2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doğru cnm tek tek sayarsak bgn 32.gün...ama sağlık ocağı 5inde doğdu die bgn aşıya çağırdı siz ne zmn yaptırdınız...

Bizde dün olduk canım. Bi kaç gün farktan bişi olmaz. Ayı 30 gün hesaplarlarsa karışır zaten. Bazı aylar 31 hele şubat 28 çekiyor..

ben nezaman değiştirirsem değiştireyim ağlıyor, hemde çatlayana kadar

CANIM ben beslemeden önce değiştiriyorum gecede 1 defa yine mamadan önce değiştiyorum . Ama eğer cok ağlıyorsa gece mamasından sonra sarsmadan değiştiriyorum kusmasın diye. Rahat uyusn diye değiştiriyorum .
Cok minckkayinca gece hem uykusu dağılıyor hem kusuyor.hizli hızlı yapıyorum. Babamıza bırakmıyorum bu isi yavaş yavaş yapıyor bana fenalık geliyor cocuk kim bilir ne sıkılıyordur

bizde kraft twist var...genelde nette ağır olduğu yazıyor ama ben çok memnun kaldım. hele oto koltuğu hayat kurtardı, bütün gün evde onun içinde oyalanıyor

su alt degistirme mezvusu bizim evde cozulemeyen bi sorun haline geldi cunki her kafadan bi ses cikiyo...emzirmeden once değiştirelim cocuk rahat emsin uyusun diyorum yol emerken de yapar o zaman değiştir iyi guzelde bu sefer cocuk ustume yapiyo ayrıca uykusu bolunuyo..su herseye karisan insan modeli cok zor...

Cok cok gecmis olsun

Kizlar bebegim bugun 7gunluj oldu ve gaz sancilari basladi ne ilacim var ne bi bilgim yardin edin bana

kullandın mı peki canım ?

EVet kullandım cok hafif sürülmesi rahat hafif , sevi bebenin minderini aldım altına koydum ince bir minder her ne kadar sert yüzey olması gereksede fazla sert geldi bana rahat etsin diye onu koydum. Bizim kiz ilk kez dışarı çıktığından mı bilmem güzele uyudu. Bir kere cok ağlıyor diye evde bile sürdüm:) yine uyudu .

Diyeceğim o ki eğer baston tip istiyorsan en iyisi o diyorlar piyasada. Eğer sizde bizim gibi cok seyahat ediyorsanız uçak icin falan cok iyi. Golf sopası çantaları var ya katlaninca ona benziyor

Kizlar bebegim bugun 7gunluj oldu ve gaz sancilari basladi ne ilacim var ne bi bilgim yardin edin bana

aramıza hoşgeldin :) bu gaz denen illet bir anda çıkıp "bensiz sen bir hiçsin, anne dediğin gazla yaşar" diyor :)
canım bende pek bir cebelleştikten sonra dünden beri işe biraz olsun yarayan sab simplex ve acı elma yağı oldu. emzirmeden önce 4-5 damla veriyorum, emzirdikten sonrada acı elma yağı ile ayak altına masaj yapıyorum. tamamen çözmüyor sorunu ama hafifletiyor

bencede baston tipi düşünüyorsanız tartışmasız en iyi maclaren...ben kraft aldım çünkü maclaren yenidoğan için pek kullanışlı gelmedi. ama 1 yaşından sonra kesinlikle alacağım arabadır kendisi en güzel yanı gerçekten çok hafif olması

şimdide pamukçukla tanıştık sanırım netten baktım sadece ilaçla tedavi oluyor diyor ama ben herşey için bebeğime ilaç vermek istemiyorum. sizinde aynı sorununuz var mı, ilaç kullanmadan çözebilir miyiz?

canım benim yeğenimde vardı. tülbentten ağız mendiliniz varsa karbonatlı suyla ıslatıp dilini sil. işe yarıyor. emziriyorsanda meme başına sürebilirsin karbonatlı su. birde memeden sonra su ver azcık ağzındaki süt temizlensin

merhabalar..ben de 2 ağustos annesiyim..aylardır topiği takip ediyorum fakat yazmak nasip olmadı..geçen gün oğlumda da pamukçuk başlamıştı doktor karbonatlı suyla sabah akşam sil dedi..umarım işinize yarar..geçmiş olsun..

kızlar kanamalarınız ne durumda? biz 32. gündeyiz çok olmasa da devam ediyor. yani günde 1 ped dolar gibi hemen hemen. artık yürürken haşur huşur sesine sinir olmaya başladım.. tahriş etmeye başladı artık.. sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor..

teşekkür ettim canım bir deneyelim bakalım...
bu arada benim doktor kanama 40 gün sürer dedi, bazen azalır bazen artar...benim günde bir ped gidiyor, dediğin gibi sinir ediyor adamı bu hışırtı bide hava sıcak 9 ayın acısını çıkartıyor bizden sanırım

maşallahh 2,5 aylık olmuş bebeğin ama sütün çok iyi..benim baştan çok çok boldu ilk 15 gün...eşim fln ağzımız açık kalıyordu sağarken fln ama şimdi azaldı...iki memeden toplam 80-90 ml çıkıyor en fazla sağ memeden heleçok çok azaldı...humana still tea içiyorum hurma yiyorum bol su içiyorum ama neden azaldı bilmiyorum mecburen mama takviyesi yapıyoruz arada,doymuyor çünkü...

senin ekstra bişey var mı yaptığın süt için ?

Kizlar saclarimi 40indan snra boyatmayi dusunuyodm..kimisi 2 ay falan bkle diyo kimi bn boyattm o gun emzrmedm diyo kimi bn boyattm emzrdimde noluck diyo...kfam karisti..ne kdr bklesem bilemedm.aranzdq boyatmayi dusunen yada boyatan varmi

ben de 40 ım çıkınca boyatmak istiyorum...saçımda röfle var zaten,diplerim geldi tabi baya ama kötü durmuyor...yine de boyatıcam bir ara...

biz ekliyoruz üstüne ama bi yerde okudum memeden çıkan sütü direk dolabptakinin üstüne eklememek lazımmış memeden çıkan sıcak oluyo ya,soğutup eklemek lazımmış...ben bir de emzirirken ne kadar içtiğini merak ediyorum kaç cc ?tabi bunu anlamak imkansız...yaklaşık 1 saat emiyor mesela ama doymamış oluyor bazen o zaman mama veriyoruz üstüne 20-30 bazen 40 cc...

bizimkinin de son zamanlarda çok çapak olmaya başladı,hiç duymamıştım bunu denesem mi acaba...:44:

bir de bizimki çok beyaz tenli,yüzünden kızarıklar oluyor çok var mı öyle olan,yoksa bizimkinde mi bişey var ...

Umarim hepiniz iyisinizdir.benim prenses annelerine bi sorum olucakti prenseslerin kukusunun(genital bolgeyi)icini nasil temizliyosunuz yada temizleniyormu bu konuda beni aydinlatirsaniz cok sevinirim...
Alt degistirmeyi benmi yanlis yapiyorum acaba diye dusunmeye basladim geceleri emme isini bitirdikten sonra alt degistiriyorum ben emmeden once yaparsam bidaha degismem gerekiyor:)emzirdikten sonra gazini alirsam fazla kusmasi olmuyo benim zillimin.birde geceleri kac kez bez degistirorsunuz ayy cok soru sordum dimi ???:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…