- 28 Temmuz 2011
- 959
- 114
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.081
İl dışından kabul ediyolar mı? Bu devletin işleri tuhaftır sonradan itiraz gelmesin :)
Lohusa psikolojisi hmm aklımda olsun. 150 lira hiçbişey değil, kim verir bulsak hemen almak lazım :))))
cnm bnm arkadaş geçen dönen almıştı bzm milli eğitim kabul etmşti ama bu dönem bi değişiklik yapıldıysa duymadım. inş. sıkıntı olmaz çaresizlikten her ihtimali deneyeceğiz rapor için.
Cok tesekkur ederim luboyf, gogus ucum ilk gunden beri catlakti, yaraydi. Tam iyilesi derken icinden bir agri basladi. 47. Gundeyiz. Hatta ben dibinde sivilce cikti sandim. İcten icten bir agri sagdikca cok az ssut geliyor 10 cc kadar . Sicak kompres yaptum uyudukca sagicam devamli. Uyaninca da bebegime cektiricem . AcsaMinnoşcum geçmiş olsun
Bebeğin kaç günlükken göğsün yara olmaya başladı
Önceden de acı hissediuormuydun
Benim de bazen acıyo çok
Aventin pompasıyla çekmeyi beceremedim ben
Gerçekten biraz fazla nazik çekiyor
O yüzden de iyi çekemiuo sanki
Bakalım sende işe yarar umarım
Tekrar geçmiş olsun dikkat et kendine
Kızlar suyum geldi hastanedeyim.., dualarınızı esirgemeyin benden
kizlar gunaydin doğum yaptim çok şükür pembesumbul darısı başına canım dün de ben o saatlerde kurtulmaya çalışıyordum bi avazda kurtul insallah nişanım geldi demiştim ya o gece bire kadar hiç bir şey yoktu tv seyrettim gece saat ikide kalktım adet ağrısı gibi bir ağrı sonra üçte kalktım yine aynı ağrı sonra bi baktım beş dakika da bi ağrı kardeşim uyanik ağrım var dedim abla birakta olsun ne zamandır bu ağrıyı bekliyoruz dedi o sırada eşim kalktı rüyamda gördüm doğum yapıyordun dedi o sirada bir baktım dört dakika ya indi doktorumu aradım gel hemen dedi gittik açıklık 3-4 cm dedi epidural olacaktim anestezi uzmanı geldi epidural yapıldı ohh miss kafam bir güzel oldu sonra açıklık bes besbucuk cm derken ben ağrıları hissetmeye başladım ikinci epidural yapıldı yine kakara kikiri ama ağrı girfikce asagida bi gerginlik bir kasılma hissediyorum derken benim açılma hizlandi doktor suyumu patlatti 8-9-10 cm oldu hemşire dediki artık doguma hazirsin sadece bebegin kafasını aşağı itmen lazım zaten sürekli bi ikinma hissi ama o odadski tutacaklarin dili olsada konussa nasıl ter döktüm saclarini görüyorum dedi aldılar doğum haneye o arada gözlerim bişey görmüyor eşim az kaldı dedi doğum haneye gittim ikinma diyo lar bu seferde :) doktorum geldi üç ikinmada çıktı ama bide bana sorun 4.100 gr oldu içimden resmen bişey boşaldı ilk sorum nasıl diye sordum miyiklamaya başladı tosun bu tosun dedi onu hazırlayıp götürdüler Allahım o zaman geçmedi eşi çıktı oda ikinci bi cocuk dogurur gibi ama daha kolay doktorum dediki seni tebrik ederim korkutuyordun beni doguramazsin sanıyordum ama bravo dedi sendeki kemik yapısı çok iyi dedi neyse dikişler atıldı odaya çıktım bi rahatlamislik emistik dün kalktık yürüdük tuvalete de kalktım dikislerim acıyor oturamiyorum şimdilik bu kadar bugün cikicaz hastaneden :)
Allah bir avazda kurtarıp bebeğini kucağına versin canım, dualarımız seninle :)
galiba artık doğurmayan Ağustos annesi kalmadı, finali pembesumbul yaptı
kızlar gaz masajı yapın.. Allah a şükür nazar değmesin daha 1 kere bile gaz sancısı çekmedi benim kızım.. internetten bakın. tabi benim ki biraz değişik ama aynı sayılırlar. sadece biraz daha sert yapın o masajı iyice bastırın. daha masajı yaparken pırt pırt çıkartmaya başlıyor. umarım sizin meleklerinize derman olur.. hepinizi öpüyorum kocaman...
yağlayıp soymanıza gerek yok. kıyafetleri üstündeyken yapıyorum..
Nasıl bi şey ki o hera çım bir sürü çeşidi var
Sen nasıl yapıyosun
kızlar gaz masajı yapın.. Allah a şükür nazar değmesin daha 1 kere bile gaz sancısı çekmedi benim kızım.. internetten bakın. tabi benim ki biraz değişik ama aynı sayılırlar. sadece biraz daha sert yapın o masajı iyice bastırın. daha masajı yaparken pırt pırt çıkartmaya başlıyor. umarım sizin meleklerinize derman olur.. hepinizi öpüyorum kocaman...
Heracım dediğin gibi masaj yapıyorum rahatlıyor ama yine başlıyor ıkınma :) Ve maşallah benim kızım pırt yapıyor hemde bayağı sesli sesli emdikten sonra bayağı sesli geğiriyor ama yinede sıkıntımız var
Bu arada kızlar birşey soracağım bebek arabası almamıştım alacağız hafif ve kullanışlı olan birşey istiyorum alanlar ve kullananlar modellerini yazabilirler mi ?
canım anlatması zor ama anlatmaya çalışayım.. kaburgasının altından bezine doğru elinle 3 kere sıvazlıyorsun.. ama güçlü bastır. sonra dizlerini büküp karnına doğru ittiriyorsun yine 3 kere. ittiriyosun dizlerini düz yapıyosun.. sonra ayaklarından tutuyorsun sağ elindeki ayak sağa doğru sol elindeki ayak sola doğru çevrilcek. yani spor gibi daire çizdirceksin geniş halkalar halinde. hepsini 3 kere yap. ama biraz sert yap. dizlerini karnına bastırmaya başladığın anda pırtlamaya başlıyor ve rahatlıyor. hemde spor yapmış oluyor. almanyalı arkadaşı halama göstermiş. bende ondan öğrendim. çok rahat benim kızım.. inş sizinkilerde çıkartır.. inş anlatabilmişimdir. :)
kızlar şu alt değiştirme işini bir türlü oturttamadım.ne zmn değiştireceğim konusunda kararsızım.uykudan uyanıp açken değiştirmeye çalışıyorum açlıktan sürekli ağlıyor,bir memeyi emzirip diğerine geçmeden değiştiriyorum bu sefer hareketten dolayı kusuyor.ne yapacağımı bilemedim.sizler ne zman değiştiriyorsunuz???
Bacakları daire yaparken sağı solu sırayla mı yapıyorsun yoksa aynı anda mı?
kızlar şu alt değiştirme işini bir türlü oturttamadım.ne zmn değiştireceğim konusunda kararsızım.uykudan uyanıp açken değiştirmeye çalışıyorum açlıktan sürekli ağlıyor,bir memeyi emzirip diğerine geçmeden değiştiriyorum bu sefer hareketten dolayı kusuyor.ne yapacağımı bilemedim.sizler ne zman değiştiriyorsunuz???
kızlarr sizin durumlar nasılll??
ben çok kötüyümm bütün eklemlerim özellikle dizlerim çok ağrıo..warmı bu durumda olan ne yapsamm ...
kendimi kötü hissediyorumm
bgn oğluşum 1 aylık oldu we hepatit aşısı war sağlık ocağına gidices ordaki dr a sorcam durumumu
bide gün gün sayarsak dün 30.günüydü oğlumun ama 5inde doğduğundan bgn aşısı war..
şimdi 40ı hesaplanırken güngün saycaz değilmi
Maclaren quest bir incele istersen..
canım hesaplamanda bi yanlışlık var. doğduğu günü de 1 sayıcaksın.. benim kızda 5 inde doğdu. bugün 32. günündeler.. 40 ları 13 eylüle denk geliyor..
Bende maclaren quest aldım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?