- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.121
Umarim hepiniz iyisinizdir.benim prenses annelerine bi sorum olucakti prenseslerin kukusunun(genital bolgeyi)icini nasil temizliyosunuz yada temizleniyormu bu konuda beni aydinlatirsaniz cok sevinirim...
Alt degistirmeyi benmi yanlis yapiyorum acaba diye dusunmeye basladim geceleri emme isini bitirdikten sonra alt degistiriyorum ben emmeden once yaparsam bidaha degismem gerekiyor:)emzirdikten sonra gazini alirsam fazla kusmasi olmuyo benim zillimin.birde geceleri kac kez bez degistirorsunuz ayy cok soru sordum dimi ???:)))
kızlar kanamalarınız ne durumda? biz 32. gündeyiz çok olmasa da devam ediyor. yani günde 1 ped dolar gibi hemen hemen. artık yürürken haşur huşur sesine sinir olmaya başladım.. tahriş etmeye başladı artık.. sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor..
Maşallahh 2,5 aylık olmuş bebeğin ama sütün çok iyi..benim baştan çok çok boldu ilk 15 gün...eşim fln ağzımız açık kalıyordu sağarken fln ama şimdi azaldı...iki memeden toplam 80-90 ml çıkıyor en fazlasağ memeden heleçok çok azaldı...humana still tea içiyorum hurma yiyorum bol su içiyorum ama neden azaldı bilmiyorum mecburen mama takviyesi yapıyoruz arada,doymuyor çünkü...
senin ekstra bişey var mı yaptığın süt için ?
Umarim hepiniz iyisinizdir.benim prenses annelerine bi sorum olucakti prenseslerin kukusunun(genital bolgeyi)icini nasil temizliyosunuz yada temizleniyormu bu konuda beni aydinlatirsaniz cok sevinirim...
Alt degistirmeyi benmi yanlis yapiyorum acaba diye dusunmeye basladim geceleri emme isini bitirdikten sonra alt degistiriyorum ben emmeden once yaparsam bidaha degismem gerekiyor:)emzirdikten sonra gazini alirsam fazla kusmasi olmuyo benim zillimin.birde geceleri kac kez bez degistirorsunuz ayy cok soru sordum dimi ???:)))
tatlım benim tamı tamına 55 günnnnnnnnnnnn sürdü kafayı yiyecektim az kalsın. az az geldi ama bitmek bilmedi ay içim bayılmıştı pedle bırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
canım bol bol su, su, su :)) ekstra olarak rezene çayı bildiğin sallama poşet, kuru kayısı ve kuru üzüm hoşafı. bunun dışında hipp süt arttırıcı çay almıştım ama pek etkisi yok sanırım bana öyle geldi. eğer emdikten sonra sağıyorsan az çıkması normal canım bebiş hüpletiyordur bir kısmını :))
ay işte benim derdim bugün ben de bunu soracaktım. özellikle kız bebekler için enfeksiyon riski fazla. nasıl temizliyorsunuzzzz :) özellikle krem artıkları falan birikiyor. iç kısmına dokunmayın demişlerdi ama en azından üst kısmını halletsek demi yahu.
içiyorum cnm çok su içerim ben normalde de,hatta o yüzden baştan çok sütüm oldu doğum yaptığım gün bile geldi sütüm...ki benim hamileyken bile gelirdi..ama 15 günden snra azalma başladıkompostolar vs içiyorum...humana still tea içiyorum..rezene içmiyorum ekstradan ama başlasam mı bilmiyorum...gerçi humananın rezene kimyon çayına da başladım iki gündür o zaman ekstra rezeneye gerek yok sanırım...
emmeden önce sağıyorum cnm...emdikten snra zaten hiç gelmiyor nerdeyse...
bu arada benim de kanamam dvm ediyor bugün 21 günlük olduk..ama çok değil adetin son günleri gibi...
Oooo hosgeldi. Canim nerelerdesin meraklandik ayol..
Senin ve bebeginin iyi olmasina cok sevindim..
Nisanin gelmisti noldu da sezeyana aldilar...
ayyyy ne güzell allah analı babalı büyütsün inşallah canım benim öptüm meleğini çokta geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır
Hem ilk hem sonmuş gibi, en güzeli oymuş gibi
Bunca yıl beklemiş gibi, beklediğime değmiş gibi
Ben ona resmen aşığım
İyi ki yapmışım
Hayırlı uğurlu olsun canım güle güle büyüt...
Sen bu kadar uzun süre girmeyince sezeryan olduğun aklıma gelmişti. Normal olsa damlardı bu kız buraya diye düşünmüştüm. Geçmiş olsun canım benim. Allah Asucuğa uzun ömürler versin. Seninle ve babasıyla mutlu bir hayatı olsun. Öpüyorum seni ve minik zuzuyu. Neymiş o olaylar merak ediyorum :)
Kızlar suyum geldi hastanedeyim.., dualarınızı esirgemeyin benden
kizlar gunaydin doğum yaptim çok şükür pembesumbul darısı başına canım dün de ben o saatlerde kurtulmaya çalışıyordum bi avazda kurtul insallah nişanım geldi demiştim ya o gece bire kadar hiç bir şey yoktu tv seyrettim gece saat ikide kalktım adet ağrısı gibi bir ağrı sonra üçte kalktım yine aynı ağrı sonra bi baktım beş dakika da bi ağrı kardeşim uyanik ağrım var dedim abla birakta olsun ne zamandır bu ağrıyı bekliyoruz dedi o sırada eşim kalktı rüyamda gördüm doğum yapıyordun dedi o sirada bir baktım dört dakika ya indi doktorumu aradım gel hemen dedi gittik açıklık 3-4 cm dedi epidural olacaktim anestezi uzmanı geldi epidural yapıldı ohh miss kafam bir güzel oldu sonra açıklık bes besbucuk cm derken ben ağrıları hissetmeye başladım ikinci epidural yapıldı yine kakara kikiri ama ağrı girfikce asagida bi gerginlik bir kasılma hissediyorum derken benim açılma hizlandi doktor suyumu patlatti 8-9-10 cm oldu hemşire dediki artık doguma hazirsin sadece bebegin kafasını aşağı itmen lazım zaten sürekli bi ikinma hissi ama o odadski tutacaklarin dili olsada konussa nasıl ter döktüm saclarini görüyorum dedi aldılar doğum haneye o arada gözlerim bişey görmüyor eşim az kaldı dedi doğum haneye gittim ikinma diyo lar bu seferde :) doktorum geldi üç ikinmada çıktı ama bide bana sorun 4.100 gr oldu içimden resmen bişey boşaldı ilk sorum nasıl diye sordum miyiklamaya başladı tosun bu tosun dedi onu hazırlayıp götürdüler Allahım o zaman geçmedi eşi çıktı oda ikinci bi cocuk dogurur gibi ama daha kolay doktorum dediki seni tebrik ederim korkutuyordun beni doguramazsin sanıyordum ama bravo dedi sendeki kemik yapısı çok iyi dedi neyse dikişler atıldı odaya çıktım bi rahatlamislik emistik dün kalktık yürüdük tuvalete de kalktım dikislerim acıyor oturamiyorum şimdilik bu kadar bugün cikicaz hastaneden :)
Nisanbu gozun aydin canim darisi pembe sumbulun basina:)
Dun cok ateslendim kizlar. Butun kemiklerim eklemlerim agridi. Ve sol gogsum
Esim gelince acile gittim. Sut kanali iltihabi mi ne dedi. Yarin genel cerraha yada kadin doguma gidersin dedi. Serum takti antibiyotikli. Esim gitti aventin pompasini aldi.. Hep o gogsumu emzirdim ama simdi de gogsum aciyor. Hafife alma cok kansizsin havale gecirisin dedi. Napiyim simdi. Bunun coczumu sanirim kannallri acmak. Bu pompa cok nazik cekiyor acarmi ki kanllari..
doğru cnm tek tek sayarsak bgn 32.gün...ama sağlık ocağı 5inde doğdu die bgn aşıya çağırdı siz ne zmn yaptırdınız...
EVet kullandım cok hafif sürülmesi rahat hafif , sevi bebenin minderini aldım altına koydum ince bir minder her ne kadar sert yüzey olması gereksede fazla sert geldi bana rahat etsin diye onu koydum. Bizim kiz ilk kez dışarı çıktığından mı bilmem güzele uyudu. Bir kere cok ağlıyor diye evde bile sürdüm:) yine uyudu .
Diyeceğim o ki eğer baston tip istiyorsan en iyisi o diyorlar piyasada. Eğer sizde bizim gibi cok seyahat ediyorsanız uçak icin falan cok iyi. Golf sopası çantaları var ya katlaninca ona benziyor
Benim kanamam 1 hafta sürdü oda günlük ped kullandım. sende günlük ped kullan canım diğer ped pişik yapar havalar da sıcak zaten :)kızlar kanamalarınız ne durumda? biz 32. gündeyiz çok olmasa da devam ediyor. yani günde 1 ped dolar gibi hemen hemen. artık yürürken haşur huşur sesine sinir olmaya başladım.. tahriş etmeye başladı artık.. sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor..
Kızlaaar meme başı yaraları için hangi kremi kullanıyorsunuz?
canım hesaplamanda bi yanlışlık var. doğduğu günü de 1 sayıcaksın.. benim kızda 5 inde doğdu. bugün 32. günündeler.. 40 ları 13 eylüle denk geliyor..
Kızlaaar meme başı yaraları için hangi kremi kullanıyorsunuz?
ben nezaman değiştirirsem değiştireyim ağlıyor, hemde çatlayana kadar
medddd nolur bana kanamam 55 gün sürdü derken şaka yaptığını söyle
canım bana da temizleme dediler. içinde jel gibi akıntıya benzer birşey var. onun alınmaması gerekiyormuş. o onu mikroptan koruyor dediler. ben içini ellemiyorum.. ben gece 11-3-8 temizliyorum altını..
şimdide pamukçukla tanıştık sanırımnetten baktım sadece ilaçla tedavi oluyor diyor ama ben herşey için bebeğime ilaç vermek istemiyorum. sizinde aynı sorununuz var mı, ilaç kullanmadan çözebilir miyiz?
kızlar kanamalarınız ne durumda? biz 32. gündeyiz çok olmasa da devam ediyor. yani günde 1 ped dolar gibi hemen hemen. artık yürürken haşur huşur sesine sinir olmaya başladım.. tahriş etmeye başladı artık.. sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?