2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaa dilemma'nın nişanı filan gelmişti normal doğum beklemiyormuydu?
neden sezeryan olmuş acaba :44:
neyse sonuçta hayırlısıyla 'kurtulmuş ya' gerisi önemli değil...
bebeğini de Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah...

Aynen canim ne buyuk ismis bu sut yetmemesi ben de takviye yapiyorum ama icim sizliyor mama verirken(

benim akıntım olmadı kokuda yoktu ama ben gelen kanın renginden şüphelendim bi baktım göz gibi açıklık var banada antibiyotik ve iltihapı kurutmak için enjektörle sıkılan ampul verdi dün kontrole gittim ama iltihap henüz kurumamış bi hafta sonra tekrar gidecegiz ozaman dikilecek sanırım
en büyük tesellim o zaten bebeğim için en doğrusu normal doğumu başarabilmiş olmak.. bende pişman değilim ama ister istemez üzülüyorum.. niye oldu sorularından

Aynen canim ne buyuk ismis bu sut yetmemesi ben de takviye yapiyorum ama icim sizliyor mama verirken(

Benimde içim sızlıyor.Herkesin sütü yetiyor benimki neden yetmiyor diye düşünüyorum.Ama yapacak birşey yok.Birde herkes aynı şeyleri söylüyor.bol bol su iç, komposto iç, bulgur ye, sürekli emzir...Sıkıldım artık bu sözleri duymaktan.

merhaba kızlar.. biliyorsunuz benim bir köpeğim vardı.. ama artık yok. bugün bebeğimi kucağımda görünce saldırıya geçti. ne yapacağımı şaşırdım.. çok korktum.. bi an kapıyı bile kıracak sandım. ki köpeğim çenesi en güçlü olan cins (rottweiler) . çok kıskandı.. mecburen sevdiğimiz bir aile yakınımızın bahçesine yolladık.. onu bir daha görebileceğimi sanmıyorum.. içim yanıyor.. istem dışı ağlıyorum.. ama eğer kızıma bişi yapacak olsaydı daha çok yanardı.. bebeğimin tırnağı bile şuan benim canımdan kıymetli... kendime çok kızıyorum ikisininin arasında bir tercih yapmak zorunda kaldığım için.. keşke o dengeyi kurabilseydim. kızım hayvan sevgisiyle büyüyebilseydi.. üzgünüm.. üzgünüm.. hemde çok üzgünüm... bugün annemde memleketine gitti. bu gece eşimde yok. bebeğimle yanlızım.. psikolojim çok bozuldu bugün.. keşke böyle olmasaydı.

canım rezene ve ısırgan otunu denedin mi?

hiç üzülme canım şer gibi görünen olaylarda hayır vardır belki ileride daha önemli bir şey olabilirdi sağlık olsun hayvan sevgisini biraz daha büyüsün öyle verirsin inşallah bebeğinin sana daha çok ihtiyacı var

orası öyle canım ama.. köpeğime çok bağlıydım. çocuktan farkı yoktu. çok emek harcadım. yıllarımı geçirdim. büyüttüm. bugüne geldi. hiç böyle hayal etmemiştim.. kızım ilk adımını köpeğimin tüylerine tutunarak atıcaktı. sahilde beraber oynucaklardı. çook hayalim vardı. hayallerimin gerçekleşmesini de çok isterdim. elim de değil. içim çok kötü. durup durup ağlıyorum

Canım,evet keşke olmasaymış böyle ama riskte alamazdın değil mi?hem köpeğini yabancıyada vermemişsin,arada gider görürsünüz.bebeğin ve köpeğinle ilgili ne güzel hayaller kurmuşsun,benim köpeğim olmamasına rağmen gözümde canlandırınca ben bile heves ettim.üzülme ama lütfen,sizi birlikte gördükçe alışır belki ve kıskanmaktan vazgeçer.bu akşam başbaşa kalıcaksınız demek!!!! Çok kolay üstesinden geleceğine eminim,alışmışsınızdır zaten birbirinize.eeeeee zaten daha ne kadar duracaklar ki yanımızda,elbet herkes kendi evine dönecek,bu ne kadar erken olursa başınızın çaresine bakmayı o kadar erken öğreniriz.hem yalnız kalınca yemeyecek ya bu bebekler bizi :))))))öpüyorum seni ve yavrunu

Doğuramıyoooooooom,doğuramıyooom!!!!!!!!! Doğurabileceğime inancım vallahi kalmadı,zaten bana hiç BEN doğuracakmışım gibi gelmiyor.sanki gelip başkası doğurcak.hani küçükken biz nasıl doğduk diye sorunca"hastaneden aldık" derlerdi ya sanki bende hastaneye gidip alıp gelecekmişim gibi geliyor.geçen hafta bebek kurabiyesini bugün yaparız diye konuşmuştuk teyzelerle,bugün diyorlar ki 3-4 gün sonra yapalımda bayatlamasınlar :))))) Allahım gülsem mi ağlasam mı bilemedim.iyice gardım düşüyor böyle şeyler duyunca.zaten hiç hamile gibi geçirmedim hamileliğimi fiziksel olarak,of bile demedim ağrım sızım olmadığı için,aşermek yada iştah artışıda olmadı,zorla 8 kilo alabildim,kendi işimi kendim gördüm,hatta çok samimi söylüyorum evde yalnız olduğumda doğum başlarsa vallahi atlar arabaya tek başıma gidip doğurabilecek cesaretteyim,hemşireler yardımcı olur nasılsa.....hiçkimse hamileliğimi anlamadığı için doğuracağımada inanmıyor belirtiler olmayınca.bana sorarsan daraldım iyice ((((

Yalova' cım...

tesellin için teşekkür ederim.. ama onu bir daha görebilceğimi sanmıyorum.. ben istanbul da yaşıyorum köpeğim şuan da eşim ile beraber ç.kale yollarında. 2 köpeğim vardı. birini geçen sene kaybettim eceli ile. biri de böyle gitti. o kadar çok seviyordum ki omzuma onun yüzünü kalıcı dövmesini yaptırmıştım.. o eşimden de eski. neyse. alışıcam. ama bir daha balık bile beslemem. büyük konuşmayayım.. haklısın kızım beni yemez ama ben onu yiyebilirim hamile olduğum zamanları özledim desem inş içinden bana küfür etmezsin çok yaramaz. uyuyorkende uyanıkkende memende kalmak istiyor. acıktığında emiyor. doyduğunda dondurma yalar gibi yalayıp oyun oynuyor. geceleri yarım saatte bir meme mesaimiz var.. inş en yakın zamanda kolaycacık sende kucağına alır bizim gibi loğusa depresyonuna da girmezsin inş canım.. güzel haberlerini bekliyorum. her zaman cevap yazamasamda misafir olarak hergün girip okuyorum kim ne yapmış..

Al bendende o kadar bu gün sinirlenip ise giriştim üst kata çıktım eğilerek bazaların altını sildim ütü yaptım toz aldım duş aldım alışveriş merkezine gittim yürüdüm eve geldim uzandım tık yok ama yorgunluk çökmeye başladı belim ağrımaya oturduğum yerden kalkamamaya başladım ama sancı yok :) güya 3 gunüm kaldı

canım benim... son 3 günün tadını çıkarmaya çalış bence.. sonra benim gibi bebeğin susmayınca göbeğine geri koymayı isteyebilrsin.. şaka bir yana inş sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına.. topikte sayılı hamiş kaldı. bakalım kim önce davranacak merak ediyorum. kızımla öpüyoruz seni

Oooo hayırlı olsuuuun iyileşsin de gelsin bakalım boş bırakmasın buraları :)

offf canım yaaaa
köpek dostu ve köpek sahibi olarak o kadar iyi anlıyorum ki seni
canım benim gidip görürsün arada, belki o da sakinleşir yapmaz bidaha.
birazcık büyüsün meleğin belki düzelir herşey

inş canım inş.. şuan tek duam üzüntü ile sütümün kesilmemesi.. şuan çok yanlız hissediyorum kendimi..

iyi ki varsınız ...

cnm inşallah haftan dolana kadar beklersin de fazlasını beklemezsin.benim gibi haftan geçince "doğuramayacağım heralde" psikolojisi daha ağır basıyor.
40+2 bitti hala tık yok.dilerim en kısa zamanda gelir bizimkiler.bende çok istiyorummmmm gelsin.ve diyorum ki gelince hiç şikayet etmeyeceğim.

pazartesi kontrol.(umarım gelir)çarşamba yatış.en geç perşembe kollarımda.darısı başına

Gözün Aydın canım , Allah anali babali büyütsün , insallah göğüslerde iyileşir hemen

Gece sezeryan olduguna göre mecbur kaldı Demekki, insallah tez vakitte iyileşir , bebisiyle doner aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…