2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inş canım inş.. şuan tek duam üzüntü ile sütümün kesilmemesi.. şuan çok yanlız hissediyorum kendimi..

iyi ki varsınız ...

şuan sütün daha önemli canım sıkma canını fazla

iyi geceler annecikler
süt sorununa üzüm kompostosu birebir çözüm emin olun denedim oldu.

güzel bilgi teşekkürler :))

Tlfdan foto yukleyemiyorum ya kizlar, avatar i degistirebildim. Bakin bakalim oglumu begencek misiniz?

çok tatlı maşallah canım yaaaa nazar degmesin

6 saat once oglumuzu kucagimiza aldik epidural normal dogum ile burda saat 03:17 gece yarisi ve kuzum uyuyor kucagimda biz babasi ile yorgun uykusuz bekliyoruz basinda :))

Allahim dogurmayan arkadaslarimi bir avazda kurtarsin...sizleri seviyoruz

biz de seni seviyoruz hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt bebeğini

Canım Benim Oğlum 10 Günlükken Dışarı Kahvaltıya Gittik Biz. gün boyu da dısarıdaydık. İnsan birden bire bir sürü sorumluluk altına girince bunalıyor. Ki senin ekstra sıkıntıların var. 40 ını beklemeler eskidenmiş bence. Dışarıda bebeğini iyi koruyabildiğin sürece dışarı çıkılmasında sorun yok bence.

Canım Çok Geçmiş Olsun. Rabbim Tekrar Yaşatmasın O Sıkıntıları..
Canım Benim Oğlumda Da Oluyordu Bahsettiğin Şeyler. Kayınvalidem Doluluk Diyordu İsmine Kendiliğinden Geçiyor, Başka Bir Yerinde Çıkıyordu Vucudunun. Şimdi Hiç Kalmadı.
Az önce bir arkadaşım ile konuşuyordum. Bugün manikur pedikur yaptırdım dedim. Sezeryana ojeleri çıkarıyorlar dedi. Benzer durumla karşılaşan var mı?
Evet Sezeryana Oje İle Almıyorlar. Bana Da Sormuşlardı Ameliyata Hazırlanırken Oje Olup Olmadığını. Sebebini Bir Yerde Şöyle Okumuştum:
Ameliyatta Ters Gidıen Bir Durum Herhangi Bir Sorun Olursa Hastanın İlk Tırnakları Morarırmış. Bir Sorun Olduğunu Tırnaklarındaki Morluktan Anlarmış Doktorlar. Ne Kadar Doğrudur Bilmiyorum Ama Bu Yüzden Ojeleri Sildiriyorlarmış.

Gunaydin

Gunebakan ve myhony haydi kizlar catir catir doguruveringari:) cok sevindim nisanlarinuz hayirli olsun.
Darisi diger bekleyenlerin basina..
Gece butun yazismalari okudum. Sagolsun oglum hic uyutmadis sabaha kadar.
Benim gibi uykusuna duskun biri icin cok agir bi duurum oldu. Neyse..

Lionvirgo kac gundur gorunmedin, kesin dogum yapmistir diye dusunuyordum. Neyse son 24 saat insallah. Bisey kalmadi.

Yalova anam sen kapanis konusmani hazirladin mi??

ah canım benim çok büyük bi atlatmışsın kocaman geçmiş olsun sana meleğine de geçmiş olsun
inşallah tekrarı yaşamazsınız
güle güle büyütün meleğini

gözün aydın canım geçmiş olsun inşallah o gözler maviş kalır:) kalmasa da önemli değil güzel bakışı yeter

amin canım inşallah kolay toparlarsın. yarı ingiliz yarı türk fark etmez, doğruyu yanlışı ayırt edebilirsin iyi insan olsun yeter:) hepimiz dünya vatandaşıyız sonuçta

adıyla yaşasın hayırlı uğurlu olsun canım

Kizlar gece cok bunaldim. Uyuyamiyor yavrum gaz dolu ici
Balon gibi. Pirt icin uyaniyor meme istir bu sefer midesi tas gibi. Napicagimi bilemedim.
Sizde gaz durumlari nasil??

kizlar bu isitme testini devlet hastaneleri yapiyor mu illaki dogum yaptigimiz hastanede mi yaptirmamiz lazim

canım çıkmadan hastanede yapıyorlar zaten bildiğim kadarıyla da ücretsiz sen başka bi yerde mi yaptırmak istiyordun ki hayırdır?

büyük gün gelmiş ha:)) kolay olur inşallah şimdiden geçmiş olsun canım hemencecik iyileşirsin umarım :)

Kızlar merhaba

Kalça çıkığı için ne zaman kontorle gittiniz ?
Birde özel aşıları yaptırmayı düşünüyor musunuz ?

Kalca cikigi icin hastneye gitmedik henuz. Aylin konrrol ve asisini saglik ocaginda yaptirdim.
Sunnet icin guzel bir hastane bulursam kalca usg sini de oraa yaptiricam.
Ozel asi hangileri var?
3. Ayda rota var sanirim onu yaptirmayi dusunuyorum. Oglumda bilmislik yapip yaptirmamistim? 2 kez rota oldu. Gerci koruyuculuu yuzde60 ama olsun bu sefer yaptiricam. Gerci cocuk doktorlari asiyi yaptirsan da olabilirdi dediler.

Rota ve pnömokok aşısı varmış yani başka varmı bilmiyorum ?
Bende bugün aylık aşısını sağlık ocağında yaptırdım.

canım biz kırkı geçtik nerdeyse bütün kiloları verdim sayılır ama hep ince yapılıydım belki onun etkisindendir. aslında daha da fazla vermek istemiyorum.

Kızlar gece gece önemli bir gelişmeyi paylaşmaya geldim :) NİŞANIM GELDİİİİİ Wcye gitmiştim ve dört gözle beklediğim o işareti nihayet gördüm. Artık doğuracağıma inanabilirim :))

Ooooooo bu güzel haber işte :)))))

Haberi var gelir gelmez uyandırıp söyledim :) Eee ne zaman doğarmış nişan gelince dedi 1-2 güne gelir en geç dedim Mışıl mışıl uykusuna devam ediyor insan bi uyanır uykusu kaçar yahu

Hahaha sesli güldüm:))))

Sabah 4 den beri sancım başladı ve az önce de nişanım geldi. Bugün 12 de sezeryan var belki bir ümit inşallah
normal doğum olur

inşallah sağlıkla ve normal yolla meleğine kavuşursun canımaz kalmış sabret

Balon gibi. Pirt icin uyaniyor meme istir bu sefer midesi tas gibi. Napicagimi bilemedim.

aahh ahhhh aynı dert bizde de var gece fıkır fıkır tam dalamıyo uykuya hep uyanıyo gazından dolayı çok zor bir durum
sabahı sabah ediyoruz biz
bu arada hala doğuramayanlara sabır diliyorum bu sıcaklarda inşallah bir avazda kurtulursunuz

bazı bankalar otomatik ödeme talimatı verince almıyorlarmış ama benim bankam gıcık ne yazık ki alıyor ben çare bulamadım (garanti) hatta tüketici mahkemesinde dava bile kazandım ama iade etmediler

aynen bizde 3 4 günde bir dışardayız hep

off bana gaz deme biz de çok gazlıyiz... akşam 6 dan 10 a kadar çok zorluyor beni. ne yazık ki bu sabah 9 dan 11 e kadar da oldu ne zaman geçecek bilmiyorum. dördüncü ayın başında geçecek diyorlar ama nasıl sabredeceğim bilmiyorum

Kızlar merhaba

Kalça çıkığı için ne zaman kontorle gittiniz ?
Birde özel aşıları yaptırmayı düşünüyor musunuz ?

1 aylık olduğunda hastanede kalça ultrasonu çektirmiştik

aşıları da muhtemelen yaptıracağız

Tlfdan foto yukleyemiyorum ya kizlar, avatar i degistirebildim. Bakin bakalim oglumu begencek misiniz?

maşallah canım.. abi olmuş o artık.. Allah ayırmasın çok tatlı :)

canım çok geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin.. sağlıcakla ve mutlu büyüsün yağmur bebiş :)

canım üzülme.. bebeğinin senden alacağı rızık o kadarmış.. hem şükretmek lazım ki mamalar var. eskiden insanlar şekerli su ile beslermiş. ek gıdaya hemen başlarlarmış. şimdi öyle değil.. öp bebişini bizim için..

canım hayırlı olsun.. Allah bağışlasın. analı babalı mutlu büyüsün inş kızın.. :)

canım gözün aydın.. Allah analı babalı büyütsün inş.. öp ve kokla bizim içinde zeynep bebişi :)

kizlar bu isitme testini devlet hastaneleri yapiyor mu illaki dogum yaptigimiz hastanede mi yaptirmamiz lazim

devlette de yapıyorlar canım..

Az önce bir arkadaşım ile konuşuyordum. Bugün manikur pedikur yaptırdım dedim. Sezeryana ojeleri çıkarıyorlar dedi. Benzer durumla karşılaşan var mı?

evet canım. sebebi parmağına küçük bir alet takıyorlar. sana ve bebeğe giden oksijeni ölçmek için. oje olunca ölçüm yapamıyor.

canım o hareket bende de oluyor. bende anlık gaflete düşüp oynadı diyorum sonra kafamı çevirip bakıyorum bebeğim karnımda değil beşiğinde :) bende özledim ne yalan söylim..

Kızlar gece gece önemli bir gelişmeyi paylaşmaya geldim :) NİŞANIM GELDİİİİİ Wcye gitmiştim ve dört gözle beklediğim o işareti nihayet gördüm. Artık doğuracağıma inanabilirim :))

hadi hayırlısı canım.. bak şimdiden sölim doğumdan sonra kırmızı geceliğinle fotonuzu bekliyorum tek nefeste kurtulun inş canım.. hayırlı haberler ile dönün..

Sabah 4 den beri sancım başladı ve az önce de nişanım geldi. Bugün 12 de sezeryan var belki bir ümit inşallah
normal doğum olur

ooo kızlar nişanlar coşmuş.. darısı yalovanında başına inş.. hayırlı olsun canım.. bir avazda kurtul inş.. haberlerinizi bekliyoruz :)

Canim aşi kartina 28.08 her iki kulak takip kbb polklngi yazmişlar
bi kagt daha var isitme testi sonucu teoae kaldi yaziyor

Canim aşi kartina 28.08 her iki kulak takip kbb polklngi yazmişlar
bi kagt daha var isitme testi sonucu teoae kaldi yaziyor

geçmiş olsun canım sanırım bir şeyden şüphelendiler ikinci aşamayı istemişler inşallah kötü bişey çıkmaz bozma moralini

kedicik... kaldık baş başa.. bu hamişlerin hepsi el ele tutuşup doğuma gittiler galiba :)

hahaha evettttt :) bende uykumdan çalarak geldim benim oğlan anca uyudu :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…