2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım emzirmeden önce de eğer altı pisse değiştir ama...o zaman daha huzurlu emiyor..hast.de hemşireler söyledi..emzirmeden sonra hatta emzirirken anında yine kirletiyolar evet :) ama o kadar olacak napalım..kukusunun içini de iki parmağınla hafifçe aralayıp temizle...ve benden tavsiye ıslak mendil yerine normal pamuk kullanın,ılık suya batırın pamuğu öyle silin...normal ıslak mendillere zaten hep karşıyımdır bizim aldığımız doğal saf suyla ıslatılmış ıslak pamuk mendil ama ben ondan bile memnun değilim..çok çok aldık diye kullanıyorum arada ama buz gibi oluyolar çocuğun şeyine sürünce ürperiyor yavrum...

ama ılık suya batırılmış pamukla ohh mis gibi ılık ılık hem kukusunun arasını da öyle daha rahat temizliyorum

yerim ben onların kukuşlarınııı

tatlım benim tamı tamına 55 günnnnnnnnnnnn sürdü kafayı yiyecektim az kalsın. az az geldi ama bitmek bilmedi ay içim bayılmıştı pedle bırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

canım bol bol su, su, su :)) ekstra olarak rezene çayı bildiğin sallama poşet, kuru kayısı ve kuru üzüm hoşafı. bunun dışında hipp süt arttırıcı çay almıştım ama pek etkisi yok sanırım bana öyle geldi. eğer emdikten sonra sağıyorsan az çıkması normal canım bebiş hüpletiyordur bir kısmını :))

ay işte benim derdim bugün ben de bunu soracaktım. özellikle kız bebekler için enfeksiyon riski fazla. nasıl temizliyorsunuzzzz :) özellikle krem artıkları falan birikiyor. iç kısmına dokunmayın demişlerdi ama en azından üst kısmını halletsek demi yahu.

bizde bezlerin biri gelio biri gidioo..günde 15-20 bez kirletioz..ama pişik olur die değiştiriyorum sıksık...prima almştımm o bitince huggies we molfix aldm denemek için..molfixi beğenmedimmm...diğerleri ii...

az önce hepatit aşımızı olduk...batırırken ağladı sonra sustu korktuğumdan ii geçti..

içiyorum cnm çok su içerim ben normalde de,hatta o yüzden baştan çok sütüm oldu doğum yaptığım gün bile geldi sütüm...ki benim hamileyken bile gelirdi..ama 15 günden snra azalma başladı kompostolar vs içiyorum...humana still tea içiyorum..rezene içmiyorum ekstradan ama başlasam mı bilmiyorum...gerçi humananın rezene kimyon çayına da başladım iki gündür o zaman ekstra rezeneye gerek yok sanırım...

emmeden önce sağıyorum cnm...emdikten snra zaten hiç gelmiyor nerdeyse...

bu arada benim de kanamam dvm ediyor bugün 21 günlük olduk..ama çok değil adetin son günleri gibi...

silikon meme ucu kullanan var mı aranızda? benimkiler çok acıyor kullanıyorum..ilk weewell inkini aldık hep onu kullandım ama pek sevmedim şimdi aventinkini aldık ama delikleri kocaman bunun anlamadım neden? :44:

canım üzülme bazı dönemlerde azalma olabiliyor bende de. strese girme sakın strese girdin mi azalır. bir de çok yorgunsan azalır. humana rezene kimyon çayını ben de aldım dün ilk defa kullandım bebeğe de 20 cc içirdim gazı için. bakalım iyi veya kötü demek için erken bir faydasını görürsem söylerim. rezeneye başlayacaksan ben doğadan ın bildiğin sallama poşet çayını içiyorum günde 2 3 bardak. bir de süreki süt hakkında pozitif ol cnm. kızıma bol bol yetecek, şakır şakır gelecek diye kendini şartla. bu iş kafada bitiyor ben 2.5 ay lık bu zamanda bunu gördüm bunu söylerim.

medddd nolur bana kanamam 55 gün sürdü derken şaka yaptığını söyle

canım bana da temizleme dediler. içinde jel gibi akıntıya benzer birşey var. onun alınmaması gerekiyormuş. o onu mikroptan koruyor dediler. ben içini ellemiyorum.. ben gece 11-3-8 temizliyorum altını..

Oooo hosgeldi. Canim nerelerdesin meraklandik ayol..
Senin ve bebeginin iyi olmasina cok sevindim..
Nisanin gelmisti noldu da sezeyana aldilar...

Sağol canım benim nişan pek nişan gibi olmadı kanamaya döndü sonra. Suni sancı aldım kalp atımı düzensizliğinden sezaryene kaldık.

ayyyy ne güzell allah analı babalı büyütsün inşallah canım benim öptüm meleğini çokta geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır

Teşekkür ederim canım öyle vardır bir hayır diyoruz artık :)

Aminnn canım

Aminnn canım bi fırsat bulup yazıcam hikayemizi :) Babacık ortalığı karıştırmış da hastanede :) Böyle şeyler yapacağını biliyordum zaten panik benim kocam.

Kızlar suyum geldi hastanedeyim.., dualarınızı esirgemeyin benden

Oooo çok sevindim Allah bir avazda kurtarsın canım güzel haberlerle gel

Maşallah canım ya valla nasıl özendim bana kısmet olmadı. Allah bebişine mutlu huzurlu uzun ömürler versin

Canım benim başıma da geldi göğüslerim o kadar sertti ki kuzum ememiyordu bile Bana da sağma çare oldu. 31 Ağustos benim doğum günümdü o gün annem elektrikli lansinoh pompa aldı :) Şimdi çok rahatım ne ağrı ne ateş çok şükür bebeğim de rahat emiyor yumuşak memeleri

Eşimle beraber bakmaya gittiğimizde bu markayada bakarız bakalım. inşallah beğeneceğim bir araba bulurum :)

Benim kanamam 1 hafta sürdü oda günlük ped kullandım. sende günlük ped kullan canım diğer ped pişik yapar havalar da sıcak zaten :)
1 hafta sonrasında birisi canımı sıkmıştı ona da üzülünce biraz geldi sonrada bir daha gelmedi.
Bu arada bizim kırkımız geldi geçti :) olması gereken oldu ama biraz acı hissettim o kadar merak edenler vardı :)

canım hesaplamanda bi yanlışlık var. doğduğu günü de 1 sayıcaksın.. benim kızda 5 inde doğdu. bugün 32. günündeler.. 40 ları 13 eylüle denk geliyor..

bende dogdugu günü saymıyordum anlamıyorum bu işi ben yaa bizde 5inde dogduk ama 6 ya 1.gün diyordum 24 saat olmadan 1 gün olmuyorki ama karıstırdım galıba hepten :) bugün 31 günlük değip durdum soranlara :S

Son düzenleme:
Kızlaaar meme başı yaraları için hangi kremi kullanıyorsunuz?

canımm hoşgeldin :) haberini fundiş vermişti o zaman da kutlamıştım ama dayanamıcam yine kutlayacam çok tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün çok öpüyorum ikinizi de :)

meme başım emmediği için hiç yara olmadı ama bir kere pompalama esnasında süt kuruyunca derim kalkmıştı lansinohunkini sürdüm hemen geçirmişti. inşallah işine yarar.

canım benim gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inş... çok şükür kurtulmussun

sanırım normale girip sezeryana alınmak moda oldu galiba etrafımda kendim dahil çok duydum şu sıralar :) ama çok şükür bebişlerimiz kucagımızda

şaka değil canım gayet ciddiyim. tamı tamına 55 gün sürdü. artık ağlayacaktım nerdeyse. şakır şakır kanama yoktu ama hep akıntı şeklinde geldi. bir de ayvalığın sıcağında o pedle sen düşün halimi. bittim bittim.

canım ilaca hiç gerek yok.. annem agız silme bezleriyle suyun içine biraz karbonat koyuyor onunla bezi isletiyor işaret parmağına sarıp dilini siliyor bişeycik kalmıyor.. tül bez yerine gazlı bezde oluyor..

benim bir kaç gündür azaldı canım aynen ped tahriş yapmaya başladı çook sıkıldım sürekli kan görmekten azaldı gibi görünüyor ama afedersin taratlanırken peçeteye çok fazla geliyor deli olmamak içten değil.. bugün havlu kagıdı katladım kalın bişekilde ped yerine koydum biraz nefes alsın diye :) kendimi çok pis hissediyorum valla..

ben temizliyorum altını açtıgımda ilk sildiğim yer orası.. mendille güzelce temizliyorum daha sonra poposunu siliyorum..

alt açmam değişiyor eğer uykuya dalmak üzereyken altını pisletiyorsa uyanana kadar açmıyorum. açarsam anında uykusu dağılıyor aklım çıkıyor valla uyancak diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…