- 18 Haziran 2013
- 374
- 44
- 48
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.061
CANIM masallah sütun iyiymis nazar değmesin.
Bir ara benim oğlanda öyle yapıyordu azcik iciyor sonra acikiyordu dalga gecer gibi ama yarım saat sonra ben vermedim yoksa iyicene parmağında oynayacaktı beni.
CANIM beslerken ara verip gaz çıkartıp devam ediyoruz biz.
Birde ne yazikki bazı bebekler bizim şımarırlar gibi az ve sık yerlermiş.
Yani öyle 120 cc iceyim 4 saat uyuyayım yok. Bizim şansımızda bu modeller düştü napalim.
Ne kadar içeceğini paşalar kendisi belirlermiş.
CANIM cok İstahli değil demkki . Bizde eşimde bende as yeriz bu öbür kime çekti bilmem.
Hem sut az hem emmiyor hem obur. Hemde sik emıyor valla bu agustos bebekleri cok kurnaz gibime geliyor.
Cekecez mecbur .
Evine gelip sütlerini calabiliriz
Benimde en buyuk korkum eve hırsız gelirde oğlumun sütlerini çalar.
Ben az sıvı içen biriyim acaba ondan mı az cikio taktım simdi.
CANIM
Kızlar suyum geldi hastanedeyim.., dualarınızı esirgemeyin benden
kizlar gunaydin doğum yaptim çok şükür pembesumbul darısı başına canım dün de ben o saatlerde kurtulmaya çalışıyordum bi avazda kurtul insallah nişanım geldi demiştim ya o gece bire kadar hiç bir şey yoktu tv seyrettim gece saat ikide kalktım adet ağrısı gibi bir ağrı sonra üçte kalktım yine aynı ağrı sonra bi baktım beş dakika da bi ağrı kardeşim uyanik ağrım var dedim abla birakta olsun ne zamandır bu ağrıyı bekliyoruz dedi o sırada eşim kalktı rüyamda gördüm doğum yapıyordun dedi o sirada bir baktım dört dakika ya indi doktorumu aradım gel hemen dedi gittik açıklık 3-4 cm dedi epidural olacaktim anestezi uzmanı geldi epidural yapıldı ohh miss kafam bir güzel oldu sonra açıklık bes besbucuk cm derken ben ağrıları hissetmeye başladım ikinci epidural yapıldı yine kakara kikiri ama ağrı girfikce asagida bi gerginlik bir kasılma hissediyorum derken benim açılma hizlandi doktor suyumu patlatti 8-9-10 cm oldu hemşire dediki artık doguma hazirsin sadece bebegin kafasını aşağı itmen lazım zaten sürekli bi ikinma hissi ama o odadski tutacaklarin dili olsada konussa nasıl ter döktüm saclarini görüyorum dedi aldılar doğum haneye o arada gözlerim bişey görmüyor eşim az kaldı dedi doğum haneye gittim ikinma diyo lar bu seferde :) doktorum geldi üç ikinmada çıktı ama bide bana sorun 4.100 gr oldu içimden resmen bişey boşaldı ilk sorum nasıl diye sordum miyiklamaya başladı tosun bu tosun dedi onu hazırlayıp götürdüler Allahım o zaman geçmedi eşi çıktı oda ikinci bi cocuk dogurur gibi ama daha kolay doktorum dediki seni tebrik ederim korkutuyordun beni doguramazsin sanıyordum ama bravo dedi sendeki kemik yapısı çok iyi dedi neyse dikişler atıldı odaya çıktım bi rahatlamislik emistik dün kalktık yürüdük tuvalete de kalktım dikislerim acıyor oturamiyorum şimdilik bu kadar bugün cikicaz hastaneden :)
kizlar gunaydin doğum yaptim çok şükür pembesumbul darısı başına canım dün de ben o saatlerde kurtulmaya çalışıyordum bi avazda kurtul insallah nişanım geldi demiştim ya o gece bire kadar hiç bir şey yoktu tv seyrettim gece saat ikide kalktım adet ağrısı gibi bir ağrı sonra üçte kalktım yine aynı ağrı sonra bi baktım beş dakika da bi ağrı kardeşim uyanik ağrım var dedim abla birakta olsun ne zamandır bu ağrıyı bekliyoruz dedi o sırada eşim kalktı rüyamda gördüm doğum yapıyordun dedi o sirada bir baktım dört dakika ya indi doktorumu aradım gel hemen dedi gittik açıklık 3-4 cm dedi epidural olacaktim anestezi uzmanı geldi epidural yapıldı ohh miss kafam bir güzel oldu sonra açıklık bes besbucuk cm derken ben ağrıları hissetmeye başladım ikinci epidural yapıldı yine kakara kikiri ama ağrı girfikce asagida bi gerginlik bir kasılma hissediyorum derken benim açılma hizlandi doktor suyumu patlatti 8-9-10 cm oldu hemşire dediki artık doguma hazirsin sadece bebegin kafasını aşağı itmen lazım zaten sürekli bi ikinma hissi ama o odadski tutacaklarin dili olsada konussa nasıl ter döktüm saclarini görüyorum dedi aldılar doğum haneye o arada gözlerim bişey görmüyor eşim az kaldı dedi doğum haneye gittim ikinma diyo lar bu seferde :) doktorum geldi üç ikinmada çıktı ama bide bana sorun 4.100 gr oldu içimden resmen bişey boşaldı ilk sorum nasıl diye sordum miyiklamaya başladı tosun bu tosun dedi onu hazırlayıp götürdüler Allahım o zaman geçmedi eşi çıktı oda ikinci bi cocuk dogurur gibi ama daha kolay doktorum dediki seni tebrik ederim korkutuyordun beni doguramazsin sanıyordum ama bravo dedi sendeki kemik yapısı çok iyi dedi neyse dikişler atıldı odaya çıktım bi rahatlamislik emistik dün kalktık yürüdük tuvalete de kalktım dikislerim acıyor oturamiyorum şimdilik bu kadar bugün cikicaz hastaneden :)
cnm bnde okulönceciyim tam gün anaokulunda çalışıyorumbnde de aynı dertler, idare 2.döneme başla nasıl olsa babaanne var die ısrar etti, bzm okulda 2 öğretmen hamile 2.döneme yoklar biri de şubatta donmuş yumurta koyduracak (tüp bebek onun) geriye bi sağlam öğretmen kalıyo bni de oyüzden çağırıyolar stresimiz aynıymış..rapor inş. ayarlayabiliriz il dışından heyet aldı bi ark. 2 kez bnde düşünüyorum 150lira verdi özelden aldı, lohusa psikolojisinden psikiyatr vermş kayseriden bzde denicez galiba ..
benim eklemedikleri doğumöncesi izni için ne yapabilirim acaba. mem'dekiler itirazımı kabul etmeyecektir. bir fikriniz var mı? ben de raporla dönem sonunu getirmeye çalışcam bu yüzden 1 hafta bile çok önemli
Nisanbu gozun aydin canim darisi pembe sumbulun basina:)
Dun cok ateslendim kizlar. Butun kemiklerim eklemlerim agridi. Ve sol gogsum
Esim gelince acile gittim. Sut kanali iltihabi mi ne dedi. Yarin genel cerraha yada kadin doguma gidersin dedi. Serum takti antibiyotikli. Esim gitti aventin pompasini aldi.. Hep o gogsumu emzirdim ama simdi de gogsum aciyor. Hafife alma cok kansizsin havale gecirisin dedi. Napiyim simdi. Bunun coczumu sanirim kannallri acmak. Bu pompa cok nazik cekiyor acarmi ki kanllari..
Ay ben paldır küldür dalıyorum konuya kızlar geçmişi okumaya yetişemiyorum ne zaman buraya gelsem Aren efendi viyaklıyor geçmişi okuyamıyorum... Üç gündür tahin pekmez yiyorum üstüne de bir bardak su içiyorum sağlam süt yapıyor bilgilerinize... Bizim gaz sorunumuz var hem bende hem de böcüğümde oluyor şimdilik masaj ve bol rezeneyle idare ediyoruz... Zinco damlayı deneyen var mı kızlar ben şimdiye kadar iki kez ikişer damla kullandım hem uyku yaptı bebeğimde hem de gazı çıkarmada etkili oldu ... Yazacağım bir sürü şey vardı da serseme döndüğüm için unuttum hepinizi çok özledim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?