2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimde korkum sağdıktan sonra dökülür diye çok korkuyorum. Gözüm gibi bakıyorum. her damlasını değerlendiriyorum:)

kizlar gunaydin doğum yaptim çok şükür pembesumbul darısı başına canım dün de ben o saatlerde kurtulmaya çalışıyordum bi avazda kurtul insallah nişanım geldi demiştim ya o gece bire kadar hiç bir şey yoktu tv seyrettim gece saat ikide kalktım adet ağrısı gibi bir ağrı sonra üçte kalktım yine aynı ağrı sonra bi baktım beş dakika da bi ağrı kardeşim uyanik ağrım var dedim abla birakta olsun ne zamandır bu ağrıyı bekliyoruz dedi o sırada eşim kalktı rüyamda gördüm doğum yapıyordun dedi o sirada bir baktım dört dakika ya indi doktorumu aradım gel hemen dedi gittik açıklık 3-4 cm dedi epidural olacaktim anestezi uzmanı geldi epidural yapıldı ohh miss kafam bir güzel oldu sonra açıklık bes besbucuk cm derken ben ağrıları hissetmeye başladım ikinci epidural yapıldı yine kakara kikiri ama ağrı girfikce asagida bi gerginlik bir kasılma hissediyorum derken benim açılma hizlandi doktor suyumu patlatti 8-9-10 cm oldu hemşire dediki artık doguma hazirsin sadece bebegin kafasını aşağı itmen lazım zaten sürekli bi ikinma hissi ama o odadski tutacaklarin dili olsada konussa nasıl ter döktüm saclarini görüyorum dedi aldılar doğum haneye o arada gözlerim bişey görmüyor eşim az kaldı dedi doğum haneye gittim ikinma diyo lar bu seferde :) doktorum geldi üç ikinmada çıktı ama bide bana sorun 4.100 gr oldu içimden resmen bişey boşaldı ilk sorum nasıl diye sordum miyiklamaya başladı tosun bu tosun dedi onu hazırlayıp götürdüler Allahım o zaman geçmedi eşi çıktı oda ikinci bi cocuk dogurur gibi ama daha kolay doktorum dediki seni tebrik ederim korkutuyordun beni doguramazsin sanıyordum ama bravo dedi sendeki kemik yapısı çok iyi dedi neyse dikişler atıldı odaya çıktım bi rahatlamislik emistik dün kalktık yürüdük tuvalete de kalktım dikislerim acıyor oturamiyorum şimdilik bu kadar bugün cikicaz hastaneden :)

tebrik ediyorum canım, maaşallah gerçekten tosuncuk doğurmuşsun :)
Allah ikinize de uzun ve sağlıklı bir ömür versin

kızlar aman nazar değdirmeyeyim ama paylaşmadan edemeyeceğim...ben kocamı gerçekten seviyorum bu sabah :)
dün okadar yorulmuşum, bide başım çatlıyor ağrıdan..akşam oğluma bakmak için 22.00 de yatak odasına gittim, anında uyuyakalmışım. daha 1 saat önce uyandım. kıyamamış bana,bütün gece bebekle ilgilenmiş. acıktığında beni uyandırmadan yattığım yerden açıyor göğsümü emziyor çocuğu. hayal meyal hatırlıyorum bu şekilde 3 kere emzirdi :)
uyumak ne güzel bir nimetmiş, bide şu çatlayan başım olmasa

belki işinize yarar...butikbebe de bugün Philips in indirimi başlamış, yanlış hatırlamıyorsam içimizden biri avent in biberonunu alsam mı falan diyordu. ürünlerde %40 a kadar indirim var 4 gün boyunca

Maşallah canım ne guzel bi dogum olmus hemde tosun doğurmuşsun maşallah sana ve bebisine
Hadi gözün Aydın sende kurtuldun artık hayırlısıyla , boyle guzel dogum hikayelerini okuyunca cok mutlu oluyorum valla :)
İnsallah bebis de gazsız uykusu guzel bi bebek olsun :) Allah saglıkla anali babali büyütmeyi nasip etsin

İl dışından kabul ediyolar mı? Bu devletin işleri tuhaftır sonradan itiraz gelmesin :)
Lohusa psikolojisi hmm aklımda olsun. 150 lira hiçbişey değil, kim verir bulsak hemen almak lazım :))))

benim eklemedikleri doğumöncesi izni için ne yapabilirim acaba. mem'dekiler itirazımı kabul etmeyecektir. bir fikriniz var mı? ben de raporla dönem sonunu getirmeye çalışcam bu yüzden 1 hafta bile çok önemli

Canım sendikaya üyeysen onlara bi danış, mutlaka açılmış kazanılmış dava vs bizden iyi biliyolardır üstüne giderler...

Kızlar suyum geldi hastanedeyim.., dualarınızı esirgemeyin benden

canım bennüm hadi hayırlısı inşallah kolay ve güzel bir doğumun olur...

ay ne güzel geçmiş ben epiduralsiz yaptım dogumu ama çok zordu gerçekten.. tebrik ederim seni ve melegini iyi günlerde büyüt..

Nisanbu gozun aydin canim darisi pembe sumbulun basina:)

Dun cok ateslendim kizlar. Butun kemiklerim eklemlerim agridi. Ve sol gogsum
Esim gelince acile gittim. Sut kanali iltihabi mi ne dedi. Yarin genel cerraha yada kadin doguma gidersin dedi. Serum takti antibiyotikli. Esim gitti aventin pompasini aldi.. Hep o gogsumu emzirdim ama simdi de gogsum aciyor. Hafife alma cok kansizsin havale gecirisin dedi. Napiyim simdi. Bunun coczumu sanirim kannallri acmak. Bu pompa cok nazik cekiyor acarmi ki kanllari..

Minnoşcum geçmiş olsun
Bebeğin kaç günlükken göğsün yara olmaya başladı
Önceden de acı hissediuormuydun
Benim de bazen acıyo çok
Aventin pompasıyla çekmeyi beceremedim ben
Gerçekten biraz fazla nazik çekiyor
O yüzden de iyi çekemiuo sanki
Bakalım sende işe yarar umarım
Tekrar geçmiş olsun dikkat et kendine

Butun gece memede..Bütün gun memede....bi saat uyuyayim diyosun onda da evdeki şehir disi akrabalarin gurultusu...o bitiyo habire yorum mudahale...bu ilk zamanlar mi zor hep mi boyle olcak.
Ne guzel lohusa sendromu bana ugramadi diyodum zorla sokuyolar insani...

seyyahcığım bizim de gaz sorunumuz çok fazla dr metsil verdi hiç bir işe yaramadı zinco kullanıyorum humanadan bebişe de sabah akşam 1 çay kaşığı veriyorum bazen rezene ile kimyonu kaynatıp veriyorum biraz çıkarmasında fayda sağlıyor ama kesin çözüm değil o huzursuz olunca uyumuyor tabi biz de yorgunluktan uykusuzluktan başım zonkluyor ağrı kesici içmekten canım sıkılıyor .
sen rezeneyi günde kaç kez veriyorsun???ayrıca ben zincoyu günde 3 kez 4 er damla veriyorum buna rağmen rahatlamıyoruz.

YOK MU BU GAZA BİR ÇARE YAHUUUUUU????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…