2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar salı gunu spınal anestezı ıle dogum yaptım!!!ılk ıkı gun hıc bır agrım yokken dun ve bugun olamak uzere ıkı gundur yogun bır bas agrısı var!!!mınoset plus verdı doktorum!!!ama gecmek bılmıyor agrım!!!sızlerde de oldumu,ne yaptınız!!

tatlım sende benim gibi 5 kat merdiven in çık bide evi temizle akşamına sancılanıp hastaneye gidersin :)
sorma canım ya Zaten evi ne zaman temizlesem aklıma sen geliyorsun :) Sonra diyorum bı de merdiven mı inip çıksam belki benim dogum da baslar falan... Bizim merdivenlerde biraz sevimsiz eve taşındığınızdan beri bir kere inip çıkmadım zaten 11. Kattayim...
Yürüyüş bile zar zor yapıyorum belim ağrıyo hemen..

canım ben de suni sancıyla doğum yaptım 2 cm açılmam vardı ama bebek kanala girmemişti. suni sancı açılmayı başlatır zaten 6 cm açılmadan sonra şiddetli sancılar başlıyor o yüzden açılmanın olmaması çok sorun olmaz bence.en azından dene derim. sancılar şiddetlenip açılma başlamaşsa sezeryanı tercih edersin.

benimde bugün 10. günüm dikişler iltihap yaptı açılma oldu ilaç kullanıyorum bugn kontrole gittik henüz iltihap geçmemiş ilaçlara devam canım yanıyor sabrediyorum ama moralim çok bozuk sezeryan doğursaydım daha mı çabuk iyileşirdim diyorum bazen
şükürler olsun ki hemoroid geçti gibi bişey ilk zaman hemoroidden dikişlerimi unutmuştum şimdi tersi oldu

canım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğumun olur inşallah :)

Canım hangimiz başımıza tam olarak ne gelecek emin olamıyoruz ki!!!! Bende her an taklaya gelebilirim yani :))))) insan bazen doğru olanı bildiği halde basireti bağlanıp tersini yapabiliyor.inşallah ne olursa olsun hepîmiz en kısa sürede toparlanıp vatana millete işe yarar hale gelebiliriz.bizim Nazlı sıpaların bize acilen ihtiyacı var çünkü.bu topikteki herkes (baştan beri dikkatimi çekiyor,daha önce yazmıştımda) çok güçlü kadınlar,bu kadarcık şeye mi pabuç bırakıcaz? Daha önceki paylaşımlarımızı okuyorduysan görmüşsündür zaten.hepimiz hayatta güzel güzel kalaylanıp şimdi mi of diyeceğiz???atlatıcaz herşeyi balım,merak etme sen )))))

canım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğumun olur inşallah :)
âmin gribeyaz inşallah. Bu arada Belgin hanim ayrılıyormuş ayın 1 inde hastaneden sen ona mi gidiyorsun dogum yaptigin doktora mi....Gidisiyle ilgili hiçbirşey hissedemiyorum zaten kalsa da gece dogum yaparsam gelmeyecekti... Bu konu hala canimi sıkmıyor değil hayırlısı hakkımızda....

ayrıldığından haberim yoktu niye ayrılıyor acaba :)
doğum yaptığım doktora gidiyorum nagihan hanıma memnunum belgin hanımdan daha güzel bilgi veriyor baştan beri ona gitmediğime pişman oldum diyebilirim... ben doğumda başka doktorun gelmesi ile ilgili problem yaşamadım inşallah sende yaşamazsın canım..
bu arada çalışanlar çok ilgili doktorlardan daha güler yüzlü..
aa bide msj kutun doluymuş sana özelden msj atamadm

Sanirim nisanim geliyor kizlar sun aksam peceteye sari-yesil arasi sumuksu bisey geldi azcik sonra iki uc kere yine oldu....sabah rengi sari-beyaza döndü ama cok az gelio demin baktim rengi pembemsi olmus birde hafiften adet sancisi var...ellerim cok uyusuk zor yaziyorum...bakalim ne zaman gelecek yaramazimiz. Bugun 39+1 olduk.

Allaha emanet olun

ay allahım çok eyecanlandım hadi hayırlısı rabbim yardımcın olsun sancıların az hissedilir kolay bir doğum olsun banada dua et ne olur peşinden bende geliyim

Gece 12 den beri sancı çekiyorum, nst e sancılar 100 70 20 100 ... ama işte düzenli değil açılma 1,5 cm ve eve dönüş bu gece uyku yok anlaşılan ama yarın büyük gün... Dualarınızı bekliyorum...

ay allahım çok eyecanlandım hadi hayırlısı rabbim yardımcın olsun sancıların az hissedilir kolay bir doğum olsun banada dua et ne olur peşinden bende geliyim

hepimize dua ediyorum canim Allahim mutlu sona ulastirsin bizi ellerimizi bos birakmasin insallah... Daha bekliyorum bakalim kasilmalar duzenli degil ama hala az az geliyor peceteye hala nisan.Az kaldi az :)

Arkadaşlar bu arada android telefonlardan google play den kolik bebek uygulaması ve onunla birlikte başka uygulamalarda var avsiye ederim bir bakın..

Ay ben de sıkıstırayim doktoru hicbisey soylemiyorlar yaa

Günaydın, bugün dogum yapacak arkadaslara kolay sağlıklı doğumlar diliyorum.

Hastanede süt verdıkten sonra göğüslerden süt akıyor mu? Gögüslere Ped mi konulması gerekiyor? Eğer öyleyse sürekli sütyen mi takmak durumundayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…