2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar dua bekliyorum bugun 40 haftalik oldum ve dogum randevum ar doktor once kontrol etcem dedi saat 11 de bakalim ne olcak
Rabbim gonlune gore versin bebisini saglikla kucagina al insallah
6 saat once oglumuzu kucagimiza aldik epidural normal dogum ile burda saat 03:17 gece yarisi ve kuzum uyuyor kucagimda biz babasi ile yorgun uykusuz bekliyoruz basinda :))

Allahim dogurmayan arkadaslarimi bir avazda kurtarsin...sizleri seviyoruz
Hayieli ugurlu olsun darisi basimiza

günaydın herkese dün gece çok rahatsız oldum derdim neydi anlayamadım karnım ağrıdı ama doğum sancısı gibi değildi bütün gece dolaştım ama şimdi geçti hayırlısı olsun inşallah

Gecmis olsun canim bende en kucuk agriya iste sanci diyorum ama malesef

Kizlar dua bekliyorum bugun 40 haftalik oldum ve dogum randevum ar doktor once kontrol etcem dedi saat 11 de bakalim ne olcak
Allah yardımcın olsun canım , insallah kolayca sagsalim bebeğini kucağına alırsın , güzel hbrlerini bekliyorum
Basından beri endişeliydin, insallah sorunsuz kolay bi dogum olur ..Allah bi avazda kurtarsın

6 saat once oglumuzu kucagimiza aldik epidural normal dogum ile burda saat 03:17 gece yarisi ve kuzum uyuyor kucagimda biz babasi ile yorgun uykusuz bekliyoruz basinda :))

Allahim dogurmayan arkadaslarimi bir avazda kurtarsin...sizleri seviyoruz

Gözün Aydın canım , Allah anali babali saglıkla büyütmeyi nasip etsin , sanada gecmis olsun , ne güzel normal dogum olmus maşallah

Canım program tatile girmiş,geçen hafta yoktu,bu haftada yok okuduğuma göre ama haftaya pazar başlayacakmış diye biliyorum.

Kızlar dün iş yaparken ağrıtmışsınızdır bellerinizi,biz doğuracak mıyız ki ağrısın belimiz?ne münasebet ayrıca!!!!! kas ağrısıdır o kas.

Canım senin dünya tatlısı oğlunu nasıl beğenmeyelim biz,Allah nazarlardan saklasın Mehmethan'ını.öz hakiki Ağustos anaları doğuramıyor bir türlü,fazla kaptırdık heralde kendimizi,biz durun deyince bizim veletler fazla ciddiye aldı heralde,dua kabul kapılarıda açıkken denk geldik heralde :))))) siz iyice öğrenin hangi durumda napılıyor,süt neyle daha çok geliyor,meme ucu yaraları yada sarılıktaki en etkili yöntem ne,biz ondan sonra doğurucaz.

kızlar dun kontrolumuz vardı!idilim 3350 dogmustu 3150 ye dusmus!!hafıfte sarılıgımız var!tedavı gerekmıyormus!!bıde gobek fıtıgımız!bır yasına kadar koybolurmus!sıkıntımız yok sukur!doktor cış ve kaka sayısını sordu!5 -6kez kaka yaparken cıse hıc dıkkat etmedım..benım ıcın onemlı olan kaka zannedıyorudm ama oyle degılmışş..asıl beslendıgını gosteren cış sayısıymıss!sımdı cısı gorunce sevınıyorumm!sukur allahıma!sarılıgı gecmek uzere!degerımız dun 12 ıdı...haftaya bı kontrolumuz varr!!pazrtesı de saglık ocagına gıdecegızz..topuk kanı aldırmayaa...

Slm kızlar nasılsınız? Umarım herkes çok çok iyiydir.
O kadar uzak kaldım ki topikten kim ne yaptı nasıl bilmiyorum. Herşey birikti... Geçmişi okumak mümkğn değil.
Benımde anlatacaklarım cok birikti.
Nerden başlasam bilmiyorum....
Öncelikle hepinizi çok çok özledim ve merak ediyorum sizi.... Sanırım herkes bebeğine kavuşmuştur. Ve umarım herkes iyidir.

Veee biz neler yapıyoruz anlatayım :)
Kızım ve ben biraz zor zamanlar geçirdik. Şimdi daha iyiyiz.
Başta herşey çok iyiydi. Dogum çok güzel geçti, bebeğimde gayet sağlıklı idi. Sütümde hemen gelmişti ve kızım sarılık bile olmadan ilk 15 günümüzü atlatmıştık çok şükür.
Ama meme emerken garip sesler çıkarıyordu ve emme hareketi ile birlikte yutkunmayı aynı anda yapamıyordu. Süt ağzında birikiyor sonra da kusuyordu. Onceler normal dedeik ama dr. u aradım bir ilac onerdı ve hemen getirin dedi. Malum hastane antalya da olunca haftasonu falan girdi araya hemen gidemedik.
İlacı kullandık 2 gün biraz rahatlamıştı ama bir gece çok aşırı kustu ve burnundan falan geldi. Çok ama çok kötüydü. Nefesi kesildi ve aniden morardı bebeğim. Nefessiz halde hastaneye zor yetiştirdik...
Tanıdık bir çocuk dr. saolsun gecenın 3ünde hemen geldi. İnanın bebeğimin hayatını kurtardı. Kollarımda can veriyordu resmen...
Allahım yaşadığım korkuyu anlatmaya kelimeler yetmez.....
Bebeğimin tekrar nefes aldığı annnn yeniden doğmuş gibi oldum....
Hemen yoğun bakıma alındı, 3-4 gün hastanede kaldık, günler aylar gibiydi... Neyseki ciğerlerine süt falan kaçmamış...
Bebek reflüüsü olmuş bizimki... Şimdi sürekli çeşitli ilaclar kullanıyoruz.
2-6 ay arası düzelirmiş. Ama şimdi uyuduğu zaman bile gözüm sürekli üstünde...Aynı kusma ve nefessiz kalma, morarma olayı 3 kere tekrarlayınca sürekli takip et dedi dr. Uykuda olursa Allah korusun söylemek bile istemiyorum.

Neyse ama şimdi daha iyiyiz. Biraz zor zamanlardı ama geçti inşallah....
İşte yukarda anlattıklarım yüzünden topike pek giremedim. Kızım uyurken bile sürekli başındayım. Ustelikte yanlızım. evin işi yemek bulaşık camaşır utu vs. fırsat buldukça akşamları eşim gelince bunları yapmaya çalışıyorum.
Çok az uyuyorum ama bebeğim iyi olduğu sürece bende dinleniyorum ve huzur buluyorum...Yeterki kızım iyi olsun. bu günlerde geçecek nasılsa....

Şimdi kilomuz gayet iyi, dr. gelişimi herşeye rağman çok iyi gidiyor dedi. Kızım epeyce buyudu bile. Artık konuşuyoruz kızımla, bana tepkiler vermeye başladı :) Biraz da düzene girdi, uykularım falan gayet düzenli artık...

Bu arada süt problemi yaşayan yoktur umarım ama varsa eger ben galactago diye bitkisel bir damla kullanıyorum. çok çok memnunum..şiddetle tavsiye ediyorum. Stell tea falan içmeyin boşuna... Bunun yanında ısırgan otu tohumu ve de rezene çayı içiyorum düzenli olarak. Ama bunları ilaç gibi hergün aynı saatlerde kullanmaya dikkat edin... Bir arkadaşım 2 aylık bebeği var hala sütü gelmemiş ve çok çaresizdi. Benimde damlam bitmişti ve eczacı 2 günde getirtebildi. O süre içinde sütüm ciddi derecede azalınca iyi geldiğine iyice tatmin oldum ve arkadaşıma tavsiye ettim.
O da memnum kalmış ve dualar ediyor. Deneyin derim :)

Neyse çok uzattım canlar .... Anlatacak o kadar çok sey varki, biranda anlatmak imkansız....

Bu süre içinde hepinizi çok özledim... Kızım biraz daha düzene girip iyileşince umarım daha sık görüşürüz...
Doğum yapan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.Allah yavrularınızı sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...
Doğum bekleyen arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun... Bir avazda kolayca doğurun inşallah...

Allaha emanet olun kızlar. Fırsat buldukça msj atmaya çalışacağım. BENİ UNUTMAYIN :)

Canım program tatile girmiş,geçen hafta yoktu,bu haftada yok okuduğuma göre ama haftaya pazar başlayacakmış diye biliyorum.

canım cvp için çok teşekkür ederim o zaman haftayı beklicem
alacaklarım vardı bakıyorum program yok ne olduğunu da anlayamadım burdan bir sorayım dedim bilen vardır diye :))

Canım cok cok gecmis olsun , Allah korusun bütün bebisleri , sagsalim büyüsünler insallah
Kac günlük oldu bebegin canım , büyümüştür simdi

Angy selam cnm senle aynı gün doğdu meleklerimiz :) nasıl bebişin? bizimki sıcaktanmıdır nedir her yeri isilik olmuş işlikte değil garip bişey kırmızı ortası sivilce gibi göbeğide dün düştü çok şükür..

kızlar sabır az kaldı kavuşacaksınız bebişlerinize

herkesler doğurdumu kızlar.... Hayırlı olsun bebekleriniz....Hamilelik çok kolaymış dimi kıızlar....
Benim kızım beni emmiyor.... Geçen halası geldi 2 aylık oğlu var halasını emdi.. Bende üzüldüm ağladım... Sağarak veriyorum... Ağzıma dolu dolu gelsin diyor gelmeyince kıyameti koparıyor emmiyor... Bende sağıyorum... 50ml çıkıyor ve mama takviye ediyorum... Birde benim kızım 3.5 yada 4 saatte kalkıyor mama ve süt için 50 yada 90ml içiyor...Daha önce kaldırmak istesem uyanmıyor ağzını bile açmıyor mama içmek için...Doyuncada ağzını hiç açmıyor... Bu normal mi kızlar...Topuk kanı alınırken bile hiç ağlamadı kan şekerine mikroba bakıldı bir şey çıkmadı... Ayaklarıyla tekmeler atarak gazınıda kendi çıkarıyor... Ben bu kızı anlamadım emmek dışında hiç bana eziyeti yok ama korkutuyor bu durumu beni çok mu uyuyor azmı mama alıyor...

Sizde durumlar ne kızlar ne kadar uyuyor ne kadar emiyor yada ne kadar mama alıyor...

Kızlar çok özledim siZi! Tarifini çok iyi bildiğiniz duyguları yaşıyorum allahım her anım şükür etmekle geçiyor .... Perşembe akşamı dra gittim az az kan gelince.. Hastanede sancılarım başladı.. Muayene, çatı, pelvis cart curt derken doğumumun kolay olmayacağına yırtılmanın fazla olabileceğîne karar verildi.. Apar topar spinal sezeryan ile meleğime kavuştum.. Dün gece evimize geldik.. Şuan kendimi prensesler gbi hissediyorummmmm yatağımdayım. Bebeğim yanımda beşiğinde yanyayız ! İkimizde mis gbi olduk. Uyumam gerek ama uyku tutmuyor ona bakmaktan.. Bebeğim 3900 doğdu.. Maviş gözleri var şimdilik teyzeleri Maaşallah diyelim:) ayrıntıları daha sonra paylaşırım.. şimdi biraz uyumam lazım. Doğum yapmayanlar ne durumda merak ediyorum.. İnş yapmayan kalmamıştır hayırlısıyla... Öpüyoruz kızımla

Canim gozun aydin. Allah anali babali buyutsun.
Aklinda olsun spina olanlarda basagrisi olabiliyormus. Sekersiz kahve oneriyorlar.
Sen nasilsin toparlanabildin mi?

çok geçmiş olsun canım allah bir daha evladınla sınamasın işallah

hayırlı uğurlu olsun canım allah analı babalı büyütsün bebişini doğurmayan var ben varım senden önceydim ama beklemedeyim hala benim oğlan tembel çıktı hayırlısı tabiki

Allah bir an evvel hayirlisiyla sizi de kurtarsin canim benim. Sahiden zor hamileligin son donemi. Hele 40 haftayi bulmak nasil olur tahmin bile edemiyorum. Sakaya vurduguma bakma allah sabrinizi artirsin. ;-)

Selam herkese,

Bugun son kez nst ye girdim. 20 dakika kaldım. ilk defa 20 dakikada 3 defa 50 seviyelerini gorduk. Ama Ben birsey hissetmiyorum.

Yarin saat 10 da hastaneye yatis, 12'de de sezeryan var. Umarim biran once kendimi toparlayabilirim.

Insan tuhaf hissediyormus cidden. Suana kadar hamileligim hep sorunsuz gectiginden kendimi hic
Hamile gibi hissetmiyordum. Bugun sanki dank etti "Ben hamileyim ve karninda kimil kimil olan sey benim yavrum ve ona yarin kavusacagim"

Allah utandirmasin hayirli bir evlat olsun. Her ne kadar yari Ingiliz kani tasisa da, haysiyetli, milleti ile gurur duyacagi, Ataturk'un izinde olacak bir evlat yetistirebilirim.

Kızlarrr Rabbime şükürler olsun meleğime kavuştum.
Sancım gelmedi ama 40 hafta 10 gün olduğu için 19.08.2013 saat 16:00 da hastaneye yattık suni sancı verildi.
Zor bir doğum oldu o yüzden hikayemi paylaşmayacağım.
24 saat sonra 20.08.2013 saat 15:45 de meleğim dünyaya gözlerini açtı...
Meleğimizin ismini Zeynep koyduk :))

Rabbim hala doğum yapmamış arkadaşların yadımcısı olsun...

ben de kızımın adını zeynep duru koydum daha 13 günlüküz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…