2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sut sadece 6ay koruyabiliyomus kizlar aklinizda bulunsun oda tam bi korumami bilmiyorum benimde icime sinmiyo hic

Bana bebek hemsiresi 15gunde dusmesse gel demisto ama ben hiç su deydirmedim 5gunde dustu sicte sarmadim sargi bezlerine sende nemli birakmamaya dikkat et bence

çok geçmiş olsun canım ya
virüsse klimadan değildir o
inşallah çabucak iyileşir kıyamam

Öğretmen canım çok geçmiş olsun inşallah virüs değildir.

Kızlar rota virüs aşısını yaptıran var mı ? ya da yaptıracak olan ?

Ben yaptiriam canim. Oglumda uaptirmamistim 3 kez gecirdi.asini. Korumasi %60 mis. Dr asi olsa da olabilit di dedi ama bebekkenishal cook kotu Allah kimseye vermrsin. 8 aylikti ve hic kipirdamamdan 3 gin yatmisti yavrum

Ogretmen cok gecmis olsun. Sen de altini temizlerken eldiven kullan sanada bulsabilir.

Bende düşünüyorum bakalım. Fiyatı ile ilgili bilgin var mı ? gerçi her yerde değişir fiyat. sadece iki türmüş bu aşı biri iki kerede vuruluyormuş biri üç kerede öyle mi ?

bende derin düşüncelerdeyim bu göbek işini :) yakın zamanda doktoruna gidecek olan varsa sorsa keşke 6 ayda yer yapar bu göbek gitmez bir daha

Merhaba, gecen hafta doktoruma sordum gittigimizde 47 gunluktum artik yuruyus, hafif kosu,bisiklet yapabilirsin 1 ay sonrada karin hareketleri yapabilirsin dedi. Dikis yerindei sertlikler gidince diyede ekledi onlar ipmis cunku.

Benim bebeğim 25 gunluk aynen surekli araniyo cok cok elini emio duruyi gunde iki kere 100lik mama takvuyesi yapiyorum sutumu yetistiremiyorum...

Benimde sutum yetmiyo gece sadece mama veriyorum sabah gogsum dolmus oluyo ama gunduz hep bos yani yumusak bende bi mama bi gogsumu veriyorum iki gune kadar 60 ml vsriyodum iji gundur 80 ml yaptim ama yine araniyo artik korkuyorum fazla veririmde midesine bisey olur diye karni surekli sis balon gibi kusmasi yok arada ağzının kenarindan biraz sut akiyo o kadar sasirdim artik bide yuzu sivilce dolu iltihapli sivilce boynu gogsu omuzlari karni heryerinde var gitmedi bi turlu sizdede oldumu????

Hic bilmiyorum canim, 3. Ayda diye hatirliyorum. Sali gunu asimiz var saglik ocagindan sorarim.

Kızlar rotavirüs aşısı 3.ayda ve 4.ayda 2 doz şeklinde yapılıyor iğne değil ağızdan damla şeklinde veriliyor fiyatı 300 tl ben yaptırıcam bı dahaki ay sizde yaptırın doktorlar kesnlikle öneriyorlar

Merhaba, gecen hafta doktoruma sordum gittigimizde 47 gunluktum artik yuruyus, hafif kosu,bisiklet yapabilirsin 1 ay sonrada karin hareketleri yapabilirsin dedi. Dikis yerindei sertlikler gidince diyede ekledi onlar ipmis cunku.

ben haftaya salı 2 aylık olacağım dikişlerimde sertlik yok yani dışarıdan dokununca ama içerde sertlik var sanki :) yürüyüş yapıyoruz bazen eşim ile ama akşam iş dönüşü oluyor bazende gün içinde kızımla dışarı çıkıyoruz ama ben mekik yarım mekik filan çekebilir miyiz onu merak ediyorum. teşekkür ederim cevabın için :)

çok geçmiş olsun canım ya
virüsse klimadan değildir o
inşallah çabucak iyileşir kıyamam

Öğretmen canım çok geçmiş olsun inşallah virüs değildir.

Kızlar rota virüs aşısını yaptıran var mı ? ya da yaptıracak olan ?

çok sağolun arkadaşlar ben özel olarak yaptırılması gereken aşıları bilmiyorum yani sağlık ocağının dışında hangi aşılar yaptırılmalı? bilenler paylaşırsa sevinirim

havvacığım göğsüm boş yumuşak onun için sütüm yok deme sakın bebek çektikçe süt geliyor benim de gündüz sönük göğüslerim ama emziriyorum süt de geliyor çok şükür illa geceki gibi memeler dolu olacak şiş olacak süt akacak diye bir şey yokmuş canım ben de ebemize sormuştum bu durumu sen dolmasını beklersen beynin süt yeterli daha fazla üretme sinyali gönderiyor ve sütün azalır o zaman dedi. benim bazen geceleri bile sönük oluyor göğüslerim ama emiyor bebeğim ve yetiyor.bir de karnı sürekli şiş diyorsun benim kv de böyle de bakardı tok mu aç mı olduğuna yani seninki şişse toktur canım herhalde. bu arada o sivilcelerden bizde de var 38 günlük olduk ve hala geçmedi her ıkınışında çoğalıyor mübarek.sıcaktan da oluyormuş anacığım bunlar.

bizde bezi altına bağladık ama hep sardık..sanırım ben olayı çözdüm bizimki nemli kalmış demekki devamlı sardık hiç hava almadı ve bize dört kez yapın alkol bakımını dediler.

bize özellikle sarmayın demişlerdi...sadece etrafına hafifçe gazlı bez doluyorduk (üstüne değil) 6. günde düştü...sanırım canım senin dediğin gibi hava almasıyla ilgili çabuk düşmesi

canım çok geçmiş olsun...bizde burda mecburen ana sağlığa gidiyoruz kontrole, bakanlık mecbur tutuyormuş. ama devlet hastanesine asla götürmem, özel hastaneye götürüyoruz. dediğin gibi dikkat etmek lazım, hele bizim devlet hastanesi pislik yuvası...sende içini ferah tut, dualarımız sizinle

Kizlar kizim kabiz oldu...ne yapmam lazim yardmmmm

canım ben o kabızla bir hafta uğraştım çözümü bulacağım diye...öncelikle bizde sorun benim yediklerim değilmiş, mama takviyesi veriyordum eczacım mamayı ölçüsünden az koy suya dedi...günde 4-5 kere zeytinyağı verdim 3-4 damla şeklinde. bide poposuna zeytinyağı sürdüm. hem pişiğe karşı koruyor hemde kakasını yaparken yardımcı oluyor. ama sen yediklerine de dikkat et tabi. sen kabızsan sütten bebeği de etkilermiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…