2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sanırım birçoğumuz doğum yaptı, bebişlerin derdiyle uğraşıyor. hala bekleyen arkadaşlar; sakın canınızı sıkmayın sayılı günlerin tadını çıkartın sonra nefes almaya vaktiniz olmayacak

aramızda İzmir de yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi? Egepol de doğum yaptığım için ilk kontrolüde orda oldu ama doktordan hiç memnun kalmadım. İzmir de tavsiye edebileceğiz bir doktor var mı?

hoşgeldin arasta, nasılsın, ida nasıl oldu??
seni merak ediyordum. iyiki geldin...
annen yanında mı?. tek başına misafir ağırlamak çok zor oluyor. çok yorma kendini boşver.
benim de cumartesi günü misafirim vardı. akşam yemeğine geldiler. baya bi yoruldum. zaten geceleri uykusuzuz..

temizlik yapabiliyorsan ii walla canım.. Eğilip kalkmak işkence gibi çiçeklerimi bile zor suluyorum...belim hemen ağrıyo...

slm kızlarrr biz geldikk :)

Bugün 21 günlük olduk. dün kızımın mevlüdünüde yaptık. çok şükür bu telaşede bitti sıcakta o yatakta oturmak berbat bişey kızımda mahfoldu. resmen eziyet gibiydi neyseki atlattık..

Sizler nasılsınız güzel güzel havadisler var mı???

heee birde bu sabah annem evine gitti. yavaş yavaş kendine güvenmelisin bu gece kendini dene bakalım dedi.. oan kızımı hastaneye kontorle götürceğimiz için koymadı ama eve gelince boş ev sessiz zoruma gitti.. bakalım alışabilecekmiyiz yoksa gece anaannemizi arayıp hemen gel mi diyeceğiz :))) kızım uyurken yemeğimi bile yaptım bakalım nasıl olacak..

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım, Allah uzun ömürler versin :)
bizim oğluşun da bugün 8. günü...çok şükür onun bir derdi yok ama ben sezeryanlı halime bakmadan dün temizlik yaptım, bugün dikişlerim ben burdayım diye bağırıyor
birde oğluma adam gibi bir doktor arama derdine düştüm. ilk muayenemizi yapan doktorumuzu beğenmedim ama hala başka bir doktor bulabilmiş değilim
bu arada sana birşey sorayım ; oğlumun derisi soyuluyor 2. günden beri. acaba bu normal mi yoksa nemlendirici kullanmadım hiç, ondan mı oldu? senin ufaklıkta da oldu mu?

Cnm bzm gobegmz 4.gun dustu gaz skntilarimz erken basladi cddi bi sarilik problemimiz olmadi sukur ..ben lohusa depresyonundqym bebegme bakabilicekmiyim derdnden anlayacqkmiym flan boyle seyler yasiyorm..

canım seni anlıyorum bende çok kötü günler geçirdim,kendi ailem eşimin ailesi.. her akşam ağlıyordum.. biraz daha iyiyim ama şimdi... yavaş yavaş aşılıyor merak etme öpüyorum eylülü ve seni

saol canım cümlemizinki sağlıklı, uzun ömürlü olsun inşallah..

oh maşallah sizde büyümüşsünüz artık.. canım sezeryanlı kendini çok zorlama. bende sezeryanım sorunlu geçmesine rağmen yatagımda hiç yatıp dinlenmedim. annem nasıl lohusa sın sen dinlen diyordu. öyle ağır işler yapmadım ama dinlenmedim de. sezeryan yerim arada bi sancıyor. doğum sancımda öyle olmamıştım :) üşütmemek lazım..

bizde ilk doktorumuzu hiç beğenmedik. çok şükür harika bi doktor bulduk ve onun önerileri beni rahatlatıyor..

evet canım bizimde derilerimiz soyuldu. bi kaç gün sonra dahada yavaşlar ve bidaha soyulmaz. şuan derilerimiz soyulmuyor. onun için pek bişey yapmadık. biz göbeğimiz düşmeden hergün yıkıyorduk annem bebek yağını sürüyordu genede derileri soyuldu. bebekler o ince deriyi atıyorlar sanırım.. sende bebe yağı kullanabilirsin hem cildini yumuşatır nemlendirir..

Ya bende bi korku basladi kizlar annem gdince kendm bakabilicekmiyim gaz sancisi tutunca napicm dilinden anlayqbilicekmiyim gbi seyler..szdede varmi szin soyliceklerinize ihtiyacm var....lohusaym dipteyim sondaym depresyondayimmm:-(

canım kendine stres yapma desemde olmuyor aynısını ben yaşıyorum benim kızımda böyle 21 günlük olduk hala memeye alışamadıç.. ama ben bunu hep kv. biberon verditmesine bağlıyorum. 5 gün kızımı göğsüme koydurmadı mama verip durdu. göğsüme aldıkça ağlıyormuş die kucagımdan çekti kızımı aldı.. sonra annemle biz çektik ğöğsümü alsın die yapmadıgımız şey kalmadı. ama 5 gündür alışmış biberonun rahatlığına hemen ağzına damlıyor falan.. ama pes etmee uyanmasada ağzına daya ğöğsünü.. ben öyle dudaklarını büzüyor açmıyor. zorluyıorum ağzına ğöğsümü veriyorum emsin emmesin tutuyorum öyle.. doktoru bugün anne ğöğsünü unutmamalı bi şekilde ver dedi.. mama yesin bi saat sonra uykusundan al ver dedi.. bende aynısını yapıyorum ama almıyor dedim olsun sen ver dedi. şimdi kızım uyuyor 1 saat önce bıraz emdi.. birazdan gene vereceğim..

bikerede mamayı 90 cc alıyor.. ğöğsümü sagarsam 60 lık cıkıyor arkasından 30 cc tekrar mama yapıyoruz.. çünkü kızım doymuyor

Ya bende bi korku basladi kizlar annem gdince kendm bakabilicekmiyim gaz sancisi tutunca napicm dilinden anlayqbilicekmiyim gbi seyler..szdede varmi szin soyliceklerinize ihtiyacm var....lohusaym dipteyim sondaym depresyondayimmm:-(

yaparsın canım eylül birazdaha büyüsün ister istemez dilincen anlıyorsun artık. bende senin gibiydim. annem bugün bizi bıraktı kendime güvenmem için.. şuan masalım uyuyor. ağız açtıgında zorlandım ama mecbur alısıcaz. hep annelerimiz olmucak.. bak sana akıl verirken cok rahatım ama bende senin gibi bu soruları kendime kaçç defa sordummm :))) Allah yardımcımız olsunn biz yaparızzzzz

Hala ses çıkmadı kızlar sizden,bence şu an bebekleriniz kucaklarınızda.şimdiden tebrik ederim sizi kızlar.myhoney zaten sezeryan olacaktı bugün,günebakanda doğurmasaydı şu saate kadar doktora gidip gelip bişeyler yazardı diye düşünüyorum.inşallah bizim kızlarda ve dünyadaki diğer tüm doğuranlarda iyi ve sağlıklıdırlar.bebeği yanında olan canım Ağustos analarım,inşallah herşey yolunda gidiyordur,siz ve yavrularınız iyi,lohusalığınız depresyonsuz yada az depresyonlu geçip biter.bizede dua edinde doğuralım artık kızlar ya,telefon çalıcak diye korkuyorum artık.

olabilir canım ben de kendimi çok yanlız hissetmiştim normal şeyler bunlar...
kolay bir şey değil sonuçta ayrılmak...

Neyyyyyy 15 miiiiiiiii
Tatile çıkın bence uzun bir süre

Bende Egepolde Doğum Yaptım. Hangi Doktora Gösteriysun Canım Bebişi?

Allah kolaylık versin canım ya, 15 kişi de çokmus gözüm korktu valla zaten yorgunsundur Allah kolaylık versin gercekten

Yaparsın canım sıkma canını , Allah büyük , annelik içgüdüleriyle cok guzel üstesinden gelirsin insallah

hiç korkma canım yaparsın içgüdülerini dinle zamanla yavas yavas öğrenirsin acemiyiz sonuçta hepimiz :) ağlarsa da panik yapma normal bir şey o bir bebek ağlayacak tabi:))

Son düzenleme:

Hadi insallah guzel haberlerle gelsinler
Allah bütün dogum yapacaklara kolaylık versin

hemşerimm darısı senin başına yavruşunaa tez zamanda kavuşursun inş.. senden güzel haberleri bekliyorum kk ya her girdiğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…