2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tarihinin belli olmasına sevindim canım,güzellikle gelmiyorsa böyle zorla alırlar işte.tabi vardır geç kalmalarınında bir hikmeti ama biz kulların canı sıkılıveriyor işte.sana göre benim şikayet etmem yersiz ama insan gaza geliyor işte,sürü psikolojisi mi desem ne desem benimkine,bugüne kadar hep birlikte geldik ya,doğurmayınca garip hissediyorum kendimi.senin durumun daha da zormuş tabiki.her akşam ha oldu ha olur diye hep temkinli yatmak bile geriyor.etrafı dağınık bırakmıyayım,üstüm başım,duşum,saçım derken hazırlanıp hazırlanıp doğurmayınca stres biniyor insanın üstüne.galiba fazla pimpirikli davranıyorum ama herşey kontrol altında olsun istiyor insan ama bu ve buna benzer şeylerin kontrolümde olmadığını gayet iyi biliyorum.az kaldı fnc'cim sabır birazcık daha

canım stresini çook iyi anlıyorum inşallah en kısa zamanda bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın bende bıkmıştım sürekli düzenli tertipli olmaya çalışıyordum sürekli birini bekleme sabırsızlığı falan o kadar çok beklemekten yorulmuştum ki bebeği doguracak gücü kendimde bulamıyordum ama inan ki o gün gelince Rabbim herşeyi yerli yerince düzene sokuveriyor ve bebeğin dışındaki herşey önemini yitiriyor

O kadar iyi anlıyorum ki...yapmadığım şey kalmadı yürüyüş temizlik top bile oynadım arkadaş ama yok yok gelmiyo benimki..hala doğuramadın mı işitmekten usandım her sancıyı her hareketi takip etmekten paronayak oldum...artık hep böyle kalcakmış gibi hissetmeye başladım iyiden iyiye...

Selam herkese,

Her zaman oldugu gibi bir sorum olacak. Bizim evimiz çok sıcak oluyor yatak odamızda klima var ama öylesine bir yerdeki uflemesi ayaklarımıza bile gelmiyor. Klima olmadan uyunması mümkün değil. Bebekte doğunca ilk 2-3 ay bizim odamızda park yatakta yatacak. Birkaç topic e baktım direkt rüzgarı vurmadı sürece bebegını klimalı odada yatıranlar varmış. Sizde durum nedir? Klimalı odada bebeğini yatıran var mı aramızda?

Yalovacım ben demiştim sana herkes doğuracak biz kalacaz diye bende dün akşam 2 saat arayala adet ağrısı gibi ağrı girince (8 den sabah 5 e kadar) heeh tamam yarın doğururum dedim bugün sabahtan doktor kontrolümüz vardı nst 20 den yukarı çıkmadı bizimkide mışıl uyuyordu zaten,3700 olmuş doktor iri bi bebek olacak dedi sonra alttan muayne etti biraz tırstım çok canım yanmadı ama bildiğin elini soktu yahu çok aşırı bi açılma yok incelme var sadece cuma gelin tekrar dedi galiba sancı olmazsa suni sancıyla başlatacak,eve geldim geleli belimde bir ağrı oramda bi ağrı bide çok alakasız ama dişim ağrıyo 20 lik dişim mi çıkıyo ne çeneme kadar vurdu minoset yuttum ama var mı önerbileceğiniz bişeyler

Evet Nisanbu'cum,tahmini doğum tarihlerimiz aynıymış,bence biz yavaş yavaş eylül anası olacağımız fikrine alışsak fena olmaz.doktorumda bana en son hadi önümüzdeki kontrole kadar doğur artık dedi,salı günü kontrolüm var,doğurmazsam (ki hiç sanmam) çatı muayenesi yapacakmış.benim 20'lere vuran sancım bile yok,sizler yine şanslıymışsınız.amaaaaan boşver,bakın topik bize kaldı :)))) hani doğuranlar, başlarını kaşıyacak vakitleri mi var ki bizimle geyik yapsınlar?Ay ne fena:)))) gün içinde uyuklayıp miskinlik yapmakta sıkıyor canım insanı :)))) şaka tabiki kızlar,doğuranlar içinde, şafak sayan bizler içinde birazcık zor günler geçiriyoruz.doğuranlar için tabiki daha zor günler ama bir süre sonra herşey düzene girecek ama inşallah o süre su gibi gelir geçer.Myhoney,yavrucum benim bırak yatak odasını evde bile klima olmadığı için soruna cevap veremeyeceğim.öpücüklerimi iletiyorum sana yalnızca.narin'cim tatlı hemşom,seni burda tekrar görmek ne güzel,iyisiniz demek pc'nin başına oturabildiğine göre,Allah hep güzel günler göstersin oğlunla sana ve herkese bebeğiyle tabi.artık o kadar takmıycam düzeni,her işimi kendim yaptım bugüne kadar,ben hastanedeykende zahmet olmazsa birileri yapıversin.herkes görünürde pek hevesli çünkü.amaaaaaan herşey olacağına varacak işte ama!!!!!!!! Hepinizi çoooook öpüyorum arkadaşlarım,buralardayım ben,telefon her saniye elimde zaten ve hep takipteyim sizi.gece ben doğuruyorum yazan olursa nöbetçi duacı olarak beni bulabilirsiniz zira her uyandığımda ilk yaptığım hiç kapatmadığım bu sayfaya bakmak oluyor.

Oz hakiki ağustos anneleriiiii, noldu? Oz hakiki eylul anasi unvanini kabullenmissiniz bile. :-D

Yalovacim biz erkenden buyutup zor donemleri atlatcass ve size olur olur ole seyler, gazi vardr, faredr fare dicez Demek ogle sonrasi miskinlik ha? Yazdim bunu ;-)

Antalya gibi bir yerde ikamet edince mecbur gece gundu klima yaniyor .. 27de fani dusuk bir sekilde kapiyida yarin yaptigin surece sorun olmaz birde ne bebege nede sana soguklugu uflemesin ona dikkat et...

Herkese günaydın anneler.Bugün nasılsınız bakalım.Benim canım çok sıkkın.Eşim iş değiştirdi.Önceki işinde sadece 8 saat çalışırdı.5 te evde olurdu.Şimdi ise sabah 6 da gidiyor akşam 8:30-9 gibi geliyor.2 aydır izinde yapmıyor.Yeni işi babamın restoranında çalışıyor.İşten geliyor duş alıyor.Tv izlerken nerdeyse yorgunluktan, uykusuzluktan nerdeyse sızıyor.Onu çok özlüyorum.Bebeğimle ve benimle hastane hariç daha bir gün bile geçiremedi.Akşamları kızım hadi uyan seni çok özledim biraz hasret giderelim diyor.Oda bu durumdan memnun değil ama şu anda yapacak başka birşey yok.Bu duruma çok sinirleniyorum.Kızım ve eşimle zaman geçirmek istiyorum.Sinirimden ne dese ne yapsa tersliyorum.Sürekli azarlama modundayım.Evde olmaktanda çok sıkılım.Kızım daha 13 günlük.Nasıl dışarıya çıkarayım.

Kizlar dua bekliyorum bugun 40 haftalik oldum ve dogum randevum ar doktor once kontrol etcem dedi saat 11 de bakalim ne olcak

6 saat once oglumuzu kucagimiza aldik epidural normal dogum ile burda saat 03:17 gece yarisi ve kuzum uyuyor kucagimda biz babasi ile yorgun uykusuz bekliyoruz basinda :))

Allahim dogurmayan arkadaslarimi bir avazda kurtarsin...sizleri seviyoruz

kızlar herkese selam..
daha önce soruldu mu bilmiyorum ama ben fazla giremediğim için kaçırmış olabilirim
geçen hafta merhaba bebek programı yoktu bu günde showtv nin yayın akışına baktım yine yok
ne oldu günü mü değişti yayından mı kaldırıldı? bilgisi olan var mı ?

günaydın herkese dün gece çok rahatsız oldum derdim neydi anlayamadım karnım ağrıdı ama doğum sancısı gibi değildi bütün gece dolaştım ama şimdi geçti hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…