- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #49.841
sorma canım ya Zaten evi ne zaman temizlesem aklıma sen geliyorsun :) Sonra diyorum bı de merdiven mı inip çıksam belki benim dogum da baslar falan... Bizim merdivenlerde biraz sevimsiz eve taşındığınızdan beri bir kere inip çıkmadım zaten 11. Kattayim...tatlım sende benim gibi 5 kat merdiven in çık bide evi temizle akşamına sancılanıp hastaneye gidersin :)
Doguran arkadaslar yardimci olun lutfen patlamak üzereyim hic acilmasiz bebek kanala girmeden suni sanciyla doğuran varmi benim ptesiye kadar bi gelisme olmazsa oyle olacak galiba oglumda 4kiloya yaklasti yoksa hic riske etmeden sezeryanmi olmaliyim yardim edinnn ltfnnn((
Slm canım ben de normal doğum yaptım ve 10. Gunum dikişlerin hala biraz acıyor ama aslında sanırım benı de asıl hemoroıd zorluyor. Sen hemoroıd ıcın dr a gıttın mı. Şimdi agda zamanım geldi yapmaya da çok kprkuyorum mikrop kapcak diye. Dr a da gıdemoyorum bu yuzdem off.
sorma canım ya Zaten evi ne zaman temizlesem aklıma sen geliyorsun :) Sonra diyorum bı de merdiven mı inip çıksam belki benim dogum da baslar falan... Bizim merdivenlerde biraz sevimsiz eve taşındığınızdan beri bir kere inip çıkmadım zaten 11. Kattayim...
Yürüyüş bile zar zor yapıyorum belim ağrıyo hemen..
Lionvirgo yu bugün görmedim. Dogum mu yaptı bilen var mı?
âmin gribeyaz inşallah. Bu arada Belgin hanim ayrılıyormuş ayın 1 inde hastaneden sen ona mi gidiyorsun dogum yaptigin doktora mi....Gidisiyle ilgili hiçbirşey hissedemiyorum zaten kalsa da gece dogum yaparsam gelmeyecekti... Bu konu hala canimi sıkmıyor değil hayırlısı hakkımızda....canım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğumun olur inşallah :)
âmin gribeyaz inşallah. Bu arada Belgin hanim ayrılıyormuş ayın 1 inde hastaneden sen ona mi gidiyorsun dogum yaptigin doktora mi....Gidisiyle ilgili hiçbirşey hissedemiyorum zaten kalsa da gece dogum yaparsam gelmeyecekti... Bu konu hala canimi sıkmıyor değil hayırlısı hakkımızda....
Arkadaslar nisaya gidenler kimlerdi...Doktorunuz kim ve memnunmusunuz...biraz bilgi verebilir mısınız...
Sanirim nisanim geliyor kizlar sun aksam peceteye sari-yesil arasi sumuksu bisey geldi azcik sonra iki uc kere yine oldu....sabah rengi sari-beyaza döndü ama cok az gelio demin baktim rengi pembemsi olmus birde hafiften adet sancisi var...ellerim cok uyusuk zor yaziyorum...bakalim ne zaman gelecek yaramazimiz. Bugun 39+1 olduk.
Allaha emanet olun
ay allahım çok eyecanlandım hadi hayırlısı rabbim yardımcın olsun sancıların az hissedilir kolay bir doğum olsun banada dua et ne olur peşinden bende geliyim
doktor görüp aynı şeyi söylediyse hiççç kafana takma, 3 hafta uzun bir süre değil. ben zamanını sordum, bebeğe göre değişiklik gösterirmiş şuan cilteki bu tür şeyler. cildin hassasiyeti ve bulunduğu ortamın havası ile ilgili dedi. mesela bizde kırmızı lekeler de çıkıyor ertesi gün geçiyor, cilt havaya adapte oluyor dedi. bu lekeler ve süreler köyle şehire, Karsla İzmir e göre değişirmiş. birde anneden gelen genlere...uzun anlattım ama bende pek evhamlı olunca doktor detay açıklama yapmak zorunda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?