- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.501
Aynen ya benim kızım da her gün hapşırıyor sabit bir şekilde arka arkaya 3 kez :)
benim yenidoğan el yada ayak izi hoşuma gidiyor...bence isim yazdırma canım, herkeste isim var zaten...melek figürü yaptırabilirsin diye geldi aklıma
Merhaba, size bisi soracagim kizimin kakasinda son zamanlarda icinde yesil sumuksu seyler oluyor. Sadece anne sutuyle besleniyor ama daha onca sari renkli beyaz parcacikli olurdu. Bu arada biz 56 gunluguz.
kızlar dun kızım butun gun kustu..hele bır keresınde bı su bardagı kadar cok kustuu...sonrakılerde hep az az kustu ama her emdıkten sonra kustuu..cok korktumm yaa.reflu fılan yoktur umarımmm..bıde cok huzursuzduu..bakalım bugun nasıl olacak....sımdı uyuyorr...reflu olanların nasıl bı sıkayetı oldu..bıde dun ılk defa zınco damla vermısdım ..acaba o yuzden mıı kuusyordukı..zınco kulanıpda kusan oldumu aranızdaaa
ısıları aynı olduğu zaman birleştirmekte bir sakınca yok canım.Teşekkürler o kapları araştırıcam ben de
Peki mesela 2 sütü birbirine eklio musunuz
Dün gece ve bu geceden sütüm vardı dolapta soğutup birbirine ekledim ve buzluğa attım doğru mudur
Daha fazla diil eğer oluosa 2 günü birleştirmeyi düşünüom da
Hıçkırık biz de de 2-3 oluo günde hamileyken de çok olurdu aynen
Emziriom ben o zaman geçio ancak
Dr geçmezse limon suyu verebilirsin demişti ama nette vermeyin Dio hiç vermedim ben de
henüz dondurduğum hiçbir sütü ısıtmadım açıkçası. derin donrucudakiler stoklarım. Allah korusun bir şey olur hasta olurum antibiyotik falan kullanmak zorunda kalırım ya da bir şekilde sağamam o zaman onları devreye sokucam. kimisi alt rafa alın önce eritin sonra ısıtın diyor kimisi de akan sıcak suyun altınca çözdürün diyor. bana önce dolapta çözdürmek sonra ısıtmak mantıklı geliyor açıkçası.Eşim sab almış kullandım bakalım iyi gelecek mi?
Bu arada canım dondurduğun sütü nasıl ısıtıyorsun.? Buzdolabında erimesini bekleyip sonra mı ısıtıyorsun ?
benim bebeğim ne yaptımsa emmedi amuda kalkmadığım kaldı sadece onu da denesem mi acaba :))Nasılsınız canlar?
Sütünü sagan arkd.sormak istediğim bir şey var.
Bebeğiniz memeyi almadığı içinmi sagip biberon veriyorsunuz yoksa fazla olduğu icinmi?
Benim göğüsün ikiside doluyor bebis 10dk.emip bırakınca dolu kalıyor acaba kalanını sagmalimiyim?
Kusma bizde de var her emisten sonra kusuyor bazen peynirli bazen sulu şekilde.sab s.kullanıyorum.
Birde yastık kullaniyormusunuz?
Ben ince bir yastık kullanıyorum daha rahat uyuyor gibime geliyor.
ben kullanıyorum çünkü yatak odamda duran beşiğini taşımam mümkün değil. tüm günü de salonda geçidiğimiz için ayrıca ilk başlarda çok kustuğu ve düz yatırmaya korktuğum için almıştım ana kucağı şimdi iyiki almışım diyorum çok rahat ettim açıkçası. büyüdüğü zaman sallanan sandelye ve oyun alanı gibi kullanıcak :)) şöyle birşeyya kızlar anakucağı kullanan varmı bizim oğlan sallanmadan uyumuyor oto koltuğunda sallayınca çok terliyor siz ne önerirsiniz içinde sabaha kadar uyuyacağı bişey olmalı alınca uyanıyor çünkü
Canim kraft dondy i oneririm kesinlikle bazen uzun sure uyumadiginda yatiriyorum kendiliginden ici geciyor hemde elektrige bagliyabiliyosun dakikasi dolunca kendiliginden duruyor odalardada gezdirebiliyorum daha sonrada tv koltugu ve mama sandalyesi olarak kullanabilirsinya kızlar anakucağı kullanan varmı bizim oğlan sallanmadan uyumuyor oto koltuğunda sallayınca çok terliyor siz ne önerirsiniz içinde sabaha kadar uyuyacağı bişey olmalı alınca uyanıyor çünkü
kızlarrrr çok şükür büyüyoruz 34 günlük olduk bugün.
Bizim de tuvalet sorunumuz var çok sıkıyo kendini tuvaletini yapabilmek için. Kıyamıyorum kuzuma3 gün kakasını yapamadı zeytinyağı yaptım bi de derece ile uyardım sonra yaptı
Bi de 10 gündğr yüzünü her yeri sivilce doktorlar normal diyor.
Ağzımızın içi pamukçuk olmuş karbonatlı su okudum her yerde onu deniycem
Gazımıza da kimyon iyi geldi 3 gündür kullanıyorum.
çok üzülüyorum yoksa kızıma bakamıyormuyum neden böyle oluyor diye.
Çok çaresiz hissediyor insan kendini derdini anlayamıyorsun habire ıkınıyor ama nesi var bilmiyorum...
ısıları aynı olduğu zaman birleştirmekte bir sakınca yok canım.
henüz dondurduğum hiçbir sütü ısıtmadım açıkçası. derin donrucudakiler stoklarım. Allah korusun bir şey olur hasta olurum antibiyotik falan kullanmak zorunda kalırım ya da bir şekilde sağamam o zaman onları devreye sokucam. kimisi alt rafa alın önce eritin sonra ısıtın diyor kimisi de akan sıcak suyun altınca çözdürün diyor. bana önce dolapta çözdürmek sonra ısıtmak mantıklı geliyor açıkçası.
benim bebeğim ne yaptımsa emmedi amuda kalkmadığım kaldı sadece onu da denesem mi acaba :))
ben kullanıyorum çünkü yatak odamda duran beşiğini taşımam mümkün değil. tüm günü de salonda geçidiğimiz için ayrıca ilk başlarda çok kustuğu ve düz yatırmaya korktuğum için almıştım ana kucağı şimdi iyiki almışım diyorum çok rahat ettim açıkçası. büyüdüğü zaman sallanan sandelye ve oyun alanı gibi kullanıcak :)) şöyle birşey Eki Görüntüle 811169
kızlarrrr çok şükür büyüyoruz 34 günlük olduk bugün.
Bizim de tuvalet sorunumuz var çok sıkıyo kendini tuvaletini yapabilmek için. Kıyamıyorum kuzuma3 gün kakasını yapamadı zeytinyağı yaptım bi de derece ile uyardım sonra yaptı
Bi de 10 gündğr yüzünü her yeri sivilce doktorlar normal diyor.
Ağzımızın içi pamukçuk olmuş karbonatlı su okudum her yerde onu deniycem
Gazımıza da kimyon iyi geldi 3 gündür kullanıyorum.
çok üzülüyorum yoksa kızıma bakamıyormuyum neden böyle oluyor diye.
Çok çaresiz hissediyor insan kendini derdini anlayamıyorsun habire ıkınıyor ama nesi var bilmiyorum...
Kizlar internette gezinirken okudum kimi doktorlr sezeryan olanlara 2 ay iliski yasak diyomus..sze ne dediler..sezeryan olup 40i cikan arkadslr ne zamn iliskiye grdnz..bna doktorum herhangi bsey demedi..sdece dogumdan 10 gun snra gttgmde 2 ay snra kontrole gel dedi
canım ben 38. gün doktora gittiğimde doktorum herşey normal kanaman varmı dedi hayır yok dedim ilk hafta oldu dedim sonrasında olmadı pek dedim tamam dedi ilişki serbest dedi. :) nasıl korunmayı düşünüyorsun filan dedi bende eşim korunacak dedim sonra korktum çevremde var çünkü 2 çocuğunun arası 10 ay 11 ay olan :) ben korunsam dedim hap var dedi dedim zararlı değilmi emziriyorum hayır dedi bu emzirmede kullanılan hap dedi peki dedim onu kullanıyorum :)
Medcezir senin durumunu biliyorum canım cok caba sarf ettin ama ışte olmayinca olmuyorsağlıklı olsunda biberon alsin canım farketmez
Acaba bende sagmalimiyim.
Ilk zamanlar uzun süre emerdi boşalırdi şimdi dolu kalıyor.
Ang biz 47.gün siftah yaptık canımsezer.dolayı sıkıntı yaşamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?