2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende lcw den aldım bormalde 36 bedenim pantolon da 36 beden bady de s beden aldım çok rahat oluyo ne büyük duruyo nede küçük 1,5 2 ay daha giyebilirim yani hem zaten çok uygun

istanbulda olan annelerden cnr'daki anne bebek fuarına giden varmı arkadaşlar ?17-20ocak arasıymış

Kızlar bunu konuşmak için erken biliyorum ama; aranızda ''ben normal doğumdan korkuyorum sezeryan yaparım arkadaş '' diyen var mı ? :18:

Kızlar bunu konuşmak için erken biliyorum ama; aranızda ''ben normal doğumdan korkuyorum sezeryan yaparım arkadaş '' diyen var mı ? :18:

ben oglumda 15 saat suren normal dogum kısmından mecburı sezeryana alınanlardanım amelıyattan cıkınca resmen ıskence cekmısım keske basta sezeryan olsaymısım dedım suan zaten mecburen sezeryan olucam

Evet ladycim erken ama şimdiden kendimizi doğuma da hazırlamamız gerekiyor bence. Özellikle ilk doğumsa. Ben normal doğumdan çok ama çok korkuyorum.... Fakat mecbur kalmadığım sürece sezeryan da olmak istemiyorum. ilk doğumum olduğu için normal yapabilmeyi istiyorum ama bakalım zaman ne gösterecek ....

kızlarr sanırım çıldırıcam, işyerinde resmen oturamıyorum! kalçam ağrıyor, benzer bir sorun yaşayan var mı aranızda, bel ve sırt ağrımdan hiç bahsetmiyorum bile bulantımdan dolayı hiç kalsiyum almıyorum, ondan olabilir mi acabA?

amannnıınn korkular sarmışş bizim kızı korkma yavrum acımıycak beeennn doktoruma aynen böyle dedim korkuyorum dedimmm ilk doğumda sezeryan olsam dedim..
delimisinnn dedi ameliyat o resmen dedi önemli bişey olmadıkça asla sezeryan düşünme dedi..vee ben de normal doğurdum çatır çatırrr:18:

ben oglumda 15 saat suren normal dogum kısmından mecburı sezeryana alınanlardanım amelıyattan cıkınca resmen ıskence cekmısım keske basta sezeryan olsaymısım dedım suan zaten mecburen sezeryan olucam

Neler yaşadın gamze sezeryandan sonra ne kadar sürede ayağa kalktın çok ağrılı bi süreç miydi biraz anlatsana

Evet çekirgem aynı şekilde çok korkuyorum ben de doğal olarak adı üstünde normal olmasını isterim ama o kadar korkuyorum ki daha şimdiden rüyalarıma girmeye başladı. ilk bebeğim benim de bu arada.

He kuzum korkuyorum ben nası doğurdun çok acıdı mı biraz anlat ama az anlat hehe :))

Bir zamanlar ben vardım leydim senin gibi, normal dogum düşündüm son aya kadar ama nasil yapacağımıda bilmiyordum. Ben vajinal muayenede bile korkudan ve sıkıntıdan oluyorum nede olsa hassas bölge:) 9. Aya kadar her şey normaldi doguma karar vereceğimiz zaman doktorum kanalların dar zorlanırsın dedi bende memnuniyetle kabul ettim sezeryani ve çok memnunum. Yine olsa aynı kararı veririm. Benim doğumum çok güzel oldu inşallah yine öyle olur şimdi hiç dogum korkum yok. Spinal sezeryanla ilgili merak ettiginiz her şeyi cevaplarım.

Evet çekirgem aynı şekilde çok korkuyorum ben de doğal olarak adı üstünde normal olmasını isterim ama o kadar korkuyorum ki daha şimdiden rüyalarıma girmeye başladı. ilk bebeğim benim de bu arada.

benim korkum birazda küçüklükten kalma,ablamın ilk doğumunda ben doğumhanenin kapısında beklemiştim saatlerce, o zaman 12-13 yaşlarındaydım, ablam o kadar bağırıyordu ki sesi hala kulaklarımda çınlar. küçüktüm tabi çok etkilenmiştim. benim oraya girmeme nasıl izin vermişler o da ayrı bir konu, annemler desen ebe ve hemşirelerle kavga etmekten beni gören yoktu, birsürü kadın doğurup doğurup çıkarken ablam 10 saate yakın aralıksız bağırdı valla. bebek doğduğunda kapkaraydı. onu ilk gördüğümde daha da korkmuşrum bu nasıl bebek diye. ama ölmek üzereymiş resmen bebek. neyse şimdilerde teknoloji çok gelişti tabi. Herkesin doğum hikayesi de farklı ama psikolojik olarak benim ilk doğum hikayem bu olduğunda hala etkileniyorum. çok korkuyorum
Ama epidural normal doğumu tavsiye ediyorlar. Onu araştıracağım iyice :)

Neler yaşadın gamze sezeryandan sonra ne kadar sürede ayağa kalktın çok ağrılı bi süreç miydi biraz anlatsana

nısanım vs herseyım gece geldı dr gıttım dogum baslamıs dedıler benı dogum haneye aldılar soydular genel seyler yapıldı sunı sancıda verıldı acılmam oluyor sancı son sıddette devam edıyor bebek gelmıyor ama tam bır ıskenceydı o sancılar bebegın gelmemsı cok zor bı durumdu benım ıcın 15 sonra dr artık bu saate kadar zorladık olmuyor sezeryan dediler hemen amelıyat jhaney aldılar zaten 20 dk suruyor narkozu verılder gece 10 20 vardı gırdım 10 da cıktım odamdaydım gozumu yarım yamak actım oglum yanımda yatıyro esım herkes odada cok guzeldı
normal dogumun olmaması bebgın gobek korkonun cok kısa olmasından oturu dogum kanalına gırememsıymıs

sezeryanda cok ama cok rahattı daha ılk gun hastanede ayaga kaldırdılar kalkıtım gezındım koltuga oturdum oglumu emzırdım hemsıreler test vs ıcın bebgımı alınca gorumcemın koluna gırdım dıger odada hamslerı dogum yapanları gezdık bebeklere baktık cok ama cok rahttı sadce tam egılıp kalkerken acı oluyor oda 3 gunde gectı fogum yapalı 4 sene oldu hıcte sıkayetım olmadı cok sukru ınş. buseferde bu rahatlıkla gecırırım yanı sezeryanda yok bebgı buıle emzıremıyorsun ayaga kalkamıyorsun gıbı durumları yasamadım

yanı suande ben sezeryan taraftarıyım normal dogum gerceklessın dıye gıcırdıgım osaatler gercekten bır ıskenceydı hem ben hem bekleyenler ıcın gorumcem dıyorkı bız helak olduk 15 saat senı beklemek osancını cekmen sezeryan ne guzel gırdın cıktınn bızde rahat ettık sende

Son düzenleme:
He kuzum korkuyorum ben nası doğurdun çok acıdı mı biraz anlat ama az anlat hehe :))

Ben epidural normal doğum oldum kuzum tavsiye ederim sancını hafifletiyo ağrını tamamen geçirmiyo ama
4 cm açılma olana kadar sancı mecburi sonrasında anestezi uzmanı belinden bi iğne yapıyo ve eline bi buton veriyo sen ona basıyosun kendi odamda sancı çektim doğum başlayınca doğumhaneye aldı doktorum o ortama girme diye zaten ondan sonrası sana kalmış
ben kendimi at yarışında gibi hissettim hadi canım başarabiirsin canım az kaldı tatlım bidaha bebeğimmm derkenn ohhhhhhhhhh çıkıvermişşş öyle rahatlıyosun ki şimdi gözlerim doldu ...
hemen bebişi bi yanıma verdi ama o an bişey hissetmedim sanki doktorla hemşireyle sohbet ede ede doğum yapıyosun ..
yani bu durumda doktorun hemşiren hastanen çokk önemli neler duyuyoruz bağıran azarlayan doktorlar hemşireler...

Spinal sezeryan nedir kuşum yani uyanık mıydın :) Sezeryanın beni korkutan tarafı sonrası bööle haftalarca yataktan kalkamıcaksın falan diye korkutuyolar

Seni tebrik ediyorum polianna. Biz beceremedik valla. Benim çevremde normal dogumu basarabilenleri çıkmadı hiç. Herkes sezeryan normal doğumda ısrar edenlerde uzun suren sancılardan sonra mecburi sezeryana alındılar . Hazırlıksız oldukları icin genel anestezi yapıldı ki o zaman uyarınca çok dikiş ağrısı cekiyormussun.

Evet senin için kötü bi deneyim olmuş. Ben de benzer bi durumu bi arkadaşımla yaşadım. Kızcağız 1 gün boyunca doğuramadı. Öyle şeyler anlattı ki hastaneden çıkınca onu dinlerken böyle midem hop oturdu hop kalktı bi garip oldum.

epidural normalle ben de ilgilenicem aslında bu gittiğimde doktorumla konuşmak istedim ama, daha çok erken dur bakalım bi dedi.

ben genl anestezıyle oldum canım uaynınca hıc dıkıs agrısı fslan olmadı dedıgım gıbı kalktım oda oda gezıp dıger dogum yapanlarla bebklerıne baktık cok rahat oldu yanı

Dimi hastane doktor çok mühim. O yüzden çok sevindim ya hastaneye gittiğimde herkes çok güler yüzlüydü çok sevdim falan diye.

Gerçi bebeğini kucağına alınca hepsini unutuyosun diyolar ama işte insan yaşamayınca anlamıyo ki :) Kaç saat sürdü peki bunların hepsi kuşum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…