- 17 Aralık 2012
- 403
- 50
- 48
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.261
Sut sadece 6ay koruyabiliyomus kizlar aklinizda bulunsun oda tam bi korumami bilmiyorum benimde icime sinmiyo hicsahiden kızlar şu yakın zamanda hamile kalma mevzu benide korkutuyor. napsak kiii? çevremde bi sürü kazayla hamile kalan var.ben spiral istemiyorum prezervatfde çok riskli ama sanırım öyle devam etcez inşallah sütde
korur bari
dokuz günlükken doktora gttk sıkıntı yok 10 gün sonra kontrole gelin dedi..sen nasıl yaptın bakımını? biz hep sardık şimdi netten bakıyorum sarmaya gerek yok dye yazıyo.bize hastaneden babusol dye bi alkol verdiler içinden de ıslak mendile benzer bezler çıktı onlarla sardık heralde ondan oldu..nette yazana göre
kızlar oğlum evvelki geceden dün geceye kadar fışkırtarak kaka yapıyordu geçen hafta sağlık ocağına 2. hepatit aşısı için gitmiştik dr a da muayene olduk ama klima direk olarak bebişime geldi o günden beri ishali vardı vardı ama son iki gündür fışkırtmaya başlamıştı evvelki gün iyice gece ıhhlamaya başlamıştı çocuğum uyuyamadı sancıdan ,buruntudan biz de dün hastaneye götürdük ve dr benim şikayet tarifime göre ROTA VİRÜSÜ kapmış bu çocuk yatış gerekir ama kötü görünmüyor probiyotik veriyorum çünkü ilaç kullanamayız daha çok küçük dedi tahlilde viral enfeksiyonlar belli olmuyormuş ben kültür istedim dr da öyle dedi şimdi probiyotik,çinko ve tuz ile şeker karışımı(serum niyetine su kaybı için )veriyorum bol emzirmeye çalışıyorum göğüslerim sünük durumda resmen işin özü oğluma dua edin kızlar inş bu virüsü kapmamıştır şu an sıvı azlamasını kontrol ediyoruz bir belirti görürsek yatış yapacağız .
ayrıca sizlerde dikkat edin muayene esnasında bile kapabilir her türlü virüsü çünkü eğer bizimkisi bu virüsse sağlık ocağında kaptı diye şüpheleniyorum
şimdi ufaklığı uyandırıp emzirmem ve ilaçlarını içirmem gerekiyor byyy...
Öğretmen canım çok geçmiş olsun inşallah virüs değildir.
Kızlar rota virüs aşısını yaptıran var mı ? ya da yaptıracak olan ?
Ben yaptiriam canim. Oglumda uaptirmamistim 3 kez gecirdi.asini. Korumasi %60 mis. Dr asi olsa da olabilit di dedi ama bebekkenishal cook kotu Allah kimseye vermrsin. 8 aylikti ve hic kipirdamamdan 3 gin yatmisti yavrum
Ogretmen cok gecmis olsun. Sen de altini temizlerken eldiven kullan sanada bulsabilir.
Bende düşünüyorum bakalım. Fiyatı ile ilgili bilgin var mı ? gerçi her yerde değişir fiyat. sadece iki türmüş bu aşı biri iki kerede vuruluyormuş biri üç kerede öyle mi ?
Hic bilmiyorum canim, 3. Ayda diye hatirliyorum. Sali gunu asimiz var saglik ocagindan sorarim.
Kizlar kizim kabiz oldu...ne yapmam lazim yardmmmm
bizimde salı günü aşımız var :) ne zaman doğdu kızın ?
bende derin düşüncelerdeyim bu göbek işini :) yakın zamanda doktoruna gidecek olan varsa sorsa keşke6 ayda yer yapar bu göbek gitmez bir daha
19 temmuzda dogdu oglum.. Bugun tam 2 aylik ama verrm asisi sadece sali yapiliyormus saglik ocaginda
Benim bebeğim 25 gunluk aynen surekli araniyo cok cok elini emio duruyi gunde iki kere 100lik mama takvuyesi yapiyorum sutumu yetistiremiyorum...
Hic bilmiyorum canim, 3. Ayda diye hatirliyorum. Sali gunu asimiz var saglik ocagindan sorarim.
Merhaba, gecen hafta doktoruma sordum gittigimizde 47 gunluktum artik yuruyus, hafif kosu,bisiklet yapabilirsin 1 ay sonrada karin hareketleri yapabilirsin dedi. Dikis yerindei sertlikler gidince diyede ekledi onlar ipmis cunku.
çok geçmiş olsun canım ya
virüsse klimadan değildir o
inşallah çabucak iyileşir kıyamam
Öğretmen canım çok geçmiş olsun inşallah virüs değildir.
Kızlar rota virüs aşısını yaptıran var mı ? ya da yaptıracak olan ?
Ben yaptiriam canim. Oglumda uaptirmamistim 3 kez gecirdi.asini. Korumasi %60 mis. Dr asi olsa da olabilit di dedi ama bebekkenishal cook kotu Allah kimseye vermrsin. 8 aylikti ve hic kipirdamamdan 3 gin yatmisti yavrum
Ogretmen cok gecmis olsun. Sen de altini temizlerken eldiven kullan sanada bulsabilir.
Benimde sutum yetmiyo gece sadece mama veriyorum sabah gogsum dolmus oluyo ama gunduz hep bos yani yumusak bende bi mama bi gogsumu veriyorum iki gune kadar 60 ml vsriyodum iji gundur 80 ml yaptim ama yine araniyo artik korkuyorum fazla veririmde midesine bisey olur diye karni surekli sis balon gibi kusmasi yok arada ağzının kenarindan biraz sut akiyo o kadar sasirdim artik bide yuzu sivilce dolu iltihapli sivilce boynu gogsu omuzlari karni heryerinde var gitmedi bi turlu sizdede oldumu????
bizde bezi altına bağladık ama hep sardık..sanırım ben olayı çözdüm bizimki nemli kalmış demekki devamlı sardık hiç hava almadı ve bize dört kez yapın alkol bakımını dediler.
kızlar oğlum evvelki geceden dün geceye kadar fışkırtarak kaka yapıyordu geçen hafta sağlık ocağına 2. hepatit aşısı için gitmiştik dr a da muayene olduk ama klima direk olarak bebişime geldi o günden beri ishali vardı vardı ama son iki gündür fışkırtmaya başlamıştı evvelki gün iyice gece ıhhlamaya başlamıştı çocuğum uyuyamadı sancıdan ,buruntudan biz de dün hastaneye götürdük ve dr benim şikayet tarifime göre ROTA VİRÜSÜ kapmış bu çocuk yatış gerekir ama kötü görünmüyor probiyotik veriyorum çünkü ilaç kullanamayız daha çok küçük dedi tahlilde viral enfeksiyonlar belli olmuyormuş ben kültür istedim dr da öyle dedi şimdi probiyotik,çinko ve tuz ile şeker karışımı(serum niyetine su kaybı için )veriyorum bol emzirmeye çalışıyorum göğüslerim sünük durumda resmen işin özü oğluma dua edin kızlar inş bu virüsü kapmamıştır şu an sıvı azlamasını kontrol ediyoruz bir belirti görürsek yatış yapacağız .
ayrıca sizlerde dikkat edin muayene esnasında bile kapabilir her türlü virüsü çünkü eğer bizimkisi bu virüsse sağlık ocağında kaptı diye şüpheleniyorum
şimdi ufaklığı uyandırıp emzirmem ve ilaçlarını içirmem gerekiyor byyy...
Kizlar kizim kabiz oldu...ne yapmam lazim yardmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?