2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim insallah sutun fosur fosur gelir. Sen gotur yaninda gerekirse kullanirsin. Benim sutum hastanede gelmemisti evde geldi..

Allah yardımcın olsun canım,inşallah kolay bi doğum olur ve sagsalim bebegini kucagına alırsın,Allah kolaylık versin

Arkadaslar nisaya gidenler kimlerdi...Doktorunuz kim ve memnunmusunuz...biraz bilgi verebilir mısınız...

Bende nisaya gidiyorum drum murvet hanim memnunum bende tavsiye uzerine gittim....

Bu arada herkese gunaydin tedirgin bekleyisimiz devam ediyor ptesiye kadar oglumuza zaman verdik insallah kendi sancim gelir

Ağustos annelerine biz de takıldık teyzelerimiz.. Denizimle geldik :)

Eki Görüntüle 784193

Çok tombiş çok şeker maşallah canım
öpmek istedimmm :)))

Gözün aydın canım kavuşmuşsun :) Sağlıkla, güle güle büyüt meleğini

Geçmiş olsun canım. Hepsi geçecek merak etme. İdrar enfeksiyonu bonus olmuş ama Çok geçmiş olsun... Bol su içiyosun di mi, daha kolay geçer...
Pedin markasını değiştir istersen, ben craft kullanıyorum çok memnunum. hiç kalkan kullanmadım gerek olmadı.

O ebenin ben
Bozma moralini canım, doktor iyi dediyse iyidir. Acıksa zaten ağlar bebeğin, o kadar stres yapma. gece bizimki 2 kere falan uyanıyor emzirip gaz çıkarıyoruz sonra uyuyor gene. Gündüz hep uyanık kalmaya başladı çok az uyuyor Gerçi buna da şükür, tam tersi de olabilirdi...
2 saat ya da 1,5 saat yetiyormuş canım emzirme arası. 15 dakka yetebilir, ama bebekten bebeğe değişiyormuş. Emdiği kadar emsin bırak, tabi eğer yaran yoksa... İlk günler benim oğlum 45 dakka emiyordu
Yürüyüş yapabilirsin, açılırsın çok iyi gelir sana... Depresyonunu da azaltır ya da geçirir belkim :)

canım geçmiş olsun.. ben varım bu illetten tam 8 gündür çeken :// doğum yaptığımın ertesi günü bir başladı hayatımı zindana çevirdi resmen.. dikiş acılarımı bile unuttum. 2 gün önce de acillik oldum malesef. 2 tane 1000 lik serum ve ağrı kesici iğne yedim 5 saat kaldım hastanede..
bolca sıvı tüketmen gerekiyor. 4-5 lt kadar! sütsüz şekersiz nescafe, kola içmelisin. ilaçlarını da düzenli kullan..ve tabi full yatış.. ben acillik olduğum gece resmen ölüyorum sandım yüzüm gözüm şişti ağrıdan.. hayatımda hiç yaşamadım böylesini...

inşallah seninki daha kısa sürer.. 9 günlük olduk bugün. ben daha yeni yeni düzeliyorum.. bol bol sıvı tüketmeyi ihmal etme sakın.. geçmiş olsun tekrar..

hastanede öyle aman aman süt gelmiyor zaten, su-yağ gibi bişeyler ağız sütü denilen süt geliyor ama 3-4. günden sonra anca süte dönüşüyor ve göğüsler dolunca sızdırıyor tabi...

allah bir avazda kurtarsın inş... iyi haberlerini bekliyoruz....

Arkadaslar nisaya gidenler kimlerdi...Doktorunuz kim ve memnunmusunuz...biraz bilgi verebilir mısınız...

Canım doktorun nisada diye özellikle orayı tercih etmiyosan çamlığa git bence. hem fiyatları çok yüksek değil hem ebeleri çok tatlı (özellikle aysel ebe) hem de yenidoğan için yoğun bakım ünitesi var. gerekirse allah korusun aynı hastanede olması çok önemli. nisada yok bildiğim kadarıyla yoğun bakım

Oyyy canım çok sevindim sen de kavuşuyorsun meleğine :)
Hadi bakalım gülerek gelin inşallah :)

canım hastanedeyken, yani bebek daha yeni doğduğunda sütün de daha yeni yeni geliyor, ped koyacak, fışkıracak kadar çok olacağını sanmam. bebek güçlendikçe, emdikçe sütün artıyor.

az kalmış canım senin de, ne güzel :) dualarımız seninle, güzel haberlerle dön inşallah :))

Benimde dikişlerimde enfeksiyon varmış dün muayene etti pis kokulu akıntım vardı şüphelenmiştim alttan muayene etti ciyak ciyak bağırdım artık dayanamıyorum yoklanmaya iğne verdi iki tane fitil verdi kara kara düşünüyorum o fitilleri nasıl koyucam vajinaya die Allah yardımcımız olsun hemoroid için de doktora gittim oda ilaç verdi normal doğum yaptım o yüzden böle oldu dedim öyle düşünme dedi sezeryanda da aynı sıkıntıları yaşabilirdin sen normal doğum yaparak bebeğin için em doğrusunu yaptın dedi. Ben zaten pişman değilim ne kadar acı çekmiş çekiyor olsamda onu dünyaya benim getirmiş olmamın verdiği mutluluk ta apayrı

hiçbirini kafana takma, birkaç güne düzelirsin...öyle güzel yapmışsın ki normal doğum yapmakla. ben çok istememe rağmen sezeryan olmak zorunda kaldım, çok özeniyorum normal doğum yapan annelere
sezeryan sonrası sıkıntılar daha büyük ve süreç çok daha uzun. bana sezeryandan önce lavman yapılmamıştı, sonrasında da dört gün tuvalete çıkamadım, ölüyorum sanıyordum. dikişlerin acısını falan hissetmiyordum gaz sancısından. dün bugün gaz bitti dikişler ben burdayım dedi 6 ay ağır kaldırma, gülerken öksürürken dikkat et, üşütme..offfff geçer mi zaman
Allah bebeğine ve sana sağlık uzun ömür versin canım

Merhaba arkadaşlar umarım bebişlerinizde sizlerde iyisinizdir.Bayağıdır giremiyorum.Bizim hala süt sorunumuz var.ütüm minnacık kızımı doyurmuyor.Mama takviyesi yaapıyorum.Bir geçmişi okumaya çalışayım.

merhaba kızlar...ayın 21inde 41+2 de suni sancı ile normal doğum yaptım.bebeğim ve ben iyiyiz.toprak ali 3200 gr 50 cm ile dünyaya geldi.bugün 3 gün oldu ve emişmekten paramparça olan göğüslerim ve oğlumla mücadele içindeyiz.allah herkese bunu nasip etsin,yeni bebeği olanlara da allah kolaylık versin.ayrıntıları daha sonra yazıcam,zor oldu ama allah yardım etti

Canım benim sütüm ilk 3 gün hiç gelmedi.Hastanedeyken sarılık başladı ve mecburen mama verdik.Eve geldik hala bir damla sütüm yok.Tabi mamaya devam.Hastanelerde olan sağma makinelerinden kiraladık.Onunla iki göğsümden toplam 2 yemek kaşığı kadar çıktı.Sağıp verdim ve doymadığı için mamada verdim.Sütüm hala artmadı.Çok üzülüyorum ama elimden birşey gelmiyor.

Canım benimde başım çok ağrıdı doktorum günde 2 fincan şekersiz nescafe iç dedi.İçmezsen başın ağrır dedi.Nescafe içtiğim günler başım ağrımadı.Sanada öneririm.

Asasa gercekten mi???? Hemen deneyeyim umarim ise yarar, sagol canim

İnsallah canim her gun yenisi cikiyor yavrumda(

Hadi geçmiş olsun canım, memen de hızlı iyileşir inşallah... güle güle büyüt oğluşunu

kızlar yine yeniden eski vazifemi ifa etmek için buradayım

Dilemma arkadaşımızın meleği perşembeyi cumaya bağlayan gece saat 00:24 de spinal sezeryan ile dünyaya gelmiş bu gece de eve çıkıyorlarmış.. hepinize selamı varr

Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzusunu

Yalovacanımm neredesin bak dilemma da kıdem atladıı sen hala otur Kızma kuzum senin de haberini almak için sabırsızlanıyorum napimm :))

selam kızlar
hazır eşimde evdeyken heryerleri kaldırıp temizliyoruz
nasıl olsa bizim paşanın gelmeye nıyetı yok bende kalan işlerimi bitireyim bari

dün doktor kontrolumuz vardı
bu sefer bayagı umutluydum doktorumdan 'doğum yakın' sözünü duymaya ama bizde hala tık yok
dün 38+6 günlüktük ve kilo durumumuz 3.735 gr olmuş
doktora açık açık sordum walla
'doktor hanım annemde kayınvalıdemde uzaktalar eger doğum yakınsa birini çağırıcam
daha günüm varmı dedim...
(bu arada annem ankarada, ms hastası ablamın bakımıyla ilgileniyor erkenden çağıramıyorum
sonuçta doğumdan sonrada bır kaç gun yanımda kalsın istıyorum
erkenden çağırıp yanımda kalması gibi bır lüksüm yok yanı
kayınvalıdemde yenı doğum yapan görümcemın yanında
oda sıkıntılı bır sekılde sezeryanla doğum yaptı ona yardımcı oluyor
yanı kımseyı erkenden çağıramıyorum...)
doktorum bunları duyduktan sonra ozaman şuanda kımseyı çağırman gerek yok
senın doğumuna daha var dedi
walla sevineyımmı, üzüleyımmı bılemedım ama bı burukluk olmadı desem yalan olur...
artık günler geçmek bilmiyor sanki
ALLAHIM HERKESLERE YARDIM ET....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…