlerini bile görürüz.bugün bana temizliğe 7 yıldır gelen ve 4 çocuğu olan abla bile keşke haftaya gelseydim,ev toz olacak sen doğurana kadar dedi :))))). 4 çocuk doğurmuş ya deneyimlerinden faydalanayım diye sordum o da mideme dokundu ve daha göbeğin tam düşmemiş,midenin yeri henüz boşalmamış dedi...şimdi tekrar soruyorum size,benden ümidiniz var mı kızlar?????? Kızım Aslan burcu olamıycak diye düşüneceğime eylül ayına kalırsa diye üzülsem fena olmaz di mi????
canım ben hastaneye gittiğimde yaptık ablam suyun içine koydu okunacakları okudu açılmaya başladı çiçeklerio sureleri doğuma giderken mi okuyacam ? inşallah yapıcam bende
Dogurmayan arkadaslarımmm sizde benim gibi mısınız yaaa canım hiçbirşey yapmak istemiyo affedersiniz aksama kadar dana gibi yatıyorum... Telde netteyim zaten o da yetmiyo pc den giriyorum esim gelene kadr tek yaptıgım şey yemek yapmak bu kadar... Hergun evi silip süpürmeye niyetleniyorum ama sürekli erteliyorum.... Dışarıda çıkmak istemiyorum bu vaziyette pek mümkün değil zaten.. Akşamları site içersinde yarım saat yürüyüş o da kaplumbağa gibi ve hurma yemekten başka bişey yapmıyorum bu sekilde normal dogurabilir miyim bilmiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?