- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.481
Sab simplex metsil biogai smdide nurse harvey kullaniyrm ve bu da etki etmedi sanki.sdece istahini acti kizimin.saatlerdr agliyo yeni uyudu..tavsiyeleri bkliyrm szden kizlr..ne kullanmaliyzz
Tam da bu konuyu araştırıodum denk geldi çok saol
Fakat dondurucuda saklama olayına hala kafam basmıo
Cam kapta saklayın diolar buzlukta cam çatlamaz mı
Plastik kap olarak da ne kullanabiliriz acaba tam olarak anlayamadım biri açıklanabilir mi lütfen
Mesela atıyorum bim de falan asılan minik gazlı içecek şişeleri var plastik hani onlar gibi bişi mi olmalı
Selam kızlarAhh buralara yazmayalı uzun zaman olmuş :) Bi ara gelip uzun uzun anlatacaklarım var aslında ama vaktim yok malumunuz Neyse birşey soracaktım sizin bebişler çok hıçkırıyor mu? Asuyu günde en az 2 kez hıçkırık tutuyor zararsızmış ama bi size de sorayım dedim. Öpüldünüz canlarım
:) sinirleniyordur. Beni de hickirik tutunca cok sinir olurum :))benm kızımıda en aaz 2 kez hıçkırık tutuyo. v kuzucum çok rahatsız hıçkırık tuttumu mızmızlanmada başlıyor
benim oğlumu hamileliğimin son iki ayında nerdeyse hergün hıçkırık tutar yarım saat geçmezdi, içim gıdıklanırdı o hıçkırdıkça :)
doğdu hergün en az bir kere hıçkırık tutuyor, doktoruna sordum...bazı bebeklerde olur, bir problem yok dedi. bide doğduğu günden beri hergün hapşırıyor. kv taktı üşüttü bu diye...yahu 33 günlük bebek, 33 gündür hapşırıyor, 33 gündür üşütük mü oğlum...deli edecek kadın beni. neyse doktorumuza onuda sordum, o da normalmiş. ciğerleri açılıyor dedi
Tam da bu konuyu araştırıodum denk geldi çok saol
Fakat dondurucuda saklama olayına hala kafam basmıo
Cam kapta saklayın diolar buzlukta cam çatlamaz mı
Plastik kap olarak da ne kullanabiliriz acaba tam olarak anlayamadım biri açıklanabilir mi lütfen
Mesela atıyorum bim de falan asılan minik gazlı içecek şişeleri var plastik hani onlar gibi bişi mi olmalı
oldu da bitti maşallah doktor olur inşallah :)) geçmişler olsun canım.Kızlar hastanedeyiz oğlum sünnet olucak içim içimi yiyo kıyamıorum yawruma ama yaptırmak zorunda kaldık inşallah çok canı yanmaz yawrumun sıkıntısız geçer dua edin oğluma kızlar
canım benim çok geçmiş olsun. herşey güzel olacak merak etme. biraz daha sabır..slm kızlarr özledim sizi inşallah bi problem yoktur geçmişi okumam imkansız sayfalar almış başını gitmişşş..
Kızımda reflü çıktı mamasını değiştirdik bi de iacı var onu kkullanıyoruz.. arkasından idrar yollarında enfelksiyon çıktı sol böbreğinde kalınlaşma varmış buyüzdende antibiyotik kullanmaya başladık kızım minicikken başladı ilaçlaraa sık sık ultrason kontrolleri olacak 1 gün kendime gelemedim üst üstte öğrendik bunları inşallah geçicek amaa inanıyorummm ben..
40 ımızdan sonrada huy değiştirdik sanki uyku düzeni hepten fena olduuu.. uyanınca saatlerce uyumak bilmiyor uykusu gözünden akıyor aglıyor canı acıyormuş gibi ama uyumamak içinde direniyor. dün gece babasıyla mahfolduk eşim ilk kez sinirlendi kızına karşı şok oldum çünkü ben ufacık bagırsam bana kızardı tersi döndü adamın.. tuvaletini günde 1 kere yaparsa mutlu oluyorum çünkü kakasını yaparken saatler öncesinden ıkınmaya başlıyor yavrum kıpkırmızı oluyor.. nezaman bu sıkıntıları geçicekte rahatlıcak ki
benimki reflü değil ama ilk zamanlar çok kusuyordu ben de eğimli yatabileceği bir ana kucağı aldım. casual marka. sonra da rahatladım.kızlar dr bebişime reflü dedi. reflü yastığı kullanan bebeği reflü olan var mı? sakın gazını çıkarma kendi kendine çıkarsın dikey yatır dedi
iki şişe bitirmedim daha birincisi bile bitmedi ama herbacol drop tavsiye edebilirim. daha önce araştırıp bu ismi bulmuştum doktorum da bunu verince başka bir ilaca yönelmedim. şimdi 3 aylık olduk gaz sancılarımız bitti çok şükür.Kızlar uzun süre aynı gaz ilacını kullanıp memnun kalan varmı? yani iki şişe bitiren
benimki doğduğundan beri hıçkırmadığı gün yok malesef. yaw nasıl sinir oluyordur hep senin yüzünden anne gazımı iyi alamıyorsun bak hık hık hık :))Selam kızlarAhh buralara yazmayalı uzun zaman olmuş :) Bi ara gelip uzun uzun anlatacaklarım var aslında ama vaktim yok malumunuz Neyse birşey soracaktım sizin bebişler çok hıçkırıyor mu? Asuyu günde en az 2 kez hıçkırık tutuyor zararsızmış ama bi size de sorayım dedim. Öpüldünüz canlarım
bunu duymamıştım deneyeyim ben de. bir ara biri limon dedi bir damla ver diye. birkaç kere verdim gerçekten kesiyor ama sonra kıyamadım asitli asitli yakacak midesini diye.Ben kızıma hıçkırığı tutunca birkaç kaşık rezene veriyorum. Doktor verebilirsin dedi aklınızda olsun kızlar. Çok sinir oluyor hıçkırığa :) ağlamaya başlarsa veriyorum rezeneyi, kendiliğinden geçerse vermiyorum.
anne sütü saklama kapları ve poşetleri binbir çeşidi satılıyor canım. bebek mağazalarında ya da internet sitelerinde bulabilirsin. misal ben 2 günlük sütünü dolapta saklıyorum. fazlasını derin dondurucuya koyuyorum. dolapta sakladıklarımda milk'n mom ın şişelerini kullanıyorum. derin dondurucuya koyduklarımı milk way in saklama poşetlerine koyuyorum.
bak bu adrese bir göz gezdir canım bazı çeşitler mevcut.. Süt Saklama Poşet ve Kapları - ebebek
Sab simplex kusturmuuo emelcimEşim sab almış kullandım bakalım iyi gelecek mi?
Bu arada canım dondurduğun sütü nasıl ısıtıyorsun.? Buzdolabında erimesini bekleyip sonra mı ısıtıyorsun ?
Sab simplex kusturmuuo emelcim
Genelde bitkisel gaz ilaçları kusturuuo
Bize sab simplex iyi geldi
Sabah gümbürtüyle gaz çıkardı ıkına ıkına yavrum babasıyla şok olduk
Korkuyla birbirimize sarılıp bebeği izledik eşim ikide bi napıyo canım bi şey mi oluyo bebeğimize diyip diyip durdu
Bittiğinde de gözlerini açıp kocaman bi gülücük patlattı
O vakitten beridir de uyumuyo
Bu arada burnunu nasıl temizliyorsunuz özel bi damla falan mı kullanıyorsunuz
Baya tıkanmış burnu
Korkuyla birbirimize sarılıp bebeği izledik eşim ikide bi napıyo canım bi şey mi oluyo bebeğimize diyip diyip durdu
Baya tıkanmış burnu
Baya tıkanmış burnu
Bnde kizmla ilgili bi dovme yptiticm ama ne yaptiricagma karar veremedm
O plastik siseler atiklardan yapiliyor canim ve hic saglikli degil bence sutunu oyle saklma kaliteli plastik kablar var mesela tupperware gibi onlarin siseleride var bence oyle biseyle aaklamann daha sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?