2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar benim gibi yatak dosek grip olan varmii....

2 hafta once ben oldum canim. cok kotuydu hic bu kadar agir grip oldugumu hatirlamiyorum. kafam gozum sisti. bogazim kulaklarim 1 haftada ancak toparladim. gozlerimden yaslar iniyodu :2::2: doktora gitmistik parol alabilirsin demisti. cok gecmis olsunnn

kızlar alakasız bi soru olcak kusura bakmayın şimdiden. gülücük işaretleri ws nasıl çıkarıyosunuz söyleyebilirmisiniz :)

herkeslere gunaydinnnnnnnnnnnn bulantisiz gunler diliyorum:119::119::119::119::119::119::119::119:

ahh ahh ne güzel bi dilekte bulunmuşsun cnm keske ama ben yine bulantılardayımkahvaltıyı bi elim ağzımda hazırladım ne hazırladıysam 1 mımırta hasladım azcık beyaz peynir bazlama ekmek bide meyve suyu
sen nasılsın cnm bugün hava cok fena ankarada
şimdi bi yandan kahvaltı ediyom bi yandan size laf yetiştiriyom

bulanmadan yavas yavas azar azar ye kuzum :) afiyet olsun

He ya hava ne bicim. anacigima dogru gideyim dedim de aksam mi gitseeem gocamlan, simdiden mi gitsem bilemedim kahvaltimizi ettik biz de

sen nerde oturuyosun benim canim

bulanmadan yavas yavas azar azar ye kuzum :) afiyet olsun

He ya hava ne bicim. anacigima dogru gideyim dedim de aksam mi gitseeem gocamlan, simdiden mi gitsem bilemedim kahvaltimizi ettik biz de

sen nerde oturuyosun benim canim

öle yapıyorum canım benim
evet hava berbat valla bende bugün bişiyler yaparım diye düşünmüştüm ama öle düşüncede kaldı...sen bilersin valla kuzum annişin yakınsa git hem evde tek basına sıkılmazsın yinede karar seninooyyş afiyet bal olsun kuzunla sana
biz emekte oturuyos kuzum ...
siz nirdesinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…