2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok tesekkur ederim luboyf, gogus ucum ilk gunden beri catlakti, yaraydi. Tam iyilesi derken icinden bir agri basladi. 47. Gundeyiz. Hatta ben dibinde sivilce cikti sandim. İcten icten bir agri sagdikca cok az ssut geliyor 10 cc kadar . Sicak kompres yaptum uyudukca sagicam devamli. Uyaninca da bebegime cektiricem . Acsa
Acsa o acar bu kanallari, bu makine tirt. Ayrica bebgine sagarak sut verenleri cok takdir ediyorum ugrasilacak dert degil. Tak sok yika kaynat...

Kızlar suyum geldi hastanedeyim.., dualarınızı esirgemeyin benden

Bak bi de daha da gelmem diyodun :)))
Hadi kolay gelsin canım çarçabuk kavuş inşallah yavruna

Geçmişler olsun canım baya da iri bebekmiş neyse ki epidural almışsın
Çok geçmiş olsun güle güle büyüt canım bebeğini :)

Allah bir avazda kurtarıp bebeğini kucağına versin canım, dualarımız seninle :)
galiba artık doğurmayan Ağustos annesi kalmadı, finali pembesumbul yaptı

Evet hakkaten final pembesumbulde sanırsam :)

Son düzenleme:
kızlar gaz masajı yapın.. Allah a şükür nazar değmesin daha 1 kere bile gaz sancısı çekmedi benim kızım .. internetten bakın. tabi benim ki biraz değişik ama aynı sayılırlar. sadece biraz daha sert yapın o masajı iyice bastırın. daha masajı yaparken pırt pırt çıkartmaya başlıyor. umarım sizin meleklerinize derman olur.. hepinizi öpüyorum kocaman...

yağlayıp soymanıza gerek yok. kıyafetleri üstündeyken yapıyorum..

Nasıl bi şey ki o hera çım bir sürü çeşidi var
Sen nasıl yapıyosun

canım anlatması zor ama anlatmaya çalışayım.. kaburgasının altından bezine doğru elinle 3 kere sıvazlıyorsun.. ama güçlü bastır. sonra dizlerini büküp karnına doğru ittiriyorsun yine 3 kere. ittiriyosun dizlerini düz yapıyosun.. sonra ayaklarından tutuyorsun sağ elindeki ayak sağa doğru sol elindeki ayak sola doğru çevrilcek. yani spor gibi daire çizdirceksin geniş halkalar halinde. hepsini 3 kere yap. ama biraz sert yap. dizlerini karnına bastırmaya başladığın anda pırtlamaya başlıyor ve rahatlıyor. hemde spor yapmış oluyor. almanyalı arkadaşı halama göstermiş. bende ondan öğrendim. çok rahat benim kızım.. inş sizinkilerde çıkartır.. inş anlatabilmişimdir. :)

kızlar şu alt değiştirme işini bir türlü oturttamadım.ne zmn değiştireceğim konusunda kararsızım.uykudan uyanıp açken değiştirmeye çalışıyorum açlıktan sürekli ağlıyor,bir memeyi emzirip diğerine geçmeden değiştiriyorum bu sefer hareketten dolayı kusuyor.ne yapacağımı bilemedim.sizler ne zman değiştiriyorsunuz???

Heracım dediğin gibi masaj yapıyorum rahatlıyor ama yine başlıyor ıkınma :) Ve maşallah benim kızım pırt yapıyor hemde bayağı sesli sesli emdikten sonra bayağı sesli geğiriyor ama yinede sıkıntımız var

Bu arada kızlar birşey soracağım bebek arabası almamıştım alacağız hafif ve kullanışlı olan birşey istiyorum alanlar ve kullananlar modellerini yazabilirler mi ?

Maclaren quest bir incele istersen..

Bacakları daire yaparken sağı solu sırayla mı yapıyorsun yoksa aynı anda mı?

Son düzenleme:

Valla canım ben emzirmeden bakıyorum çok batırmışsa değiştiriyorum sonra emziriyorum ağlamaya başlarsa onunla konuşmaya çalışıyorum :) susuyor sesime. emdikten sonra hemen değiştirmiyorum gazını çıkartıyorum biraz yatırıyorum o arada o bazen kakasını yapıyor sonra değiştiriyorum :) gece değiştirmemeye çalışıyorum alışmasın diye eğer çok yapmışsa değiştiriyorum bazende derin uykusunda ise değiştiriyorum.
derin uykuda olduğunuda kucağıma alıyorum bakıyorum uyuyor gözler açılmadan o zaman hemen alıyorum yine yatırıyorum beşiğine :)

Emmeden önce yapmaya çalışıyorum ben genelde... emdikten sonra hoş olmayan sürprizler yapıyor 1 kere yakalandık
Bi de uykudan yeni uyandığı zaman eğer çılgın gibi ağlamıyorsa o zamanları kaçırmıyorum :)

kızlarr sizin durumlar nasılll??

ben çok kötüyümm bütün eklemlerim özellikle dizlerim çok ağrıo..warmı bu durumda olan ne yapsamm ...

kendimi kötü hissediyorumm

bgn oğluşum 1 aylık oldu we hepatit aşısı war sağlık ocağına gidices ordaki dr a sorcam durumumu

bide gün gün sayarsak dün 30.günüydü oğlumun ama 5inde doğduğundan bgn aşısı war..

şimdi 40ı hesaplanırken güngün saycaz değilmi

canım hesaplamanda bi yanlışlık var. doğduğu günü de 1 sayıcaksın.. benim kızda 5 inde doğdu. bugün 32. günündeler.. 40 ları 13 eylüle denk geliyor..

canım hesaplamanda bi yanlışlık var. doğduğu günü de 1 sayıcaksın.. benim kızda 5 inde doğdu. bugün 32. günündeler.. 40 ları 13 eylüle denk geliyor..

doğru cnm tek tek sayarsak bgn 32.gün...ama sağlık ocağı 5inde doğdu die bgn aşıya çağırdı siz ne zmn yaptırdınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…