- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #49.961
Kızlar gece gece önemli bir gelişmeyi paylaşmaya geldim :) NİŞANIM GELDİİİİİWcye gitmiştim ve dört gözle beklediğim o işareti nihayet gördüm. Artık doğuracağıma inanabilirim :))
Ne güzeeelll! :)
Hayırlı olsun şimdiden! İnşallah doğum yakındır, fazla ağrı sancı olmadan hoop alıverirsin kucağına. :)
Benim nişanım düğünüm falan gelmedi ama bu gece niyeyse bana da uyku yok!Son 2-3 aydır takıntı yaptığım kanalı izliyorum; Fox Crime! Bu kadar suç-cinayet dizisi izleyip, doğmamış yavruma ne kadar kötü örnek olduğum konusunda hiçbir fikrim yok. Ama belki bu vesileyle adli tıp uzmanı falan olur. Göbek bağını tıp fakültesi bahçesine gömmeye karar vermiştik zaten!
İnşallah canım çok teşekkürler! Kötü örnek olmuyorsundur annesi ama sadece biraz içi kararıyor olabilirSen izlemekten zevk alıyorsan onun da keyfi yerindedir gerçi... İnşallah ileride gönlünüzden geçen mesleği seçer :) Biz göbeği nereye gömeceğimizi bilmiyoruz :26: Bi arkadaşım 6 yaşındaki kızının göbeğini daha geçen sene gömdü evde saklıyordu kararsızlıktan
Bu da iyiymiş!Kokmamış mı bu kadar sene acaba?
Sen şimdi göbek bağını falan düşünme, ağrı sızı var mı, durumun nasıl? Hareketlerini takip etmen gerekiyor sanırım. Benim ilkinde de nişanım gelmemişti, bunda da aynı. Bu yüzden tecrübeli değilim ama okuduğum kadarıyla (www............. sitesinden) nişandan sonra birkaç saat içinde de, birkaç hafta içinde de doğum gerçekleşebiliyormuş. İnşallah çok uzamaz. Mesela sabah kahvaltınızı falan ettikten sonra şöyle hazırlanıp çıksanız, doktor 'aaa açılma epey olmuş,' dese, yarım saat içinde de doğursan.
Ağzından bal damlıyor arkadaşım ne diyeyim İNŞALLAHHHBelimin alt kısmında ince bir sızı var bebiş çok hareketli yolu açmaya çalışıyor sanırım :) Eşimi uyandırıp hamileliğim boyunca yapmadığım nazı yapıp hastaneye mi götürsem diye aklımdan geçiriyorum Gitsek mi sence ne dersin?
Bebeğin hareketli olması güzel duyuluyor ama ince sızıyla falan doğum olmuyormuş bildiğim kadarıyla. Gerçi bugün şu doğum hikayesini okuyunca kendimdeki ağrıları da daha dikkatli dinlemeye başladım; http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/497013-evde-dogum-yaptim-hikayem.html kadın doğum sancısı olmadığını zannederken evde doğurmak durumunda kalmış! :)
Bu yüzden bence eşinin nişan olayından haberi yoksa en azından uyandırıp bilgilendir. Hem böyle bir güzel haberi ortak paylaşmış olursunuz, anılarınızda yeri olur. :)
Ama ağrı sızı meselesi için hemen gitmeli misin bilemiyorum. Hastanenin doğum servisinde mutlaka nöbetçi birileri vardır. Telefon edip bilgi isteyebilirsin belki. En iyi onlar yönlendirirler.
Hadi hayırlısı! :)
Bebeğin hareketli olması güzel duyuluyor ama ince sızıyla falan doğum olmuyormuş bildiğim kadarıyla. Gerçi bugün şu doğum hikayesini okuyunca kendimdeki ağrıları da daha dikkatli dinlemeye başladım; http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/497013-evde-dogum-yaptim-hikayem.html kadın doğum sancısı olmadığını zannederken evde doğurmak durumunda kalmış! :)
Bu yüzden bence eşinin nişan olayından haberi yoksa en azından uyandırıp bilgilendir. Hem böyle bir güzel haberi ortak paylaşmış olursunuz, anılarınızda yeri olur. :)
Ama ağrı sızı meselesi için hemen gitmeli misin bilemiyorum. Hastanenin doğum servisinde mutlaka nöbetçi birileri vardır. Telefon edip bilgi isteyebilirsin belki. En iyi onlar yönlendirirler.
Hadi hayırlısı! :)
Ooooo gece gece burda muhabbet dibine vurmuş :) bir Yalova eksik o da geldi mi tamamdır.
Malum beni uyku tutmadı. Eşim fosur fosur uyuyor. O derin derin uyudukça ben geriliyorum
Gunebakan nişanın hayırlı olsun. Tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz.
Ooooo gece gece burda muhabbet dibine vurmuş :) bir Yalova eksik o da geldi mi tamamdır.
Malum beni uyku tutmadı. Eşim fosur fosur uyuyor. O derin derin uyudukça ben geriliyorum
Gunebakan nişanın hayırlı olsun. Tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz.
Sabah 4 den beri sancım başladı ve az önce de nişanım geldi. Bugün 12 de sezeryan var belki bir ümit inşallah
normal doğum olur
Allloooooo!!!!gece gece neler yapmışsınız kızlar öyle????nişanlar falan noluyor?????bir gafletle uyuyup kalmışım,dün evi değiştirdik biraz aslında biraz bile değil komple yemek masası,koltuk işine girince pestilim çıkmış gece uyuyuvermişim(((( gözümü açıp okuduğum gibi lavaboya gittim bir gazla ama aldım babayı geldim.ben sizinle nişana söze falan gelemiyorum.kızlar habersiz bırakmayın sakın,Günebakancım gitmişsinizdir heralde doktora,bir cümle bile olsa durumunu yaz lütfen.Allah herşeyi rast getirsin inşallah,Allaha emanet olun.Myhoney'cim hadi bir sürpriz yapsın Kayra'n da istediğin gibi normal doğumla doğur inşallah.bugün gözüm kulağım sizlerde.herşey gönlünüzce olsun canlar..... Dualarımdasınız
Doğuramadığım için dünya telaşına düştüm kızlar,az önce mail kutuma kredi kartı ekstrem düşmüş,zaten pek sevmem kart kullanmayı,limitide çok yüksek değil.gitmişler 59 TL kart kullanım ücreti kesmişler.geçen yıl 40 TL falandı,carlayınca hediye bonus olarak geri yüklemişlerdi.sinirlerim bozuldu,bilen varsa bu yılkini az sonra aradığımda nasıl carlayıp iptal ettirebilirim?malesef düzen böyle işliyor,benim eniştemde özel bir bankada müdür,o bile daha önce hakkımız yok aslında ve itiraz edenlere çözüm yolu buluyoruz demişti,ondan dediydim.bu hafta toplantıda,aramak istemedim onu,dize danışayım dedim....
Az sonra doktora gidicem ve artik karar vericez bugun 40+1 oldum ya sezeryan olucam ya suni sanci yada birkac gun daha bekle diyicek doktor ben cantalarimi felan toparladim gidiyorum dua edim kizlar hakkimiza hayirlisi olsun
Canım kusura bakma bugun anca gırebıldıldım. Ben de akıntı yok da kanamam hala devam edıyor tabı. Hemoroıd acısı da bu bırkaç gunde bıraz azaldı gıbı sankı. Heralde 40 çıkmadan agda jılet yapmak rısklı olur dımı of yaa bılemıyorum kı bu dertten dolayı genel cerraha da gıdemıyorum. Çok kötü olursam mecburen gıdıcem heralde. Gıttıkten sonra bana da yazar mısın nolur opüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?