2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sab simplex metsil biogai smdide nurse harvey kullaniyrm ve bu da etki etmedi sanki.sdece istahini acti kizimin.saatlerdr agliyo yeni uyudu..tavsiyeleri bkliyrm szden kizlr..ne kullanmaliyzz

Bir arkadaşim omix diye bi ilaci tavsiye etti kizi cok gazliymis bu ilac cok iyi gelmis ben daha kullanmadim cok israr etti al diye simdi nurseyi deniyorum olmazsa omix i denemeyi dusunuyorum oda bitkisel bi ilacmis

O plastik siseler atiklardan yapiliyor canim ve hic saglikli degil bence sutunu oyle saklma kaliteli plastik kablar var mesela tupperware gibi onlarin siseleride var bence oyle biseyle aaklamann daha sağlıklı

benm kızımıda en aaz 2 kez hıçkırık tutuyo. v kuzucum çok rahatsız hıçkırık tuttumu mızmızlanmada başlıyor

Benim oglumuda hickirik cok tutuyor annr karnindada tutuyordu bi yerde okumustun gaz belirtisi olarak yazmisti hickirigi

Aynen ya benim kızım da her gün hapşırıyor sabit bir şekilde arka arkaya 3 kez :)

anne sütü saklama kapları ve poşetleri binbir çeşidi satılıyor canım. bebek mağazalarında ya da internet sitelerinde bulabilirsin. misal ben 2 günlük sütünü dolapta saklıyorum. fazlasını derin dondurucuya koyuyorum. dolapta sakladıklarımda milk'n mom ın şişelerini kullanıyorum. derin dondurucuya koyduklarımı milk way in saklama poşetlerine koyuyorum.
bak bu adrese bir göz gezdir canım bazı çeşitler mevcut.. Süt Saklama Poşet ve Kapları - ebebek

Ben kızıma hıçkırığı tutunca birkaç kaşık rezene veriyorum. Doktor verebilirsin dedi aklınızda olsun kızlar. Çok sinir oluyor hıçkırığa :) ağlamaya başlarsa veriyorum rezeneyi, kendiliğinden geçerse vermiyorum.

Kızlar hastanedeyiz oğlum sünnet olucak içim içimi yiyo kıyamıorum yawruma ama yaptırmak zorunda kaldık inşallah çok canı yanmaz yawrumun sıkıntısız geçer dua edin oğluma kızlar
oldu da bitti maşallah doktor olur inşallah :)) geçmişler olsun canım.

canım benim çok geçmiş olsun. herşey güzel olacak merak etme. biraz daha sabır..

kızlar dr bebişime reflü dedi. reflü yastığı kullanan bebeği reflü olan var mı? sakın gazını çıkarma kendi kendine çıkarsın dikey yatır dedi
benimki reflü değil ama ilk zamanlar çok kusuyordu ben de eğimli yatabileceği bir ana kucağı aldım. casual marka. sonra da rahatladım.

Kızlar uzun süre aynı gaz ilacını kullanıp memnun kalan varmı? yani iki şişe bitiren
iki şişe bitirmedim daha birincisi bile bitmedi ama herbacol drop tavsiye edebilirim. daha önce araştırıp bu ismi bulmuştum doktorum da bunu verince başka bir ilaca yönelmedim. şimdi 3 aylık olduk gaz sancılarımız bitti çok şükür.

benimki doğduğundan beri hıçkırmadığı gün yok malesef. yaw nasıl sinir oluyordur hep senin yüzünden anne gazımı iyi alamıyorsun bak hık hık hık :))

bunu duymamıştım deneyeyim ben de. bir ara biri limon dedi bir damla ver diye. birkaç kere verdim gerçekten kesiyor ama sonra kıyamadım asitli asitli yakacak midesini diye.

Merhaba, size bisi soracagim kizimin kakasinda son zamanlarda icinde yesil sumuksu seyler oluyor. Sadece anne sutuyle besleniyor ama daha onca sari renkli beyaz parcacikli olurdu. Bu arada biz 56 gunluguz.

Teşekkürler o kapları araştırıcam ben de
Peki mesela 2 sütü birbirine eklio musunuz
Dün gece ve bu geceden sütüm vardı dolapta soğutup birbirine ekledim ve buzluğa attım doğru mudur
Daha fazla diil eğer oluosa 2 günü birleştirmeyi düşünüom da

Hıçkırık biz de de 2-3 oluo günde hamileyken de çok olurdu aynen
Emziriom ben o zaman geçio ancak
Dr geçmezse limon suyu verebilirsin demişti ama nette vermeyin Dio hiç vermedim ben de

kızlar hıçkırıktan bahsetmişsiniz geçmişi şöyel bi okuyunca. gaz beliritisi diyeniniz var. benim annem hep midesi büyüyor ondan derdi. doktor hıçkırık bide hapşurma normal her bebekte olur dedi. ben emzirince tekrar hıçkırığın geçtiğini gödüm doktorda aynısını söyledi bi parça emizr dedi. hıçakırık başldığında rahatsız oluyosanız limon falan vermeyin onlar daha minak yazık. azıcık daha emzirin geçer

Eşim sab almış kullandım bakalım iyi gelecek mi?

Bu arada canım dondurduğun sütü nasıl ısıtıyorsun.? Buzdolabında erimesini bekleyip sonra mı ısıtıyorsun ?

Eşim sab almış kullandım bakalım iyi gelecek mi?

Bu arada canım dondurduğun sütü nasıl ısıtıyorsun.? Buzdolabında erimesini bekleyip sonra mı ısıtıyorsun ?
Sab simplex kusturmuuo emelcim
Genelde bitkisel gaz ilaçları kusturuuo
Bize sab simplex iyi geldi
Sabah gümbürtüyle gaz çıkardı ıkına ıkına yavrum babasıyla şok olduk
Korkuyla birbirimize sarılıp bebeği izledik eşim ikide bi napıyo canım bi şey mi oluyo bebeğimize diyip diyip durdu
Bittiğinde de gözlerini açıp kocaman bi gülücük patlattı
O vakitten beridir de uyumuyo

Bu arada burnunu nasıl temizliyorsunuz özel bi damla falan mı kullanıyorsunuz
Baya tıkanmış burnu

11 de verdim bakalım şimdi kalktı emiyor :) inşallah iyi gelir.

ben burnunu bir şey sıkmadan burun aspiratörü ile temizliyorum bazende tel tokanın arka kısmı ile alıyorum sümüğü :) aspiratörden daha iyi alıyorum toka ile :)

Sab simplex bze yaramadi cnm..nurse harvey kullaniyrm kusma olmuyo gunde 3kere veriyrm. Eylulunde burnu cok tikaniyo..serum fizyolojik damlatiyrm 5 dakika bkliyrm snra aspiratorle cekiyorm cok rahat cikiyo burnundan.tikaliyken ememiyo bile cok rahtsz oluyo

Otribebe nazal aspiratorunu kullaniyorum cok memnunum.once serum fizyolojik ile yumusatip sonra cekiyorum cok iyi temizliyor, eczanelerde satiliyor tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…