- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #49.941
Canım cok cok gecmis olsun , Allah korusun bütün bebisleri , sagsalim büyüsünler insallah
Kac günlük oldu bebegin canım , büyümüştür simdi
Çok saol canım,allah razı olsun... Benim yağmurum 35 günlük oldu bugün. 40 mıza az kaldı. Büyüdük teyzesi, aynı bana benzeyen pamuk gibi bir kızım var maşallah. Allah yavrularımızı bize bağışlasın inşallah ...
Kızlar çok özledim siZi! Tarifini çok iyi bildiğiniz duyguları yaşıyorum allahım her anım şükür etmekle geçiyor .... Perşembe akşamı dra gittim az az kan gelince.. Hastanede sancılarım başladı.. Muayene, çatı, pelvis cart curt derken doğumumun kolay olmayacağına yırtılmanın fazla olabileceğîne karar verildi.. Apar topar spinal sezeryan ile meleğime kavuştum.. Dün gece evimize geldik.. Şuan kendimi prensesler gbi hissediyorummmmm yatağımdayım. Bebeğim yanımda beşiğinde yanyayız ! İkimizde mis gbi olduk. Uyumam gerek ama uyku tutmuyor ona bakmaktan.. Bebeğim 3900 doğdu.. Maviş gözleri var şimdilik teyzeleri Maaşallah diyelim:) ayrıntıları daha sonra paylaşırım.. şimdi biraz uyumam lazım. Doğum yapmayanlar ne durumda merak ediyorum.. İnş yapmayan kalmamıştır hayırlısıyla... Öpüyoruz kızımla
Gözun aydın canım, allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)
herkesler doğurdumu kızlar.... Hayırlı olsun bebekleriniz....Hamilelik çok kolaymış dimi kıızlar....
Benim kızım beni emmiyor.... Geçen halası geldi 2 aylık oğlu var halasını emdi..Bende üzüldüm ağladım... Sağarak veriyorum... Ağzıma dolu dolu gelsin diyor gelmeyince kıyameti koparıyor emmiyor... Bende sağıyorum... 50ml çıkıyor ve mama takviye ediyorum... Birde benim kızım 3.5 yada 4 saatte kalkıyor mama ve süt için 50 yada 90ml içiyor...Daha önce kaldırmak istesem uyanmıyor ağzını bile açmıyor mama içmek için...Doyuncada ağzını hiç açmıyor... Bu normal mi kızlar...Topuk kanı alınırken bile hiç ağlamadı kan şekerine mikroba bakıldı bir şey çıkmadı... Ayaklarıyla tekmeler atarak gazınıda kendi çıkarıyor... Ben bu kızı anlamadım emmek dışında hiç bana eziyeti yok ama korkutuyor bu durumu beni çok mu uyuyor azmı mama alıyor...
Sizde durumlar ne kızlar ne kadar uyuyor ne kadar emiyor yada ne kadar mama alıyor...
Canım üzülme bu kadar, süt konusunda psikoloji çok önemli...
Senin kaç günlük oldu bebeğin?
ilk 10 gün benim kızımda çok uyuyordu, 4-5 saat kalmıyordu, böyle olduğunda iyi beslenemiyorlar gerçekten mamada verincede benimki sürekli kusuyordu. Uyanıncada uykudan emecek hali olmuyordu.
Böyle olunca sarılığa yakalanması daha kolay oluyormuş.
O yüzden ben uyusa bile ben göğsümü açıp yanağını göğsüme dayıyordu ve şiringa ile damla damla beslemeye çalışıyordum. hem kokumu alsın memeyi unutmasın hemde beslensin diye. İlk başlarda damakları çok gelişmediği için biberonu ve memeyi kuvvetli tutamıyorlarmış dr.umuz böyle tavsiye etti... Sonra ddüzeldi zaten. Şimdi cooookkk coookkk emiyor bu defada abartıyor bende önden sağıp sütümü azaltıyorum ağzına dolu dolu gelince yutamıyor benimki... zamanla o da gececek dedi dr.
Sütün artması içinde " Galactago" diye bitkisel bir damla kullanıyorum ben... Şiddetle herkese tavsiye ediyorum. Bunub yanında ısırgan otu tohumu ve rezene çayı... Tabiki de bol bol suuuu....
Sakın üzülme hepsi geçiyor canım moralini yüksek tut :)
Çok saol canım allah razı olsun...çok geçmiş olsun canım allah bir daha evladınla sınamasın işallah
Allah kimseyi evladı ile sınamasın... Çok dayanılmaz birşey... Canımdan can gitti... Ama çok şükür toparlandık biraz...
Hamileliği saymazsak 35 gündür kızımla beraberiz ama yıllardır berabermişiz gibi geliyor. Kızıma baktıkça allaha şükrediyorum, bana bunu duyguyu nasip ettiği için.... Kızımdan önce ne yapyormusum diyorum bazen....
Hayatım ne kadar anlamsızmış, sanki yıllardır boş yaşamışım gibi geliyor ne tuhaf :)
Allahıma çok şükür....Onun kokusu, gözlerimin içine masum masum bakışı, emmek istediğinde yanaklarıma yapışması, gülüşü vs. her nefes alışı bile dünyalara bedel, ve çektiğim tüm acılara, sıkıntılara değer....