- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.201
ben subayevlerinde oturuyorumm sen nerde oturuyosun canımmm :) ayrıca yükledim yine olmadı ühüüüüü
öle yapıyorum canım benim
evet hava berbat valla bende bugün bişiyler yaparım diye düşünmüştüm ama öle düşüncede kaldı...sen bilersin valla kuzum annişin yakınsa git hem evde tek basına sıkılmazsın yinede karar senin ooyyş afiyet bal olsun kuzunla sana
biz emekte oturuyos kuzum ...
siz nirdesinizz
subayevlerinde oturuyorum kuzum emeği çok iyi bilirim iş yerimiz orda :) emek kaçtasın
nasi olmadi yaaahangini yukledin? bi acip kapataydin bilgisayari
yok ya yakin degil anacugum uzak biraz. neyse ilerleyen saatlerde karar veririz.
keciorende oturuyoruz kusum biz de. poliyle cok yakiniz hatta tahminim aramizda bi 10dk bisi var :)
nasi olmadi yaaahangini yukledin? bi acip kapataydin bilgisayari
yok ya yakin degil anacugum uzak biraz. neyse ilerleyen saatlerde karar veririz.
keciorende oturuyoruz kusum biz de. poliyle cok yakiniz hatta tahminim aramizda bi 10dk bisi var :)
emek 4 canımcım ....
siz kaçtasınızkiii ne üzerine iş yeri kendi iş yeriniz sanırım ...
amanin ne yakınmışızzz
emek 8 75. sokak iş bankası arkası ordaki herkes gibi bizde madenciyiz canıımm :) beştepeye taşınmak üzereyiz amaaa
aaa süpermiş ya severim ben keçiöreni
ayy görüşsenize kıss ni güzel valla
olmadı gün yaparızzz
anammmm keçiören miiiiiiiiiiiii :)) doğduğumdan beri orda oturuyodum takiii evlenene kadar ftz karşısı şelale üstü :)))
hım yakınmışşş cnm...
madencimi:44:
beştepede yakın ama ben buraları pek sevmiyorum açıkcası ne komşuluk var insanlar cok soğuk zaten ya öğrenci ya yaşlı emekliler....
eğer ankarada temelli kalırsak taşınmayı düşünürüm
gorusuruz umarim ilerleyen gunlerde
vay caninakoca ankarada bi sekilde herkes birbirine amma da yakin cikti sen hangi hastaneye gidiyosun tgb
gorusuruz umarim ilerleyen gunlerde
vay caninakoca ankarada bi sekilde herkes birbirine amma da yakin cikti sen hangi hastaneye gidiyosun tgb
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cucuuuuuuuu tgb
nasi kar yagiyoooooooooo
başkent ve akaya gidiyorum canımm sen hangisine gidiyosunn bilgi alışverişi yapalım :))
evet canımm genelde emekli yaşlı insanlar var orda dediğin gibi öğrencide çok senide bu tarafa transfer edelim keçiörene :)) ben haftanın 3 4 günü keçiörendeyim eşim işi gereği ankara dışına gidiyo bende anacımın yanınaa :))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cucuuuuuuuu tgb
nasi kar yagiyoooooooooo
evetttttt keşkeeee lapa lapa yağsaada bi tadına varsak yaww :)
ikisine birden niye gidiyon bacim :44:
ben akropole gidiyorum. cucu da oraya gidiyomus hatta doktorlarimiz bile ayni dimi cucuuuuuuu
buraya lapa lapa yagiyo kiigelin buraya hadi madem kahve icelim. benim ev de 11. katta. tepeden bakariz hem kara hem ankaraya
ikisine birden niye gidiyon bacim :44:
ben akropole gidiyorum. cucu da oraya gidiyomus hatta doktorlarimiz bile ayni dimi cucuuuuuuu
ahh ahh ne güzel olurdu keskem yakın olsak gelirdik valla hüpletirdik kahvelerimiziii:109:makro markete yakınmı kuzum senin evin
buraya lapa lapa yagiyo kiigelin buraya hadi madem kahve icelim. benim ev de 11. katta. tepeden bakariz hem kara hem ankaraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?