- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.101
doğru cnm tek tek sayarsak bgn 32.gün...ama sağlık ocağı 5inde doğdu die bgn aşıya çağırdı siz ne zmn yaptırdınız...
kızlar şu alt değiştirme işini bir türlü oturttamadım.ne zmn değiştireceğim konusunda kararsızım.uykudan uyanıp açken değiştirmeye çalışıyorum açlıktan sürekli ağlıyor,bir memeyi emzirip diğerine geçmeden değiştiriyorum bu sefer hareketten dolayı kusuyor.ne yapacağımı bilemedim.sizler ne zman değiştiriyorsunuz???
kızlar şu alt değiştirme işini bir türlü oturttamadım.ne zmn değiştireceğim konusunda kararsızım.uykudan uyanıp açken değiştirmeye çalışıyorum açlıktan sürekli ağlıyor,bir memeyi emzirip diğerine geçmeden değiştiriyorum bu sefer hareketten dolayı kusuyor.ne yapacağımı bilemedim.sizler ne zman değiştiriyorsunuz???
Heracım dediğin gibi masaj yapıyorum rahatlıyor ama yine başlıyor ıkınma :) Ve maşallah benim kızım pırt yapıyor hemde bayağı sesli sesli emdikten sonra bayağı sesli geğiriyor ama yinede sıkıntımız var
Bu arada kızlar birşey soracağım bebek arabası almamıştım alacağız hafif ve kullanışlı olan birşey istiyorum alanlar ve kullananlar modellerini yazabilirler mi ?
su alt degistirme mezvusu bizim evde cozulemeyen bi sorun haline geldi cunki her kafadan bi ses cikiyo...emzirmeden once değiştirelim cocuk rahat emsin uyusun diyorum yol emerken de yapar o zaman değiştir iyi guzelde bu sefer cocuk ustume yapiyo ayrıca uykusu bolunuyo..su herseye karisan insan modeli cok zor...CANIM ben beslemeden önce değiştiriyorum gecede 1 defa yine mamadan önce değiştiyorum . Ama eğer cok ağlıyorsa gece mamasından sonra sarsmadan değiştiriyorum kusmasın diye. Rahat uyusn diye değiştiriyorum .
Cok minckkayinca gece hem uykusu dağılıyor hem kusuyor.hizli hızlı yapıyorum. Babamıza bırakmıyorum bu isi yavaş yavaş yapıyor bana fenalık geliyor cocuk kim bilir ne sıkılıyordur
Cok tesekkur ederim luboyf, gogus ucum ilk gunden beri catlakti, yaraydi. Tam iyilesi derken icinden bir agri basladi. 47. Gundeyiz. Hatta ben dibinde sivilce cikti sandim. İcten icten bir agri sagdikca cok az ssut geliyor 10 cc kadar . Sicak kompres yaptum uyudukca sagicam devamli. Uyaninca da bebegime cektiricem . Acsa
Acsa o acar bu kanallari, bu makine tirt. Ayrica bebgine sagarak sut verenleri cok takdir ediyorum ugrasilacak dert degil. Tak sok yika kaynat...
kullandın mı peki canım ?
Kizlar bebegim bugun 7gunluj oldu ve gaz sancilari basladi ne ilacim var ne bi bilgim yardin edin bana
EVet kullandım cok hafif sürülmesi rahat hafif , sevi bebenin minderini aldım altına koydum ince bir minder her ne kadar sert yüzey olması gereksede fazla sert geldi bana rahat etsin diye onu koydum. Bizim kiz ilk kez dışarı çıktığından mı bilmem güzele uyudu. Bir kere cok ağlıyor diye evde bile sürdüm:) yine uyudu .
Diyeceğim o ki eğer baston tip istiyorsan en iyisi o diyorlar piyasada. Eğer sizde bizim gibi cok seyahat ediyorsanız uçak icin falan cok iyi. Golf sopası çantaları var ya katlaninca ona benziyor
şimdide pamukçukla tanıştık sanırımnetten baktım sadece ilaçla tedavi oluyor diyor ama ben herşey için bebeğime ilaç vermek istemiyorum. sizinde aynı sorununuz var mı, ilaç kullanmadan çözebilir miyiz?
şimdide pamukçukla tanıştık sanırımnetten baktım sadece ilaçla tedavi oluyor diyor ama ben herşey için bebeğime ilaç vermek istemiyorum. sizinde aynı sorununuz var mı, ilaç kullanmadan çözebilir miyiz?
canım benim yeğenimde vardı. tülbentten ağız mendiliniz varsa karbonatlı suyla ıslatıp dilini sil. işe yarıyor. emziriyorsanda meme başına sürebilirsin karbonatlı su. birde memeden sonra su ver azcık ağzındaki süt temizlensin
çok uykum vaaaaaaaaaaaaaar
evet canım çok zor oluyor bazen durmuyor yerinde sağma zamanlarım bile geçiyor bazen de koyuyorum ana kucağına ayağımla onu sallarken bir yandan car car sür sağıyorum. benim belli düzenli saatlerim yok açıkçası. ama 3 maksimum 3.5 saati geçirmiyorum arasında. 3 saatte bir sağınca 120-150 arası çıkıyor sıvı çok tüketmezsem hemen 120 110 a düşüyor sıvı tüketmişsem 150 sağıyorum. gece yatmadan önce sağıp sabaha kadar sağmazsam 8 saat falan 250 - 300 arası sağıyorum bir kere 330 u gördüm dünyalar benim olmuştu :)) ben süt olayında bir gün önden gidiyorum. misal dünküleri bugün içiyor şuan 300 cc süt var dünden.
benim sorunum benimki 2.5 aylık oldu hala 50 60 cc yi zor içiyor. bir seferde bitiremiyor. 40 ı içiyor misal yarım saat sonra gerisini bitiriyor. 2 saatte bir acıkıyor geceleri 3 saat. oy oy çok zor be canım sağ sağ keşke dayasa ağzını membahına da lıkır lıkır içse...
Kizlar saclarimi 40indan snra boyatmayi dusunuyodm..kimisi 2 ay falan bkle diyo kimi bn boyattm o gun emzrmedm diyo kimi bn boyattm emzrdimde noluck diyo...kfam karisti..ne kdr bklesem bilemedm.aranzdq boyatmayi dusunen yada boyatan varmi
Bende sağıyorum. Benim zillide emmiyor:) bende 3 saatte bir sağmaya çalışıyorum.Gelen gidenden sağamadığım zamanlar oluyor. Gece uykum tatlı geliyor sağamıyorum ancak kızımla ilgilenebiliyorum. Benimde sütüm sabahları 110ml sonraki sağımlarda 80 70 oluyor. Örnegin 70ml geldiyse mama yapıyorum ustune 20 ml veya 30ml onu içiyor. 2 saate bir acıkıp 90ml mama içtigide oluyor. Cok mu obur diyorum acıktımı durmuyor.Oyalamaya çalışıyorum ama olmuyor.
Benim kızda oyle cok hızlı çekiyor.
Sorum olacak sana canım biriktirdiğin sütle ilgili sütü sağdık 70ml dolaba koyduk 3 saat geçti yine sağdık diyelim bu sütü dolapta olanın üstüne ekliyormusun... Yada 70ml süt 20ml mamayla karıştırılıp verilir mi ? benim kıza ben ayrı veriyorum ama beklemek işkence geliyor...70ml sütüm varsa onu içiyor dolapta varsa üstüne 20ml ısıtıp onuda veriyorum ama kızım sabırsızlanıyor.
Bizimde sol gözümüz sürekli çapaklanıyordu aynı şekilde doktor damla verdi verdi 3-4 gün kullandım ama hiç fayda etmedi sonra bi arkadaşım, sütümden damlatsana boşuna damla kullanma dedi sadece 1 kez sütümle sildim ve bir daha çapak falan olmadı.. Deneyn bence sizde..
nispet yapmak gibi olmasın ben bu gece 9 saat uyumuşum :) ama sanırım görüp göreceğim bukadardı, sabah adam isyanlardaydı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?