- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.021
Selam kızlar :) Nasılsınız ? Ben acayip yoğunum. Bugün 15 kişi ağırlıycam daha eşimin iş yerindekilerin yarısı anca geldi. Diğer yarısı da önümüzdeki günlerde gelirler. Birkaç gün ara vermişlerdi hastaneden çıktıktan sonra o ara dinlenebildim şimdi aynen devam yine :))
temizlik yapabiliyorsan ii walla canım.. Eğilip kalkmak işkence gibi çiçeklerimi bile zor suluyorum...belim hemen ağrıyo...üzülsememi sevinsemmi bilemedim kızımın özleminden onu beklemeden okadar yedim kendimiki herealde ondan gelmiyo naz yapıo ne güzel nişanlar geldi ah benmde ufak bişi olsa daha gıkımı çıkartmam ama yok her hafta bu son genel temizlik olur diorum ahanda pazartesi yine son olur inşallah diyip evi bi güzel temizlicez babalım hayırlı dogumlar ben gbi doğuramayanlara doğuranlarada dosgurmak üzere olanlarında rabbim yar ve yardımcısı olsun aminnnnnn bebişler hasta olmasın inşallah olanlar hemen sağlına kavuşssun çok üzülüyorummm hemen ileşirler inşallah ben temizlige başlıcam şimdi akşama kadar bi yorim kendimi belki ha nedersiniz olurda size yazarım hemn öptük hepinizi
slm kızlarrr biz geldikk :)
Bugün 21 günlük olduk. dün kızımın mevlüdünüde yaptık. çok şükür bu telaşede bitti sıcakta o yatakta oturmak berbat bişey kızımda mahfoldu. resmen eziyet gibiydi neyseki atlattık..
Sizler nasılsınız güzel güzel havadisler var mı???
Cnm bzm gobegmz 4.gun dustu gaz skntilarimz erken basladi cddi bi sarilik problemimiz olmadi sukur ..ben lohusa depresyonundqym bebegme bakabilicekmiyim derdnden anlayacqkmiym flan boyle seyler yasiyorm..
hayırlı olsun canım, Allah uzun ömürler versin :)
bizim oğluşun da bugün 8. günü...çok şükür onun bir derdi yok ama ben sezeryanlı halime bakmadan dün temizlik yaptım, bugün dikişlerim ben burdayım diye bağırıyor
birde oğluma adam gibi bir doktor arama derdine düştüm. ilk muayenemizi yapan doktorumuzu beğenmedim ama hala başka bir doktor bulabilmiş değilim
bu arada sana birşey sorayım ; oğlumun derisi soyuluyor 2. günden beri. acaba bu normal mi yoksa nemlendirici kullanmadım hiç, ondan mı oldu? senin ufaklıkta da oldu mu?
Kızlar gece gece önemli bir gelişmeyi paylaşmaya geldim :) NİŞANIM GELDİİİİİWcye gitmiştim ve dört gözle beklediğim o işareti nihayet gördüm. Artık doğuracağıma inanabilirim :))
Saol cnm bzde szi opuyorzz hersey gonlumuze gore olsn inscanım seni anlıyorum bende çok kötü günler geçirdim,kendi ailem eşimin ailesi.. her akşam ağlıyordum.. biraz daha iyiyim ama şimdi... yavaş yavaş aşılıyor merak etmeöpüyorum eylülü ve seni
herkesler doğurdumu kızlar.... Hayırlı olsun bebekleriniz....Hamilelik çok kolaymış dimi kıızlar....
Benim kızım beni emmiyor.... Geçen halası geldi 2 aylık oğlu var halasını emdi..Bende üzüldüm ağladım... Sağarak veriyorum... Ağzıma dolu dolu gelsin diyor gelmeyince kıyameti koparıyor emmiyor... Bende sağıyorum... 50ml çıkıyor ve mama takviye ediyorum... Birde benim kızım 3.5 yada 4 saatte kalkıyor mama ve süt için 50 yada 90ml içiyor...Daha önce kaldırmak istesem uyanmıyor ağzını bile açmıyor mama içmek için...Doyuncada ağzını hiç açmıyor... Bu normal mi kızlar...Topuk kanı alınırken bile hiç ağlamadı kan şekerine mikroba bakıldı bir şey çıkmadı... Ayaklarıyla tekmeler atarak gazınıda kendi çıkarıyor... Ben bu kızı anlamadım emmek dışında hiç bana eziyeti yok ama korkutuyor bu durumu beni çok mu uyuyor azmı mama alıyor...
Sizde durumlar ne kızlar ne kadar uyuyor ne kadar emiyor yada ne kadar mama alıyor...
Ya bende bi korku basladi kizlar annem gdince kendm bakabilicekmiyim gaz sancisi tutunca napicm dilinden anlayqbilicekmiyim gbi seyler..szdede varmi szin soyliceklerinize ihtiyacm var....lohusaym dipteyim sondaym depresyondayimmm:-(
Evet canım aktardan alıyorsun. Her Altını Değiştirdiğinde Ayaklarına ve Karnına Masaj Yaparak Sürüyorsun.birde acı elma yağını denicem. nereden alınıyor. aktardan mı??
kızlar bu loğusa depresyonu denen şey durduk yere ağlamak mıdır acaba? kendime teşhis koymaya çalışıyorum.. herşeye ağlayasım var. yada köpeğim gittiği için bu aralar kendimi kötü hissedip içimi ağlayarak boşlatmak için mazeret arıyorum.. bilemiyorum.. çok sinirli ve alınganım.. emin olun şunu yazarken bile ağlıyorum.. kendimi çok yalnız hissediyorum
Selam kızlar :) Nasılsınız ? Ben acayip yoğunum. Bugün 15 kişi ağırlıycam daha eşimin iş yerindekilerin yarısı anca geldi. Diğer yarısı da önümüzdeki günlerde gelirler. Birkaç gün ara vermişlerdi hastaneden çıktıktan sonra o ara dinlenebildim şimdi aynen devam yine :))
Bende Egepolde Doğum Yaptım. Hangi Doktora Gösteriysun Canım Bebişi?sanırım birçoğumuz doğum yaptı, bebişlerin derdiyle uğraşıyor. hala bekleyen arkadaşlar; sakın canınızı sıkmayın sayılı günlerin tadını çıkartınsonra nefes almaya vaktiniz olmayacak
aramızda İzmir de yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi? Egepol de doğum yaptığım için ilk kontrolüde orda oldu ama doktordan hiç memnun kalmadım. İzmir de tavsiye edebileceğiz bir doktor var mı?
Allah kolaylık versin canım ya, 15 kişi de çokmus gözüm korktu vallaSelam kızlar :) Nasılsınız ? Ben acayip yoğunum. Bugün 15 kişi ağırlıycam daha eşimin iş yerindekilerin yarısı anca geldi. Diğer yarısı da önümüzdeki günlerde gelirler. Birkaç gün ara vermişlerdi hastaneden çıktıktan sonra o ara dinlenebildim şimdi aynen devam yine :))
Ya bende bi korku basladi kizlar annem gdince kendm bakabilicekmiyim gaz sancisi tutunca napicm dilinden anlayqbilicekmiyim gbi seyler..szdede varmi szin soyliceklerinize ihtiyacm var....lohusaym dipteyim sondaym depresyondayimmm:-(
Hala ses çıkmadı kızlar sizden,bence şu an bebekleriniz kucaklarınızda.şimdiden tebrik ederim sizi kızlar.myhoney zaten sezeryan olacaktı bugün,günebakanda doğurmasaydı şu saate kadar doktora gidip gelip bişeyler yazardı diye düşünüyorum.inşallah bizim kızlarda ve dünyadaki diğer tüm doğuranlarda iyi ve sağlıklıdırlar.bebeği yanında olan canım Ağustos analarım,inşallah herşey yolunda gidiyordur,siz ve yavrularınız iyi,lohusalığınız depresyonsuz yada az depresyonlu geçip biter.bizede dua edinde doğuralım artık kızlar ya,telefon çalıcak diye korkuyorum artık.
Hala ses çıkmadı kızlar sizden,bence şu an bebekleriniz kucaklarınızda.şimdiden tebrik ederim sizi kızlar.myhoney zaten sezeryan olacaktı bugün,günebakanda doğurmasaydı şu saate kadar doktora gidip gelip bişeyler yazardı diye düşünüyorum.inşallah bizim kızlarda ve dünyadaki diğer tüm doğuranlarda iyi ve sağlıklıdırlar.bebeği yanında olan canım Ağustos analarım,inşallah herşey yolunda gidiyordur,siz ve yavrularınız iyi,lohusalığınız depresyonsuz yada az depresyonlu geçip biter.bizede dua edinde doğuralım artık kızlar ya,telefon çalıcak diye korkuyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?