2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım cok cok gecmis olsun , Allah korusun bütün bebisleri , sagsalim büyüsünler insallah
Kac günlük oldu bebegin canım , büyümüştür simdi

Çok saol canım,allah razı olsun... Benim yağmurum 35 günlük oldu bugün. 40 mıza az kaldı. Büyüdük teyzesi, aynı bana benzeyen pamuk gibi bir kızım var maşallah. Allah yavrularımızı bize bağışlasın inşallah ...

Gözun aydın canım, allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)

Canım üzülme bu kadar, süt konusunda psikoloji çok önemli...
Senin kaç günlük oldu bebeğin?
ilk 10 gün benim kızımda çok uyuyordu, 4-5 saat kalmıyordu, böyle olduğunda iyi beslenemiyorlar gerçekten mamada verincede benimki sürekli kusuyordu. Uyanıncada uykudan emecek hali olmuyordu.
Böyle olunca sarılığa yakalanması daha kolay oluyormuş.
O yüzden ben uyusa bile ben göğsümü açıp yanağını göğsüme dayıyordu ve şiringa ile damla damla beslemeye çalışıyordum. hem kokumu alsın memeyi unutmasın hemde beslensin diye. İlk başlarda damakları çok gelişmediği için biberonu ve memeyi kuvvetli tutamıyorlarmış dr.umuz böyle tavsiye etti... Sonra ddüzeldi zaten. Şimdi cooookkk coookkk emiyor bu defada abartıyor bende önden sağıp sütümü azaltıyorum ağzına dolu dolu gelince yutamıyor benimki... zamanla o da gececek dedi dr.

Sütün artması içinde " Galactago" diye bitkisel bir damla kullanıyorum ben... Şiddetle herkese tavsiye ediyorum. Bunub yanında ısırgan otu tohumu ve rezene çayı... Tabiki de bol bol suuuu....
Sakın üzülme hepsi geçiyor canım moralini yüksek tut :)

çok geçmiş olsun canım allah bir daha evladınla sınamasın işallah
Çok saol canım allah razı olsun...
Allah kimseyi evladı ile sınamasın... Çok dayanılmaz birşey... Canımdan can gitti... Ama çok şükür toparlandık biraz...

Hamileliği saymazsak 35 gündür kızımla beraberiz ama yıllardır berabermişiz gibi geliyor. Kızıma baktıkça allaha şükrediyorum, bana bunu duyguyu nasip ettiği için.... Kızımdan önce ne yapyormusum diyorum bazen....
Hayatım ne kadar anlamsızmış, sanki yıllardır boş yaşamışım gibi geliyor ne tuhaf :)
Allahıma çok şükür....Onun kokusu, gözlerimin içine masum masum bakışı, emmek istediğinde yanaklarıma yapışması, gülüşü vs. her nefes alışı bile dünyalara bedel, ve çektiğim tüm acılara, sıkıntılara değer....

kizlar bu isitme testini devlet hastaneleri yapiyor mu illaki dogum yaptigimiz hastanede mi yaptirmamiz lazim

Sevgili myhoney, umarım yarın çok rahat geçen saatler sonrası, sağlıklı bebeğini kucağına sağlıkla alır ve gönlünce beslemeye başlarsın. Ben oğlumun doğumundan bir gece önce şöyle yazmıştım defterime; "Ben seninle mutluydum bebeğim, iç içe geçirdiğimiz bunca zaman hayatımın en güzel dönemiydi. Ama yarın ayrılacağız... Ömür boyu birliktelik için artık ayrılmamız şart!" :) Sahiden de insana son anda dank ediyor. :) İç içeyken hoppala moppala geçiyor günler ama son saatler insan bir bakıyor ki artık sorumluluk daha büyük, hayal olmaktan çıkmış kanlı canlı bir bebecik olacak kucağımızda. :)
Bebeğini kucağında taşıyacağın yeni döneminin de, tıpkı hamileliğin gibi sorunsuz geçmesini dilerim.

Ha, onu ilk gördüğünde ağlama olur mu. ;-) Gül ki o seni ilk böyle görsün tanısın, gül ki o da hep gülsün... :)

Ve gönlünden geçtiği gibi umarım bu ülkeye, bu millete sonsuz faydası olacak, fikri hür vicdanı hür, Atatürk'ün izinde bir evlat olarak yetişir... (ki bunu istiyorsan başka yolu da yoktur zaten. ;-))

Uzun zamandır girmemiştim foruma.
Bu arada bebeğini doğurmuş olan herkese sağlıklı, mutlu beraberlikler ve günler dilerim. Hepinizin gözü aydın! :)

Ben de kızımın şekeriydi, kapı süsüydü, çukulatasıydı vs. halledip, artık arkama yaslandım. Salı sabah 8'de sezeryana gireceğim. Umarım her şey yolunda gider...

Çook geçmiş olsun...

Sevgili lionvirgo,

Bir süredir seni görmeyince herhalde dogum yaptı dedim. Meğerse güzel koşuşturmaların varmış.

Öncelikle güzel dileklerin için teşekkür ederim. Senin gibi deneyimli annelerden öğreneceğimiz çok şey var. Ağlamamaya gayret edeceğim. Ağlak tipleri eleştiren ben hamileliğim boyunca sürekli nemli gözlere sahip oldum. Hem de ne ottan zottan seylere gözüm doluyordu bir bilsem. Bebeğim için güçlü olmaya çalışacağım. detayları doğum sonrası paylaşırım.

Bir gün sonra da sen yavrunu kucagina alacaksın. Sağlıkla, huzurla bir çırpıda ve sonrası ağrısı sızısız foşur foşur sütünün olduğu bir dönem geçirmeni dilerim. Herkes için bu dileklerim geçerli.

Sevgiler

Az önce bir arkadaşım ile konuşuyordum. Bugün manikur pedikur yaptırdım dedim. Sezeryana ojeleri çıkarıyorlar dedi. Benzer durumla karşılaşan var mı?

Kizlar sabah 5trn beri bebegin uyumadi ga yuzundn. Her emzirdigimde gaz gecti sutumden, aksi gibi bugun sutum de iyiydi( en son mama verdim rahatladi simdi uyanmasin diye dua ediyorum, siz de dualarinizi eksik etmeyin nolur cok yorgunum cook..

Dogum yapali 23 gun oldugu halde karnimda bir hareket oldugunda aklimdan bir saniyeligine 'bebegim tekme atti' diye geciyor.sonra gulumsuyorum.o gunleri de ozluyorum ama yavrumun kollarimda olmasi, iste gerçek mutluluk bu.. Rabbim isteyen herkese yasatsin..

Sende biz bahtsızları bırakıp gidiyorsun demek (((( kıskandığım için böyle yazdım yoksa duygu sömürüsü yapmak gibi niyetim yok.inşallah bu gece eşinle yaşadığınız son gece ve umarım son yalnız hafta sonunuz çok güzel geçmiştir.canım benim yarın için İnşallah herşey çok yolunda gider ve sağlıkla buluşursunuz yavrunla.ismini ne koyacaktın bu arada?birden aklıma geldi işte.yarın için bütün dualarım seninle ve doğuran diğer tüm kızlarla.güzel haberlerini bekliyoruz,hadi git bir doğur gel bakalım ama ben doğurmadan yetişte nasıl bir hismiş anlat bana.seninle kaygılarımız ve korkularımız aynı çünkü.çooooook öpüyorum seni ve forumdaki hepinizi :))))

Yalova'cım

Tek isim koymak istedik hem türkceye hem ingilizceye uyumlu olsun dedık ve oğlumuza Kayra ismini koymaya karar verdik.

Canım inşallah tez zamanda normal doğum ile (burası benim için çok önemli) güzel haberlerini alırız inşallah. Ben de çok öpüyorum

Sevgiler

çekirgee benim yağmurum da bugün 10 günlük oldu :))

Allaha şükür bu günleri gördük...

senin yağmur benim yağmur un ablası tabi :)))

benim kuzucuğum iyi maşallah...eşimle benim karışımım olmuş tam :)) bazıları direk bana benzetiyor ama ikimize de benzetiyolar genelde...ben de ikimize de benzetiyorum...

benim idrar yaparken yanma devam ediyor yrn tahlil sonuçlarımı alıcam...üf çok kötü bişey ya sondadan tahriş olmuş da olabilir...

onun dışında sırt ve bel ağrılarım devam ediyor ayakta uzun süre kalınca özellikle...

karnımda hala 5 aylık hamile gibi :/ sizin d eöyle mi?? 40 ına kadar devam mı eder bu sıkıntılar?

14 gunluk oldu benim kiz...uyaninca cok cok iciyor sabredemiyor... kusmuyorda sadece fazla uyuyor sutumde az diye agzina gogsumu almiyor dolu dolu gelsin istiyor.... birde cok inat gogsumu actigim gibi kafasino diger tarafa ceviriyor
Sagiyorum bende dedegin damlayi kullanayim.... cok saol canim zor gunler atlatmissiniz bundan sonra hersey yollunda gider insallah

Canım mama anne sutune gore daha geç sindirildigi icin acıkmayıp daha cok uyuyor olabilir, kilo alımını takip et , iyiyse sıkıntı yoktur , zaten acıksa ağlar , kilosu iyiyse sıkma canını , bisey yoktur insallah

Gözün Aydın canım , Allah anali babali saglıkla büyütmeyi nasip etsin

Gecmis olsun canım , bebeğini kucağına almissin ya bütün zorlukları unutmussundur, Allah Zeynep bebekle saglıklı güzel bir ömür nasip etsin size

kizlar bu isitme testini devlet hastaneleri yapiyor mu illaki dogum yaptigimiz hastanede mi yaptirmamiz lazim
Yapıyorlar canım

Gecmis olsun canım , dedigin gibi sondadan tahris olmuşda olabilir
Biz bugün 23 günlük olduk karnım baya indi ama göbek var tabi , onu da ettirebilirim insallah
O sırt ve bel ağrıları bende de var, sanki grip oldugunda kırgınlık olur ya öyle kas ağrıları gibi, vitamin ve Demir hapı da iciyorum ama daha geçmedi , heralde vücut anca kendini toparlayacak

Canım kusura bakma bugun anca gırebıldıldım. Ben de akıntı yok da kanamam hala devam edıyor tabı. Hemoroıd acısı da bu bırkaç gunde bıraz azaldı gıbı sankı. Heralde 40 çıkmadan agda jılet yapmak rısklı olur dımı of yaa bılemıyorum kı bu dertten dolayı genel cerraha da gıdemıyorum. Çok kötü olursam mecburen gıdıcem heralde. Gıttıkten sonra bana da yazar mısın nolur opüyorum..

CANIM bende var çalma biberon.ama benim oğlum hiç sevmedi gerçi kendisi memede almıyor. Dun onu kullandım sabRedemedi karnını doyuracak kadar içip sonrasını bıraktı heP mamanın saat bası mikirdandi durdu yatakta gece uyku uyumadı sırf biberonunu degtirdim diye. Sınır oldu sabırsız oğlum ona.
Bende aventlere geri dondüm likir likir iciyor onunla. Valla benim oğlan bı cİns. Meme almaz biberon beğenmez.bende memeye alışsın diye onla veriyim dedim ama yok oğlum alışmış hazıra. Yinede fikriniz olsun diye sölim dedim.

28 dakika önce 40+4 olduk.yarın kontrol var ne diyecekler çok merak ediyorum.bekliyorum ki açılman var seni göndermeyiz yatış yapılacak:))))umut işte:)nerdeeee...

güzel kızımı kollarıma alacağım günü dört gözle bekliyorum...

Kızlar gece gece önemli bir gelişmeyi paylaşmaya geldim :) NİŞANIM GELDİİİİİ Wcye gitmiştim ve dört gözle beklediğim o işareti nihayet gördüm. Artık doğuracağıma inanabilirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…