- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.001
Canim aşi kartina 28.08 her iki kulak takip kbb polklngi yazmişlar
bi kagt daha var isitme testi sonucu teoae kaldi yaziyor
Canim aşi kartina 28.08 her iki kulak takip kbb polklngi yazmişlar
bi kagt daha var isitme testi sonucu teoae kaldi yaziyor
Canim bizim de sag kulak testten gecmedi. Bes gunlukken tekrarladik yine de gecmedi. Birkackez yikaninca temizlenir acilur dediler.
Sonra sariliktan dolayi fototerapi aldi. Gelismis isitme testi yapilmasi gerekiyormus fototerapiden sonra.
O test yapildi bi problem cikmadi. Cok sukur.
onun belli bir süresi var mı? bizde fototerapiden sonra yaptıramadık henüz.eşime izin vermiyolar.
Sezeryan doğum yapan arkadaşlarıma kötü hissettirdimse nolur kusuruma bakmayın affedin beni
Ama şu forumda bile sezeryan doğum oranına baktığımda içim acıyor
Emin olun Avrupa'da ya da Amerika'da böyle değil
Sezeryan oranı çok düşük
Ve kadınlar daha sağlıklı
Biz de umarım bir gün o seviyeye geliriz
Bizim için tren çoktan kaçtı ama yeni nesiller sağlıkla kavuşurlar yavrularına
geçmiş olsun canım sanırım bir şeyden şüphelendiler ikinci aşamayı istemişler inşallah kötü bişey çıkmaz bozma moralini)
Eki Görüntüle 786570 bize verilen kağıt böyle. kulaklarının duyduğuna dair
Canim bizim de sag kulak testten gecmedi. Bes gunlukken tekrarladik yine de gecmedi. Birkackez yikaninca temizlenir acilur dediler.
Sonra sariliktan dolayi fototerapi aldi. Gelismis isitme testi yapilmasi gerekiyormus fototerapiden sonra.
O test yapildi bi problem cikmadi. Cok sukur.
Angy selam cnm senle aynı gün doğdu meleklerimiz :) nasıl bebişin? bizimki sıcaktanmıdır nedir her yeri isilik olmuş işlikte değil garip bişey kırmızı ortası sivilce gibi göbeğide dün düştü çok şükür..
kızlar sabır az kaldı kavuşacaksınız bebişlerinize
doktorumuzu aradim ilk testte bazi bebekler gecemiyor ikincide geciyor bu yuzden ikinci takibi iistiyoruz dedi
insallah bi problem cikmaz sarilik olmadik gobegi 9 gunde dustu gecen hafta persembe.. ondan sonra iki kere yikandi
gayet normal duyuyor insallah yoktur sorun yaa
Canım gaz problemi hepimizin ortak sorunu sanırım. Geçen Haftalarda bende yazmıstım buraya nasıl başa çıkıyorsunuz diye. Çok şükür bizim azaldı biraz. Ben Her gün 50 cc rezene çayı içiriyorum. Birde acı elma yağı ile topuklarına karnına masaj yapıyorum. yağ gerçekten çok iyi geldi uykusunun içinde bile hiç uyanmadan çıkarıyor gazını. tamamen bitmesine imkan yok gaz probleminin ama en azından azaltıyor sıkıntısını dene bence.Kizlar gece cok bunaldim. Uyuyamiyor yavrum gaz dolu ici
Balon gibi. Pirt icin uyaniyor meme istir bu sefer midesi tas gibi. Napicagimi bilemedim.
Sizde gaz durumlari nasil??
Kızlar merhaba
Kalça çıkığı için ne zaman kontorle gittiniz ?
Birde özel aşıları yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
inşallah canım
belli olunca haber verirsin olur mu bende merak ettim
kızlar bu loğusa depresyonu denen şey durduk yere ağlamak mıdır acaba? kendime teşhis koymaya çalışıyorum.. herşeye ağlayasım var. yada köpeğim gittiği için bu aralar kendimi kötü hissedip içimi ağlayarak boşlatmak için mazeret arıyorum.. bilemiyorum.. çok sinirli ve alınganım.. emin olun şunu yazarken bile ağlıyorum.. kendimi çok yalnız hissediyorum
CANIM evde bebiş varken nasil kendini yalnız hissediyorsun. Valla kendimi yalnız hissetfek sıkılacak vakit bulamıyorum. Ben. Bebiş tum vaktimi alıyor. Bugun kucağımda çorba yaptık oğlumla durmadı.
Yeni bir sürece alışıyoruz Can'ın depresyon değildir o geçiş süreci:)
Artan sorumluluklar vs. Geçici bir süreç CANIM griye dönüp baktığımızda neler başardık divez.
Canım gaz problemi hepimizin ortak sorunu sanırım. Geçen Haftalarda bende yazmıstım buraya nasıl başa çıkıyorsunuz diye. Çok şükür bizim azaldı biraz. Ben Her gün 50 cc rezene çayı içiriyorum. Birde acı elma yağı ile topuklarına karnına masaj yapıyorum. yağ gerçekten çok iyi geldi uykusunun içinde bile hiç uyanmadan çıkarıyor gazını. tamamen bitmesine imkan yok gaz probleminin ama en azından azaltıyor sıkıntısını dene bence.
39. günümüzde gittik canım biz. bir sorun çıkmadı çok şükür.
üzülsememi sevinsemmi bilemedim kızımın özleminden onu beklemeden okadar yedim kendimiki herealde ondan gelmiyo naz yapıo ne güzel nişanlar geldi ah benmde ufak bişi olsa daha gıkımı çıkartmam ama yok her hafta bu son genel temizlik olur diorum ahanda pazartesi yine son olur inşallah diyip evi bi güzel temizlicez babalım hayırlı dogumlar ben gbi doğuramayanlara doğuranlarada dosgurmak üzere olanlarında rabbim yar ve yardımcısı olsun aminnnnnn bebişler hasta olmasın inşallah olanlar hemen sağlına kavuşssun çok üzülüyorummm hemen ileşirler inşallah ben temizlige başlıcam şimdi akşama kadar bi yorim kendimi belki ha nedersiniz olurda size yazarım hemn öptük hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?