2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım seninki de benim gibi alt sınırda almış kilo
Sonuçta riskli değil sadece az almışlar ilk ay
Önümüzdeki 10 güne bakmak lazım eğer 300 gr alırsa bu ayda nerdeyse 1 kilo yapar
Bu durumda anne sütüne devam
Ben de mama vermek istemiyorum
Benimki de yarım saat emiyo tek göğsü
Uyuya kalıyo sonra uyanıyo devam ediyo
Emziğe de alıştıramadım
Bi de çok iyi bi kiloda doğmuş şu anki kilosu da çok iyi üzülme bence
Kilosu 3300 ve üzerinde doğanlar sanki daha yavaş kilo alıyorlar

Katrecim

O temizlik işlemini iyi yapmak gerekiyor göbeğinin çabuk düşmesi için bi de hiç su değdirme
Bizim 6. Gün düşmüştü
Ama bana hemşireler iyice öğretmişti nasıl o alkolü süreceğimi ve sonra gazlı bezle nasıl saracağımı
6. Gün açtığımda elime geliverdi göbeği
Ertesi günde bembeyaz çıktı göbüş ortaya maşallah
Sağlık Ocağı'na git 1-2 gün orda yapsınlar bakımını sen de iyice izle bence
Yakına düşer merak etme

Saolasın emelcim
İnşallah bu ay 1 kilo alırsa hatta inşallah bu akyi 400. Gr lık açığı kapatırsa çok seviicem
Doktor zorlamadı mama için istersen kullan dedi
Bence normal almış kilosunu dedi
O bi de son 2 haftada aldığı kiloya odaklandı bir ay olarak hesplamadı
Bakalım yakında Türkiye'ye gelebilirsem sizin gibi süt yapıcı gıdalara odaklanırım
O zaman sütüm daha da artar ve daha iyi kilo alır
Bi de yapı meselesi sanırım
Baba da anne de zayıf
Ben hamilelikte 25 kilo aldım doğumda 15 kilo gitti
6 kilo da bu ay gitmiş
Kilo tutmuyor maalesef hayatımda ilk kez hamileyken kilo alabilmiştim
Onda da abartıp kilonun dibine vurmuştum ne güzel kilo alıyorum diye
Eski kiloma dönmek istemiyorum aşırı zayıf gözüküyorum 47 kiloyla
Bari 50 de kalsam daha fazla vermesem
Hergün yarım kilo hurma yemeye devam edersem vermem herhalde

İnşallah canım ben alacağına inanıyorum bakalım.

Benimde kilolar gitmiyor kaldım 72 de 56 yada 58 olmak istiyorum evlendiğimde öyleydim gerçi ben hiç zayıf görünmedim :) kemiklerim iri olduğu için 58 kilo iken bile etine dolgun gözüküyordum :)

bizde bezi altına bağladık ama hep sardık..sanırım ben olayı çözdüm bizimki nemli kalmış demekki devamlı sardık hiç hava almadı ve bize dört kez yapın alkol bakımını dediler.

Kizlar neden cevap yamadiginizi anlamis degilim sizin bebekleriniz benimkinden buyuk sadece bilgi almakistedim

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için canım...bizim doktorumuz şimdiden yazdı reçetesine. şurup yazdı daha rahat verirsin dedi

son dediğin yöntemin hiçbir işe yaramadığının ispatı şu an kucağımda meme emiyor

Kizlar neden cevap yamadiginizi anlamis degilim sizin bebekleriniz benimkinden buyuk sadece bilgi almakistedim

benim bebiş 2 aylık. emziriyorum ben ama bazen açlık ağlamaları oluyor. gündüz süt birikmiyor o uyumadığında. ben hala 60cc veriyorum aptamil. 90cc verince çok kusuyor çünkü. bazı günler 3 kere veriyorum bazen 4 kere. onun ağlamasına bağlı. mama kutusuna bakarsan şu anda 120cc vermem lazım bence bebeğin durumuna göre ayarlamalısın. çok kusarsa fazla geliyordur, kesik kesik ağlarsa huzursuzsa doymuyordur.

canım hiç moralini bozma kilosu gayet normal...bizde dün kontroldeydik, benim ki 1600gr almış, obez olacak diye korktum...doktorum ilk ay her bebek doğum kilosu nedeniyle farklı kilo alır dedi..benimki 2840gr doğmuştu. ilk ay sonunda bebeklerin 4000-4500 arasında olmasını bekleriz dedi. bu nedele kilolu doğan bebekler ilk ay daha az kilo alırmış...bu az kilonun sınırı 600gr dedi. 600 den az almışsa 30 gün içinde ozaman sorun ne diye bakarız dedi...bu durumda seninki gayet normal

son dediğin yöntemin hiçbir işe yaramadığının ispatı şu an kucağımda meme emiyor

:))))))) aaybike supersin

Katre hosgeldin, seni ve dogum hikayeni merak ediyordum

Luboyf kizin minyon olacaktir belki, kiloya takilip stres yapma. Dr normal dediyse normaldir. Buyuk oglumda ayni seni gibiydim. Simdi bosuna cirpinmisim diyorum. Cita gibi cok zayif. Babasinin kucukluk hali gibi yese bile sadece karni sisiyor kollar bacaklar cop adam gibi. :)

Kizlar bebegim 23 gunluk ve ben 80 gr mama veriyorum surekli araniyo elini agzina aliyo acaba azmi 80 siz ne kadar veriyodunnuz acill cevap verirseniz sevinirim

ben mama vermiyorum ama bebişlerimiz sürekli aranıyorlar ki bu da normalmiş tok olsa bile emme refleksinden ötürü aranırlarmış. aç olsa ağlar huysuzlanır ,ayrıca kilo alımına bakarak da anlayabilirsin yetip yetmediğini. biz evde normal baskülle ölçüyoruz kilosunu önce ben çıkıyorum kendi kilomu ölçüyorum sonra kucağımda bebekle çıkıyorum basküle ve iki kilo arasındaki fark ile bebişin kilosu çıkıyor ortaya ki şimdiye kadar sağlık ocağı ve hastanelerdeki ölçümle şaşmadı kilosu yani doğru çıkıyor sen de deneyebilirsin bunu böylece kilosundan yetip yetmediğini anlayabilirsin canım

bende aynı şekilde tartıyorum kızımı :)

canım ben kraftın twist travel setini almıştım...set olduğu için fiyatı biraz fazlaydı,900tl...tek olarak nekadardır bilmiyorum bir bak istersen. çünkü ben pek bir memnun kaldım

kızlar oğlum evvelki geceden dün geceye kadar fışkırtarak kaka yapıyordu geçen hafta sağlık ocağına 2. hepatit aşısı için gitmiştik dr a da muayene olduk ama klima direk olarak bebişime geldi o günden beri ishali vardı vardı ama son iki gündür fışkırtmaya başlamıştı evvelki gün iyice gece ıhhlamaya başlamıştı çocuğum uyuyamadı sancıdan ,buruntudan biz de dün hastaneye götürdük ve dr benim şikayet tarifime göre ROTA VİRÜSÜ kapmış bu çocuk yatış gerekir ama kötü görünmüyor probiyotik veriyorum çünkü ilaç kullanamayız daha çok küçük dedi tahlilde viral enfeksiyonlar belli olmuyormuş ben kültür istedim dr da öyle dedi şimdi probiyotik,çinko ve tuz ile şeker karışımı(serum niyetine su kaybı için )veriyorum bol emzirmeye çalışıyorum göğüslerim sünük durumda resmen işin özü oğluma dua edin kızlar inş bu virüsü kapmamıştır şu an sıvı azlamasını kontrol ediyoruz bir belirti görürsek yatış yapacağız .

ayrıca sizlerde dikkat edin muayene esnasında bile kapabilir her türlü virüsü çünkü eğer bizimkisi bu virüsse sağlık ocağında kaptı diye şüpheleniyorum

şimdi ufaklığı uyandırıp emzirmem ve ilaçlarını içirmem gerekiyor byyy...

Ya masallah herkesin bebeginin kilosuna benim kizim cokmu zayif biz 1 ayda ancak 3600 olabildik 3170 dogdu 2930 a dustu sonra simdi 3600 doktor normal dedi ama simdi bu kilolari okuyunca

Kizlar bebegim 23 gunluk ve ben 80 gr mama veriyorum surekli araniyo elini agzina aliyo acaba azmi 80 siz ne kadar veriyodunnuz acill cevap verirseniz sevinirim
Benim bebeğim 25 gunluk aynen surekli araniyo cok cok elini emio duruyi gunde iki kere 100lik mama takvuyesi yapiyorum sutumu yetistiremiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…