- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #49.881
kızlar yine yeniden eski vazifemi ifa etmek için buradayım
Dilemma arkadaşımızın meleği perşembeyi cumaya bağlayan gece saat 00:24 de spinal sezeryan ile dünyaya gelmişbu gece de eve çıkıyorlarmış.. hepinize selamı varr
Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzusunu
Yalovacanımm neredesin bak dilemma da kıdem atladıı sen hala oturKızma kuzum senin de haberini almak için sabırsızlanıyorum napimm :))
isilik olmadığına emin misin canım?
Merhaba arkadaşlar umarım bebişlerinizde sizlerde iyisinizdir.Bayağıdır giremiyorum.Bizim hala süt sorunumuz var.ütüm minnacık kızımı doyurmuyor.Mama takviyesi yaapıyorum.Bir geçmişi okumaya çalışayım.
Benimde dikişlerimde enfeksiyon varmış dün muayene etti pis kokulu akıntım vardı şüphelenmiştim alttan muayene etti ciyak ciyak bağırdım artık dayanamıyorum yoklanmaya iğne verdi iki tane fitil verdi kara kara düşünüyorum o fitilleri nasıl koyucam vajinaya die Allah yardımcımız olsun hemoroid için de doktora gittim oda ilaç verdi normal doğum yaptım o yüzden böle oldu dedim öyle düşünme dedi sezeryanda da aynı sıkıntıları yaşabilirdin sen normal doğum yaparak bebeğin için em doğrusunu yaptın dedi. Ben zaten pişman değilim ne kadar acı çekmiş çekiyor olsamda onu dünyaya benim getirmiş olmamın verdiği mutluluk ta apayrı
Aynen canim ne buyuk ismis bu sut yetmemesi ben de takviye yapiyorum ama icim sizliyor mama verirken(
İnsallah canim her gun yenisi cikiyor yavrumda(
Benimde içim sızlıyor.Herkesin sütü yetiyor benimki neden yetmiyor diye düşünüyorum.Ama yapacak birşey yok.Birde herkes aynı şeyleri söylüyor.bol bol su iç, komposto iç, bulgur ye, sürekli emzir...Sıkıldım artık bu sözleri duymaktan.
merhaba kızlar.. biliyorsunuz benim bir köpeğim vardı.. ama artık yok.bugün bebeğimi kucağımda görünce saldırıya geçti. ne yapacağımı şaşırdım.. çok korktum.. bi an kapıyı bile kıracak sandım. ki köpeğim çenesi en güçlü olan cins (rottweiler) . çok kıskandı.. mecburen sevdiğimiz bir aile yakınımızın bahçesine yolladık.. onu bir daha görebileceğimi sanmıyorum.. içim yanıyor.. istem dışı ağlıyorum.. ama eğer kızıma bişi yapacak olsaydı daha çok yanardı.. bebeğimin tırnağı bile şuan benim canımdan kıymetli... kendime çok kızıyorum ikisininin arasında bir tercih yapmak zorunda kaldığım için.. keşke o dengeyi kurabilseydim. kızım hayvan sevgisiyle büyüyebilseydi.. üzgünüm.. üzgünüm.. hemde çok üzgünüm... bugün annemde memleketine gitti. bu gece eşimde yok. bebeğimle yanlızım.. psikolojim çok bozuldu bugün.. keşke böyle olmasaydı.
hiç üzülme canım şer gibi görünen olaylarda hayır vardır belki ileride daha önemli bir şey olabilirdi sağlık olsun hayvan sevgisini biraz daha büyüsün öyle verirsin inşallah bebeğinin sana daha çok ihtiyacı var
Doğuramıyoooooooom,doğuramıyooom!!!!!!!!! Doğurabileceğime inancım vallahi kalmadı,zaten bana hiç BEN doğuracakmışım gibi gelmiyor.sanki gelip başkası doğurcak.hani küçükken biz nasıl doğduk diye sorunca"hastaneden aldık" derlerdi ya sanki bende hastaneye gidip alıp gelecekmişim gibi geliyor.geçen hafta bebek kurabiyesini bugün yaparız diye konuşmuştuk teyzelerle,bugün diyorlar ki 3-4 gün sonra yapalımda bayatlamasınlar :))))) Allahım gülsem mi ağlasam mı bilemedim.iyice gardım düşüyor böyle şeyler duyunca.zaten hiç hamile gibi geçirmedim hamileliğimi fiziksel olarak,of bile demedim ağrım sızım olmadığı için,aşermek yada iştah artışıda olmadı,zorla 8 kilo alabildim,kendi işimi kendim gördüm,hatta çok samimi söylüyorum evde yalnız olduğumda doğum başlarsa vallahi atlar arabaya tek başıma gidip doğurabilecek cesaretteyim,hemşireler yardımcı olur nasılsa.....hiçkimse hamileliğimi anlamadığı için doğuracağımada inanmıyor belirtiler olmayınca.bana sorarsan daraldım iyice((((
Al bendende o kadar bu gün sinirlenip ise giriştim üst kata çıktım eğilerek bazaların altını sildim ütü yaptım toz aldım duş aldım alışveriş merkezine gittim yürüdüm eve geldim uzandım tık yok ama yorgunluk çökmeye başladı belim ağrımaya oturduğum yerden kalkamamaya başladım ama sancı yok :) güya 3 gunüm kaldı
kızlar yine yeniden eski vazifemi ifa etmek için buradayım
Dilemma arkadaşımızın meleği perşembeyi cumaya bağlayan gece saat 00:24 de spinal sezeryan ile dünyaya gelmişbu gece de eve çıkıyorlarmış.. hepinize selamı varr
Yalovacanımm neredesin bak dilemma da kıdem atladıı sen hala oturKızma kuzum senin de haberini almak için sabırsızlanıyorum napimm :))
merhaba kızlar.. biliyorsunuz benim bir köpeğim vardı.. ama artık yok.bugün bebeğimi kucağımda görünce saldırıya geçti. ne yapacağımı şaşırdım.. çok korktum.. bi an kapıyı bile kıracak sandım. ki köpeğim çenesi en güçlü olan cins (rottweiler) . çok kıskandı.. mecburen sevdiğimiz bir aile yakınımızın bahçesine yolladık.. onu bir daha görebileceğimi sanmıyorum.. içim yanıyor.. istem dışı ağlıyorum.. ama eğer kızıma bişi yapacak olsaydı daha çok yanardı.. bebeğimin tırnağı bile şuan benim canımdan kıymetli... kendime çok kızıyorum ikisininin arasında bir tercih yapmak zorunda kaldığım için.. keşke o dengeyi kurabilseydim. kızım hayvan sevgisiyle büyüyebilseydi.. üzgünüm.. üzgünüm.. hemde çok üzgünüm... bugün annemde memleketine gitti. bu gece eşimde yok. bebeğimle yanlızım.. psikolojim çok bozuldu bugün.. keşke böyle olmasaydı.
Oooo hayırlı olsuuuun iyileşsin de gelsin bakalım boş bırakmasın buraları :)
offf canım yaaaa
köpek dostu ve köpek sahibi olarak o kadar iyi anlıyorum ki seni
canım benim gidip görürsün arada, belki o da sakinleşir yapmaz bidaha.
birazcık büyüsün meleğin belki düzelir herşey
Gözün Aydın canım , Allah anali babali büyütsün , insallah göğüslerde iyileşir hemenmerhaba kızlar...ayın 21inde 41+2 de suni sancı ile normal doğum yaptım.bebeğim ve ben iyiyiz.toprak ali 3200 gr 50 cm ile dünyaya geldi.bugün 3 gün oldu ve emişmekten paramparça olan göğüslerim ve oğlumla mücadele içindeyiz.allah herkese bunu nasip etsin,yeni bebeği olanlara da allah kolaylık versin.ayrıntıları daha sonra yazıcam,zor oldu ama allah yardım etti
Gece sezeryan olduguna göre mecbur kaldı Demekki, insallah tez vakitte iyileşir , bebisiyle doner aramızakızlar yine yeniden eski vazifemi ifa etmek için buradayım
canım rezene ve ısırgan otunu denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?