2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben subayevlerinde oturuyorumm sen nerde oturuyosun canımmm :) ayrıca yükledim yine olmadı ühüüüüü

nasi olmadi yaaa hangini yukledin? bi acip kapataydin bilgisayari

yok ya yakin degil anacugum uzak biraz. neyse ilerleyen saatlerde karar veririz.

keciorende oturuyoruz kusum biz de. poliyle cok yakiniz hatta tahminim aramizda bi 10dk bisi var :)

aaa süpermiş ya severim ben keçiöreni
ayy görüşsenize kıss ni güzel valla
olmadı gün yaparızzz

anammmm keçiören miiiiiiiiiiiii :)) doğduğumdan beri orda oturuyodum takiii evlenene kadar ftz karşısı şelale üstü :)))

emek 8 75. sokak iş bankası arkası ordaki herkes gibi bizde madenciyiz canıımm :) beştepeye taşınmak üzereyiz amaaa

hım yakınmışşş cnm...
madencimi:44:
beştepede yakın ama ben buraları pek sevmiyorum açıkcası ne komşuluk var insanlar cok soğuk zaten ya öğrenci ya yaşlı emekliler....
eğer ankarada temelli kalırsak taşınmayı düşünürüm

aaa süpermiş ya severim ben keçiöreni
ayy görüşsenize kıss ni güzel valla
olmadı gün yaparızzz

gorusuruz umarim ilerleyen gunlerde

anammmm keçiören miiiiiiiiiiiii :)) doğduğumdan beri orda oturuyodum takiii evlenene kadar ftz karşısı şelale üstü :)))

vay canina koca ankarada bi sekilde herkes birbirine amma da yakin cikti sen hangi hastaneye gidiyosun tgb

evet canımm genelde emekli yaşlı insanlar var orda dediğin gibi öğrencide çok senide bu tarafa transfer edelim keçiörene :)) ben haftanın 3 4 günü keçiörendeyim eşim işi gereği ankara dışına gidiyo bende anacımın yanınaa :))

aynen valla süper olur kısmet valla dediğim gibi beni buraya bağlayan bişiy yok hemde hic bişiyyykeciören grubu olurz

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cucuuuuuuuu tgb

nasi kar yagiyoooooooooo

ayy evet kuzum pamuk yağıyoo sankimmm kocaman kocaman

ikisine birden niye gidiyon bacim :44:

ben akropole gidiyorum. cucu da oraya gidiyomus hatta doktorlarimiz bile ayni dimi cucuuuuuuu

ben pinpirikliyim biraz :) ama akayda doğum yapmaya karar verdim yinede başkentte kontrollere gidiyorumm birinin görmediğini diğeri görür belki diye haziranda bi tane düşüğüm oldu ondan beri evhamlıyım azcıkkkkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…